Találatok a következő kifejezésre: Melyik ingyenes lehet (66 db)

Melyik az az internetes oldal, ahol regisztráció nélkül és ingyenesen lehet zeneszámoknak csak a refrénjét letölteni (pl. ha csengőhangként szeretném használni)?

Legjobb válasz: olyat nem tudok ahol csak a refrént lehet letölteni vagyis a jamba.hu-t de ez ugye nem ingyenes. A csuuzly.com vagy newmusicworld.mlap.hu itt lehet ingyen letölteni de teljes zeneszám.:S:)

olyat nem tudok ahol csak a refrént lehet letölteni vagyis a jamba.hu-t de ez ugye nem ingyenes. A csuuzly.com vagy newmusicworld.mlap.hu itt lehet ingyen letölteni de teljes zeneszám.:S:)
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm a válaszodat:) várom azokét, akik esetleg tudnak ilyen oldalról...
töltsd le az egész számokat, meg a wavepad nevû programot, megnyitod, megnyitsz benne egy számot, kijelölöd a "felesleges" részeket, jobb klikk, kivágod, elmented. ennyi.

Melyik az a bank, ahol nem kell fizetni a számlanyitást? Tehát nincs költsége annak, ha nyitok egy folyószámlát? Olyan van, hogy ingyenesen lehet pénzt kivenni atmből?

Legjobb válasz: A számlanyitásért egyik banknál se kell fizetni. Lehet,hogy van más banknál is,de az unicreditnél ingyenes a saját atm használat. Korlátlan mennyiségben

A számlanyitásért egyik banknál se kell fizetni. Lehet, hogy van más banknál is, de az unicreditnél ingyenes a saját atm használat. Korlátlan mennyiségben
Így van, a számlanyitás mindenhol ingyenes. A számla költségei (beleértve a pénzfelvételt) azonban bankonként és számlacsomagonként eltérnek. A PSZÁF honlapon van összehasonlító, nézd át, és az alapján válassz, hogy neked mi a fontosabb tényezõ.
A kérdező hozzászólása: De számlavezetési díj szokott lenni, nem? Olyan nincs, ahol az nincs?
A kérdező hozzászólása: http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak/bankszamlak/folyoszamla itt is azt írják, hogy van díja a szla nyitásnak
azt írja " a legtöbb banknál" szerintem ez hülyeség, én nem tudok bankot, ahol lenne számlanyitási költség. A legtöbbnél találsz számlavezetési díj nélküli konstrukciót is.
Nem azt írja, hogy "díja" van, hanem hogy "összege" van. Ez azt jelenti, hogy rakni kell pénzt a számlára, hogy a majdani költségeket fedezze, vagyis ne egybõl míuszból induljon a számla. Ez nem a számlanyitás díja. A táblázat pedig ott van a linkelt oldal alján.
Mindenhol van valamilyen költség. Csak ezt bankja válogatja. Pl: Axa, 1x elkérnek 2800 Ft-ot számlanyitásért, de utána ingyenes a fenntartása, csak a pénzkivétel kerül pénzbe Más bank: lehet nem kér számlanyitási költséget, de cserébe havonta levon x-y Ft-ot ezért, meg azért.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, átnézem õket
Ha havonta (legfeljebb 2 összegben) 150e Ft érkezik a számládra, akkor a Citibank 0 Ft-os számlacsomagja teljesen ingyenes. Nincs számlanyitási és számlavezetési díj, nincs éves bankkártyadíj, ingyenes bármelyik ATM-bõl a kp felvétel, ingyenesek az átutalások, sõt még a saját fiókban a kp felvételért se kérnek egy fillért sem, stb. Én szeretem nagyon, bár a megtakarításaik nem túl jók, (erre célszerû másik bankban is számlát nyitni). Egyébként a normálisabb bankoknál saját automatájukból havonta 1-2 kp felvétel ingyenes szokott lenni, illetve van ahol a saját ATM nem feltétel.

Melyik ingyenes weblapkészítő oldalon lehet erotikus tartalmat is kitenni?

A c8.hu oldalról tudok, de az nem jó. 5 perc telt el a regisztáció után. Kidobott és vissza se lehet lépni. (2x is próbáltam) Esetleg valami más oldal?

Legjobb válasz: ingyenes, erotikus tartalom, kitenni. Ez a 3-as kombó nem fog össze jönni. Túl sok jogi dolog van ezeknél, kezdve ott, hogy tulajdon jog. Illetve minek egy újabb ilyen!? internet 2/3 részét képezi eddig is.

ingyenes, erotikus tartalom, kitenni. Ez a 3-as kombó nem fog össze jönni. Túl sok jogi dolog van ezeknél, kezdve ott, hogy tulajdon jog. Illetve minek egy újabb ilyen!? internet 2/3 részét képezi eddig is.


Melyik ingyenes (de megbízható és gyors) tárhelyre lehet beállítani . TK domain-t?

Van rendes (fizetős) tárhelyem, de azon futtatok már régóta működő oldalt. Először elhelyeztem azon, de a .TK oldal mikor betöltődik, a tárhelyen futó weblap header-je jelenik meg ami teljesen más téma.

Legjobb válasz: Vagy megbízható és gyors, vagy ingyenes. Egyébként meg miért TK domain? évi 1-2ezer forintot nem ér meg a dolog, hogy legyen egy használható .hu domained?

Vagy megbízható és gyors, vagy ingyenes. Egyébként meg miért TK domain? évi 1-2ezer forintot nem ér meg a dolog, hogy legyen egy használható .hu domained?

Melyik múzeumokba lehet bemenni március 15-én ingyenesen?

Legjobb válasz: Például a szegedi Móra Ferenc múzeumba ha jól tudom 10-15 óráig van ingyenes belépés.

Például a szegedi Móra Ferenc múzeumba ha jól tudom 10-15 óráig van ingyenes belépés.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat azt nem írtam oda, hogy Budapesten.

Melyik ingyenes online weboldal szerkesztőnek van a legtöbb felhasználója vagy hol lehet megtalálni az ingyenes honlapszerkesztőknek a statisztikáját?

Legjobb válasz: Nem hiszem h van ilyen. Amúgy szerintem a legtöbbet notepad++ -t, vagy Netbeans -t használnak webfejlesztésre.

Nem hiszem h van ilyen. Amúgy szerintem a legtöbbet notepad++ -t, vagy Netbeans -t használnak webfejlesztésre.
Szerintem webtárhelyre gondolt. Csak FTP-set használj. Ez az online felületes feltöltõs nem jó és csak elõre megírt designokat lehet használni.

Melyik ingyenes videoszerkesztővel lehet effekteket csinálni?

Olyan ingyenes videoszerkeszt? kéne amivel nem csak vágni vagy f?zni lehet.Hanem kisebb dolgokat,mint az átütés vagy sötétítés,és egyszer?bb effekteket lehet elvégezni.

Legjobb válasz: Akinek van regisztrált Windows 7 operációs rendszere, ahhoz ingyenesen letölthetõ a Windows Live Movie Maker. Nagyon ügyes és könnyen kezelhetõ program áttünésekkel, efektekkel.Zenei aláfestéssel stb. Ha komolyabbra gondolt a kérdezõ, akkor oda valami profibb dolog szükséges.

Akinek van regisztrált Windows 7 operációs rendszere, ahhoz ingyenesen letölthetõ a Windows Live Movie Maker. Nagyon ügyes és könnyen kezelhetõ program áttünésekkel, efektekkel.Zenei aláfestéssel stb. Ha komolyabbra gondolt a kérdezõ, akkor oda valami profibb dolog szükséges.
A kérdező hozzászólása: Nem komolyabb kéne, csak nincs W.7 hanem XP.van.
XP-n a start/minden program alatt találod a Movie Maker-t.

Msn messengert akarnék az LG kp500-as telefonomra tenni, lehetőleg olyat, ami ingyenes, és bármikor használhatom. Melyik oldalról lehet letölteni ezt a programot?

Legjobb válasz: Olyat sosem fogsz letölteni, amivel ingyenesen tudsz msn-ezni... Mivel az MSN egy internetes chat, így kell hozzá internet. Miért nem LG Gt500-at vettél, abba van Wifi és akkor tudnál netezni Wifin keresztül.

Olyat sosem fogsz letölteni, amivel ingyenesen tudsz msn-ezni... Mivel az MSN egy internetes chat, így kell hozzá internet. Miért nem LG Gt500-at vettél, abba van Wifi és akkor tudnál netezni Wifin keresztül.

Melyik - ingyenes - képszerkesztővel lehet spirálos szélű fényképalbumot csinálni?

http://kepfeltoltes.hu/view/100320/spir_os_www.kepfeltoltes...

Legjobb válasz: PhotoScape nevû progival.Az origo szoftverbázisról letölthetõ ingyenes nagyon jó kis progi.

PhotoScape nevû progival.Az origo szoftverbázisról letölthetõ ingyenes nagyon jó kis progi.
A kérdező hozzászólása: A jelólt progi megvan, de ott hogyan???
A kérdező hozzászólása: Tisztelt elsõ válaszolóm: DE OTT HOGYAN???
keretek - ott kiválasztod
A kérdező hozzászólása: 17:57 Köszönöm! Már ezért is érdemes volt visszahozni/kiemelni a közel két évvel ezelõtti kérdést. És köszönet a "Gyakori" csapatának is, amiért lehetõvé tette a régiek kiemelését.

Melyik oldalon lehet ingyen regisztrálni ingyenes aldomaint aminek, teljes DNS-szabályozás és domainkezelése van?

És továbbra is ingyenes legyen.

Legjobb válasz: Meglepne, ha találnál ilyet, esetleg Ámerikában lehet hasonló. Ezek tipikus fizetõs szolgáltatások, ha bárki ilyet ingyen adna, akkor ott valahol máshol lesz a gubanc.

Meglepne, ha találnál ilyet, esetleg Ámerikában lehet hasonló. Ezek tipikus fizetõs szolgáltatások, ha bárki ilyet ingyen adna, akkor ott valahol máshol lesz a gubanc.
Ha ilyet találnál, akár fizetõset is az csodaszámba menne. Az aldomainek nem rendelkeznek önálló DNS-sel, a NS feloldás a domainhez van kötve. Maximum akkor szabályozhatnád a dns-ét, ha a domain szabályozásához férsz hozzá (külön-külön akkor sem fog menni). Megnézném azt a szolgáltatót, aki engedi a partnereinek, hogy játszogasson az õ birtokában lévõ domain-ekkel. A - fizetõs - megoldás: bérelj domaint, és ott a havi fenntartási díj függvényében annyi aldomained lehet, amennyi belefér, és a DNS-t oda irányítja, a szolgáltató, ahova kéred (már amelyik). De egy dns átirányítás akkor sem egykapcsolós megoldás!
A kérdező hozzászólása: Ha tényleg megnéznéd, akkor nézd meg itt: http://www.co.cc/ De sajnos csak 1 évre :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!