Találatok a következő kifejezésre: Melyik jobb b6, vagy a Béres (3 db)

Melyik jobb? Magne b6, vagy a Béres Magne b6?

33 hetes vagyok és most magne b6 szedek napi 6-ot.A Béres magnéziumból mennyit lehet szedni naponta?Köszike a válaszokat.Boldog babavárást mindenkinek!!!

Legjobb válasz: Ugyan az,csak más gyártja.De a gyogyszerész biztos segit.A napi 6ot kimondta neked.Nekem napi 1et mondtak.

Ugyan az, csak más gyártja.De a gyogyszerész biztos segit.A napi 6ot kimondta neked.Nekem napi 1et mondtak.
Én s béres szedõ vagyok, napi 2, 5 felet nyomatok. Én úgy csinálom, h nem veszek be egyszerre egy tabit, hanem eltöröm ketté és apránként adagolom felesével. Nagyon ok lett a végeredmény. :O)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, énis inkább váltok a béresre.mert már azt unom a hagyományos magne b6-ban hogy 6 szedek belõle naponta, és a vádlim is görcsöl, hasam is néha, és elég sokszor kemény a pocim.Nem akkarok többet bevenni már.Inkább váltok.Meg anyagilag is olcsóbb.
Nekem is egyertelmuen a Beres jott be. Abbol eleg egy/nap, ha esetleg faraszto a nap es picit kemenyednek, beveszek meg egy felet.
Én is Béresre váltottam, szerintem jobb!!!!Én sem keményedek azóta és ha megikedek akkor még beveszek egy felet este!!! 28 hetes kismama!
Én eleinte a sima magne b6-ot szedetem.3*2t, de az mellett is elkezdett keményedni a hasam, akkor váltottam a béres magne b6-ra ami olcsóbb is, és jobb is..Legalábbis nekem..A sima magne b6-ból napi max 3*2, a bérsbõl napi 1db-ot ír, de én napi 2db-ot szedek, orvosi utasításra.Amugy a sima magne b6-ban 1db-ban van 48mg magnézium, tehát ha 6db-ot szedsz 1 nap, az is csak 300mg magnézim.A béres pedig 1db 250!!mg magnézium, tehát sokkal jobban megéri, és mióta én béresre váltottam, szerencsére elmúltak a keményedéseim.....32hetes kismama
Nekem a Béres vált be.
Ez is olyan, hogy kinek mi jön be! Eleinte én is a sima Magne B6-t szedtem, de váltottam a Béresre, mert ugye olcsóbb is, és nekem az vált be jobban! A sima Magne B6-ból 3x2-t, a Béresbõl napi 1 szemet lehet bevenni! Minden jót!
Helló! Ne váltsatok a Béresre, sokkal gyengébb minõség! Ha megnézed az összetételét és összehasonlítod a MagneB6-tal, meglátod, ég és föld a különbség. Amúgy én próbáltam mindkettõt, mert a terhesség elején állandóan rókáztam, de nekem a Béres nem csinált semmit. A MagneB6-ból pedig valóban a napi 3X2 a bevehetõ mennyiség, de nekem az annyira bevált, hogy nem is vettem be ennyit, max. napi 3X1-et.
SZia! A Béresbõl csak 1-et kell bevenni egy nap, a simából meg ugye legtöbbször 6-ot az orvos utasítására.:) Én is ugy szedem 3*2-vel, de most akarok váltani a Béresre, mert azért anyagilag olcsóbban jövök ki.
A Magne B6-ban több a B6, ezért az lehet jobb hányingerre, de mivel általában a haskeményedésekre javasolják tényleg jobb lehet a Béres féle. Én is most akarok váltani. És még mindig lehet B6-ot szedni plusszban hányingerre.
én magne b6-ot szedek.
Szia! Nekem magnerot-ot javasolt az orvosom, a patikában megkérdeztem nagy e a különbség, azt mondták, ez a gyógyszer sokkal jobb, mert összetételében is más mint a magne b6, kimondottan izomlazító hatása is van. Egyébként nem volt otthon még semmi ilyenem amikor 7 hetesen reggel iszonyú görcseim voltak alig bírtam menni, így rohantunk el a patikába, bevettem egy szemet, elég hamar jelentõsen csökkent a fájdalom és a görcs. Kérdezd meg az orvosodat, de ha nem javasolt kimondottan egy típust egész nyugodtan vedd ezt! Az ára 1910-Ft (50 db) 2x1 et javasolt a dokim, azt viszont én nem tudom mennyivel drágább így a magne b6-nál. JÓ egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat:) )!!

A terhesség alatt melyik magne b6 a jobb? A Béres vagy a sima?

Ha Elevitet szedek, nem lesz sok mellette a Béres? Mert ugye a Béresb?l elég naponta egy szem, mert annyi anyag van benne, míg a sima magneb6-ból be lehet szedni egy nap 5-öt is.

Legjobb válasz: Nekem a Béres magne b6 vált be, a simából volt hogy 3x2 is bevettem de alig éreztem a hatását ugyanúgy keményedett a hasam.Én Elevittel(1. babánál) együtt és Gravidával(2. babánál) együtt is szedtem a Bérest.Szerintem nem lesz sok az Elevit mellet.

Nekem a Béres magne b6 vált be, a simából volt hogy 3x2 is bevettem de alig éreztem a hatását ugyanúgy keményedett a hasam.Én Elevittel(1. babánál) együtt és Gravidával(2. babánál) együtt is szedtem a Bérest.Szerintem nem lesz sok az Elevit mellet.
Én is Bérest szedtem, napi 3-at , mert én sokat keményedtem. Nekem nem mondta a dokim , hogy csak egyet lehet, sõt nekem volt, hogy napi 3x2 kellett volna szednem, tudta , hogy Bérest szedek, de nem mondta , hogy abból nem kell annyit. 39hkm
Bérest szedtem, mert sokkal olcsóbb mint a másik
Nekem sajnos csak a "sima" jött be, pedig többféle mg készítményt kipróbálta, olyat is, a miben sokkal több volt a hatóanyag, csak más formában és semmit sem ért. De ez egyén függõ, a dokim nekem mondta is, hogy ki kell próbálni melyik jön be. Az ára miatt szerettem volna én is váltani, de nem sikerült....
A sima alatt mit értetek? A kék dobozos Sanofis-et, vagy a bárhol beszerezhetõ leveleset. Mert ez meg a felszívódás mistt nem mindegy. Én a Sanofis-est szedtem, az elején 3-mal, majd a görcsök, keményedések , és alvászavar miatt egy ideig 6-tal. Nekem segített. Ha a Béres olyan erõs, (amit nem is tudtam), akkor méginkább erre szavazok, mert akkor ezt jobban lehet adagolni.
Én a Jutavit márkájú, 250 mg-os tablettát vettem, 1200 ft volt 50 darab egy hónapja. Nekem az orvosom azt mondta nem a márkát nézzem, hanem hogy hány mg van benne. És ez még ráadásul késleltetett felszivódású, szóval elvileg elég belöle egy nap 1 szem, de ha görcsökvannak 2-3-t is be lehet venni, de sokkal gazdaságosabb.
nekem magnerotot írt a doki. rosszul már nem szoktam lenni, így feleslegesnek tartom a B6-ot. de ez elején nagyon bevált! :)
Nekem a édõnõ tanácsolta a béres magnézium + B6-ot, mert olcsóbb, és csak 1-et kell bevenni naponta nem 3-at. nekem be vált.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!