Találatok a következő kifejezésre: Melyik filmek meleg (1 db)

Melyik filmek szólnak meleg pasikról?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló is erre a filmre gondolt, magyar címe: Túl a barátságon. Ezenkívül vannak még, pl. Will és Grace sorozat Angyalok Amerikában minisorozat Feküdj le kutyákkal Jeffrey - valami más Férj és fárj (ez csak részben, mert álmelegekrõl szól)

"Priscillát" hol tudnám letölteni magyarul?
Az elsõ válaszoló is erre a filmre gondolt, magyar címe: Túl a barátságon. Ezenkívül vannak még, pl. Will és Grace sorozat Angyalok Amerikában minisorozat Feküdj le kutyákkal Jeffrey - valami más Férj és fárj (ez csak részben, mert álmelegekrõl szól)
Fiúk a klubból c. sorozat. Az még jó is. ;)
Van még a C.R.A.Z.Y, Trick, vagy Threesome (Édeshármas), de abban 2fiú 1lány kapcsolatról van szó, nagyon jó film egyébként.
2 remek komédia: Madárfészek (1996) http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=1548 Priscilla - A sivatag királynõjének kalandjai (1994) http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=2048
Brokeback Mountain
Philadelphia (mondjuk az inkább AIDS-rõl) meg én láttam a Teljes napfogyatkozást (Rimbauld és Verlaine szerelmérõl) de az nagyon nem tetszett...
Nem tudok angolul (1.válaszoló filmcíme), de én hallottam egy ojan filmrõl, ami két meleg cowboy-ról szól. Címét nem tom, de nagy felháborodást váltott ki a nyilvánosságból. (ha az 1. válaszoló is erre a filmre gondolt, akkor bocsi)
A milk c. film, nekem nagyon teccett :)
Itt egy lista, én eddig ezeket láttam: Queer as Folk, Beautiful Thing, No Regret, Summer Storm, The Sex Movie, Threesome, Trick, Wedding Wars, Fathers and Sons, Another Gay Movie, Another Gay Sequel, A Girl Like Me - The Gwen Araujo Story, Prayers for Bobby, Presque rien, Brokeback Mountain, XXY, Eating Out 1-2-3
Na és persze az Angyalok Amerikában, de sztem a Brockeback Mountain a legjobb, meg a Qaf
Sorozat: Fiúk a Klubból
Férfiakt :) Nagyon jó kis film:)
Sommersturm! http://andersoldalak.hu/sfsfm/sommersommer.html A világ legjobb ilyen filmje ebben a témában :D
high school musicel
jah bocs ott nemmelegek..csak tettetik:$
Miért melegvagy am férj és férj
Coat West luxe 1-2-3-4 Én még csak a 4et látam de már az is durva volt o.O 3 srácról szól, japán film.
Teljes napfogyatkozás Leonardo Di Caprioval, Paul Verlaine életérõl szól Otthonom, Idaho Keanu Reeves-el, prostit játszik benne
Eszembe jutott mégegy: TranszAmerica. Nem tudom pontosan, hogy kell leírni. Felicity "Született feleségek" Hoffmann játssza a fõszereplõt. Régen láttam, amennyire emlékszem nézhetõ film volt :)
A Philadelphiát láttam. Nem rossz. Ezt ajánlom én is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Keresek egy filmcímet?

Csak a film tartalmát tudom: Arról szól hogy a növények valamiféle gázt bocsájtanak ki magukból amitől az emberek öngyilkosok lesznek.

2

Mondjatok olyan filmet ahol Dicaprio nem hal meg?

7

A Happy Tree Friends sorozatból Lammy hány epizódban szerepel?

2

Hol játszódik a Leap Year-Szőkőhév cimű film?

Az tudom, hogy Irországban...de a filmben Wales-ben száll a gép. Onnét hajóval megy át Dingle-be, Ana azt mondja Cork-ig fizette az utat...Cork Irország déli részén van Dingle északabra, a film utolsó jelenete amikor a szikláknál vannak az meg olyan mintha a Moher szikláknál lennének...Nem igazán tudom össze rakni, most akkor mi is van?

0

Tudnátok írni "A kezelés" c. filmhez hasonlókat?

The Sessions (2012) Helen Hunt

0

Melyik az a film amelyikben 4 foszereplo van? Hasonlit a bosszuallokhoz, de ebben a filmben van egy gumiember, egy hulk/hoz hasonlo .

2

Mi volt a címe annak a francia filmnek, amiben egy nagy orrú 45-50 körüli francia színész játszott. Egy fiatal lánnyal jött össze, és vicces volt? 60-as vagy 70-es a film.

A színész nevére sem emlékszem, valaki tudja?

5

A supernatural hányadik évad hányadik részébe volt amikor Dean kimentett valakit a vízbôl?

Supernatural,dean

2

Tudnátok animét ajánlani?

Amiket nagyon szeretek: Darker Than Black (egyik nagyonkedvenc), Highscool of the dead (másik nagyonkedvenc) , Gantz, Hellsing, ONE PIECE.
Egyenlőre ennyi ugrik így be konkrétan, de amit díjazok: Sexi csajok (lásd pl.:HOTD), véres, brutális, öldöklős (Hellsing OVA). Most néztem végig harmadjára a Darker than Black-et (mind a két "évadod") és valami újításra vágyok.Annak kiváltképp tudok örülni, ha egy picit elmegy a hentai irányába de közbe tele van véres akciójelenetekkel.
Az előforduló helyesírási hibákért elnézést kérek, és előre is köszönöm a válaszaitokat!

5

Mi a címe ennek a Sliders-szerű, párhuzamos világokkal foglalkozó 90-es évekbeli filmnek?

Egyszer láttam 97 körül. Az van benne, hogy egy másik világból egy értelmi fogyatékos szolgává vagy valami ilyesmivé tett nő ellop egy olyan GPS-szerű gépet, ami jelzi egy világtérképen, hogy mikor és hol fognak megjelenni ilyen kapuk másik világokba, és elkezd menekülni. Az ő világából követi őt valami lebegő számítógép és ilyen futurisztikus ruhában lévő nő meg férfi.

Megjelenik a mi világunkban és összejön egy helyi férfival, aki nem igazán fogja fel, hogy a nő mit csinál és honnan jött, mert a nő értelmi fogyatékos és nehezen tud elmagyarázni dolgokat, pláne ilyen bonyolult dolgokat.

Együtt vannak egy ideig, kb 1 hét múlva jelez a nő gépe, hogy talált 3 kaput, az egyiket valahol Afrikában, a másikat Európában, a harmadik viszont valami közeli benzinkúton fog megjelenni pár nap múlva.

Elmennek a csávóval kocsival a benzinkúthoz, ami azóta már bezárt, be van deszkázva, ilyenek. A férfi végül kezdi kapisgálni, hogy honnan jött a nő és úgy dönt, hogy vele megy. Valami olyasmit mond, hogy az apja bűvész volt és kis korában azt hitte, hogy igazi varázsló, mint Merlin és hátha talál egy olyan világot, ahol az apja tényleg egy varázsló.

Hirtelen megjelenik a lebegő számítógép meg a nő két üldözője, viszont a benzinkút épületében is kék fény gyullad és megjelenik a dimenziókapu. Gyorsan átmenekül a csávó és a nő a kapun. A következő világban látszólag minden olyan, mint nálunk csak sehol sincs a benzinkút.

Felsétálnak az országúthoz és észreveszik, hogy minden nagyon lerobbant, elhagyatott és nincs forgalom az úton. Hirtelen jön egy kocsi, amit lovak húznak, és beviszik őket a közeli kisvárosba.

Kiderül, hogy ebben a világban pár éve kialakult valami olajevő bogár és megette a világ összes olaját, ezért minden visszafejlődött ilyen Westernfilm-szerűre.

A kisváros fogadójában kivesznek egy szobát, de megjelennek a nő üldözői és menekülni kell.

Elkötnek két lovat és elmennek valami másik városba. Sikerül ellógni az üldözők elől, viszont mivel ebben a világban annyira fontosak a lovak, lótolvajlásért ki akarják végezni őket a helyiek, ezért tőlük is menekülniük kell. Végül a nő gépe jelez és találnak egy közeli dimenziókaput, átmennek rajta és a Rushmore-hegynél jelennek meg, de más emberek vannak kifaragva a hegy oldalába, mint nálunk.

Nem tudjátok mi a címe ennek a filmnek?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!