Találatok a következő kifejezésre: Melyik ingyenes lehet a legnagyobb (2 db)

Melyik ingyenes levelezőrendszerrel lehet a legnagyobb méretű csatolt fájlt elküldeni?

vagy ez mit?l függ?

Legjobb válasz: Szerintem a GMail, de ha nagyobb (akár több 100 megás) fájlt akarsz valakinek küldeni, akkor használd a www.sendspace.com oldalt. Ide feltölheted a fájlt, ad egy linket, és azt elküldheted emailben bárkinek.

Szerintem a GMail, de ha nagyobb (akár több 100 megás) fájlt akarsz valakinek küldeni, akkor használd a http://www.sendspace.com oldalt. Ide feltölheted a fájlt, ad egy linket, és azt elküldheted emailben bárkinek.
Javasolom a http://mammutmail.com/ használatát.

Melyek a legnagyobb tőzsdei információs honlapok, amelyeken ingyenesen és jól áttekinthetően (személyre szabható grafikonok is vannak) lehet tájékozódni a világ főbb értékpapírpiacainak és árupiacainak változásairól?

A finance.yahoo.com-hoz hasonló megoldások érdekelnének.

Legjobb válasz: A legegyszerûbb ha letöltesz egy programot (pl metatrader, saxo trader vagy akármelyik), nyitsz egy demoszámlát játékpénzzel, és máris láthatod a millió meg egy grafikont, másodpercre pontosan, mi mennyi. Ezekben általában van beépített üzenõrendszer, ami figyelmeztet a következõ jelentésekre, ha pedig bejelentik, csinál róla egy összefoglalót.

A legegyszerûbb ha letöltesz egy programot (pl metatrader, saxo trader vagy akármelyik), nyitsz egy demoszámlát játékpénzzel, és máris láthatod a millió meg egy grafikont, másodpercre pontosan, mi mennyi. Ezekben általában van beépített üzenõrendszer, ami figyelmeztet a következõ jelentésekre, ha pedig bejelentik, csinál róla egy összefoglalót.
A legegyszerûbb, ha inkább csak simán meglátogatod ezt: http://www.investing.com/charts/ Én regisztráltam náluk. Így bejelentkezés után a chart-omat azonnal a saját profilom szerint beállíthatom, nem kell újra feltenni az indikátorokat egyesével. Csak ne felejtsd el elmenteni kilépés elõtt ha módosítottál rajta. Már majd' egy éve ezt nézegetem... Csak próbáld ki. Kell hozzá egy kis angol, de ez adja a legtöbb infót. Tõzsdei és forex hírek az egész világról, (a magyar hírekkel együtt!) percre pontosan. Ha letöltöd a mobilalkalmazásukat, riasztást küld ha fontos, piacbefolyásoló esemény várható. Mit szeretnél, mit tudjon még? ... Várj, azt is tudja! És nem kell elõfizetni... :-)
Elõzõ Vagyok! És köszönöm a finance.yahoo.com tippet! Én is ilyeneket vadászok többek között.
A Yahoo Finance valóban elég jó, a profi megoldások sajnos fizetõsek. A demó számlákkal az a baj, hogy a legtöbb helyen lejárnak, kivéve az Oandát. Ha napi chart elegendõ, akkor a prorealtime.com-ot tudom még javasolni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!