Találatok a következő kifejezésre: Melyik jobb az (1908 db)

Melyik jobb, azok a processzorok amelyek mellé az van írva, hogy 4x2800Mhz, vagy azok amelyekhez ez: 2x3100Mhz?

http://www.pcoutlet.hu innen szeretnék számítógépet venni 150000 Ft-ért.

Legjobb válasz: 4 magos és 2 magos, de nem ezen múlik, hogy melyik a jobb. És nem is az órajelen, ha nem értesz hozzá most úgy sem fogod megérteni, szóval nem is próbálom elmagyarázni. Amúgy semmiképp se vegyél onnan elõre összerakott gépet. Drágábban adják, mintha külön-külön vennéd meg, és amibõl lehet a szarabbat rakják bele (pl. tudják, hogy sok ember tudja, hogy az i3 2100 nem rossz proci, de azt nem, hogy nem árt egy minõségi táp sem a gépben, és valószínû pont a legszarabbat rakják bele). Nemsokára írok egy konfigot.

4 magos és 2 magos, de nem ezen múlik, hogy melyik a jobb. És nem is az órajelen, ha nem értesz hozzá most úgy sem fogod megérteni, szóval nem is próbálom elmagyarázni. Amúgy semmiképp se vegyél onnan elõre összerakott gépet. Drágábban adják, mintha külön-külön vennéd meg, és amibõl lehet a szarabbat rakják bele (pl. tudják, hogy sok ember tudja, hogy az i3 2100 nem rossz proci, de azt nem, hogy nem árt egy minõségi táp sem a gépben, és valószínû pont a legszarabbat rakják bele). Nemsokára írok egy konfigot.
LAP: ASROCK B75M ~19k CPU: INTEL Core i3-2120 3.30GHz 1155 BOX ~31k RAM:Kingstone/Kingmax 4096MB DDR3 1333MHz ~6, 5k HDD: valamilyen WD, attól függõen mekkora kell, 18-23k körül van az 500-1000 GB (csak ne green-t válassz) ODD: NEC AD-7280S Fekete OEM ~4k (ha egyáltalán kell) VGA: PALIT GTX560Ti 1GB GDDR5 TWIN LIGHT TURBO PCIE ~51k TÁP: CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX ~13k Ház: Coolermaster 430 vagy ami tetszik ~10-13k Összeszerelés: 2k alatt Ez 160k körül van, lehet spórolni 1-2 dologgal, de szerintem +10 ezer ekkora összegnél már nem számít, legyen ez.

Melyik jobb az úszás vagy a futás fogyasztásra?

14 éves lány vagyok és fogyni szeretnék.A 166 cm és a 61 kg az kövér?Melyik jobb az úszás vagy a fogyás fogyás céljára?És melyikb?l mennyit kéne csinálnom?

Legjobb válasz: Én úgy tudtam hogy az úszás azért az egyik legjobb sport,mert szinte minden izmot megmozgat.Lehet hogy körülményes,de ha a saját testsúlyod miatt mondjuk nem tudsz 45 percig monotonkocogni,akkor lehet hogy mégis az úszás a jobb.Szerintem próbáld ki mindkettõt,aztán majd rájössz,hogy neked melyik a "testhezállóbb"!JAh és 166 cm-hez a 61 kiló nem kövér!Ráadásul fejlõdésben lévõ szervezet vagy,tehát ez még korántsem a végleges!de ha találsz pl orvosi rendelõben testtömegindexes kis táblát,azon keresd meg az érétkeid alapján hogy hova tartozol. :)

Én úgy tudtam hogy az úszás azért az egyik legjobb sport, mert szinte minden izmot megmozgat.Lehet hogy körülményes, de ha a saját testsúlyod miatt mondjuk nem tudsz 45 percig monotonkocogni, akkor lehet hogy mégis az úszás a jobb.Szerintem próbáld ki mindkettõt, aztán majd rájössz, hogy neked melyik a "testhezállóbb"!JAh és 166 cm-hez a 61 kiló nem kövér!Ráadásul fejlõdésben lévõ szervezet vagy, tehát ez még korántsem a végleges!de ha találsz pl orvosi rendelõben testtömegindexes kis táblát, azon keresd meg az érétkeid alapján hogy hova tartozol. :)
A lényeg hogy legalább 45 percen keresztül tartó monoton mozgás legyen, 120-130-as pulzussal, szerintem a futás és az úszásnál magasabb lesz, ezért biciklit, kocogást, gyaloglást ajánlok.
Az, hogy most te kövér vagy azt te dönts el. Az viszont tény, hogy mind a kettõ tökéletes zsírégetésre egyedüli különbség maga a közeg illetve a helyszín. Ha uszodába mész kell bérletet váltani, át kell öltözni, le kell zuhanyozni és csak utána jöhet az úszás feltéve ha tudsz :D. Ez az oka, hogy inkább futok és nem úszok. Nem olyan körülményes és nem kerül pénzbe. Persze ha megteheted akkor mind a kettõ menjen! Hétfõ pihi, kedd csütörtök szombat úszás, szerda péntek vasárnap futás. Vagy ahogy szeretnéd a lényeg, hogy csináld :D.
Én a futást ajánlanám, az úszás tényleg sokkal körülményesebb. Nameg az sem elhanyagolható szempont, hogy az úszás inkább a karokat erõsíti meg a mellizmokat, a futás meg a lábakat és a feneket fõleg, de szépen szálkásít. Jah és több kalóriát égethetsz vele, csak kitartás kell hozzá és lehetõleg ne betonon fuss mert az hamar tönkreteszi az inakat a lábaidban.
Azt hogy kövér vagy e vagy sem azt csak te magad tudod eldönteni. Semmikép ne határozzon meg más véleménye. 14 évesen egyébként sem jó ha elkezdesz fogyni a tested még fejlõdésbe van. Ha végkép szeretnél változtatni az alakodon akkor próbálj változatos edzéseket. Futás úszás felváltva ha van lehetõséged próbálkozz meg a fittballal nagyon jó erõsít és még vicces is ha a nagy labdáról legurulsz(egy nagy labdán kell különbözõ mozgásokat végezned) változtass az öltözködéseden határozzd meg hogy mi az a terület amit el akarsz takarni. tereld el róla a figyelmet biztos van olyan rész a testeden amit szeretsz próbáld meg azt hangsúlyozni. vegyél fel függõleges csíkozású felsõket ha esetleg a felsõtesteden akarsz javítani. hidd el ha te jól érzed magad a bõrõdben mások is szépnek fognak látni és nem fog senkit se érdekelni hogy van rajtad egy kis felesleg.
A testtömegindexedet itt ki tudod számítani ha érdekel: http://www.hazipatika.com/tools/bmi ! Egyébként könnyû kiszámolni: testsúly osztva a magasságod méterben megadott négyzetével (pl. 1.66m x 1.66m = 2.7556 és 61kg : 2.7556 = 22.136 tehát a testtömegindexed 22.136 ami teljesen normális.) remélem tudtam segíteni.
Ez a 166cm/61kg szerintem pont olyan, amire látatlanban nem lehet rávágni, hogy kövér vagy-e vagy sem, mert nem mindegy hogy hogy oszlik el rajtad stb.. Szerintem próbáld ki mindkettõt, akár párhuzamosan is csinálhatod õket, pl reggelente eljársz futni, heti egy-kétszer meg úszni esténként. Én mindkét sportot szeretem, fogyás szempontjából nem tudom melyik a jobb, de szerintem a futáshoz több kitartásra van szükség, az úszás pl nekem sosem volt fárasztó vagy unalmas sport, a vízben szerintem nem lehet "szenvedni", az mindeképpen élvezetes :) Egyébként dícséretes hogy nem önsanyargató nemeszemsemmit-fogyokúrába akarsz kezdeni!! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Futásnál annyi elõny mindenképp van, hogy ott aktívan izzadni fogsz, míg úszásnál hût a közeg, ezért szerintem csak fogyásra futással gyorsabban érhetsz el eredményt.
A bmi az csak egy mutató, semmire sem jó. Mert ha valaki 100 kg és abból lehet 5 kg a zsír, vagy pedig 35 kg , a bmi nem tesz különbséget. A tükör, a forma a lényeg.
Úszás.


Melyika jobb az Elevit vagy a Gravida? Van mellékhatásuk?

(hányinger, hasmenés stb)

Legjobb válasz: Teljesen a te szervezetedtõl függ, hogy melyik jobb neked. Van aki az egyiket tolerálja jobban, valaki a másikat. Az elevitben nincsen jód, a gravidában van.Egyébként a vivõanyagokban különbözik, ami nem vitamin, csak azért kell, hogy tablettaformája legyen...Van más készítmény is a piacon, nemcsak ez a kettõ. Például Centrum Materna.

Teljesen a te szervezetedtõl függ, hogy melyik jobb neked. Van aki az egyiket tolerálja jobban, valaki a másikat. Az elevitben nincsen jód, a gravidában van.Egyébként a vivõanyagokban különbözik, ami nem vitamin, csak azért kell, hogy tablettaformája legyen...Van más készítmény is a piacon, nemcsak ez a kettõ. Például Centrum Materna.
Az A vitamin szedésére figyelni kell, terhesség alatt a túlzott fogyasztása káros lehet...ezt a praenatalra írtam..
Nézd csak! Én megtaláltam ezt a PreNatal-t! Egész jó lehet! Lehet, hogy én is kipróbálom... És 29 mg vasat tartalmaz. Nem értem, miért kaptad azt az infót, hogy már nem létezik... Itt megrendelheted: http://www.vitaminsziget.com/termek.php?id=52&katId=17 Itt meg van leírás: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=112 240 db van benne, és 8200 ft körül van! Még nem hallottam róla, de köszi, hogy rátaláltam! :-))
Sajnos ennyire nem tudok belemerülni a témába..:-( de az oxigénnek nem képzéséhez, hanem a szállításához kell a vas..ugye a hemoglobinban van...de ez csak részletkérdés. Kérdezd meg az orvost, hogy emiatt kell-e többet vagy kevesebbet szedned.
A kérdező hozzászólása: A vast nem tudja felsználni az oxigén képzéséhez kellõ mértékben, ezért magasabb a vasam.
Ha a szervezeted nem tudja megkötni a vasat, akkor vashiány alakul ki...bár lehet, h valamit rosszul gondolok. Akkor az elevitben levõ sem lesz elég. Szerintem az fog megnyugtatni téged ha azt szeded amit az orvos javasol. És ez így van rendjén.
Azt nem ismerem..:-( Szedd azt amelyiket a pénztárcád és a szervezeted jól tolerál. Ha pedig megnyugtat akkor kérdezd meg az orvosod. Bár 100 orvosból 99 az elevitet mondja, mert azt ismerik...errõl tudnék mesélni, mert gyógyszercégnél dolgoztam...
A kérdező hozzászólása: Nem vashiányom van, hanem a vaskötéskapacitásom nem jó.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom jól olvasom-e a papíról Praenatal.
Melyiket ajánlotta az orvos, amit már nem gyártanak? Egyébként a több nem mindig jelent jobbat is... Elvileg a sok vas okozhat székrekedést, ha meg vashiányos vagy akkor ami az elevitben van az sem lesz elég.
A kérdező hozzászólása: Köszi mert a GRAVIDA 30 mg tartalmaz.
60 mg vas van az Elevitben
A kérdező hozzászólása: Az én orvosom olyat ajánlott, amelyet már nem gyártanak, ezért ajánlották ezt a kettõt a gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Az ELEVIT mennyi vasat tartalmaz?
Hízni magától a vitaminoktól nem fogsz, max nagyobb étvágyat csinál. Az orvos meg azt fogja ajánlani amelyiket ismeri vagy amelyikhez érdeke fûzõdik.
ÉN hallottam már olyat többször is, hogy a Gravidától hányingerük volt, az elvittõl meg székrekedés. VAn még a Hip Natal is. A Centrum Maternáról még nem hallottam rosszat.
Én az orvosom tanácsára kezdtem az Elevitet, szedem már 1 éve (terhesség elõtt is szedtem), és semmi bajom nincs tõle. Különösebb étvágyat sem csinál (sokan panaszkodnak, hogy híznak). 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki segítségét.

Szerintetek melyik jobb az airsoft vagy a paintball? Miért?

Esetleg tapasztalat

Legjobb válasz: Paintballozni voltam már, komolyabb airsoftos tapasztalatom nincs. Ha komolyabban akarod csinálni inkáb airsoft, mert a fegyver, lõszer olcsóbb, nem kell utána a ruhából a festéket kiszedni. Ha csak egyszer el akartok menni játszani akkor jobb a paintball. Sokan mondják, hogy az airsoft sokkal élethûbb. Na ez nem igaz: paintball sokkal kobban fáj, realisztikus mennyiségû lõszert viszel magaddal, a fegyverek hangosabbak. Beöltözmi painballban is ugyanúgy belehet gyakorlóba, takmellénybe stb. Az meg, amit sokan mondanak, hogy airsoftban sokkoa komolyabb, harci szimulációs játékok vannak csak szervezes kérdése. Paintballból is lehetne ugyanolyan élethû harci szimulációt szervezni.

Paintballozni voltam már, komolyabb airsoftos tapasztalatom nincs. Ha komolyabban akarod csinálni inkáb airsoft, mert a fegyver, lõszer olcsóbb, nem kell utána a ruhából a festéket kiszedni. Ha csak egyszer el akartok menni játszani akkor jobb a paintball. Sokan mondják, hogy az airsoft sokkal élethûbb. Na ez nem igaz: paintball sokkal kobban fáj, realisztikus mennyiségû lõszert viszel magaddal, a fegyverek hangosabbak. Beöltözmi painballban is ugyanúgy belehet gyakorlóba, takmellénybe stb. Az meg, amit sokan mondanak, hogy airsoftban sokkoa komolyabb, harci szimulációs játékok vannak csak szervezes kérdése. Paintballból is lehetne ugyanolyan élethû harci szimulációt szervezni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)
vitatkoznék, paintballban van hogy 200 golyó van egy tárban ami nem túl realisztikus, bár az airsoftban is van high, mid, low, és realcap tár, a paintball nem feltétlen fáj jobban(tapasztalat), bár a hangaban meg lökésben realisztikusabb(utóbbi nem biztos mivel van többféle airsoft fegyver).
4X a jobb.
LG
Az S3.Igaz hogy ugyanolyan jó mindkettõ de Samsung megbízhatóbb cuccokat gyárt mint az LG.
sgs 3!

Melyik jobb? Az Android Market vagy az App Store?

Melyiken van több app, melyik biztonságosabb, melyiken több az ingyenes program meg ilyenek.

Legjobb válasz: Androidra a market a jobb, iOS-ra pedig az AppStore.

Androidra a market a jobb, iOS-ra pedig az AppStore.
appstore biztonságosabb marketen több az ingyenes alkalmazás bár szerintem mind2 hülyeség mert 1. sose kaptam vírust sõt 1 ismerõsöm se 2. andridon le szeded máshonnan ingyen ha nem akarsz fizetni.
iosre hamarabb kijönnek a dolgok jobban ki vannak dolgozva több funkciójuk van stb pl a most adroidba is átvitt instagram ion sokkal több a lehetõség stb igaz ott a legtöbb dolognak borsosan meg is kérik az árát de laikus szemmel az appstore szerintem jobb mégha adroidos is vagyok az appstorera voksolok plusz kiforrottabb is viszont androidra meg nagyon sok ügyes dologvan ha valami nem tetszik van rá 5-10 másik app
ez így nem igaz mert sok olyan van ami meg apple nincs vagy késõbb jön ki... régen egyértelmû volt hogy jobb az appstore de manapság ugyanakkor jönnek ki az alkalmazások.
Legyen 50-50 a max payne pl még mindig nincs androidra valamelyik játék meg csak tegrán megy
Ha van pénzed/jailbrakelt az iPhone/iPod touch/iPad, akkor MÉG az iOs-ra van több alkalmazás. Egyébként Google Play.

Arion, Brit vagy Kennel's favorit? Melyiknek jobb az összetétele?

Mindegyiknek a light verziója érdekelne. Most készülök tápotváltani.

Legjobb válasz: Az Ariont nem ismerem. A Brit és a Kennel's Favourite nagyjából egy kategória. Nálunk árban is pontosan megegyeznek. Innentõl kezdve a kutyádon múlik, melyik válik be neki. Amúgy biztos, hogy light tápot akarsz venni? Sokkal rosszabb az összetételük, mint a normál tápoké, általában kevesebb húst is tartalmaznak. Ha túlsúlyos a kutyád, én inkább többet mozgatnám, és a normál tápból napi kétszer adnék kevesebbet.

Az Ariont nem ismerem. A Brit és a Kennel's Favourite nagyjából egy kategória. Nálunk árban is pontosan megegyeznek. Innentõl kezdve a kutyádon múlik, melyik válik be neki. Amúgy biztos, hogy light tápot akarsz venni? Sokkal rosszabb az összetételük, mint a normál tápoké, általában kevesebb húst is tartalmaznak. Ha túlsúlyos a kutyád, én inkább többet mozgatnám, és a normál tápból napi kétszer adnék kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: Az ízületei tönkrementek egy betegség miatt, nem tudom túl sokat mozgatni. Ivartalanított labrador szuka .. rettentõen hajlamos a hízásra és mivel kevesebbet mozgunk hízik is. Light tápot kap évek óta abból is 3/4 mennyiséget az elõírthoz képest, Grétivel felturbózva.
Most már sajnos nem.A Kennel's rendesen megemelte a tenyésztõi árat.:(((( Most az Ariont próbálom ki, ha nem jön be marad a Brit.Csak nehéz hozzájutni.
hány ilyen kérdés lesz még? ... a HD mert az HD
A kérdező hozzászólása: Hát ez van. Ha nem tetszik ne írj ide [email protected] le és menyj tovább. -.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!