Találatok a következő kifejezésre: Melyik internetes online (6 db)

brendon.hu -ról
Ha használtra gondolsz akkor van egy pár. teszvesz.hu de elöbb nézd meg az értékeléseit vatera.hu de szerintem itt több a kereskedõ és kicsit mintha drágább lenne babaszoba.hu itt is vannak kereskedõk is, de sok anyuka árulja a kinõtt ruháit Én a teszveszt favorizálom a három közül.

Online-internetes checkolas esetén a reptéren mit kell tennem? Lutonról megyek. Azt írja, h elég a besszalo pulthoz menni, de az melyik, ami a gép előtt van? Elotte hol ellenőrzik a kezipoggyaszom, h befér-e az ülés alá?

Kaját mennyire veszik szigorúan? 100ml-ig fel lehet vinni folyadékot, de zárható zacskoba kell tenni.20x20cm. Ilyet honnan lehet beszerezni? Szempillagondoritot felvihetek? Ryan airnel is fel lehet vinni így folyadékot? Köszi

Legjobb válasz: Ha megvan az online check in, akkor csak a biztonsagi ellenorzeshez kell menned, ha nincs feladando poggyaszod. Ha van, azt a pultnal le kell adni. RYanair eleg genyo, belelkotnek mindenbe. Folyadekot NAGYON szigoruan veszik! Ennivalonak vigyel egy szendvicset.

Ha megvan az online check in, akkor csak a biztonsagi ellenorzeshez kell menned, ha nincs feladando poggyaszod. Ha van, azt a pultnal le kell adni. RYanair eleg genyo, belelkotnek mindenbe. Folyadekot NAGYON szigoruan veszik! Ennivalonak vigyel egy szendvicset.
A kérdező hozzászólása: Köszi, vajon egy doboz almaspitet felengednek kezipoggyaszban? Ryan lehet, h nem engedi majd a parfumot kezipoggyaszba?

Internetes sebességek: T-online: 100, 0 Mbps UPC: 2 Mbit/s Melyik a gyorsabb?

Lehet hogy hülye kérdés, de egyszer?en nem tudok különbséget tenni a két adat között...

Legjobb válasz: T-online! 50x gyorsabb mint a UPC! 2x50=100

T-online! 50x gyorsabb mint a UPC! 2x50=100
Keresd meg a T-online-os szerzõdésed, ha ez még egy régi Optimum csomag akkor 1 Mbps a letöltésed és már rég lejárt a hûségszerzõdésed. Tavaly nyár vége óta a legkisebb csomag a T-nél 5 Mbps letöltési sebességû ALAP csomag. Árban nagyon hasonló a régi Optimum és az új ALAP csomag, az ALAP csomag 5600 Ft havonta. Ha ALAP csomagra szeretnél váltani csak felhívod a T-s üfsz-t a 1412-ön az MT azonosítóval, és az ötjegyû titkos kódoddal azonosítanak és válthatsz csomagot. Egy ilyen csomagváltással újabb 1 év hûséget vállalsz.
Majd ha kijózanodsz, nézd már át mit írtál......
A Júpíszi gyorsabb.MERT: Téonlájn:100.0 MBPS/sec A júpíszí:2.0 MBIT A 2mbit es 250kb/sec el tölt a 100.0 MBPS csak 128al!
T-online a gyorsabb és tapasztalatból rávágom hogy a UPC nem a legjobb.....
A kérdező hozzászólása: Ha minden igaz 1.10 Mbps-em van... Ha jól csináltam ezt a tesztet http://kepfeltoltes.hu/100417/netspeed02_www.kepfeltoltes.hu..
A kérdező hozzászólása: Oké, megpróbálom :)
A T-Online-nál gyanús, hogy nem 100, 0 Mbps-os neted van, az inkább a hálókártyád max sebessége lesz. Mérd le a sebességed itt és kiderül: http://speedtest.net/
Egyik se éri meg a pénzét...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem ezek után nem állok át Upc netre :P
Mbps=Mbit/s Tehát a T-Online úgy 50x nagyobb sávszélességet kínál, mint a UPC. Bár ez elég furcsa, mert nekem úgy rémlik, hogy a Telekomnál a legnagyobb elérhetõ csomagok 80Mbps sávszélességet kínálnak, de lehet, hogy azóta fejlesztettek még egy kicsit a hálózaton. A UPC védelmében szólva nekik is van ilyen nagy sávszélességet nyújtó csomagjuk (120Mbps náluk a max), csak még ugyan úgy kevés helyen elérhetõ, ahogy a Telekom optikai hálózata is. De egyébként ahogy észrevettem, azokon a területeken, ahol a T-Home kínál optikai hálózatot, ott a UPC is igyekszik utolérni. Egyedül a UPC Telekom területeken nem látom ezt...
b=bit p=per s=s Tehát:Mbps=Mbit/s 100 és 2 között a különbség:98 :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólónak Azt hiszem régebbi netem van a T-online-tól, mert kb. 2 éve kötötték be, de ezt nem szeretném meghosszabbítani... váltani szeretnék, ezért érdekelne a Upc-s net Köszi a válaszokat!


Melyik a legmegbízhatóbb internetes oldal, ahonnan online tudnék vásárolni új vagy használt Apple iPhone készüléket?

fontos lenne a jó ár és a megbízhatóság

Legjobb válasz: Én a Vaterán vettem még tavaly októberben egy 3 hetes karcmentes iPhone 4-et garanciával.

Én a Vaterán vettem még tavaly októberben egy 3 hetes karcmentes iPhone 4-et garanciával.
honfoglaló
http://jojatek.hu/ Itt rengeteg játékot játszhatsz online másokkal. Max. csak normális Java verzió kell hogy fent legyen gépeden (amúgy sem árt ha van). esetleg még a
esetleg még a jatek.hu , de az annyira nem jön be nekem.
http://www.the-west.hu/ Vagy lányoknak öltöztetõs: http://www.missbimbo.com/
travian
Nekem a secondorb a kedvencem. Aranyos ingyenes online városépítõ stratégiai játék, rengeteg lehetõséggel. Lényegében a travian, simcity, honfoglaló van összegyúrva, meg kiegészítve. itt találod meg: http://www.secondorb.hu
A gengszteronline a legjobb gengszteres online játék Street_killer4 a nevem regisztráljatok http://gengszteronline.hu/?affiliate_guid=1307088'>


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!