Találatok a következő kifejezésre: Melyik fitnesz a (7 db)

Melyik fitnesz gép a legjobb melyiket érdemes megvenni?

Hasat szeretném izmosítani, meg a lábamat, combról megy le az nem baj, csak mellr?l ne menjen.Aki tud az tapasztalatot is írjon létszi

Legjobb válasz: Én a Leg Magicot tudom ajánlani. Nekünk bevált és ha minden iagz adnak hozzá egy dvd-t amin van egy edzésprogram igaz angolnyelvû de csak utánozni kell.

Én a Leg Magicot tudom ajánlani. Nekünk bevált és ha minden iagz adnak hozzá egy dvd-t amin van egy edzésprogram igaz angolnyelvû de csak utánozni kell.
Vedd meg a LelleglegMagic gépet 25 kilóval vékonyabb leszel azonnal forintban. Aztán 2 hónapig fogysz pár kilót a testtömegedböl is bár mindíg onnan fogyik az ember ahonnan legkevésbé szeretné. És semmi köze ahhoz, hogy milyen gyakorlatot csinálsz. A szobabicikli vagy a futógép még mindíg hatásosabb. Én egy edzöteremben sem láttam még Magic gépet:) és egy termet sem ahol ne lett volna futógép vagy szobabicikli. Erröl ennyit! Pedig egy személyi edzö sem bolond. Ha látna benne fantáziát akkor biztos nem hagyná ki. Ez is olyan népbutítás mint a többi hasformáló AbTronic, Abflex...stb csodamasina.

Melyik fitnesz öv jobb? Az AbTronic X2 fitneszöv vagy a Abs & Core?

Legjobb válasz: szia nekem abtronicx-em van és azzal meg vagyok elégedve

szia nekem abtronicx-em van és azzal meg vagyok elégedve

Melyik az a fitnesz gép amelyik hasonlít a leg magicra de körkörösen megy?

valahol a ws teleshopban láttam vagy a topshopban, már nem emlékszem, de nincs fent neten. Nem arra gondolok melyiken térdelni kell, ugyanolyan mint a leg magic csak forog.

Legjobb válasz: psz-psz.... figyelj csak. elárulok neked egy titkot ;) az ilyen TV-s shop-ok HAZUDNAK .

psz-psz.... figyelj csak. elárulok neked egy titkot ;) az ilyen TV-s shop-ok HAZUDNAK .
A kérdező hozzászólása: Tudom én azt nagyon jól, de engem az érdekelne hogy mi a neve annak a kütyünek, már rendeltünk onnan leg magicet és meg vagyok vele elégedve:) ))


Melyik a jobb ha fitnesz terembe járok heti 3 alkalommal vagy eljárok csak futni ugyanúgy 3x?

kb.több mint 5 kilót szeretnék fogyni

Legjobb válasz: Szerintem inkább Fitnesz terembe járj több kalóriát égetsz el mert ott több mindent tudsz csinálni egy óra futással durván 3-400 kcal-t égetsz el.

Szerintem inkább Fitnesz terembe járj több kalóriát égetsz el mert ott több mindent tudsz csinálni egy óra futással durván 3-400 kcal-t égetsz el.

Fitnesz termet, vagy dietetikust keressek, koplalással fogytam, de nem akarom visszaszedni a kilókat, melyik tud segíteni?

Legjobb válasz: Egyik sem, hogy ne szedd vissza. Ha koplalással leadtál egy pár kilót, az mindig visszajön. Hacsak nem leszel anorexiás.

Egyik sem, hogy ne szedd vissza. Ha koplalással leadtál egy pár kilót, az mindig visszajön. Hacsak nem leszel anorexiás.
Elsõnek igaza van. De abban tud segíteni a dietetikus, hogy ne ismétlõdjön meg a dolog, hogy újra koplalsz. A sport is kell, tehát a válasz mindkettõt.
semmit nem tudsz csinálni. megoldás: egyél a csökkent kalóriaszükségletednek megfelelõen kb semmit, és ne mozogj. ennek eredményét pár éven belül érezni is fogod... szupilesz. ha elkezdesz mozogni ahhoz többek kell enni. az izmokat elkezded feltölteni glükózzal és aminosavakkal, ezeknek súlya van. tehát visszajön pár "kiló" emellett ugye akár 8-900 kcal-ra is visszaeshet a napi energiaszükségleted, tehát ha elkezdesz normálisan enni, a kortizol szinted csökkenéséig bizony sanszos hogy egy kevés zsírt is felrántasz. legközelebb majd elgondolkozol hogy megéri e a koplalás
Esetleg fokozatosan (nem egyik napról a másikra) többet eszel, mint eddig, de mellé fokozatosan emeled a testmozgás idejét és intenzitását is.
A kérdező hozzászólása: de a dietikus is majd elmagyarázza úgye részletessen?

Melyek a legjobb fitnesz dvd-k?

Legjobb válasz: Rubint Réka 2009-es dvdje. Nekem használt!

Rubint Réka 2009-es dvdje. Nekem használt!
A kérdező hozzászólása: köszi. jó nehéz! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!