Találatok a következő kifejezésre: Melyik jobb Nod32 ingyenes verizo vagy (1 db)

Melyik jobb a Nod32 ingyenes verizo vagy a Panda Internet Security 2008?

A pandához jár valami tüzfal és mindig kiirja h. ütközik a windows tüzfalával.Melyik legyen bekapcsolva?

Legjobb válasz: NOD32! A Panda-t felejtsd el! Vacak lassú.

NOD32! A Panda-t felejtsd el! Vacak lassú.
Nod32 a tuti befutó
A Panda ténleg nagyon jó, csak ne lassitaná annyira a gépet!A nod viszont szar!és kasperskyt sem ajánlok! Szoval szerintem AVG az megéri vagy Norton.
Az Avast! bár ingyenes, elég megbízható. A Smart Security tûzfaláról meg annyit, hogy meg lehet tekinteni néhány tûzfal tesztet, hogy szerepelt. Aztán döntsétek el Ti, hogy tényleg annyira jó-e? A Panda jobban fogja a gépet az igaz, de valamit valamiért! Inkább kicsit fogja a Panda, mint a kártevõk, amikor éppen személyes adataimat továbbítják a világhálóra!
Már ne haragudjon senki de az Avast egy szar. Ám az Eset Smart Security (Nod32-esék csinálták), abban jó a tûzfal. A windowsét meg kapcsold ki. Nem túl jó.
Avast
A NoD a SAJÁT KeyLoggeremet is beengedte.. szted?
Panda nagyon fogja a géped!
Nekem a Panda teljesen belíssítja a gépet, pl. betöltõdni is 3x annyi idõbe telt, mint elõtte. Azóta NOD-os vagyok. Próbáltam már én is sokfaját, ez vált be a legjobban.
A Nod32-vel én is összegyûjtöttem pár vírust. Én egy ideje az Avast-ot használok, ami ingyenes. Regisztráció után kapsz egy egy éves kulcsot hozzá, így teljesen legális, és eddig nem volt vele gondom.
Ha jót akarsz magadnak és a gépednek, akkor egyik se. A múltkor összeszedtem jópár vírust, lefuttattam a Nod32-t és nem talált vírust a gépen. Azóta egy AVG nevû ingyenes programom van, ez az érkezés pillanatában beazonosítja õket. Gyakran frissítik, nekem is olyan rakta fel a gépemre, aki évek óta ezt használja.
egyértelmûen nod32
Sztem is az avast a legjobb, nekem nagyon jól teljesít és nem is húzza a teljesítményt!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Állandóan elállítódik a dátum, idő a gépemen. Nem az elemmel van baj, mert ki lett cserélve, és ha jön hozzám vki aki ért hozzá, hirtelen "megjavul". Ahogy elmegy, megint rossz. Rá van kapcsolódva vki a gépemre! Mit csináljak? Segítsen vki!

2

Ha a munkahelyi Wifi-t használom akkor elképzelhető, hogy a wifi "gazdája" látja, hogy milyen oldalakat tekintettem meg? Azt látja egyáltalán, hogy ki HASZNÁLTA (múlt idő! ) a wifijét? SOS!

2

Mit tudok ezzel kezdeni?

http://kepfeltoltes.hu/130707/99565482N_vtelen_www.kepfeltol..

2

Először is hol tudnám visszaállítani a gépet egy korábbi időpontra ha win 7-em van? Második hogy ha vissza is állítom akkor a Chrome on volt kedvenceim is visszajönnek? Meg pl a könyvjelző sávon kimásolt oldalak is?

7

Avast program frissítő letíltását hogyan tudnám feloldani?

1

Egy netbookra milyen vírusirtót ajánlotok?

Itt vannak a gép tulajdonságai: Láthatóan nem egy erőműről van szó. Szerintetek milyen vírusirtót rakjak rá? A lényeg hogy ingyenes legyen, ne fogja nagyon a gépet és azért megbízható is legyen.

11

Különös helyfogyatkozás a számítógépen. Mit tegyek?

Adott egy C meghajtó, ami 24 GB. Ezen tartok egy Windows 7-et és 2 giga zenét, szóval elvileg nem foglal olyan sokat. Ezzel szemben azt vettem észre, hogy fokozatosan csökken a szabad hely, eléggé gyors ütemben.(Ccleaner-t és Registry Cleanert rendszeresen futtatok)Vírusra tippeltem, ezért átfuttattam az Avastot, de nem talált semmit. Mivel állhatok szemben/Mit tudok tenni ellene újratelepítésen kívül?

7

Az Avast ingyenes verziója jó vírusirtó? Megbízható?

Most Eset Smart Security próbaverziót használok és gondoltam megveszem 1 évre mert igénybe tudnám venni az 50% diákkedvezményt de ha az Avast ingyenes verziója plusz mondjuk egy Comodo tűzfal jobb párosítás lenne akkor inkább nem veszem meg.

3

HDD-nél az hogy 16MB vagy 64MB az mennyire számít?

2

Találkoztatok ezzel a vírussal/féreggel? Hogy lehet megoldani?

Egy olyan vírus/féreg van a gépemen, ami eltünteti -látszólag- a pendrive-ról az adatokat, és egy parancsikont hoz létre, csak így lehet elérni a fájlokat, vagy esetleg ha a rejtett fájlok láthatóvá vannak téve. Malvarebytes Anti-Malvare nem talált semmit, Avast antivírust próbáltam, az nagy nehezen talált valamit, mikor bedugtam a pendrive-ot, de csak karanténba tudta rakni a fájlt, minden ugyan úgy ment tovább. Mostanában pedig már a gép is nagyon betegesen kezdett lassulni (habár nem biztos, ugyan az az oka).

Oldotta-e már meg valaki ezt a problémát, és hogyan?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!