Találatok a következő kifejezésre: Melyik fü A (124 db)

Melyik az a film, melynek boritojan valami fura talan szoke srac all valami mezon egy fura sarga rovidnadragban?

Legjobb válasz: brüno marha jó film, de készítsd fel a gyomrod mielõtt megnézed

brüno marha jó film, de készítsd fel a gyomrod mielõtt megnézed
A kérdező hozzászólása: jesszusom en meg azthittem vlmi drama vagy mittudom en de koszi :D

Melyik az a kung fu ágazat? Vagy ehez hasonló.

Szeretnék elsősorban ütni pontosan és gyorsan akár kritikus helyekre,de leginkább csak bénítani,továbbá rúgni(minimális szinten akrobatika)Ütni és rúgni fejre egyaránt.Belső stílust keresek,mely megtanít önvédelemre,laza és lágyságra(nem igazán kell a mit egyek része)majd gyors vissza támadás,legyen ritmusos és dinamikus,lehet látványos és szép!Legyen erős és kemény.Kérek iskolát is ajánlani!Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: ez eléggé fura,mert az ökölvívást írtad körbe leginkább egy kis savate-val kiegészítve. de akkor hogyan jön a kérdésedbe a kungfu most?

ez eléggé fura, mert az ökölvívást írtad körbe leginkább egy kis savate-val kiegészítve. de akkor hogyan jön a kérdésedbe a kungfu most?
Szóba került a Xing Yi Quan. Én ezt ûzöm. A Xing Yi se nem, belsõ, se nem külsõ kung-fu stílus, hanem a kung-fu irányzatok közül rendkívüli és egyedülálló módon, ez egy ún. "félkemény" stílus, vagyis a külsõ és a belsõ stílusok között helyezkedik el. Egyébként kérdezõ, Te pontosan a Choy Li Fut (kung-fu) stílust írtad körül, az pontosan ilyen. Kung-fu stílusok közül a Wing Tsun/Chun-on kívül, mindegyiket ajánlom. Pl.: Hung Gar, Chow Gar (Imádkozó sáska), Északi Fehér Daru, Wudang, Ba Gua Zhang, ezek mind nagyon jók. Írtad, hogy savate-zni is szeretnél. Savate + Xing Yi az nem is rossz kombó, sõt....elég durva. Hajrá! :)
tudom, hogy nincs. egyik ráérõs estémen lementem megnézni kb 2 éve, akkor még volt. odamegyek a címre, egy nõi terem, ilyen kismama torna meg ilyenek, bementem mondtam mit akarok, erre mondja a pultos, hogy eddig nem jött soha senki edzésre, de odaszólnak telefonon az edzõnek, mert itt lakik nem messze, mondtam, hogy köszi nem kell, mert személyi edzést nem fizetek. utólag utánaérdeklõdtem az edzõnek és savate-ozott egy ideig tehetséges volt, utána meg krav magázott. káposztásmegyer 2õn lakik ott az edzés is, ha felmész a savate.hu-ra lehet ott van még a telószáma, de full kezdõként a csoportos edzéssel jobban járnál.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok róla.sajnos a savate-rõl keveset olvasni itt a GYK oldalon is.Nehéz a döntés tetszik a savate is és a Xing Yi is, a kunfuról többet tud még a google is :)
Ühümm. Hallottam.. magánedzésként, vagy valahogy kiegészítésként sincs?
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs, régebben oktatták de nem volt rá sajnos nagy igény, így csak a "sima" savate van.
Valóban más a Savate mint a Xingyi. A céljai is mások. Viszont a Defense (savate önvédelmi ága) és harcmûvészetek összehasonlítása már érdekesebb, rögtön több hasonlóság lesz.
ha a savate a célod, de nincsen rá lehetõséged, akkor az ökölvívással kellene kezdened, az a testvérsportja. savate-osok közül többen járnak ökölvívó edzésekre és versenyekre, szóval alapnak az lenne a legcélszerûbb. a kung fu mozgáskultúrája nem igazán passzol a savate-hoz, ezért nem jó alap. a kung fuban legalábbis a videók alapján a hirtelen támadáson van a hangsúly, a savate meg egy vívó stílusú, technikás küzdõsport.
A kérdező hozzászólása: Mert kung fuzni szeretnék, vagyis elsõdleges célom a savate de a kung fu világa mindig tetszett!Azt gondoltam van ilyesmi vagy hasonló stílus.Azt mondták a wudang Xing Yi Quan az ilyen.Hihetek neki?
A kérdező hozzászólása: Ez egy remek válasz köszönöm.A savate pont azért kellene mert full kezdõ vagyok és startnak.Utána nézek az általad ajánlottnak.Kung fu-t mindenképp szeretnék, tudom és lehet nem bírnám a kettõt.Tudom a savate nagyon jó és Budapesten jól oktatják(nincs is messze lakhelyemtõl)


A kérdező hozzászólása: Csak azért kétdezte mert én már raktam rá és nem volt valami jobb laggol meg ilyenek.Persze az már töb mint 2 hónapja volt és nem is volt hivatalos.
ICS, nem akad, és jobb mint a Gingerbread.
A kérdező hozzászólása: Miért nem tudsz? :) Inkább én nem tudok
Na írni meg már nem tudok. :)
2hónapja még optimalizálatlan demo verziók voltak még, érdemes megvárni a hivatalost, vagy egy rendesen optimalizált customot.
Egyértelmûen a 4.0.4 újabb és sztem van annyira stabil mint a 2.3.4 .
Öcsének van ilyen, pont a héten frissítettem le neki, utána nyomkodtam is vagy 5órát, sokkal jobb.
A kérdező hozzászólása: neked is ilyen telód van? SE LIve? Személyes tapasztalat?
A kérdező hozzászólása: De szerinted melyik aakadás mentedebb? Ez személyes tapasztalat? vagy csak úgy mondod? Neked is ilyen telefonod van és az ice craem-ot használod rajta?
A kérdező hozzászólása: Feltettem az ics-et és a ginger bread gyorsabb...

Wacom Bamboo Pen and Touch 3. generációs vagy Pen and Touch FUN a jobb? Melyiket érdemes megvenni?

Legjobb válasz: Hát nekem 3. generációs FUN van. :D Sztem az a pár ezer huf nem nagyon számít, a hozzá adott progikban van különbség, de igazából a PS egy butított verzió (bár sztem elég korrekt, de van aki nem szereti), meg warezolható minden végülis. Sztem dönts szín alapján. :D

Hát nekem 3. generációs FUN van. :D Sztem az a pár ezer huf nem nagyon számít, a hozzá adott progikban van különbség, de igazából a PS egy butított verzió (bár sztem elég korrekt, de van aki nem szereti), meg warezolható minden végülis. Sztem dönts szín alapján. :D

Melyik a jobb telefon? Melyiken fut el több játék? És milyen játékok futnak el rajta?

Samsung Galaxy S3 Mini vagy Samsung Galaxy Ace 3. Melyik a jobb választás? Melyiken futnak el ezek a játékok: Subway surfers, Asphalt 8, Nova 3, Moder Combat 4: Zero Hour, Dungeon Hunter 4, GTA, Max Payne Mobile. Ezek a játékok elfutnak valamelyik telón? Mennyit bírnak ki folyamatos használat közben?

Legjobb válasz: A samusng szar. Már bocsi. Ha jót akarsz vegyél sony xperia sp-t

A samusng szar. Már bocsi. Ha jót akarsz vegyél sony xperia sp-t
Mindet viszi ezek közül.
Telefonálni lehessen vele, vagy az huszadrangú szempont?
A kérdező hozzászólása: Köszi a másodiknak. Az elsõnek is köszi de nem veszek Sonyt. Samsungal semmi bajom ha még nem próbáltad ne mond, hogy szar.
A kérdező hozzászólása: Jó na. Játszani tudok a tabletemen is csak azért hadd tudjak már valamit csinálni a telefonáláson kívül is rajta :D
Ace 3 a jobb.Nagyon eltalálták ezt a telót.És viszi amiket felsoroltál max. nem max grafon.
Az ace 3 el-elfuttatja valahogy õket, de egy san andreas vagy nova 3 már nagy falat lesz neki, csak low-grafon fogja vinni. Az s3 mini már inkább alsó kategóriás.

Fura kérdés! Melyik/Mi a neve illetve melyik Bill Kaulitz a Twitteren?

FONTOS.

Legjobb válasz: Hahi alien-sister! Èn ùgytudom,a sràcoknak nincs külön twitterjük,csak instàjuk. ;)

Hahi alien-sister! Èn ùgytudom, a sràcoknak nincs külön twitterjük, csak instàjuk. ;)
A kérdező hozzászólása: Hali! Köszi a választ x'3
Bill most már fent van úgy is, mint BILLY (@billyisnotok) Meg ahogy én észrevettem Bill kezelgetheti a hivatalos TH fiókot is, mert amikor kitesz valamit a saját insta-jára az oda is kikerül, de a többi srácé nem nagyon. :)
Start menu-> Vezérlõpult->Programok és szolgáltatások (Win7 alatt)
Xp-nél Vezérlõpult->Programok telepítése...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!!

Windows xp altt hogyan tudom megnézni h melyik verziója fut a directx-nek?

Legjobb válasz: Start menü -> Futtatás -> "dxdiag" -> OK.

Start menü -> Futtatás -> "dxdiag" -> OK.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!!

Segítene nekem valaki abban, hogy mely apple készülékeken fut a voiceover?

amir?l én tudok, az az iphone 4S. Van még esetleg más is?

Legjobb válasz: 4,3GS

4, 3GS


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!