Találatok a következő kifejezésre: Melyik jobb Nod32 ingyenes (1 db)

Melyik jobb a Nod32 ingyenes verizo vagy a Panda Internet Security 2008?

A pandához jár valami tüzfal és mindig kiirja h. ütközik a windows tüzfalával.Melyik legyen bekapcsolva?

Legjobb válasz: NOD32! A Panda-t felejtsd el! Vacak lassú.

NOD32! A Panda-t felejtsd el! Vacak lassú.
Nod32 a tuti befutó
A Panda ténleg nagyon jó, csak ne lassitaná annyira a gépet!A nod viszont szar!és kasperskyt sem ajánlok! Szoval szerintem AVG az megéri vagy Norton.
Az Avast! bár ingyenes, elég megbízható. A Smart Security tûzfaláról meg annyit, hogy meg lehet tekinteni néhány tûzfal tesztet, hogy szerepelt. Aztán döntsétek el Ti, hogy tényleg annyira jó-e? A Panda jobban fogja a gépet az igaz, de valamit valamiért! Inkább kicsit fogja a Panda, mint a kártevõk, amikor éppen személyes adataimat továbbítják a világhálóra!
Már ne haragudjon senki de az Avast egy szar. Ám az Eset Smart Security (Nod32-esék csinálták), abban jó a tûzfal. A windowsét meg kapcsold ki. Nem túl jó.
Avast
A NoD a SAJÁT KeyLoggeremet is beengedte.. szted?
Panda nagyon fogja a géped!
Nekem a Panda teljesen belíssítja a gépet, pl. betöltõdni is 3x annyi idõbe telt, mint elõtte. Azóta NOD-os vagyok. Próbáltam már én is sokfaját, ez vált be a legjobban.
A Nod32-vel én is összegyûjtöttem pár vírust. Én egy ideje az Avast-ot használok, ami ingyenes. Regisztráció után kapsz egy egy éves kulcsot hozzá, így teljesen legális, és eddig nem volt vele gondom.
Ha jót akarsz magadnak és a gépednek, akkor egyik se. A múltkor összeszedtem jópár vírust, lefuttattam a Nod32-t és nem talált vírust a gépen. Azóta egy AVG nevû ingyenes programom van, ez az érkezés pillanatában beazonosítja õket. Gyakran frissítik, nekem is olyan rakta fel a gépemre, aki évek óta ezt használja.
egyértelmûen nod32
Sztem is az avast a legjobb, nekem nagyon jól teljesít és nem is húzza a teljesítményt!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ma azt írta ki a gépem, hogy előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozatává váltam. Ez mit jelent?

Eddig soha nem írt ki ilyeneket. A hátterem fekete, de az ikonok megvannak.

7

Hogyha a töltő kábel a laptop lyukába gyullad be akkor a töltő zárlatos vagy a laptoppal van baj?

2

Boltunkba vettünk egy Apexis IP kamerát. Hogyan érhetem el, hogy kívűlről is beleléphessek?

Körbenéztem már egy pár leírást. WLANról működik már, routeren osztottam ki neki portot, kamerának statikus IP címe van és ugyanaz a port, amit a routeren is megadtam. Dyndns-re regisztráltam, ott megadtam a kamera statikus IP címét meg a portját, DE csak akkor enged a hosttal felcsatlakozni, ha egy hálózatban vagyok a kamerával. Mi ilyenkor a teendő?
Inviteles ZTE router van a boltban

4

Hogyan lehet Tudom feltörni a windows 8-at?

Van nekem egy másig gépem és azt oda adta testvéremnek hogy használja 14 éves És le kódolta Nem tudja igaz érthető is mert fél éve nem használtam/használta aszt a Gépet meg ő se (Kapott Egy másigat) hogyan tudnám fel törni nem akarom ura tenni Mert akkor minden adatom El veszne valaki nem tudna ajánlani valamit nagyon fontos lenne előre is kös.zönöm
nagyon fontos lenne ;)

6

Windows 8-ban hogyan lehet kikapcsolni az Automatikus karbantartást?

0

Ha a feladatkezelőmben rámegyek egy exe-nél arra hogy fájlt tartalmazó mappa, és nem ad ki semmit, még egy nyamvatt ablakot se, akkor az vírus?

Win 7-em van, és eléggé belassúlt a gépem. (csak olyan exek-nél van amelyeknél nincs leírás)

2

Reklámokat hogyan lehet eltüntetni a gépről? Vírusos lehet a sok reklámtól?

Segítsetek lécci!

2

El akarok inditani egy programot pl. CheatEngine63. exe és ilyenkor egy Error ablakban ezt irja : The system canot find the path specified mit tegyek?

1

Egy monitoron mit nézzek hogy jó-e?

szeretnék venni egy monitort de nem tudom hogy kezdjem el a válogatását.. tegyük fel hogy árba mindegy de 80 ezer fölé nem megyek. addig oké hogy full hd, meg nagy képátló stb. de mégis hogyan dönthetnék? milyeneket ajánlotok ami megállja a helyét pár év múlva is? NAGYON FONTOS: monitor/tv szeretnék venni tehát egybe mind a kettő !!!

4

Windows8-nál elegendő amit ad a defender védelmet vagy ha megveszem az egyik fizetöst akkor jobban járok?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!