Találatok a következő kifejezésre: Melyik fogamzásgátló legmegfelelőbb (2 db)

Melyik fogamzásgátló a legmegfelelőbb egy lánynak, aki még most kezdené el szedni?

Legjobb válasz: Ez nem így megy! El kell menned dokihoz, kivizsgál és majd õ eldönti, hogy melyik gyógyszer is lenne jó neked! Mindnekinek más a jó! Ajánlgathatánk neked sok mindent, de lehet ami másnak jól bevált, az neked gondokat okozhat! MAjd szépen a doki eldönti!

Ez nem így megy! El kell menned dokihoz, kivizsgál és majd õ eldönti, hogy melyik gyógyszer is lenne jó neked! Mindnekinek más a jó! Ajánlgathatánk neked sok mindent, de lehet ami másnak jól bevált, az neked gondokat okozhat! MAjd szépen a doki eldönti!
A kérdező hozzászólása: Igen, voltam orvosnál, fel is írta a Tri-Regolt.De olvasgatom a hozzászólásokat, és ahol a Tregolról kérdeztek, mindenki azt mondta, hogy nem jó...
Attól neked még jó lehet. Amúgy meg a nõgyógyásznak mondhattad volna, hogy te ettõl idegenkedsz, másikat szeretnél. Így most vagy elkezded és meglátod neked jó e, vagy visszamész a dokihoz, esetleg másikhoz, és íratsz magadnak másik tablettát.
Szerintem mindenképpen valamilyen alacsonyabb hormontartalmút kellene szedned! Amúgy meg ezek az SZTK-s nõdokik elég maradiak!

Most először szednék fogamzásgátlót, előtte el kell menni valamilyen vizsgálatra, hogy kiderítsék melyik lenne nekem a legmegfelelőbb, vagy automatikusan fogadjam el, amit a nőgyógyász ír fel?

Legjobb válasz: jobb esetben megvizsgálják a véredet, majd a nõgyógyász felír egyet. azt használod kicsit, majd ha valami gond van vele, próbálsz egy másikkal.

jobb esetben megvizsgálják a véredet, majd a nõgyógyász felír egyet. azt használod kicsit, majd ha valami gond van vele, próbálsz egy másikkal.
Vérvétel mindenképp kell!Ehhez ragaszkodj.És közben is ellenõrizni kell.Az orvosok sajnos ezt nem mindig vezsik figyelembe, pedig alap dolog lenne.Akinek nincs rendben a hormonháztartása(márpedig ezt nem mindig tudhatja az ember magáról, ha pl egy kezdeti vagy lappangó szakaszban van), akkor tilos a gyógyszer.
A kérdező hozzászólása: köszi h írtatok! múlt héten voltam, felírt egy gyógyszert és ennyi.. :S
én nem szedném be így szimplán....vagy akkor közben menj el ellenõriztetni, magán doki simán megcsinálja, szerintem egyszer az a pár ezer ft megéri, hogy ne legyen semmi baj...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!