Találatok a következő kifejezésre: Melyik internet vannak (36 db)

Melyik a legolcsóbb internet előfizetési csomag? És melyik szolgáltatónál van?

Legjobb válasz: Függ attól hol laksz, mert vannak kisebb szolgáltatók is, esetleg külön akciókkal. De álatalában 3000Ft-tól indulnak a csomagok.

Függ attól hol laksz, mert vannak kisebb szolgáltatók is, esetleg külön akciókkal. De álatalában 3000Ft-tól indulnak a csomagok.
Ezen az oldalon, irányítószámod beírásával találsz több, olyan szolgáltatót, amelyek közül választhatsz, akár ár szerint is: http://www.szelessavkereso.hu/
Ha van T-COM-os vezetékes vagy vonalas telefon akkor talán BUSINESSTEL-es inernet. Itt nézd meg: http://businesstelecom.hu/index.php?item=kapcsolat
Szerintem a Nordtelekom-nál a legolcsóbb. Két éve vagyok ügyfél és nagyon megbízhatóak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, BP-n vagyok egyébként

Melyik szolgáltatónál vannak a legjobb mobil internet tarifák?

Jelenleg 2000 ft-ot fizetek havonta 500 megabájtért a T-nél, de most veszek egy duplasim-es mobilt és arra gondoltam, hogy ha van más szolgáltatónál jobb tarifa akkor váltanék arra.

Legjobb válasz: telenornál ott van a klikk szolgáltatás nagyon jó szerintem, 3 hónapig teljesen ingyen van, aztán ha az letelt 1000 ft ba kerül havonta, 100 megát adnak egy hónapra de ha azt túlléped akkor sincs baj mert nem számláznak túlhasználati dijat csak egy kicsit lassitják a neted. ja és tényleg minden igy van ahogy leirtam tapasztalatbol tudom hisz én is megrendeltem nagyon jó sztem megéri. www.telenor.hu

telenornál ott van a klikk szolgáltatás nagyon jó szerintem, 3 hónapig teljesen ingyen van, aztán ha az letelt 1000 ft ba kerül havonta, 100 megát adnak egy hónapra de ha azt túlléped akkor sincs baj mert nem számláznak túlhasználati dijat csak egy kicsit lassitják a neted. ja és tényleg minden igy van ahogy leirtam tapasztalatbol tudom hisz én is megrendeltem nagyon jó sztem megéri. http://www.telenor.hu
Mint ajánlottam, válts át az 1 gigásra, csak 490 ft-al drágább mint az 500 megás és dupla annyi net van benne.
A kérdező hozzászólása: nem akarlak megbántani de nem lehet, hogy a nem-okostelefonodon a gyors net is lassú és nem veszed észre a lassítást? 500 megát majdnem minden hó vége elõtt túllépem és tudom milyen az a 32 kbit... használhatatlan. Nyilván emailre meg szöveges tartalomra még lehet használni, de komolyabb igénybevételre szerintem nem alkalmas. a 100 megás csomag nekem így visszalépés lenne. párszáz forinttal többet kifizetnék egy nagyobb csomagért de nagyon kezd úgy tûnni, hogy a T-nél vannak a legjobb csomagok :/
hát jó van de akkor is én akár meg is tudnám mutatni h az én telomon milyen gyors a net pedig ismétlem nem okostelefon!!!!!!
Nincs mit mondani erre a 32 kb/s az 32kb/s ez egy tény, számszerû adat, ezt nem is vonhatod kétségbe, és kicsit hitelesebb adat, mint az hogy a te nem okos telefonodon egyáltalán nem sokkal lassabb. Szerintem itt zárjuk is le, minden szolgáltatónál ugyan annyira lassítják a netet, innentõl kezdve a kérdezõn múlik, hogy melyik szolgáltatót választja.
nem lassú sztem elég gyors ráadásul nekem csak egy átlagos telefonom van nem okostelefon mégis gyors na erre mit mondasz utolsó?
Akkor én vagyok hülye, meg a telenor bocs. A Mobil Online 100 MB, 500 MB és 1 GB csomagok esetén a havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követõen a szolgáltatás további igénybevétele esetén a forgalmi díj 0 Ft. A havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követõen a Telenor a sebességet 32/32 kbps-ra lassítja. A számlás, illetve kártyás ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszûnik. Tapasztalatból mondom hogy a 32 kbps az használhatatlan szinte, nagyon lassú.
figyu utolsó nem beszélek hülyeséget én megrendeltem tapasztalatból tudom h 100 mega után lassitanak kicsit a neten de vigan lehet továbbra is netezni.
Maradj a T nél én is ott vagyok csak nem ezen, hanem 2490 fizetek 1 gigáért, telenornál is kb ugyan ennyi, ott 2590 az 1 giga, viszont az elsõ hülyeséget beszélt, mert nem kicsit lassitják le a telenornál hanem ugyan úgy mint a T-nél nincs tulforgalmazási díj, viszont lekorlátozzák 32/32 kb-osra, hónap végéig.
A kérdező hozzászólása: Ja igen most vettem észre. Jónak tûnik, Köszönöm szépen az lesz :)


Táblagépből a 3G vagy a 4G- jobb választás? Melyiket ajánljátok van különbség? 4G-re drágább az internet?

Legjobb válasz: A 4g sokkal gyorsabb. A net ugyanannyi rá. Nekem iPad Mini van 4g-vel. Mint a villám, olyan gyors ;-)

A 4g sokkal gyorsabb. A net ugyanannyi rá. Nekem iPad Mini van 4g-vel. Mint a villám, olyan gyors ;-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én egy nexus 7-et veszek, csak tisztába akartam vele lenni a vásárlás elõtt... :)
A Nexusban csak 3g-s verzio van. De szivesen :-)
A kérdező hozzászólása: Szia. amúgy ez nem igaz van már 4 G verzió is...
Nincsen, csak 3G-s. Mondom. Na linkeld be a 4G képes Nexus 7-et, lássuk.
A kérdező hozzászólása: http://tablet-pc.arukereso.hu/google/nexus-7-32gb-4g-p133681..
A kérdező hozzászólása: http://gsmotthon.hu/tablet/asus-google-nexus-7-4g-32gb
A kérdező hozzászólása: van még egy pár oldalon, nem kötekedni akarok, csak amúgy én ilyet akartam venni, csak aztán mégis a 3g-st rendeltem meg...

Melyik szolgáltatónál van jelenleg a legkedvezõbb áron feltöltõkártyás mobil internet?

Laptophoz szeretnék hûség és havidíj nélküli usb stick-es internetet, jó áron (havonta 3-5 GB adatforgalmam lenne) Néztem sok ajánlatot de nem tudok dönteni.

Legjobb válasz: Vodafone netjegy. [link]

Vodafone netjegy. [link]

Meglehet azt oldani hogy ne tudják kinyomozni hogy az ip címem melyik szolgáltatónál van? Pl ha küldök egy emailt ne lehessen kinyomozni hogy azt honnan és ki küldte azt, tudom hogy csak az internet szolgáltató adhatja ki az adatokat

Legjobb válasz: Nem! Spamek küldésére egyébként bevett szokás, hogy egy kártevõvel megfertõzött számítógépen keresztül a gép felhasználójának e-mail fiókján keresztül küldenek leveleket. Na, ez az, amit te úgysem fogsz kivitelezni. Vagyis a válasz a kérdésedre, hogy te nem tudod megoldani!

Nem! Spamek küldésére egyébként bevett szokás, hogy egy kártevõvel megfertõzött számítógépen keresztül a gép felhasználójának e-mail fiókján keresztül küldenek leveleket. Na, ez az, amit te úgysem fogsz kivitelezni. Vagyis a válasz a kérdésedre, hogy te nem tudod megoldani!

Kecskeméten Bocskai udvarban (Frangepán sétány) melyik internet/kábeltévé szolgáltató van bent?

Most költöztem, kellene valami, de sehol nem derül ki, ki van ott bent. Köszi!

Internet segítség? Melyik netem van?

Melyik net típusom van?

Legjobb válasz: Szerintem az ADSL-re gondolsz.

Szerintem az ADSL-re gondolsz.
A kérdező hozzászólása: És az melyik a fennt linkelt oldalon? A felsõ vagy az alsó?
Ha a telefonvonalon jön, akkor leginkább T-Home. A DiGi az kábelen jön.. Megkérdezném, te vagy a család fekete báránya, akinek senki sem mond semmit? Nézd meg a számlákat, vagy kérdezd meg a gondozódat.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy kábles nemlehet, mert nincs eléggé leárnyékolva(társasház), legalábbis ezt mondta az ember, aki kijött, hogy elõször megcsínálja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!