Találatok a következő kifejezésre: Melyik intézményt őssejttel kapcsolatban (1 db)

Melyik intézményt javasoljátok őssejttel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Szia! én is sokat gondolkoztam az õssejt levételen, de azt is olvastam valamelyik intézmény oldalán, hogy csak 40kg-ig tudják felhasználni a beteg gyereknél....emiatt eléggé elbizonytalanodtam!Szerintem csak pár ezer forint eltérés van intézmények között. üdv:20 hetes Kismama:)

Szia! én is sokat gondolkoztam az õssejt levételen, de azt is olvastam valamelyik intézmény oldalán, hogy csak 40kg-ig tudják felhasználni a beteg gyereknél....emiatt eléggé elbizonytalanodtam!Szerintem csak pár ezer forint eltérés van intézmények között. üdv:20 hetes Kismama:)
Akkor igazából jó dolog csak nem Magyarországon? Ezek szerint nem igazán éri meg levetetni? Utolsó válaszolótól kérdezem.én az elsõ vagyok.
Bizonyos betegségeknél fel sem tudják használni, ha meg szükség lenne rá akkor még egy jó pár millió mire megmûtik a kicsit a megfelelõ országban, ill. arra sincs még adat, hogy tudják-e egyáltalán 20 évig tárolni.
1.vagyok ismét.ezidáig én arra sem kaptam választ, hogy csak a gyermekemnek tudják felhasználni vagy esetleg nekünk szülõknek is jó. nem értem ezt a 20 éves szerzõdést sem, hisz ha csak egy 40kg emberhez tudják használni, akkor 20 évesen nyílván több, mint 40kg.....A havi részlet nem olyan vészes, de ha ezek a feltételek vannak.akkor nincs sok értelme.....én is naponta dillemmázom.....
A Zelionnal kapcsolatban két hónapja elég komoly gondok voltak, talán azóta már rendezõdtek, de javaslom, hogy olvasd el ezzel kapcsolatban az index május 6-ai számát. A lényeg, hogy az állam kihúzta a lábuk alól a talajt, és új szerzõdés kötését nem vállalták egy ideig senkivel. A szerzõdõ feleket elfelejtették tájékoztatni, hogy a már levett mintákat új helyre szállítják stb. ... Számomra ezek után nem megbízhatóak. Más bank is lehetõséget nyújt részletfizetésre. Az én orvosom a Sejtbankra esküszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megvan! Hát, elgondolkodtató...
Amit elküldtem, azon haladsz lefelé és vastag betûvel van leírva!
A kérdező hozzászólása: Egyelõre nem találtam meg a 40 kg-ra vonatkozó adatokat. Melyik menüponton belül olvasható?
elsõ vagyok. ez lemaradt: http://www.krio.hu/cgi-bin/krio.cgi?menuid=20hu Mi a véleményed errõl?
szia! én nagyon soat olvastam és persze egyik rokonom aki most szült, szintén levetette az õssejtet és Õ a Zelion Õssejtbankkot jvasolta! állitolag nagyon precizek és megbizhatóak!és persze sok embernek számit hogy részletekben is fizethetõ!
Ez igazából az egész világon gyerekcipõben jár még. Nekem az unokatestvérem Ausztráliában gyermek szívsebész én tõle kérdeztem dolgokat.Na meg persze üzlet is ez a javából. De döntsön mindenki saját belátása szerint.És nem utolsó sorban mikndig el kell kezdeni valahol, hogy az majd egyszer mûködõképes legyen. 7. válaszoló voltam


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

23 hetesen nem baj ha sokat keményedek?

Szex után is bekeményedik a hasam de nem fáj. Van olyan sokszor hogy lefekszem az ágyba megfogom a hasam és azt veszem észre hogy kőkemény a hasam. Volt már valakinek így? Nem jelent problémát?

12

Mit gondoltok az ossejt levetelrol?

Az elso gyermekunknel levetettuk, bar ferjem ellene volt teljesen, csak az en kedvemert belement. Azota olvastam egyet smast rola es elizonytalanodtam. De vhogy ugy erzem ugy fair h masodik babonal is megcsinaltassuk. Velemenyetek?

18

Karácsonykor szeretném bejelenteni a rokonságnak a babámat csak nem tudom hogyan. Írjatok légyszi egy-két ötletet?

Valami vicces/kreatív, meglepő módon gondoltam mindenképpen, uh képet nem szeretnék mutogatni, kis cipő a fa alá annyira nem tetszik. Egyéb ötletek jöhetnek.:)

19

Amikor először megmozdult a baba, amiben még nem is biztos az ember, de azt is már fel kell jegyezni, meg vezetni, meg írni a naptárba?

és kinek mikor volt az első megmozdulás érzése?

5

Adnátok a babának a nagybácsi nevét?

A párom úgy döntött, hogy a testvére nevét viselje a gyerekünk. (én nem szeretném, hogy a párom neve legyen, nem szeretném kiabálni a játszótéren, hogy Pistike) Ö arra jutott, hogy István a magyarok királya nem lehet, akkor lesz Attila Isten ostora... Nekem annyira furcsa, hogy a nagybácsi neve is az...

8

Név kérdés? Mi a véleményetek?

28 hetes kismama vagyok, kisfiút várunk. A férjem vezetékneve Cseh. Az én nagy kedvencem évek óta a Dávid, az lesz az első neve, emellé választotta a férjem a Konrádot, hogy ne legyen olyan rövid. Szerintetek hogy hangzik? Nem gond, hogy mindkettő d-re végződik? Köszi előre is a válaszokat! :)

9

Mennyi idő után jött össze az első baba? Hány évesek voltatok ekkor?

10

Meddig normális érzés?

21 hetesen a has alján enyhén feszítő, keményedő érzés, általában pisilés előtt és közben jelentkezik, de van hogy "csak úgy".

19

Van itt olyan aki januárra van kiírva? Hogy vagytok? Hogy álltok a babaholmikkal, szobával, kórházi csomaggal? Izgultok? Hol fogtok szülni? Mikorra vagytok kiírva?

7

Valaki volt így? Többi lent.

33 hetes vagyok és most voltam a védőnőnél és azt mondta, hogy egy kis fehérje van a vizeletembe. Ez árthat a babának? Lehet belőle valami baja?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!