Találatok a következő kifejezésre: Melyik fajta a savanyúak (2 db)

Melyik fajta almák a savanyúak?

Szeretnék venni de nem tudom hogy melyik savanyú!Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Éva(édes-savanyú),nyári fontos alma(nem enni csak sütni,pl.réteshez),Jonagold(savanykás-édes),húsvéti rozmaring(enyhén savanyú),Idared,Granny Smith, rengeteg féle van még,de ithon fõleg ezeket kapni... ezek közül sztem a Granny a legfinibb:-)

Éva(édes-savanyú), nyári fontos alma(nem enni csak sütni, pl.réteshez), Jonagold(savanykás-édes), húsvéti rozmaring(enyhén savanyú), Idared, Granny Smith, rengeteg féle van még, de ithon fõleg ezeket kapni... ezek közül sztem a Granny a legfinibb:-)
#itthon#
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!

Melyik fajta almával lehet, elkezdeni a gyümölcsöt adni babáknak? Édes, savanyú?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem elsõnek próbáld az édeset ha bejön neki keverd a savanyúval és ha úgy is kajcsizza próbáld meg a savanyút de az a tapasztalatom hogy nem nagyon csípik a savanyát!! :D

Szia! Szerintem elsõnek próbáld az édeset ha bejön neki keverd a savanyúval és ha úgy is kajcsizza próbáld meg a savanyút de az a tapasztalatom hogy nem nagyon csípik a savanyát!! :D
almával kezdj! A babák többsége elõször az édes ízzel találkozik, ezért kedvelik késõbb annyira a csokit, nyalókát, cukrokat.
szia én a sárgással kezdtem.arra figyelj, h ne legyen túl savas


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!