Találatok a következő kifejezésre: Melyik honlapon meg, (20 db)

Melyik honlapon található meg, hogy ki melyik körzetbe, melyik védőnőhöz tartozik?

Legjobb válasz: http://www.mave.hu/index.php?p=adatbazis&megye=20

(Igaz ez nem honlap, de remélem segítek vele) A tartózkodási hely szerint kell megkeresni a védõnõt. Pl. az ottani orvosi rendelõben biztos megtudják mondani, hogy melyik védõnõhöz kell menni.
Honlapról nem tudok... Én a körzeti orvosomat hívtam fel és kérdeztem meg. Õ megadta a lakhelyem szerint illetékes gyermekrendelõ számát, onnan pedig 1-2 telefonálásra megtalálták a védõnõmet, akihez így be is tudtam jelentkezni. Kellemes babavárást! egy 33 hetes kismama

Külföldön élek de van Magyarországi személyigazolványom csak lejárt. Melyik honlap cimen tudnám megnézni hogy nyilván vagyok-e még tartva MAGYARORSZÁGON? SÜRGÖS LENNE.

Legjobb válasz: Ha nem jelentetted az önkormányzat felé,hogy külföldre távoztál,ha nem adtad le a személyidet akkor nyilván vagy tartva..Ha haza mész akkor újítsd meg a személyidet..Ln is így tettem.Amikor hazamentem 3 hónapja járt le (véletlenül vettem észre)1500 forintos okmánybélyeget kellett csak venni..

Ha nem jelentetted az önkormányzat felé, hogy külföldre távoztál, ha nem adtad le a személyidet akkor nyilván vagy tartva..Ha haza mész akkor újítsd meg a személyidet..Ln is így tettem.Amikor hazamentem 3 hónapja járt le (véletlenül vettem észre)1500 forintos okmánybélyeget kellett csak venni..
A kérdező hozzászólása: Vajdasági Állampolgár vagyok de ott laktunk 1993 ban és igy megkaptuk.Akkor 10 évre szolt és azota se ujitottam fell.Nem adtuk le az igazolványt itt van még nálam.Nem lesz gond bellöle hogy már nem ott élek ha megakarom hosszabitani?
ahogy az elsõ is mondta, miután nem jelentetted le, hogy kivándoroltál, ezért honnan a fenébõl tudnák, hogy nem itt élsz. Egyébként meg magyarországi mindennemû hivatalos ügy intézéséhez elég az útleveled is. Ennyi, nem is kötelezõ személyidnek lennie, a 3 fényképes igazolvány közül kell valamelyikkel rendelkezned (jogsi, személyi, útlevél).
ezek szerint 2003-ban lejárt? Akkor gond lesz, mert az újításnál igazolnod kell egy állandó lakcímet is..Hol van az állandó lakcímed?
A kérdező hozzászólása: bácskiskun megyében
Szia! Ha állandó bejelentett lakcímed van Mo-on, akkor nincs gond. Viszont a szig.készítésénél kérni fognak vagy érvényes kártyás jogsit, vagy érvényes útlevelet. Ha egyik sincs, akkor születési anyakönyvi kivonatot. 1500, -Ft lesz, de nem okmánybélyegen, hanem - okmányrodája válogatja - postán, illetve helyben csekken! Egy okmányirodai dolgozó

Melyik az a Vivienne nyaklánc ami gyújtó is egyben? Ezen a honlapon meg tudod mutatni?

http://www.viviennewestwoodonline.co.uk/acatalog/index2.html

Legjobb válasz: Most mar nem lehet kapni. Eredetileg csak 100 db lett csinalva, $3000 fellett darabja, az is 2007-ben. Legtobb a celebeknek lett, megrendelesere. Egy ideig Japan site-on lehetett venni, eleg dragan. Eredeti vagy utanzat? Ki tudja. Az orb nyaklancok meg mindig ott vannak a linkeden, de egyikben sincs gyujto.

Most mar nem lehet kapni. Eredetileg csak 100 db lett csinalva, $3000 fellett darabja, az is 2007-ben. Legtobb a celebeknek lett, megrendelesere. Egy ideig Japan site-on lehetett venni, eleg dragan. Eredeti vagy utanzat? Ki tudja. Az orb nyaklancok meg mindig ott vannak a linkeden, de egyikben sincs gyujto.
Bocsi, kerdezo, nem volt idom tegnap, de itt van amit talaltam. Eredeti, de gyujto nelkul. Nezd meg a tobbi cuccot is, nagyon jok, kiarusitas van. http://www.viviennewestwoodonline.co.uk/acatalog/index2.html Eredeti, de oraval gyujto helyett http://www.viviennewestwoodonline.co.uk/acatalog/index2.html Na, vegre! Itt az igazi, eredeti, gyujtoval. Csak 100-at csinaltak. AU$6144 DE NINCS NEKIK!!!!! http://en.item.rakuten.com/jimu/013926/
A kérdező hozzászólása: Azt az eredetit, hol találtad?Nem találom azt az oldalt :(
A kérdező hozzászólása: Istenem, örök hálám, nagyon-nagyon szépen köszönöm!!!
http://www.harrods.com/HarrodsStore/find/k/vivien+westwood+o.. OK, meg Harrodsban sincs gyujtoval, de jok a taskak!
Talaltam egy helyen az igazit. U.K. site. Ki van arusitva. Csak AU$6, 400
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Igazából az a baj az utánzattal hogy elég gagyin van megcsinálva, nagyon látszik hogy hamisítvány :( Kit tudnék még megkérdezni?Nagyobb ékszerboltokban sincs esély?
Ezt en is megtalaltam. Ezekkel az utanzatokkal az a baj, hogy nem mindegyik mukodik. (OLvastam visszajelzeseket.) Vedd meg, ennyit meger, ennel olcsobbat nem forgsz talalni. Gaz nem jon hozza, tehat jol nezd meg hol kell feltolteni. A masik problema utanzatokkal az, hogy sokszor nem lehet kinyitni elem tartot, feszegetni kell, vagy akar milyen hulyen hangzik is, az ember forgatja, es nem talalja.
A kérdező hozzászólása: Az se lenne baj ha utánzat!Senki nem tudja ? :((( Ezt találtam de ez..kritikán aluli :(( http://cgi.ebay.com/Ai-Yazawa-Nana-Shin-Cosplay-Lighter-Neck..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyobb ékszer áruházakban sem lehet (akár külföldön is) találni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Jövõ nyáron megyek párizsba, az ottani Vivienne boltban meg fogom még kérdezni.Olyan kár hogy sehol sincs igazi :(


Hol lehet meg rendelni a jegyet az eb-re? Melyik honlapon?

Legjobb válasz: Egyetértek az elõttem szólóval. Vaterán találtam 2 csoportmérkõzésre szóló jegyet 300 khuf-ért, elõdöntõre 2 jegy 1 millás min. árral... Szerintem errõl már lekéstél (hacsak nincs meg a kellõ keret)

Egyetértek az elõttem szólóval. Vaterán találtam 2 csoportmérkõzésre szóló jegyet 300 khuf-ért, elõdöntõre 2 jegy 1 millás min. árral... Szerintem errõl már lekéstél (hacsak nincs meg a kellõ keret)
Nesze neked weboldal: :D http://www.fociutak.com Itt lehet/lehetett például rendelni meccsre jegyet. nem tudom hogy van-e még, akészlet változik. Egyetértetk az elõttem szólókkal. Meccs napján a helyszínen biztos hogy lehet jegyet venni az eredeti ár 4-6-8-10szereséért...
szerintem 2 éve nincs eladó jegy hivatalosan az ebre :) feketepiacon vehetsz de szerintem leolvad az arcodrol a mosoly amikor azt mondják hogy 800euro a legutolso sorba :)

Melyik honlapon találom meg az autóknak a műszaki paramétereit? Fogyasztás, stb.

1 hete megtaláltam, de nem tettem a kedvencek közé, most pedig nem jut az eszembe. Meg volt minden évjáratnak minden típusnak h. mennyi a fogyasztása. Autóvásárlás el?tt állok, ahhoz keresem.

Legjobb válasz: http://osszesauto.hu/

A kérdező hozzászólása: Kösziiiiii szépen. Aki mást tud még, nyogadtan írhat. Szuper ez az oldal.

A Szjg-be az egyik honlapon Cortezről ezt írták: Apa leszek. Ésszel felfoghatatlan, de már kezdek megbékélni a gondolattal. Jó, még több, mint nyolc hónapunk van addig. A másikon ezt: SZERELEM: Volt Szerintetek melyik igaz?

Legjobb válasz: Egyik sem?!? Az SzJG abból és csak abból a nyolc könyvbõl áll, amit Leiner Laura megírt és kiadatott. (illetve majd a Kalauz is hivatalos lesz, de az egyrészt még nem jelent meg, másrészt, az csak háttérinformációkat fog tartalmazni, a történetet nem fogja elõrevinni.) (Arról egyébként nem is beszélve, hogy a Laura által felépíett Cortez-karakter sosem tenne közzé ilyet. Fõleg nem egy hónap után, amikor azét még közel sem biztos minden.)

Egyik sem?!? Az SzJG abból és csak abból a nyolc könyvbõl áll, amit Leiner Laura megírt és kiadatott. (illetve majd a Kalauz is hivatalos lesz, de az egyrészt még nem jelent meg, másrészt, az csak háttérinformációkat fog tartalmazni, a történetet nem fogja elõrevinni.) (Arról egyébként nem is beszélve, hogy a Laura által felépíett Cortez-karakter sosem tenne közzé ilyet. Fõleg nem egy hónap után, amikor azét még közel sem biztos minden.)
A kérdező hozzászólása: TUDOM. De hogyha lenne folytatása akkor inkább az elsõt választanám.

4GB RAM mellett érdemes win7 x64-et telepíteni? Gyorsabb a rendszer így, mintha x86 lenne rajta. A laptopomhoz csak 32 bites driverek vannak a honlapon, ettől még felmegy a 64 bites, de melyik működne gyorsabban. (core2duo2000)

Legjobb válasz: ha nem fogod tovabb boviteni szerintem hagyd. vagy ha van ra idod akkor nezzel szet jobban a neten driverek kozt, vagy kerj meg egy infost (remelem nem vagy az:D) hogy segitsen. en most bovitettem a gepem 2 rol 4giga ramra de mivel par hete tettem ujra a gepem ezert nem akarok ujra drivervadaszatozni meg idot pocsekolni ra. :s

ha nem fogod tovabb boviteni szerintem hagyd. vagy ha van ra idod akkor nezzel szet jobban a neten driverek kozt, vagy kerj meg egy infost (remelem nem vagy az:D) hogy segitsen. en most bovitettem a gepem 2 rol 4giga ramra de mivel par hete tettem ujra a gepem ezert nem akarok ujra drivervadaszatozni meg idot pocsekolni ra. :s
Kérdés, hogy mekkora és milyen a VGA-d. Ha integrált, akkor ne piszkáld, jó lesz így is. Ha egy saját memóriás 512 MB-os van akkor se muszáj 64-est feltenni, de egy 1GB-os VGA mellett már kéne...
Ha ez integrált és nincs saját memóriája, akkor tök fölösleges a 64 bit...
A kérdező hozzászólása: Egy Intel4500MHD van benne, szóval tök alap. Akkor maradjon a 32 bites, azt mondod, nem számít a 4GB? Kösz a válaszokat!
hát hozzá tudok rendelni 512-t de 256 van csak
hoppá azt hittem ez az én kérdésem:DD

Régen jártam egy honlapon, amin meg lehetett nézni, hogy X méteres tengerszint emelkedésnél a szárazföld melyik részét önti majd el a víz. Elfelejtettem a címét, nincs valakinek meg?

Ha jól emlékszem, tized méteres pontossággal lehetett megadni az adatokat, és Google Earth alapú volt a térkép. Sajnos elfelejtettem, hogy mi az oldal címe. Ha valakinek megvan, kérem küldje el. Köszönöm.

Legjobb válasz: Neten rengeteg olyan térkép van amin ilyen pontossággal látod a tengerszint feletti, alatti magasságokat. Namost ehez hozzáadod/levonod amit kitaláltál...

Neten rengeteg olyan térkép van amin ilyen pontossággal látod a tengerszint feletti, alatti magasságokat. Namost ehez hozzáadod/levonod amit kitaláltál...
Igen, megnézed a neten google-be, hogy az adott terület milyen magas. Sajnos nem tudom a honlap nevét:(
Sõt! második vagyok, ha belépsz google earth-be és ott ahova viszed az egeret alul kiírja, mennyi a magassága.
Ha beállítod akkor kiírja:)

Melyik az a honlap, amin meg vannak a Pál utcai fiúk olvasónaplójának a megoldása?

Legjobb válasz: miért nem olvastad el a könyvet? xD én világ életembe utáltam a kötelezõ olvasmányokat, de ezt igazán érdemes lenne elolvasnod :D am meg beírod a googleba h "pál utcai fiúk olvasónapló" és szerintem kiadja

miért nem olvastad el a könyvet? xD én világ életembe utáltam a kötelezõ olvasmányokat, de ezt igazán érdemes lenne elolvasnod :D am meg beírod a googleba h "pál utcai fiúk olvasónapló" és szerintem kiadja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!