Találatok a következő kifejezésre: Melyik intézményt őssejttel kapcsolatban (1 db)

Melyik intézményt javasoljátok őssejttel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Szia! én is sokat gondolkoztam az õssejt levételen, de azt is olvastam valamelyik intézmény oldalán, hogy csak 40kg-ig tudják felhasználni a beteg gyereknél....emiatt eléggé elbizonytalanodtam!Szerintem csak pár ezer forint eltérés van intézmények között. üdv:20 hetes Kismama:)

Szia! én is sokat gondolkoztam az õssejt levételen, de azt is olvastam valamelyik intézmény oldalán, hogy csak 40kg-ig tudják felhasználni a beteg gyereknél....emiatt eléggé elbizonytalanodtam!Szerintem csak pár ezer forint eltérés van intézmények között. üdv:20 hetes Kismama:)
Akkor igazából jó dolog csak nem Magyarországon? Ezek szerint nem igazán éri meg levetetni? Utolsó válaszolótól kérdezem.én az elsõ vagyok.
Bizonyos betegségeknél fel sem tudják használni, ha meg szükség lenne rá akkor még egy jó pár millió mire megmûtik a kicsit a megfelelõ országban, ill. arra sincs még adat, hogy tudják-e egyáltalán 20 évig tárolni.
1.vagyok ismét.ezidáig én arra sem kaptam választ, hogy csak a gyermekemnek tudják felhasználni vagy esetleg nekünk szülõknek is jó. nem értem ezt a 20 éves szerzõdést sem, hisz ha csak egy 40kg emberhez tudják használni, akkor 20 évesen nyílván több, mint 40kg.....A havi részlet nem olyan vészes, de ha ezek a feltételek vannak.akkor nincs sok értelme.....én is naponta dillemmázom.....
A Zelionnal kapcsolatban két hónapja elég komoly gondok voltak, talán azóta már rendezõdtek, de javaslom, hogy olvasd el ezzel kapcsolatban az index május 6-ai számát. A lényeg, hogy az állam kihúzta a lábuk alól a talajt, és új szerzõdés kötését nem vállalták egy ideig senkivel. A szerzõdõ feleket elfelejtették tájékoztatni, hogy a már levett mintákat új helyre szállítják stb. ... Számomra ezek után nem megbízhatóak. Más bank is lehetõséget nyújt részletfizetésre. Az én orvosom a Sejtbankra esküszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megvan! Hát, elgondolkodtató...
Amit elküldtem, azon haladsz lefelé és vastag betûvel van leírva!
A kérdező hozzászólása: Egyelõre nem találtam meg a 40 kg-ra vonatkozó adatokat. Melyik menüponton belül olvasható?
elsõ vagyok. ez lemaradt: http://www.krio.hu/cgi-bin/krio.cgi?menuid=20hu Mi a véleményed errõl?
szia! én nagyon soat olvastam és persze egyik rokonom aki most szült, szintén levetette az õssejtet és Õ a Zelion Õssejtbankkot jvasolta! állitolag nagyon precizek és megbizhatóak!és persze sok embernek számit hogy részletekben is fizethetõ!
Ez igazából az egész világon gyerekcipõben jár még. Nekem az unokatestvérem Ausztráliában gyermek szívsebész én tõle kérdeztem dolgokat.Na meg persze üzlet is ez a javából. De döntsön mindenki saját belátása szerint.És nem utolsó sorban mikndig el kell kezdeni valahol, hogy az majd egyszer mûködõképes legyen. 7. válaszoló voltam

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pajzsmirigyes kismamák! 3.25 tsh-nál a baba nem termel helyettem, ugye?

0.98-ról ugrott fel, mert bizonyos szívproblémák merültek fel a Letroxtól, viszont így felment 3.25-re . Nem magas?

7

7 hetes terhes vagyok gombát mutatott a kenetem de viszketek is egy picit. De azt mondta a nőgyógyász hogy csak 12 hét után kezelhetik. Mi lesz igy velem és a magzattal. Milyen baj lehet ebből?

4

Hol lehet kapni hasleszorító bugyit?

Előző szülés után széles övet használtam, de nem szerettem, nagyon kényelmetlen volt. Most kipróbálnám a bugyit, de hol lehet kapni, ami nincs horror áron?

5

Hangulatváltozások szülés? 39 hkm

mostanában sok kérdét teszek fel, de egyszerűen nem bírom magamban tartani őket :) remélem nem idegesítek vele senkit :) az lenne a kérdésem, hogy 2 napja egyik percben bőgök a másikban nevetek meg táncolok aztán megint bőgés :) jelezheti a szülés közeledtét? volt valakinek ilyen közvetlen a szülés előtt? vagy csak bemagyarázom magamnak mert már annyira várom?

3

Terhesség elején járok. Amióta támla nélküli székben ültem órákig, olyan derékfájást tapasztalok. Hogyan tudnám enyhíteni?

Hogyan üljek, aludjak, hogy ne legyen derékfájás? Ötletek, tapasztalatok?
Köszi!

2

Ha sokat görcsölök, és nyílalgat a hasam alja, akkor előbb is megszülhetek, ha nem szedem a magnéziumot?

4

Terhes vagyok! Nem tudom mit tegyek! Járt valaki hasonló cipőben? Érvek, ellenérvek, tapasztalatok?

3 éve szedem ezt a fogamzásgátlót (yasminelle), egyéb okok miatt 5 nap kimaradt. Kb egyből terhes lettem. Méhen kívüli, és belüli. Ami kívül volt elhalt, most 5 hetes vagyok. Félek, hogy a baba nem lesz egészséges, mert egyáltalán nem készültünk rá, és így csak 5 nap fogamzásgátló kihagyás után rögtön ez lett. Esett már így valaki teherbe?? Lehet így egészséges gyereket szülni, ha mostantól mindenre odafigyelek?? Nem tudom, hogy meg merjem e tartani... (27)

6

Szerintetek jogos a felháborodás?

Pontosabban nem is felháborodás, inkább értetlenkedés afelett, hogy a férjem bejelentette, hogy holnap elmegy a barátaival. Eddig nincs semmi gond, eddig is eljárt, vagy munka után összefutottak. Mondtam is neki, hogy oké, de legyen készenlétben, mert a kisbabánk bármelyik percben jöhet, és ha esetleg pont akkor indulna be a szülés, tudjam értesíteni. Erre közli, hogy az nem fog menni, mert inni fog. Kérdeztem tőle, hogy mégis akkor hogy jutok be a kórházba? Válasz : Oldjam meg mentővel, vagy hívjam föl a szüleimet, hogy vigyenek be. Õ majd bebkvzik a kórházba. Mondom neki: Ez nem az ő feladatuk... És majd gondolod, hogy engedik, hogy részegen ott lábatlankodj a szülésnél?
Egyszerűen nem értem, hogy egyszer miért nem lehet kibírni piálás nélkül és hogy miért ilyenkor kell elmenni? Lett volna/lenne rá idejük ezelőtt is / a baba születése után is összeszervezni egy ilyen összejövetelt.
Iszonyatosan rosszul esett ez a hozzáállás. Néha megfordul a fejemben, hogy nem is érdekli ez a gyerek.Neki nem mutattam ki ezeket az érzéseket, inkább ráhagytam, mert különben én lennék a szemét, aki nem engedi el...

19

Pregnavit terhes vitamin?

Mennyire népszerű?Mennyire jó?Hallotam,hogy sok helyen már nem lehet kapni....

1

A baba mérete miatt irt +1 hetet a kiskönyvembe?

Ultrahang alapján számolja adokim a terhességet,mert rendszertelen volt a menstruációm.
Tegnap voltam hozzá, 34+6 hetes vagyok,de a könyvecskémbe már 35+6-ot irt. Babám méretei a 36. hétnek felelnek meg. Ezért irta igy?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!