Találatok a következő kifejezésre: Melyik honlapon meg, hogy (10 db)

Melyik honlapon található meg, hogy ki melyik körzetbe, melyik védőnőhöz tartozik?

Legjobb válasz: http://www.mave.hu/index.php?p=adatbazis&megye=20

(Igaz ez nem honlap, de remélem segítek vele) A tartózkodási hely szerint kell megkeresni a védõnõt. Pl. az ottani orvosi rendelõben biztos megtudják mondani, hogy melyik védõnõhöz kell menni.
Honlapról nem tudok... Én a körzeti orvosomat hívtam fel és kérdeztem meg. Õ megadta a lakhelyem szerint illetékes gyermekrendelõ számát, onnan pedig 1-2 telefonálásra megtalálták a védõnõmet, akihez így be is tudtam jelentkezni. Kellemes babavárást! egy 33 hetes kismama

Külföldön élek de van Magyarországi személyigazolványom csak lejárt. Melyik honlap cimen tudnám megnézni hogy nyilván vagyok-e még tartva MAGYARORSZÁGON? SÜRGÖS LENNE.

Legjobb válasz: Ha nem jelentetted az önkormányzat felé,hogy külföldre távoztál,ha nem adtad le a személyidet akkor nyilván vagy tartva..Ha haza mész akkor újítsd meg a személyidet..Ln is így tettem.Amikor hazamentem 3 hónapja járt le (véletlenül vettem észre)1500 forintos okmánybélyeget kellett csak venni..

Ha nem jelentetted az önkormányzat felé, hogy külföldre távoztál, ha nem adtad le a személyidet akkor nyilván vagy tartva..Ha haza mész akkor újítsd meg a személyidet..Ln is így tettem.Amikor hazamentem 3 hónapja járt le (véletlenül vettem észre)1500 forintos okmánybélyeget kellett csak venni..
A kérdező hozzászólása: Vajdasági Állampolgár vagyok de ott laktunk 1993 ban és igy megkaptuk.Akkor 10 évre szolt és azota se ujitottam fell.Nem adtuk le az igazolványt itt van még nálam.Nem lesz gond bellöle hogy már nem ott élek ha megakarom hosszabitani?
ahogy az elsõ is mondta, miután nem jelentetted le, hogy kivándoroltál, ezért honnan a fenébõl tudnák, hogy nem itt élsz. Egyébként meg magyarországi mindennemû hivatalos ügy intézéséhez elég az útleveled is. Ennyi, nem is kötelezõ személyidnek lennie, a 3 fényképes igazolvány közül kell valamelyikkel rendelkezned (jogsi, személyi, útlevél).
ezek szerint 2003-ban lejárt? Akkor gond lesz, mert az újításnál igazolnod kell egy állandó lakcímet is..Hol van az állandó lakcímed?
A kérdező hozzászólása: bácskiskun megyében
Szia! Ha állandó bejelentett lakcímed van Mo-on, akkor nincs gond. Viszont a szig.készítésénél kérni fognak vagy érvényes kártyás jogsit, vagy érvényes útlevelet. Ha egyik sincs, akkor születési anyakönyvi kivonatot. 1500, -Ft lesz, de nem okmánybélyegen, hanem - okmányrodája válogatja - postán, illetve helyben csekken! Egy okmányirodai dolgozó

Melyik eszköz mutatja meg, hogy egy-egy honlapot mennyien látogatnak/hó?

Legjobb válasz: Oldal számláló. Vagy egyszerûbb ha regisztrálsz egy ingyenes, de profi oldalra amelyik elvégzi ezt a számlálást helyetted. pl. www.mystat.hu

Oldal számláló. Vagy egyszerûbb ha regisztrálsz egy ingyenes, de profi oldalra amelyik elvégzi ezt a számlálást helyetted. pl. http://www.mystat.hu

Régen jártam egy honlapon, amin meg lehetett nézni, hogy X méteres tengerszint emelkedésnél a szárazföld melyik részét önti majd el a víz. Elfelejtettem a címét, nincs valakinek meg?

Ha jól emlékszem, tized méteres pontossággal lehetett megadni az adatokat, és Google Earth alapú volt a térkép. Sajnos elfelejtettem, hogy mi az oldal címe. Ha valakinek megvan, kérem küldje el. Köszönöm.

Legjobb válasz: Neten rengeteg olyan térkép van amin ilyen pontossággal látod a tengerszint feletti, alatti magasságokat. Namost ehez hozzáadod/levonod amit kitaláltál...

Neten rengeteg olyan térkép van amin ilyen pontossággal látod a tengerszint feletti, alatti magasságokat. Namost ehez hozzáadod/levonod amit kitaláltál...
Igen, megnézed a neten google-be, hogy az adott terület milyen magas. Sajnos nem tudom a honlap nevét:(
Sõt! második vagyok, ha belépsz google earth-be és ott ahova viszed az egeret alul kiírja, mennyi a magassága.
Ha beállítod akkor kiírja:)

Melyik az a honlap ahol meg tudom nézni, hogy mennyit költöttek a politikai pártok a kampány során?

Itt van a nyelvem hegyén a honlap neve, de sehogy nem jut eszembe. Azt a honlapot keresem ahol azt lehet megnézni, hogy átlépték-e a kampányköltség határát.

Legjobb válasz: http://kepmutatas.hu/ De azt írják, hogy még pár napot várni kell a végleges adatok megtekintéséhez.

http://kepmutatas.hu/ De azt írják, hogy még pár napot várni kell a végleges adatok megtekintéséhez.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ezt kerestem
Ezek szerint a Jobbik, az LMP, az MDF, és az SZDSZ tartotta be a kampányra vonatkozó költségvetési limitrõl szóló szabályt (max 386 millió Ft-t lehet elkölteni kampányra).

Van olyan honlap vagy program, ahol meg lehet nézni a rádiók (főleg juventus) archívumát? Pl. Hogy x napon mely számokat adták le egész nap.

Régen volt ilyen nekik a honlapjukon de most nincs.

Legjobb válasz: Nem lehet ilyet, és régen lehetett, de a juventus beszüntette ezt az opciót.

Nem lehet ilyet, és régen lehetett, de a juventus beszüntette ezt az opciót.

Melyik az a honlap amelyikre ha feltöltök egy képet akkor meg tudja mondani hogy mi a rajta lévő színeknek a kódja?

Múltkor valamikor találtam egy ilyen honlapot, de teljesen elfelejtettem hogy melyik volt az. Ismer valaki ilyen honlapot ahova fel tudom tölteni a képet, és megmondja hogy mi a rajta lév? színeknek a kódja? Köszi!

Legjobb válasz: http://www.lunapic.com/editor/?action=color-picker

A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!!!

Melyik az a honlap, ahhol meg tudom nézni, hogy lehet-e együtt szedni bizonyos gyógyszereket?

Legjobb válasz: nõgógyász...háziorvos :) szentem egyszerûbb mint neten keresgélni....

nõgógyász...háziorvos :) szentem egyszerûbb mint neten keresgélni....
A gyógyszerek betegtájékoztatóján rajta szokott lenni, hogy mivel nem szabad együtt szedni, vagy minek csökketni a hatását. Én pl. már szedtem olyan antibiotikumot, amin rajta volt, hogy a fogamzásgátlók hatását csökkenti, legutóbb pedig olyat, amin konkrétan felsoroltak 5-6 gyógyszert, amivel nem szabad együtt szedni. Egyébként pedig meg lehet kérdezni az orvostól is, mikor felírja.
http://drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/medicine rámész az interakciós vizsgálatra. de a legegyszerûbb ha bemész a legközelebbi gyógyszertárba és megkérdezed, én mindig ezt csinálom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!