Találatok a következő kifejezésre: Melyik intézményt őssejttel kapcsolatban (1 db)

Melyik intézményt javasoljátok őssejttel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Szia! én is sokat gondolkoztam az õssejt levételen, de azt is olvastam valamelyik intézmény oldalán, hogy csak 40kg-ig tudják felhasználni a beteg gyereknél....emiatt eléggé elbizonytalanodtam!Szerintem csak pár ezer forint eltérés van intézmények között. üdv:20 hetes Kismama:)

Szia! én is sokat gondolkoztam az õssejt levételen, de azt is olvastam valamelyik intézmény oldalán, hogy csak 40kg-ig tudják felhasználni a beteg gyereknél....emiatt eléggé elbizonytalanodtam!Szerintem csak pár ezer forint eltérés van intézmények között. üdv:20 hetes Kismama:)
Akkor igazából jó dolog csak nem Magyarországon? Ezek szerint nem igazán éri meg levetetni? Utolsó válaszolótól kérdezem.én az elsõ vagyok.
Bizonyos betegségeknél fel sem tudják használni, ha meg szükség lenne rá akkor még egy jó pár millió mire megmûtik a kicsit a megfelelõ országban, ill. arra sincs még adat, hogy tudják-e egyáltalán 20 évig tárolni.
1.vagyok ismét.ezidáig én arra sem kaptam választ, hogy csak a gyermekemnek tudják felhasználni vagy esetleg nekünk szülõknek is jó. nem értem ezt a 20 éves szerzõdést sem, hisz ha csak egy 40kg emberhez tudják használni, akkor 20 évesen nyílván több, mint 40kg.....A havi részlet nem olyan vészes, de ha ezek a feltételek vannak.akkor nincs sok értelme.....én is naponta dillemmázom.....
A Zelionnal kapcsolatban két hónapja elég komoly gondok voltak, talán azóta már rendezõdtek, de javaslom, hogy olvasd el ezzel kapcsolatban az index május 6-ai számát. A lényeg, hogy az állam kihúzta a lábuk alól a talajt, és új szerzõdés kötését nem vállalták egy ideig senkivel. A szerzõdõ feleket elfelejtették tájékoztatni, hogy a már levett mintákat új helyre szállítják stb. ... Számomra ezek után nem megbízhatóak. Más bank is lehetõséget nyújt részletfizetésre. Az én orvosom a Sejtbankra esküszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megvan! Hát, elgondolkodtató...
Amit elküldtem, azon haladsz lefelé és vastag betûvel van leírva!
A kérdező hozzászólása: Egyelõre nem találtam meg a 40 kg-ra vonatkozó adatokat. Melyik menüponton belül olvasható?
elsõ vagyok. ez lemaradt: http://www.krio.hu/cgi-bin/krio.cgi?menuid=20hu Mi a véleményed errõl?
szia! én nagyon soat olvastam és persze egyik rokonom aki most szült, szintén levetette az õssejtet és Õ a Zelion Õssejtbankkot jvasolta! állitolag nagyon precizek és megbizhatóak!és persze sok embernek számit hogy részletekben is fizethetõ!
Ez igazából az egész világon gyerekcipõben jár még. Nekem az unokatestvérem Ausztráliában gyermek szívsebész én tõle kérdeztem dolgokat.Na meg persze üzlet is ez a javából. De döntsön mindenki saját belátása szerint.És nem utolsó sorban mikndig el kell kezdeni valahol, hogy az majd egyszer mûködõképes legyen. 7. válaszoló voltam


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ennyire sok keményedés normális?

Pár napja kezdett el keményedni a pocakom és tegnap pl egész nap kemény volt,fel voltam puffadva,feszült.Ma reggel is erre ébredtem hogy feszül.Normális ez vagy félnem kellene?
Görcsölni nem görcsölök.Inkább nehéznek érzem a hasam.
26hkm

2

Terhesség korai szakaszában ez normális?

3 nappal ezelőtt tudtam meg hogy végre sikerült a baba.
Kb. 5 hetes terhes lehetek.Tapasztaltabbak segítenének nekem hogy mitől lehet az hogy a jobb oldalam fájdogál?
Azt olvastam hogy ilyenkor már a méhben van a baba,de akkor nem középen kéne hogy érezzek valamit?
Az nem lehetséges hogyha mondjuk nem átjárható a petevezeték akkor valahol ott ragadt a megtermékenyített petesejt?
Köszönöm a válaszokat

5

Szerintetek sokat híztam eddig?

28 hetes terhes vagyok és 5 kg-t híztam. A védőnőm mindig mondja, hogy diétázzak mert sok. Szerintem nem olyan vészes! Szerintetek?

6

Ikreket, hogy lehetne összehozni, ha nincsen a szülők ágán sehol se iker?

13

Tippelnétek? Hét, nem?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131013/ddddd_www.kepfeltolte..

13

Terhesség - fejfájás. Nektek is volt? Ki hogy viselte?

Tegnap éjjel elkezdett erősebben fájni a fejem, mondhatni görcsösen az egyik oldalon. Mivel frontérzékeny voltam örök életembe, ezért gondolom ez nem a hormonoktól, hanem a hirtelen jön melegtől köszöntött be rám.
Ti mivel kezeltétek?
Reggel egy kávé sok tejjel beleférhet?

4

Mit csinálnátok, ha megtudnátok megcsalt a parotok mikor ti babát vártok?

mert éppen feszültebb volt a légkör otthon....

14

Miért nem mozdult még meg a babám?

Ma vagyunk 16 hetesek a kis pocaklakómmal! Ez a harmadik terhességem! Korábban már éreztem aprócska rúgásokat,12-13 hetesen,napközben is éjszaka is,de ezek kb 2 hete elmúltak! Mostanra csak néha ilyen feszitő érzés és görcsök vannak... Azt mondják a harmadik babának hamarabb kell megmozdulnia! Nagyon félek hogy baja van,de nem akarok minden héten a védőnőhöz szaladgálni hogy nézze meg a szívhangot... mikor először kezdődött,elmentem hozzá,minden rendben volt,ezért szégyenlek menni mindig!! Miért van ez,hogy nem mozdult még meg?? A rúgásoknak is erősebben érezhetőnek kellene már lennie :(

8

Kismamák! Ti is többet jártok éjszaka pisilni, mint nappal?

Nappal szinte alig megyek sűrűbben,mint a terhességem előtt,de éjszaka meg 1,5-2 óránként! Sok folyadékot iszom,de olyan mintha az egészet éjszaka pisilném ki!

8

A méhszáj vizsgálat fájdalmas?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!