Találatok a következő kifejezésre: Melyik jobb a (11537 db)

Melyik jobb a Far cry 3 vagy az uj Tomb Raider? 1. Melyik hosszab? 2. Melyikbe vannak jobb fegyverek? 3. Melyik izgalmasabb? 4. Melyiknek jobb a grafikaja? (XBOX 360)

Legjobb válasz: Tomb Raider zárt. És rövid is. Far Cry 3-ba simán beleölhetsz 60 órát is. Grafikába talán a TR jobb. Szerintem FC3-mat vedd meg de utána a TR-t is érdemes majd.

Tomb Raider zárt. És rövid is. Far Cry 3-ba simán beleölhetsz 60 órát is. Grafikába talán a TR jobb. Szerintem FC3-mat vedd meg de utána a TR-t is érdemes majd.
A kérdező hozzászólása: jo akkor a Far Cry 3 veszem meg
A kérdező hozzászólása: És a Far cry 3-nak nagyon szornyu a grafikaja , ?
te melyik bolygóról jöttél? FC3 gyönyörû, még konzolokon is... és tényleg rohadt jó, sok mindent lehet csinálni, vagyis aki maximalista, én biztos nem mennék még kártyázni meg ilyen hülyeségeket csinálni miután kitoltam... a célom az volt, hogy az összes rádiótornyot és tábort elfoglaljam, csak közben eladtam a játékot. Mentés még megvan, szóval egyszer bepótolom :D A Tomb Raider meg egy kalap... tudodmi

Melyik jobb a Samsung Galaxy S3mini vagy az S2Plus? Indokolnátok válaszaitokat hogy melyik jobb és mivel jobb? Jó lenne venni egy telefont és ezeken gondolkoztam. :D

Köszi elõre is a válaszokat. :)

Legjobb válasz: Sajnos az S3 mini egy elég gyenge telefon.... Én mindenképp az S2Plus ajánlom mert sokkal szebb kijelzõje van jobb akksival erõsebb procival NFC-vel 8mp-s kamerával, de az S3 mini sem nagyon rossz ár-érték arány jó

Sajnos az S3 mini egy elég gyenge telefon.... Én mindenképp az S2Plus ajánlom mert sokkal szebb kijelzõje van jobb akksival erõsebb procival NFC-vel 8mp-s kamerával, de az S3 mini sem nagyon rossz ár-érték arány jó
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, még gondolkozom rajta ! :)

Melyik jobb AVON vagy ORIFLAME? Melyiknek jobbak a termékei? Melyikkel lehet jobban üzletelni? (tanácsadó szeretnék lenni, de nem tudom melyiket válasszam, mert mindkettőt nem akarom) Van-e esetleg másik kozmetikum ami hasonló módon működik és jó?

Legjobb válasz: Én oriflame-zek, anyukám avonozik. Az a tapasztalatom, hogy nekem sokkal többet segít az oriflame, mint anyunak az avon. Söt még a szponzorom is többet segít nekem mint az avon-ban.

Én oriflame-zek, anyukám avonozik. Az a tapasztalatom, hogy nekem sokkal többet segít az oriflame, mint anyunak az avon. Söt még a szponzorom is többet segít nekem mint az avon-ban.
Egyiket sem szeretem, de az AVON szerintem népszerûbb. Sokkal több embernél látok avonos katalógust és terméket
az Avon népszerûbb, gyakrabban van katalógusa, sok terméke olcsóbb mindkettõnek nagyon jó termékei vannak amúgy
Mindkét rendszerben megvan a teljesítménykényszer, amit ha üzletileg nézünk, az minden csak nem jó. Te igazából jó üzletet keresel, jól értem? Csak kozmetikumok terén?
Szerintem mindegyik jó, mindegyik katologusban van mindig valami érdekes :) Amúgy Szerintem az Oriflame drágább..de ettõl független aztis szeretem!
A kérdező hozzászólása: 14.23-nak Mi az az FLP? Hogy mûködik?
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlenül...
Most avonos vagyok. Annó jó pár éve volt az oriflam-nek jó terméket, de rengeteg nagyon nem jött be. Így váltottam avonra. Nálam mindegyik bevált és az árak is korrektek voltak illetve még azok is.


Melyik "jobb"? A sima szülés vagy a császármetszés?

Legjobb válasz: Mit értesz "jobb"-on? Hogy melyik fáj kevésbé? Vagy melyik veszélyesebb?

Mit értesz "jobb"-on? Hogy melyik fáj kevésbé? Vagy melyik veszélyesebb?
persze ezzel még nem merül ki az anyaság, utána jön a neheze: értékes embert nevelni belõle :) Szóval, talán nem is a szülés a legnehezebb része a dolognak :)
Én csak a császárt ismerem sajnos.Már volt 2, most készülõk a 3-ra.
én simán szültem mindkettõt, és ha lehetne választani kényelmi szempontból nem lennék császáros. Sokkal tovább és sokkal jobban szenvedtek, mint a sima szüléses. Viszont ha már az elsõt császárral szülöd, úgy tudom a következõt is azzal kell.... nem tudom miért?, , Szóval ha van rá lehetõséged, SIMÁN szülj, fáj ugyan, de sokkal felejthetõbb a fájdalom, mint az öröm amikor karjaidban tartod a gyermekedet akit a világra hoztál! persze ezzel még
nekem 4 szülésem volt.az utolsó császár.nem vagyok egy kényes tipus de ha az lett volna az elsõ több gyerekem biztos nem lett volna.igaz nagyon könnyen szültem mind a háromszor.a császár meg életmentõ volt igaz.de soha többet császárral.
Csak a sima. Nem véletlenül nem a késes szülést találta ki a természet. Ha nincsen egészségügyi indoka, akkor a sima jobb.
Attól függ, hogy mit értesz jobb alatt. A császár utólag fáj, a normál szülés meg szülés közben. Komplikáció sajnos mindkettõnél lehet. Aki szülés-élményre vágyik, az inkább normál szülés párti. De van aki pl nagyon fél, az inkább a császárt részesítené elõnyben, de ahhoz kell orvosi igazolás, pl. szemésztõl vagy pszichiátertõl... Vagy egy olyan fogadott orvos, aki jó pénzért indok nélkül is vállalja a császárt. A programozott császár jobban kiszámítható, mármint a szülés ideje és hossza. Normál szülésnél elhúzódhat 1-2 napig is a vajúdás, fõleg elsõ babánál. Tehát a kérdés összetett.
Én mind a kettõt megtapasztaltam, így azt mondom, hogy császár... De nem vagyunk egyformák, sajnos elõre nem lehet tudni, ki melyiket hogyan éli meg... :)
nekem volt 3 sima és 2 császár, ha választani kell én a császárt választom, mert nem kellett vajudni, mert az borzasztó rossz .
javítok:hosszú vajúdás után...
Hû! Nem semmi! Mi miatt volt a 2 császárod? Azért nagyon sokszor kell vajúdni a császár elõtt is. :/
Kedves utolsó, hogy érted azt, hogy vajúdni kell a császárnál is? Arra gondolsz, hogy van aki sima szülésnek indul és a végén lesz császár? Nekem programozott császár lesz, és én nem készülök vajúdásra. Lehet nekem is lelkileg készülnöm kellene rá...? 31 hetes kismama
Én úgy tudom, két órás fájástevékenység kell császár elõtt is, persze, ha nincs gáz, és nem kell kapkodni. Az a két óra mindenkinek más, ne ijedj meg, hogy biztos végig fogod szenvedni. :) (Nekem pl. a derekam fájt csak végig.) Könnyû szülést kívánok!
Nem mindenhol kell vajúdni programozott császár elött.Nekem se kellett....
És akkor Nálad hogy zajlott? Idõpontra mentél, megkaptad az érzéstelenítõt és toltak is be a mûtõbe?
Bementem a megbeszélt idõpontra két infulziót kaptam, mikor a második is lement akkor toltak a mûtõbe és már kaptam is az érzéstelenítõt...
11.03-as vagyok. Köszönöm a válaszokat. Csütörtökön megyek az orvosomhoz és rá fogok kérdezni, hogy itt nálunk kell-e vajúdni vagy nem. Nekem ez meg sem fordult a fejemben. Én azt hittem, programozott császár, megvan az idõpont és elvégzik a mûtétet. Nagyon örülök, hogy felmerült ez a téma, így legalább ha kell, rákészülök.
Attól is függ, hogy miért van a programozott császár és hogy a kiírt idõpont elõtt beindul-e a szülés vagy sem.
11.03-as vagyok, kedves utolsó. A szemem állapota miatt lesz császár, -5 mindkettõ és nem ép a szemfenék állapota. Anyumtól örököltem sajnos, Õ is emiatt szült császárral anno. Elvileg június 20-ra vagyok kiírva utolsó mensi szerint, de a baba kb másfél-2 héttel kisebb a súlya alapján, mint lennie kellene. Tehát a június 20 lehet nem valós így.
14:13, bocsi kicsit megkésve , de válaszolok, nekem azért volt 2 császárom , mert ikreket vártam és a 41.héten nem indult be a szülés, utána meg már , ha az embernek volt egy császárja jobb , ha újra császározzák, pl:nálam is az volt, hogy a méhem nem bírt volna ki még egy sima szülést, de amúgy a császároknál az volt a jó, hogy nem kellett vajudnom..
Sziasztok! Én császáros voltam több orvosi indok miatt(1 gyerekem van), nekem is elmondták, hogy az milyen rossz, hogy az hogy fáj utána, hogy milyen fájdalmas, és hosszú a felépülés. Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, és mindenki másképp éli meg, de én csak pozitívan tudok nyilatkozni. Vajúdtam 8 és fél órát elõtte, majd betoltak a mûtõbe megkaptam az érzéstelenítõt, ami annyira fájt, hogy azt hittem, még fertõtlenítik a területet. Kb. félóra alatt kész voltunk. Ami fájdalmas volt, de nem vészes az elsõ önálló felkelés az ágyból. Annyira nehezen épültem fel, hogy a 4. napon törökülésben szoptattam az ágyon. Az elsõ napon fájt csak a seb, utána az sem, kicsit lassabban tudtam felkelni az ágyról. Én a császárra szavazok!
Nekem 3 császárom volt, 2 vajúdás hosszú után, utolsó pedig programozott:) Semmi bajom nem volt, gyors gyógyulás, egészséges babák:)
en 2 gyereket szultem az elsot siman a masodikat csaszarral de en is azt mondom amit egy kedves valasziro irt ha elsot csaszarral szultem volna nem lenne most a fiam mert SOHA tobbet nem mennenk bele megegyszer a csaszarba!!
A kérdező hozzászólása: Le tudnád írni milyen a császármetszés?Téged altattak vagy csak érzéstelenítõt kaptál?Mennyi idõ alatt van meg az egész?
A kérdező hozzászólása: Sajnos asztmás vagyok, nem is kicsit.Ezért kérdezem.Nekem melyik lenne jobb?
Szia, nekem császár volt, érzéstelenítéssel. A szuri egyáltalán nem fájt. Mondjuk jól is csinálta za altatóorvos, mert a többi megdicsérte. Kb. 40 perc volt az egész. Nekem az volt a rossz, hogy olyan kényelmetlen volt a mûtõasztal, hogy a hátam teljesen beállt. sõt 4 hónappal a szülés után is fáj 2 bordám között. Egyébként közben egyáltalán nem éreztem semmit, csak azt, hogy néha ráncigáltak. Utána viszont nem volt kellemes. Nagyon fájt, még 10 óra múlva sem tudtam az oldalamra fordulni, és az elsõ talpra állás... De már szinte el is felejtettem az egészet!:-)
21.54-es vagyok. Bár nem engem kérdeztél, de nekem programozott császár lesz júniusban, a szemem miatt. Nekem a doki azt mondta, választhatok hogy altatás vagy érzéstelenítés. Bárkit kérdeztem, mindenki az érzéstelenítést javasolja, mondván: ott magadnál vagy, hallod a baba elsõ sírását. Altatásnál a baba is kaphat sajnos a szérumból és az nem tesz jót neki. Maga a mûtét az elejétõl a végéig kb 1 óra, varrással együtt, tehát jóval rövidebb mint egy sima szülés. Császár után viszont rosszabb a felépülés, és az elsõ felkelés a has vágása miatt fájdalmas, ezt mondják. De sokan a sima szülésnél is megkínlódják a gátmetszési sebet, tehát az sem leányálom. Programozott császár: megvan az idõpont, hogy menjél be a kórházba x napon. Aznap van néhány vizsgálat. Másnap reggel infúzió, be a mûtõbe, érzéstelenítés, s amikor ez hatott, kezdik. Elvileg nem érzel semmit, s közben beszéltetnek, hogy minden rendben van-e. Azt szokták érezni, amikor kiveszik a babát, mert azért az elég nagy súly. Baba ki, méhlepény ki, varrás. S ennyi. Császárt szeretnél? Miért? Félsz? Azt is maximálisan megértem. Csak kérdezem.
Érzéstelenítésem volt, abból annyit érzel hogy egy pici szúrás, ami egy helyi érzéstelenítõ, majd utána jön a spinális érzéstelenítés, de azt már nem érzed amikor beadják.Az egész kb 30-40perc volt, az elsõ 10-15 percben már meg is van a baba, utána már csak "össze raknak" :) Az egész alatt semmi fájdalmat nem éreztem, de az igen hogy matatnak bennem... Utána 6 órát kellett feküdnöm, közben sok folyadékot kell inni, hogy elkerüld a fejfájást.Na most a dolog legnehezebb része, az elsõ felkelés... :) Na az nagyon komoly!De utána már minden egyes felkelés egyre könnyebb.:) 1-2 nap múlva már török ülésben voltam... Persze eltart jó pár hétig, hónapig amíg teljesen elmúlik a fájdalom, de én úgy hogy egy nagyon alacsony fájdalom küszöbbel megáldott ember vagyok, azt mondom hogy simán ki lehet bírni, és inkább császár mint a sima szülés.:) 2.voltam
A kérdező hozzászólása: Igen én nagyon félek.Inkább szülnék simán, de azt mondták, hogy az asztmám miatt császározni fog kelleni, mert sajnos nagyon fulladós vagyok.És úgytudom, hogy asztmás kismamát nem altathatnak.Jobb lenne a sima egyébként szerintem.Nem tudom majd meglátjuk mi lesz.Köszi a válaszokat!
Lehet, hogy neked az asztmád miatt eleve progis császárt javasolt az orvos? Akkor jól érzem, hogy te szíved szerint természetes úton szülnél, és inkább a császártól félsz? Ha indokolt, akkor nincs mit tenni, készítsd fel magad lelkileg (gondolom, épp ezt csinálod most :o)). Én természetes úton szültem, de ha mondjuk legközelebb császározni kellene, akkor inkább az altatást választanám, mert én éppenséggel a tûtõl rettegek a gerincem mellé... és elég gyorsan kikapják a babát, hogy minél kevesebb altatót kapjon. Bár nagyon sajnálnám, ha nem látnám egybõl, mikor kiszedték, mert az nagyon jó érzés (nem tudom, ott mellre rakják-e, a nyílt has miatt gondolom, nem, de akkor is jó lehet látni). Könnyû szülést kívánok!
22.10-es vagyok. Ha mindenképp császár lesz, és be tudják adni, a PDA a legjobb szerintem. Nincs fejfájás, tudatodnál vagy, a babát is látod. Mellre nem rakják, de odahozzák, és lehet simizni, és ez is csodálatos dolog. A tûtõl féltem én is, de sokkal jobb volt, mint vártam. Személyes vélemény/tapasztalat, hogy szerintem az altatás már maga is sokat kivesz az emberbõl, nyûgösebb ébredés stb., márcsak ezért is jobb az érzéstelenítés. De a lényeg az, hogy mindketten egészségesen örüljetek a végén egymásnak.
Mi síma szüléssel indultunk és császár lett belõle, szóval majdnem mind a kettõrõl tudok írni. Volt minden, mire megszületett a kisfiam. Nem gáz a császár sem, én edát kaptam, így nem altattak. Gyorsan kiemelik a babát, nem kell aggódni. Az elsõ 2 nap fáj eléggé a császár helye, én mire a 4. nap hazajöttem, egész jól mozogtam. A szobatársammal jókat nevettünk magunkon, hogy mennyire hülyén tudtunk járni, meg ilyenek. A klinikán a majd 4 kg-os kisfiam cipeltem, semmi gond nem lett belõle. Tudod minden elmúlik egyszer, ezt a pár napot is túl lehet élni. Ne aggódj, minden rendben lesz! Szép, könnyû szülést!
Én az elsõt megszültem, szupergyors volt a szülésem, tényleg, már ott az ágyon utána azt mondtam, hogy jöhet a következõ. Azt hiszem, szerencsém van, anyu is könnyen szült, örököltem. A második babám programozott császár lett, szívesebben szültem volna, de nem lehetett. Érzéstelenítettek és totál bepánikoltam tõle, szedáltak is, mikor varrták össze a hasam. Hamar kiment belõlem az érzéstelenítõ (csak feltételezem, hogy a stresszelésem miatt), így a 10 órás fekvést én végigszenvedtem, de nem bántam, mert mozgott a lábam. Hát én ilyen hülye vagyok, parázok a bénulástól és ezt elõre ráadásul nem is tudtam. Így én inkább szülnék, mint császár.
Nincs olyan hogy jobb! Ha nincs komplikáció vagy annak veszélye, bármilyen belgyógyászati, szemészeti stb de akár pszichés (félelem a szüléstõl) , akkor a hüvelyi a jobb, ha te is úgy szeretnéd. Ha viszony felmerül az esélye, hogy te vagy a babád veszélyben vagytok vagy túl nagy az esély egy komplikációra, akkor a császár a jobb. Számodra az asztmád mellett szerintem a császár a jobb.
Nekem mindkettõ volt, és egyértelmûen a sima szülésre szavazok. Nekem nagyságrendekkel jobb volt, pedig a sima sem volt egyszerû szülés. A császár nagyon sokáig fáj utána (egy-két hét), napokig az ágyban felülés is irtózatosan nehezemre esett. Az elsõ felállásról nem is beszélve, amikor bizony könnybe lábadt a szemem. Szóval én egyértelmûen sima szülés párti vagyok.
Én is aszmás vagyok, de fel sem merült a orvosaimnak, hogy-e miatt császározzanak. 22órát vajúdtam mire meglett a kisfiam, könyörögtem, hogy császározzanak meg, de nem tették hiszen csak indokolt esetben vágnak, ha a baba vagy a mama veszélyben van.
Hála Istennek, hogy ez magukra valamit is adó intézményekben nem (kismama-)szavazás kérdése...

Szerintetek melyikük jobb nő, melyiknek jobbak a filmjei? Audrey Bitoni vagy Delta White?

Legjobb válasz: Nekem Winatou Kutyaseggass törzsfõnök Seggston városából!!!!

Nekem Winatou Kutyaseggass törzsfõnök Seggston városából!!!!
Michel whide XD
Madison Ivy XD
A kérdező hozzászólása: és a fent említett 2 hölgy közül? :D
Egyértelmûen Audrey. A másik az egy szõke plá[email protected], bottal sem nyúlnék hozzá.

Melyik jobb notebook? és melyiknek jobb a teljesítménye? HP vagy acer?

http://www.t-home.hu/lakossagi/extrak/digitalis_otthon/noteb..

Legjobb válasz: Acer

Acer
A Feleségemnek Acer laptop - ot vettem egy éve, de semmi gondja, ezekhez képest kisebb kategóriás. Csak tanács, nézz körül az euronics - ben is olcsóbban nagyobb választék van. A helyszínen + 9000.- ft - ért vehetsz 5 év futáros garanciát ha akarsz. csak egy tipp, tégy belátásod szerint ...
Húúú, garancia. Nekem is csak 1 év volt a gépemre. De vettem még +2-t! Amúgy meg nem a garanciaévek számítanak, hanem a feltételek. Mert nem mindegy, hogy hol, hogyan, mit mennyi idõ alatt cserélnek. Acer jobb teljesítményû, többet nem tudok róluk. Minõségre biztos nem lesz velük gond.
Azt utólag láttam csak. Acer-re 1 év szokott lenni - talán most elõször látok két évet. Én is Acer-es vagyok. Egyébként egyéni véleményem, hogy MINÕSÉGBEN nem hinném, hogy jobb a HP (csak ott több a garancia általában).
2 év van az Acerre is, oda van írva. A proci ég és föld. Egy laptopba meg 320 giga bõven elég, nem raktárnak való. Van összesen majdnem 1 tera háttértáram, teljesen tele vannak, a 320-as laptopomon meg van 280 giga szabad hely.
Az Acer-rel az a gond igazából, hogy csak 1 év rá a garancia. A két laptop közül ennek kisebb a HDD-je. A RAM mennyisége ugyanaz. A proci talán az ACER-é jobb. Tehát nem tudom...
A kérdező hozzászólása: kösszi!
Nekem egyáltalán nincs notebookom, úgyhogy véleményt nem tudok róla mondani; de a kettõ közül az Acer teljesítménye jobb, a leírás alapján. -az elsõ válaszoló-
Ezek közül sokkal jobb az Acer. Nekem csak egy 7 éves Acerem van, még mindig jó, bár az már nem számít referenciának ezekhez képest.
A kérdező hozzászólása: sokan szidják az acer-t hogy nagyon melegszik ez igaz? neked is acer-ed van?
Hp

Melyik jobb a Sony Ericsson Xperia x10 vagy a Sony Ericsson Satio?

Legjobb válasz: nincs ilyen hogy melyik jobb. olyan van, hogy melyik felel meg jobban az igényeidnek. a két telefon nagyon különbözõ.

nincs ilyen hogy melyik jobb. olyan van, hogy melyik felel meg jobban az igényeidnek. a két telefon nagyon különbözõ.

Melyik jobb a kettő közül? Héjában főtt krumpli vagy a nem héjában főtt?

Legjobb válasz: Teljesen más íze van a krumplinak, ha héjában fõ. Melyik jobb, az attól függ, hogy mit akarsz belõle csinálni. Ha salátát, akkor héjában fõzd. Ha egyszerûen csak köretnek akkor héj nélkül fõzd. Ha arra vagy kíváncsi, hogy melyik "egészségesebb", akkor egyszerû a válasz: a krumpli mindig egyformán (nem)egészséges, függetlenül a fõzés módjától.

Teljesen más íze van a krumplinak, ha héjában fõ. Melyik jobb, az attól függ, hogy mit akarsz belõle csinálni. Ha salátát, akkor héjában fõzd. Ha egyszerûen csak köretnek akkor héj nélkül fõzd. Ha arra vagy kíváncsi, hogy melyik "egészségesebb", akkor egyszerû a válasz: a krumpli mindig egyformán (nem)egészséges, függetlenül a fõzés módjától.
A két mód között egészség szempontjából nincs különbség, magas energiatartalma van a keményítõ miatt, ha befér az étrendedbe, tökmind1, melyik módszert választod, az olajban sütéstõl jobb mind2. A krumpli héja nem tartalmaz semmilyen méreganyagot, ha erre voltál kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Melyik jobb motor a Yamaha aerox vagy a Yamaha dt 50? és melyiknek jobb a fogyasztása? és melyik drágább?

Legjobb válasz: Semmi közük egymáshoz, nem összehasonlíthatók. A fogyasztásuk hasonló (3-4 liter), az árcédulát a Yamaha weboldalán megtalálod.

Semmi közük egymáshoz, nem összehasonlíthatók. A fogyasztásuk hasonló (3-4 liter), az árcédulát a Yamaha weboldalán megtalálod.
én magne b6-ot szedek.
Szia! Nekem magnerot-ot javasolt az orvosom, a patikában megkérdeztem nagy e a különbség, azt mondták, ez a gyógyszer sokkal jobb, mert összetételében is más mint a magne b6, kimondottan izomlazító hatása is van. Egyébként nem volt otthon még semmi ilyenem amikor 7 hetesen reggel iszonyú görcseim voltak alig bírtam menni, így rohantunk el a patikába, bevettem egy szemet, elég hamar jelentõsen csökkent a fájdalom és a görcs. Kérdezd meg az orvosodat, de ha nem javasolt kimondottan egy típust egész nyugodtan vedd ezt! Az ára 1910-Ft (50 db) 2x1 et javasolt a dokim, azt viszont én nem tudom mennyivel drágább így a magne b6-nál. JÓ egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat:) )!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!