Találatok a következő kifejezésre: Melyik hely legszebb (19 db)

Melyik a legszebb hely a Krk szigeten? Van valahol homokos strand a Krk szigeten?

Legjobb válasz: szerintem Vrbnik a legszebb városka, de Baska is nagyon szép. homokos part szerintem nincs sehol Krk-en. Rab-on van. egy óra komppal.

szerintem Vrbnik a legszebb városka, de Baska is nagyon szép. homokos part szerintem nincs sehol Krk-en. Rab-on van. egy óra komppal.

Ezek közül melyik a legszebb név? Egy sorrendet állítsatok kérlek. Első helyen legyen a legszebb.

Ráhel,Vill?,Priszcilla,Hanga,Firtos(becézve Firti),Iringó,Zselyke,Léda,Zina

Legjobb válasz: Léda, Hanga (ezek gyönyörûek szerintem!), Ráhel, Zina, Villõ, Priszcilla, Zselyke, Firtos (?) Ezek egyébként egyáltalán nem tetszenek, még a Ráhel elmegy.

Léda, Hanga (ezek gyönyörûek szerintem!), Ráhel, Zina, Villõ, Priszcilla, Zselyke, Firtos (?) Ezek egyébként egyáltalán nem tetszenek, még a Ráhel elmegy.
Iringó, Zina, Léda, Zselyke, Villõ, Hanga (másodunokatesóm), Ráhel, Firtos, Priszcilla.
Hanga Villõ Zselyke Léda Iringó Zina Ráhel Firtos Priszcilla Nekem csak a Hanga tetszik!
Villõ, Zselyke, Hanga
Villõ, Rachel, Zselyke, Zina, Léda, Hanga, Iringó, Priszcilla, Firtos /ennek olyan hangzása van, mint a fitos-nak/
Léda, ez egy egész jó név, de a többi az valami agyrém. Szeirntem ezek a feltünési viszketegség nevek nem a legjobbak, annyira kirívó, ebbõl még elég komoly bajai lehetnek az iskolás évek alatt a név viselõjének. A furcsa nevüeket általában kiközösítik, egy jó ok.
Jajj, nekem egyik sem tetszik, bocsi...a Léda még talán elmegy, de nem értem, miért erõlteti mindenki ezeket a divatneveket! Én ha meghallom, hogy így hívnak egy babát, akkor mindig arcomra fagy a mosoly...:S
Bevallom, nekem nem tetszik egyik sem.De, ha választani kell, akkor elsõ a Zina, második a Léda, harmadik a Hanga. Látom, ritka nevet akarsz a lányodnak adni, de esetleg, ha Zina, akkor lehetne Zita vagy Gina/Georgina.Ha Léda, akkor Léna/Laura/Leila, ha Hanga akkor Hella/Helga/Hanna.
Egyik sem tetszik, talán a Villõ elmegy. Ne keserítsd meg a kislány életét, pl. egy Firtos, Priszcilla névvel... A Lédánál pedig mindenki Adyra asszociál rögtön. Az Iringóról Südi I. jut eszembe kizárólag, de már akkor sem tetszett. Szóval egyedül a Villõ talán.
Õszintén nekem sem tetszik egyik sem, de ha sorba kellene állítani: Villõ, Léda, Zselyke, Hanga, Zina, Ráhel, Priszcilla, Iringó, Firtos--->kicseszés a gyerekkel:) :) bocsiiiiii
Villõ (abszolút favorit, a kislányom neve) Hanga (ha lesz még egy lányom, így fogják hívni) Iringó Léda A többi semennyire nem tetszik.
Léda Zina Zselyke Hanga Iringó Ráhel Villõ Prisztcilla Firtos
Hanga, Villõ A többi nálam utolsó helyen van egyformán.
Azért a Priszcillán és Firtoson kívül annyira nem gáz lista (sõt, a többi teljesen átlagos minimálisan különleges név) Mondjuk ez a kettõ túl mutat a különleges név kategóriáján nálam, de azért azt mondani mondjuk egy Lédára, hogy még kutyanévnek sem az azért kicsit erõs (kikérem magamnak már csak Ady miatt is :D).
Léda, Zina, Hanga, Villõ és talán még az Iringó meg a Zselyke az összes többi együtt az utolsó helyen (a Priszcilla még az utolsó után jóval az nagyon nem tetszik) de az elsõ 4 az szép szerintem (mármint az én sorrendem szerinti elsõ 4)
Léda Iringó Zina Hanga Zselyke Többi mind utolsó Ráhel->nagyon romás nekem Villõ->nem tetszik Priszcilla->Hisztéria, pszichiátria jut róla eszembe Firtos->Megint egy gúnynév lehet belõle
Hanga, Zselyke, Iringó, Léda, Zina, Ráhel, Villõ, Priszcilla, Firtos. Elég érdekes nevek egyébként, nem tetszik egyik sem. Ami elég normális az a Hanga és a Zselyke.
Hanga, Léda, Zselyke, Villõ ezek szépek Ráhel, Iringó, Zina - ezek "elmegy" kategória Priszcilla, Firtos: még viccnek is rossz (bocsi)
Léda Hanga Iringó Villõ A többit csak negatív sorrendbe tudom elképzelni...
hú bocs, de elég gáz ez a lista ami egyáltalán elviselhetõ az a villõ és az iringó a többit még a kutyámnak sem adnám.firtos-firti váááááá

Túrázás szempontjából melyik a legszebb hely Szlovákiában?

A Magas-tátrába és a Szlovák paradicsomban voltam már. Egy amatőr csapattal mennénk túrázni. A Magas-tátrában a Fehértavi csúcson voltam, illetve a kopa-hágón. A Szlovák paradicsomban még csak a Sucha belát láttam. Hova menjünk ezeken kívül? A szlovák paradicsomban és a Magas tátrába melyik a legszebb hely?

Legjobb válasz: Én rákeresnék a helyedben a Pieniny Nemzeti Parkra, nem nagy az egész, de szerintem csodálatos. Túrázáson kívül lehet tutajozni és arrafelé isteni pisztrángot készítenek :-) Magas - Tátrában a Popradské pleso és ha ez még nem elég, akkor több irányban is lehet folytatni a túrázást... Slovenský raj: attól függ mennyire nehéz terepet szeretnétek 1. nehéz: Podlesok, Píla, Veµký Sokol, Glac, Pod Vtáèím hrbtom, Podlesok, útikönyv szerint 6 és fél óra, 440 m-es szintkülönbség 2. közepes: Dedinky, Stratená, Tiesòavy, Dod¹inská µadová jaskyòa (jégbarlang), Stratenský kaòon, Stratená, Dedinky 5 és fél óra, szintkülönbség 120 m

Én rákeresnék a helyedben a Pieniny Nemzeti Parkra, nem nagy az egész, de szerintem csodálatos. Túrázáson kívül lehet tutajozni és arrafelé isteni pisztrángot készítenek :-) Magas - Tátrában a Popradské pleso és ha ez még nem elég, akkor több irányban is lehet folytatni a túrázást... Slovenský raj: attól függ mennyire nehéz terepet szeretnétek 1. nehéz: Podlesok, Píla, Veµký Sokol, Glac, Pod Vtáèím hrbtom, Podlesok, útikönyv szerint 6 és fél óra, 440 m-es szintkülönbség 2. közepes: Dedinky, Stratená, Tiesòavy, Dod¹inská µadová jaskyòa (jégbarlang), Stratenský kaòon, Stratená, Dedinky 5 és fél óra, szintkülönbség 120 m


Melyek Németország legszebb helyei? Mik azok, amiket mindenképpen látni kell, ha német földön jár az ember?

Legjobb válasz: Németország bármerre jársz, szép helyen fogod magad találni.

Németország bármerre jársz, szép helyen fogod magad találni.
Németország nagy ország, teli látnivalókkal, szóval itt elég sok, egymástól eltérõ választ fogsz kapni. Én a Neuschwanstein kastélyt mondanám, hogy ne hagyd ki semmi esetre sem, ha arra jársz.
Bremen és Lübeck! Páratlanul szép hely mindkettõ.

Melyik hely a legszebb és nem tul dràga (külföld) nàszutnak?

minden vélemény és tapasztalat érdekel

Legjobb válasz: Szerintem nagyon romantikus hely Szlovéniában Bled. Egy tó köré épült. A tó közepén sziget kis templommal, ahová gondolaszerû csónakkal lehet bejutni. Rengeteg látnivaló és kirándulóhely van a környéken. Pl.Bohinj. Az árak elfogadhatóak.

Szerintem nagyon romantikus hely Szlovéniában Bled. Egy tó köré épült. A tó közepén sziget kis templommal, ahová gondolaszerû csónakkal lehet bejutni. Rengeteg látnivaló és kirándulóhely van a környéken. Pl.Bohinj. Az árak elfogadhatóak.
Olaszországot ajánlom. Velence gyönyörû, romantikus, és már egész olcsó fapados jegyek vannak. Szállást is lehet olcsón találni, ez igényektõl függ.
Párizsba lehet viszonylag olcsó utat, és szállást találni, és elég szép hely
Horvátországot, Rovinjt ajánlanám nagyon hangulatos történelmi város nincs messze kb.700 km-re van.Az apartmanok nem drágák és kényelmessek.Persze ezt akkor ajánlom ha nem csend és nyugalomra vágytok hanem látnivalókra.Közvetlen hajójárat van Velencébe talán azt is belehet iktatni
franciaorszag saint tropez
A Szegedi Vadaspark http://www.zooszeged.hu/index
Veszprémi állatkert
Sóstón nagyon szép az állatkert (Nyíregyháza), de a pécsit, debrecenit például biztos, hogy nem ajánlanám senkinek sem.
Nyíregyháza a tuti.Zöld piramis, ócenárium, stb...
én voltam az utóbbi két évben az összes állatkertben, vadasparkban, nálam egyértelmûen Nyíregyháza a topos, aztán talán bp, jászberény, szeged ami még ajánlható.
Szegediben régen voltam (10éve), így nem tudom, hogy milyen állapotban van most, de hogy a Nyíregyházit nagyon szépen fejlesztik, az tény... messze jobb, mint a pesti.
Szeged! Gyönyörû, nincsenek betonketrecek, egyszerûen gyönyörû :)
1.Szeged 2.Nyíregyháza 3.Bp.
Nekem a Debreceni Állatkert a nyerõ
Szegedi :)
A debreceni állatkert jó??? Ember menj el Szegedre, Nyíregyházára és rájössz hogy évezredes különbségek vannak. És ezt Debreceniként mondom.
Nyíregyháza-SóstóZOO:)
Szegedi vagyok, de elfogultság nélkül állíthatom, hogy a szegedi. A veszprémibe ne menj!

Isztambul környékén melyek a legszebb strandolásra alkalmas tengerparti üdülõhelyek?

Legjobb válasz: Én Isztambulban tudok egy ingyenes strandot, ami szép, igényesen gondozott. A "HÉV"-vel (Banliyö Trenleri) kell kimenni a Sirkeci pályaudvartól Halkali felé, és a Yesilköy állomásnál kell leszállni. Onnan nyílegyenesen kell menni az Istasyon cadessi-n 400m-t majd bal kéz felé kell lefordulni a Buketli Sokak-ra, ez egy nyúlfarknyi kis utca kb. 20m és már ott is vagy a strandon. Szerintem ez sokkal jobb, mert Isztambul változatos látnivalói sincsenek túl messze, és ha kell, bármikor le tudsz menni a strandra.

Én Isztambulban tudok egy ingyenes strandot, ami szép, igényesen gondozott. A "HÉV"-vel (Banliyö Trenleri) kell kimenni a Sirkeci pályaudvartól Halkali felé, és a Yesilköy állomásnál kell leszállni. Onnan nyílegyenesen kell menni az Istasyon cadessi-n 400m-t majd bal kéz felé kell lefordulni a Buketli Sokak-ra, ez egy nyúlfarknyi kis utca kb. 20m és már ott is vagy a strandon. Szerintem ez sokkal jobb, mert Isztambul változatos látnivalói sincsenek túl messze, és ha kell, bármikor le tudsz menni a strandra.
Köszönöm. Szerte a Fekete-tenger partján sok a szép strand? Vannak kifejezetten nyaraló ill. üdülõ települések? Mennyire kiépítettek ezek?

Melyek a legszebb helyek Zala- és Vas megyében?

Zalakaros kivételével!!!

Legjobb válasz: Remélem segít :D : http://www.utazzitthon.hu/vas-latnivalok.html

Zalakaros elég szép, ki ne hagyd! :D
Gyõr.
Nekem Budapest a legszebb hely a világon.
Úgyszintén Bora Bora ! Hát aki oda nem akar eljutni, az nem ember :D Az a hely olyan, mint valami csodálatos álom :)
csehország
6076 Manchester Drive, Oakland, California, United States
Bora Bora... Legszebb hely a világon. Csak kár hogy kevés esély van rá hogy oda eljussak:(
Kuba
A kérdező hozzászólása: vagyis nekem az egész hawaii szigetek de most átnézve a képeket maradok hawaiinál
nekem Párizs :)
A kérdező hozzászólása: :)
Bora Bora és Rio De Janeiro (és London)

Görögország Olaszország vagy Spanyolország a szebb, jobb hely és melyiknek a legszebb a tengerpartja szerinted?

Az én nyaralásomra kihatással lehet a mostani görög helyzet vagy sem?

Legjobb válasz: Én ezek közül még csak Görögországban voltam, Krétán. A tenger és a környezet gyönyörû, szép élményekkel gazdagodtam. A zavargások fõleg Athénban vannak, nem hinném, hogy a nyaralóhelyekre hatással lenne.

Én ezek közül még csak Görögországban voltam, Krétán. A tenger és a környezet gyönyörû, szép élményekkel gazdagodtam. A zavargások fõleg Athénban vannak, nem hinném, hogy a nyaralóhelyekre hatással lenne.
Görögország nálam favorit és azonbelül Sartin van a legszebb , legtisztább víz...eléggé megemelkedtek az árak, anyósomék most voltak kint nemrég és csak lestek, hogy az elmúlt évekhez képest mennyit drágult.Spanyolország is szép én Costa Brava-n voltam Lloret de Mar-ban, engem zavart h köves a tengerpartja.Olaszországról nincs tapasztalatom.
Görögországban voltam eddig nagyon sok helyen, imádom! Korfu és Rodosz nagyon változatos sziget, van homokos, kavicsos, és sziklás part is, gyönyörû az egész! Ha kell, tudok képeket küldeni!
Görögország.
Spanyolország !!!Énis Lloret de Mar ban voltam viszont nem volt köves a partja...én legalábbis homokosra emlékszem... ja és iszonyat átlátszó volt a víz és meleg... hmmm Spanyol (L)
Olaszo. és Spanyolo. vezet nálam, Görögo. kicsit lemaradva. Nagyon balkán kinézete volt (Katherini és környéke, Litohoro)kicsit lehangoló környék, lepukkant városok. Olaszo. és Spanyolo.sokkal barátságosabb, bármelyik vidékén is jártam.
Nem értek egyet az elõzõvel! "görögök durván beképzeltek és tényleg nem beszélnek se angolul, se németül." én egy beképzelt göröggel se találkoztam még, pedig 15 éven át, minden nyáron valamelyik szigeten nyaraltunk, és már ezelõtt 15 évvel is tudtak legalább annyit angolul, amennyit muszáj volt nekik tudni. Az, hogy az apartmanok penészesek, csak annyit tudok mondani, hogy jobban kellett volna választani, egyszer sem voltam lepukkant apartmanban, pedig nem a drága kategóriából válogattunk. Az sem igaz, hogy koszos lenne a víz Korfun pl, nézz képeket pl Paleokasztricáról... Kedves kérdezõ, igen hatással lehet a nyaralásodra a görög helyzet, mert az ország szinte bármikor csõdbe juthat vagy kiléphet az EU-ból, újra drachma lehet náluk, és nem lehet tudni, hogy milyen lesz az árfolyama, valószínûleg ilyen helyzetben minden jóval drágább lesz kint.
Szerintem Spanyolország!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!