Találatok a következő kifejezésre: Melyik fajtaju vegyem (5 db)

Melyik fajtaju vasalot vegyem a remingtonok kozul?

Nem tudok donteni...

Legjobb válasz: S9000 Professional

S9000 Professional

Melyik fajtaju hajvasalot vegyem? Az igaz hogy kibirja 6 napig is az egyenes haj vasalas utan? -persze no viz es para

Mar probalkoztam 1-2 vasaloval most eppen egy keramialapos van . csak ezzel az a gond hogy nem vasalja pedig meg balzsamokat is hasznalok szogegyenesre es max 1 napot birja ki es meg para sem eri. :((( lehet hogy a hajammal van a gond??? alapjaban suru es vastagszalu hajam van nem eppen ez a selyemhaj tipus. remington kozul melyik hajvasalot vegyem ? a remington s 9000 proffesional az jo? koszi a valaszokat

Legjobb válasz: A Remington termékek jók, bármelyik fajtát is veszed meg. Amúgy nagyon sok függ a hajad minõségétõl is, szóval nem biztos, hogy segíteni fog egy hajvasaló-váltás. Attól még lehet, hogy ugyanúgy 1 napig lesz sima a hajad.

A Remington termékek jók, bármelyik fajtát is veszed meg. Amúgy nagyon sok függ a hajad minõségétõl is, szóval nem biztos, hogy segíteni fog egy hajvasaló-váltás. Attól még lehet, hogy ugyanúgy 1 napig lesz sima a hajad.
A kérdező hozzászólása: egy masik fajta vasaloval amivel a baratnom vasalta ki birta 3 napot is . lecci segitsetek h mient vegyek . es a rtemingtonok kozul melyik fajtat???
sztem ha remingtont veszel, mindenképp a 9000 professionalt vedd, de vannak fodrászkellék üzletek, ahol nagyon jó minõségû vasalók vannak még pl.gama. Érdemes szétnézni! min.150wattos legyen és 180 fokos, az már jól vasal
Remington s9000-t tudom én is ajánlani. Én is a fodrászom tanácsára vettem, úgy hogy elõtte nála, többször kipróbáltam. hat napig is tart, ha nagyon gyorsan tusolok és nem maradok sokáig a párában. Pedig nekem baris göndör a hajam. Nem törik tõle jobban a hajam, mint vasalás nélkül. Igaz, nem a legolcsóbb, de én is úgy jártam, hogy volt nekem több, 2-3-4 E forintos, aztán csak az olcsó lett a drága...
Imetec belissima creativity. Kõkeményen tartja magát a legdurvább hajat is egyenesre csinálja, mindössze 5 perc alatt egy egész hajkoronát kilehet egyenesíteni vele, plusz amint bedugod már lehet is csinálni olyan hamar készre teszi magát.
ha nagyon göndör, hullámos a hajad, sose fogja kibírni 6napig...1000%...
A kérdező hozzászólása: enyhen hullamos...es suru
3. válaszoló vagyok, rugó göndör a hajam, és bírja 6 napig a remingtonnal. Légyszi ne vond kétségbe amit mondok. Persze nem érheti se gõz se pára.


Sapphire HD5770-em van, tökéletesen mûködik, abszolút megéri.
A Gigabyte tényleg jó meg minden faxa cuccokat csinál, minõségieket, DE videókártyát nem tudnak csinálni. Fórumokon amiket olvasok a hibák nagy része gigabyte-os videókártyán történik meg, valamit mindíg elcsesznek rajta. Ezzel szemben a sapphire az ati eggyik legjobb, legminõségibb partnere. Ha radeon, akkor sapphire-t vegyél. Nem mellékesen a azon vapor-x hûtés van ami kb 3x jobb a referencia hûtésnél, ha nem többszõr.
Nekem is Gigabyte van, szerintem teljesen jó, de ha teheted akkor szerintem is Sapphire.
Sapphire mindenféle képpen. =)
HIS adja a legjobb HD 5770-et, és olcsó is. Nézd meg a honlapjukat, szerintem az éri meg legjobban.

MIlyen fajtájú, márkájú bébikompot érdemes venni? Annyi féle van, de nem tudom melyiket vegyem meg.

Legjobb válasz: most valoszinuleg majd egy csomo lebeszélo választ fogsz kapni, hogy egyáltalán ne is vegyél...Nyilván tisztában vagy a hátrányaival, és így dontottél mellette és a legjobbat szeretnéd. En is így voltam, végul tényleg csak keveset használtuk, max. 1 honapot. szerintem olyat vegyél, amiben van biztonsági lassíto. a miénknek csak 4 kereke volt, meg voltam vele elégedve (Cam). de ismerosoknél probáltuk a "sokkerekest" - az porgott mindenhova, irányíthatatlan és nagyon gyors volt.

most valoszinuleg majd egy csomo lebeszélo választ fogsz kapni, hogy egyáltalán ne is vegyél...Nyilván tisztában vagy a hátrányaival, és így dontottél mellette és a legjobbat szeretnéd. En is így voltam, végul tényleg csak keveset használtuk, max. 1 honapot. szerintem olyat vegyél, amiben van biztonsági lassíto. a miénknek csak 4 kereke volt, meg voltam vele elégedve (Cam). de ismerosoknél probáltuk a "sokkerekest" - az porgott mindenhova, irányíthatatlan és nagyon gyors volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Sokat segítettél. Akkor csak a 4 kerekeseket nézem, pedig azt hittem, hogy az a jó, ha jó sok kereke van. Igen, jártam már úgy, hogy megkérdeztem valamit és lebeszélõ választ kaptam.
Sajnos nem véletlenül mondják sokan, hogy ne vegyél bébikompot.Én a saját szememmel látom hogy a lányom aki nem használt kompot és az unokatesója aki használt mekkora fejlõdési eltérés van.Sajnos nem tanulnak meg járni a saját erejükbõl és ez vezet oda hogy amikor kiveszed a kompból akkor billegnek meg dülöngélnek.Szerintem hagyd hogy a saját maga ütemében fejlõdjön és mozogjon.
Felesleges két külön gyereket összehasonlítani, mert alapból is lehet, hogy máshogy fejlõdnek. Napi fél óra bébikomp nem okoz ekkora eltérést. Amúgy nekünk sokkerekes van, fiam imádja. Száguldozik a lakásban vele. Ami szerintem fontos, hogy a kompon ne legyen sok zenélõ játék, mert csak eltereli a figyelmét. Jó vásárlást.
A bébikomp régen gyógyeszköz volt. Késöbb lett csak "játékszer". (Nem tudom pontosan, mire használták. Talán valamilyen csípõproblémára..)
Azoknak kell ilyen bébikomp, akik másfél-két évesek és még nem tudnak járni. Meg a lusta anyukáknak akik beteszik a gyereket és láss csodát elvan!
hosszútávon és túlzásba véve biztos ártalmas, nem is vitatom. En akkor tettem bele a fiamat, mikor már maga fel tudott állni, és akkor is néhányszor naponta 10 percre. Mikor már lépegetett bútorok mellett, nem használtuk tovább, hogy ugy szokja meg. elég hamar elindult, de nem lábjjhegyezik. szerintem mindenkinek a saját dontése.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A nõvéremék 2 barátuknál is voltak babalátogatóba és elmesélte képzeljem el, az egyik helyen a kisfiúnak volt bébikompja és hamar meg is tanult járni, a másik helyen meg a kislány akinek nem volt még most sem jár. Szóval szerintem nem függ össze a bébikomppal, hogy mikor és hogyan tanul meg a gyerkõc járni, az már egy másik téma, hogy egészségtelennek mondják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!