Találatok a következő kifejezésre: Melyik ingyenes lehet a (32 db)

Msn messengert akarnék az LG kp500-as telefonomra tenni, lehetőleg olyat, ami ingyenes, és bármikor használhatom. Melyik oldalról lehet letölteni ezt a programot?

Legjobb válasz: Olyat sosem fogsz letölteni, amivel ingyenesen tudsz msn-ezni... Mivel az MSN egy internetes chat, így kell hozzá internet. Miért nem LG Gt500-at vettél, abba van Wifi és akkor tudnál netezni Wifin keresztül.

Olyat sosem fogsz letölteni, amivel ingyenesen tudsz msn-ezni... Mivel az MSN egy internetes chat, így kell hozzá internet. Miért nem LG Gt500-at vettél, abba van Wifi és akkor tudnál netezni Wifin keresztül.

Melyik az az internetes oldal, ahol regisztráció nélkül és ingyenesen lehet zeneszámoknak csak a refrénjét letölteni (pl. ha csengőhangként szeretném használni)?

Legjobb válasz: olyat nem tudok ahol csak a refrént lehet letölteni vagyis a jamba.hu-t de ez ugye nem ingyenes. A csuuzly.com vagy newmusicworld.mlap.hu itt lehet ingyen letölteni de teljes zeneszám.:S:)

olyat nem tudok ahol csak a refrént lehet letölteni vagyis a jamba.hu-t de ez ugye nem ingyenes. A csuuzly.com vagy newmusicworld.mlap.hu itt lehet ingyen letölteni de teljes zeneszám.:S:)
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm a válaszodat:) várom azokét, akik esetleg tudnak ilyen oldalról...
töltsd le az egész számokat, meg a wavepad nevû programot, megnyitod, megnyitsz benne egy számot, kijelölöd a "felesleges" részeket, jobb klikk, kivágod, elmented. ennyi.

Melyik az a bank, ahol nem kell fizetni a számlanyitást? Tehát nincs költsége annak, ha nyitok egy folyószámlát? Olyan van, hogy ingyenesen lehet pénzt kivenni atmből?

Legjobb válasz: A számlanyitásért egyik banknál se kell fizetni. Lehet,hogy van más banknál is,de az unicreditnél ingyenes a saját atm használat. Korlátlan mennyiségben

A számlanyitásért egyik banknál se kell fizetni. Lehet, hogy van más banknál is, de az unicreditnél ingyenes a saját atm használat. Korlátlan mennyiségben
Így van, a számlanyitás mindenhol ingyenes. A számla költségei (beleértve a pénzfelvételt) azonban bankonként és számlacsomagonként eltérnek. A PSZÁF honlapon van összehasonlító, nézd át, és az alapján válassz, hogy neked mi a fontosabb tényezõ.
A kérdező hozzászólása: De számlavezetési díj szokott lenni, nem? Olyan nincs, ahol az nincs?
A kérdező hozzászólása: http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak/bankszamlak/folyoszamla itt is azt írják, hogy van díja a szla nyitásnak
azt írja " a legtöbb banknál" szerintem ez hülyeség, én nem tudok bankot, ahol lenne számlanyitási költség. A legtöbbnél találsz számlavezetési díj nélküli konstrukciót is.
Nem azt írja, hogy "díja" van, hanem hogy "összege" van. Ez azt jelenti, hogy rakni kell pénzt a számlára, hogy a majdani költségeket fedezze, vagyis ne egybõl míuszból induljon a számla. Ez nem a számlanyitás díja. A táblázat pedig ott van a linkelt oldal alján.
Mindenhol van valamilyen költség. Csak ezt bankja válogatja. Pl: Axa, 1x elkérnek 2800 Ft-ot számlanyitásért, de utána ingyenes a fenntartása, csak a pénzkivétel kerül pénzbe Más bank: lehet nem kér számlanyitási költséget, de cserébe havonta levon x-y Ft-ot ezért, meg azért.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, átnézem õket
Ha havonta (legfeljebb 2 összegben) 150e Ft érkezik a számládra, akkor a Citibank 0 Ft-os számlacsomagja teljesen ingyenes. Nincs számlanyitási és számlavezetési díj, nincs éves bankkártyadíj, ingyenes bármelyik ATM-bõl a kp felvétel, ingyenesek az átutalások, sõt még a saját fiókban a kp felvételért se kérnek egy fillért sem, stb. Én szeretem nagyon, bár a megtakarításaik nem túl jók, (erre célszerû másik bankban is számlát nyitni). Egyébként a normálisabb bankoknál saját automatájukból havonta 1-2 kp felvétel ingyenes szokott lenni, illetve van ahol a saját ATM nem feltétel.


Melyik ingyenes online weboldal szerkesztőnek van a legtöbb felhasználója vagy hol lehet megtalálni az ingyenes honlapszerkesztőknek a statisztikáját?

Legjobb válasz: Nem hiszem h van ilyen. Amúgy szerintem a legtöbbet notepad++ -t, vagy Netbeans -t használnak webfejlesztésre.

Nem hiszem h van ilyen. Amúgy szerintem a legtöbbet notepad++ -t, vagy Netbeans -t használnak webfejlesztésre.
Szerintem webtárhelyre gondolt. Csak FTP-set használj. Ez az online felületes feltöltõs nem jó és csak elõre megírt designokat lehet használni.

XBOX Live Gold-nál lehet tudni elõre, hogy melyik játék lesz ingyenesen letölthetõ a következõ hónapban?

Vagy esetleg le lehet tölteni olyan játékot, ami régebben volt ingyenesen letölthetõ?

Legjobb válasz: Nemlehet tudni:)

Nemlehet tudni:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)
lehet tudni. A következõ hónap kezdete elõtt 1-2 nappal. És nem lehet letölteni azt az ingyenes játékot, ami elõtte ingyenes volt.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Youtube. kell hozzá a programja, azt letöltöd és bármit leszed, csak bekell másolni az url címét.
A kérdező hozzászólása: gondolom te a free download managar progira gondoltál!w talán a free youtube converter mp3?

A Magyarországon fogható ingyenes műholdas adásokat melyik műholdról lehet fogni?

Ezen a linken találtam őket, csak épp a múhold pozíciójt nem írja:

Legjobb válasz: Pedig ott van, a Position oszlopban. Amelyik csatornánál nincs semmi, az mûholdról nem fogható, csak netes stream-en. Hogy ne kelljen bogarásznod, leírom ide is: Az Eurobird 9A mûholdról (9 fok kelet) vehetõ szabadon az M2, a Duna és a Duna World. (Tervben van az M1 idõszakos kódolatlansága is.) A Hot Bird (13 fok kelet) pozícióból vehetõ az Euronews, ami a mai naptól magyarul is sugároz.

Pedig ott van, a Position oszlopban. Amelyik csatornánál nincs semmi, az mûholdról nem fogható, csak netes stream-en. Hogy ne kelljen bogarásznod, leírom ide is: Az Eurobird 9A mûholdról (9 fok kelet) vehetõ szabadon az M2, a Duna és a Duna World. (Tervben van az M1 idõszakos kódolatlansága is.) A Hot Bird (13 fok kelet) pozícióból vehetõ az Euronews, ami a mai naptól magyarul is sugároz.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam, hogy mûholdról nem fogható. Köszönöm!

Melyik fizetős vagy ingyenes programmal lehet a legegyszerűbben betűtípusra szerkeszteni Õ és Ű betűt?

Mivel és hogyan? Fontos lenne! Köszi!

Legjobb válasz: Szerintem neked a karakterkódolással van bajod .... Általában az oldalak utf8-ban dolgoznak némelyik pedig isoban notepad++ al megtudod oldani de van phpDesigner nev progi is azzal is megtudod oldani ... vagy megírod htmlben a kódot <head></head> közé a kód: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf8">

Szerintem neked a karakterkódolással van bajod .... Általában az oldalak utf8-ban dolgoznak némelyik pedig isoban notepad++ al megtudod oldani de van phpDesigner nev progi is azzal is megtudod oldani ... vagy megírod htmlben a kódot <head></head> közé a kód: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf8">
igen, de van hogy ez sem megy, ezzel is lehet próbálkozni: 1. oldal kiterjesztését .php-re változtatni 2. LEGELEJÉRE beszúrni ezt: <?php header("Content-type: text/html;charset=utf-8"); ?> (vagy amilyen kódolást akarsz) 3. esetleg, ha bonyolultabb a szerkezeted, akkor headers_sent() függvénnyel ellenõrizz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!