Találatok a következő kifejezésre: Melyik hely legszebb és (5 db)

Melyik hely a legszebb és nem tul dràga (külföld) nàszutnak?

minden vélemény és tapasztalat érdekel

Legjobb válasz: Szerintem nagyon romantikus hely Szlovéniában Bled. Egy tó köré épült. A tó közepén sziget kis templommal, ahová gondolaszerû csónakkal lehet bejutni. Rengeteg látnivaló és kirándulóhely van a környéken. Pl.Bohinj. Az árak elfogadhatóak.

Szerintem nagyon romantikus hely Szlovéniában Bled. Egy tó köré épült. A tó közepén sziget kis templommal, ahová gondolaszerû csónakkal lehet bejutni. Rengeteg látnivaló és kirándulóhely van a környéken. Pl.Bohinj. Az árak elfogadhatóak.
Olaszországot ajánlom. Velence gyönyörû, romantikus, és már egész olcsó fapados jegyek vannak. Szállást is lehet olcsón találni, ez igényektõl függ.
Párizsba lehet viszonylag olcsó utat, és szállást találni, és elég szép hely
Horvátországot, Rovinjt ajánlanám nagyon hangulatos történelmi város nincs messze kb.700 km-re van.Az apartmanok nem drágák és kényelmessek.Persze ezt akkor ajánlom ha nem csend és nyugalomra vágytok hanem látnivalókra.Közvetlen hajójárat van Velencébe talán azt is belehet iktatni
franciaorszag saint tropez

Görögország Olaszország vagy Spanyolország a szebb, jobb hely és melyiknek a legszebb a tengerpartja szerinted?

Az én nyaralásomra kihatással lehet a mostani görög helyzet vagy sem?

Legjobb válasz: Én ezek közül még csak Görögországban voltam, Krétán. A tenger és a környezet gyönyörû, szép élményekkel gazdagodtam. A zavargások fõleg Athénban vannak, nem hinném, hogy a nyaralóhelyekre hatással lenne.

Én ezek közül még csak Görögországban voltam, Krétán. A tenger és a környezet gyönyörû, szép élményekkel gazdagodtam. A zavargások fõleg Athénban vannak, nem hinném, hogy a nyaralóhelyekre hatással lenne.
Görögország nálam favorit és azonbelül Sartin van a legszebb , legtisztább víz...eléggé megemelkedtek az árak, anyósomék most voltak kint nemrég és csak lestek, hogy az elmúlt évekhez képest mennyit drágult.Spanyolország is szép én Costa Brava-n voltam Lloret de Mar-ban, engem zavart h köves a tengerpartja.Olaszországról nincs tapasztalatom.
Görögországban voltam eddig nagyon sok helyen, imádom! Korfu és Rodosz nagyon változatos sziget, van homokos, kavicsos, és sziklás part is, gyönyörû az egész! Ha kell, tudok képeket küldeni!
Görögország.
Spanyolország !!!Énis Lloret de Mar ban voltam viszont nem volt köves a partja...én legalábbis homokosra emlékszem... ja és iszonyat átlátszó volt a víz és meleg... hmmm Spanyol (L)
Olaszo. és Spanyolo. vezet nálam, Görögo. kicsit lemaradva. Nagyon balkán kinézete volt (Katherini és környéke, Litohoro)kicsit lehangoló környék, lepukkant városok. Olaszo. és Spanyolo.sokkal barátságosabb, bármelyik vidékén is jártam.
Nem értek egyet az elõzõvel! "görögök durván beképzeltek és tényleg nem beszélnek se angolul, se németül." én egy beképzelt göröggel se találkoztam még, pedig 15 éven át, minden nyáron valamelyik szigeten nyaraltunk, és már ezelõtt 15 évvel is tudtak legalább annyit angolul, amennyit muszáj volt nekik tudni. Az, hogy az apartmanok penészesek, csak annyit tudok mondani, hogy jobban kellett volna választani, egyszer sem voltam lepukkant apartmanban, pedig nem a drága kategóriából válogattunk. Az sem igaz, hogy koszos lenne a víz Korfun pl, nézz képeket pl Paleokasztricáról... Kedves kérdezõ, igen hatással lehet a nyaralásodra a görög helyzet, mert az ország szinte bármikor csõdbe juthat vagy kiléphet az EU-ból, újra drachma lehet náluk, és nem lehet tudni, hogy milyen lesz az árfolyama, valószínûleg ilyen helyzetben minden jóval drágább lesz kint.
Szerintem Spanyolország!

Melyek a legszebb helyek Zala- és Vas megyében?

Zalakaros kivételével!!!

Legjobb válasz: Remélem segít :D : http://www.utazzitthon.hu/vas-latnivalok.html

Zalakaros elég szép, ki ne hagyd! :D


Melyik hídnál a legszebb a naplemente és este a kilátás? Ha tudtok írjatok gyönyörű helyeket amik Budapesten vannak (pl: Budai vár, Gellért hegy, Városliget stb)

Legjobb válasz: a budai hegyek miatt Budapesten nem igazan van olyan klasszikus naplemente. Max ha felmesz a gellert hegyre onnan latni valamit. A napfelkelte viszont csodaszep, menj fel a gellert hegyre es nezd meg onnan. kiraly lesz. De ezt inkabb ugy kell csinalni, hogy nyaron elmentek inni, es hajnalig isztok. Akkor nem kell koran kelni.

a budai hegyek miatt Budapesten nem igazan van olyan klasszikus naplemente. Max ha felmesz a gellert hegyre onnan latni valamit. A napfelkelte viszont csodaszep, menj fel a gellert hegyre es nezd meg onnan. kiraly lesz. De ezt inkabb ugy kell csinalni, hogy nyaron elmentek inni, es hajnalig isztok. Akkor nem kell koran kelni.

Melyik Észak- és Dél-Amerika legszebb helyei?

Házi dolgozatot kell írnom Amerika legszebb helyeir?l, de annyi van, hogy nem tudom, melyiket is írjam le. Kérlek, soroljatok fel 10 - de lehet kevesebb is - látványosságot! Nem kell írnotok róla semmit, azt majd én kikeresem a nettr?l. :P

Legjobb válasz: Machu Picchu, Angel-vízesés, Grand Canyon, Niagara-vízesés

Machu Picchu, Angel-vízesés, Grand Canyon, Niagara-vízesés
Az Iguazú vízesés, Dél-Amerika Yosemite vízesés, Észak-Amerika A brazil Copacabana - a világ egyik legnagyobb tengerparti strandja Megváltó Krisztus szobra - Rio de Janerio Szabadság-szobor, New York Yellowstone Nemzeti Park Las Vegas, Bellagio hotel hatalmas, zenére koreografált szökõkút show
Ember alkotta vagy természeti?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Iguaçu - vízesés, Serra Canastra nemz. park Macchu Picchu környéke Nevada


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!