Találatok a következő kifejezésre: Melyik intézményben államilag elismert (1 db)

Melyik intézményben szerezhető államilag elismert felsőfokú parapszichológus diploma?

Magyarországon egyáltalán van erre épül? képzés? Nem találok olyan intézményt Magyarországon, amely államilag elismert fels?fokú diplomát ad parapszichológus szakon.

Legjobb válasz: mert nincsen.

mert nincsen.
Dehogy nincs! Csak titkos :-() Csak akkor vesznek fel, ha megtalálod õket. Senki sem tud róla rajtuk kívül, és sehol sincs meghirdetve.
ez most komoly?:O
Parapszichologus diplomát a "Tiszta Forrás Parapszichologiai és Természetgyógyászati Intézet"-ben szerezheted meg.Akreditált iskola érdeklõdj a 06 30 326 63 26 tel-en


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet megnezni, hogy ha 2014ben nem keresztfeleves, hanem hagyomanyos kepzesre jelentkezem, akkor meddig tart a dokumentumpotlas?

(felvin sajnos nem talalom)

0

Pázmányosok (PPKE), BTK ról hogyan lehet átmenni a JÁK ra?

Rájöttem év elején,hogy engem nem érdekel a szak amire jelentkeztem és nem is nagyon értem. Szerettem volna átmenni Politológiára, de elutasították.Nincs egy olyan óra sem ami érdekelne és kezdek összeroppanni ebben. ( és úgy érzem feleslegesen is veszem el a helyet mások elől,mivel engem egyáltalán nem érdekel ez a szak és diszkalkuliám miatt nem is tudom a tantárgyak felét teljesíteni). Gyerekkorom óta a Jogról álmodtam, viszont nem mertem nagyot remélni ezért nem is a Jogira adtam be, és 410 ponttal nem is kerülnék be az államira, pénzem pedig sajnos nagyon nincs, és ez a szak(jog) volt mindig is az álmom. Mivel az is PPKE és ugye Piliscsaba is, így van arra lehetőség,hogy átmehessen az ember a BTK ról a JÁk ra? ha igen akkor hogyan? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat és segítségeket!

1

Ha valakinek derealizáció-ja van, eléggé gyakori vissza téréssel, és vérhiányos az lehet magán tanuló?

Most nem az érdekel hogy mennyire nehéz és mennyire rossz , meg hogy csak menő szeretnék lenni(aminek semmi köze nincs ehhez) mert az a része nem érdekel .

1

Valaki járt már Budapesten az Arató fodrásziskolába? Tudnátok nekem tanácsot adni? Milyen az iskola stb.

0

Egyetemi földtudományi szakkal lehet térképésznek menni, ugye? És van elhelyezkedési lehetőség manapság bármilyen munkahelyen földtudományi szakkal? És milyen Msc-képzésekre lehet lehet vele jelentkezni?

1

Van köztetek olyan, aki szintemelő érettségit szeretne tenni töriből?

Ha igen, és szeretne beszélni a témáról, írjon, mert ha ő is egyedül készül fel, és én is, hátha tudunk egymásnak segíteni. :))

0

A budapesti Toldy Ferenc Gimnáziumban van 0. nyelvi előkészítő tagozat?

A honlapon és a tájékoztatókban nem találtam konkrétan meg, a kérdésemre a választ, de van 0.?

3

Milyen iskola kell ahoz, hogy mernok legyek pl:az audi, opel stb. gyarban?

Arra gondolok hogy en tervezzem az uj autokat!

4

Az egyetemi/főiskolai felvételibe az utolsó év féléve vagy év vége számít bele?

Azt tudom, hogy a pontokba a 11.-es év vége számít bele. De a 12.-es évnél melyik számít bele? Az év végi vagy félévi?

2

Milyen nehéz bejutni a szegedi Gábor Dénes középiskolába elektronika szakára? És milyen átlag kell hozzá?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!