Találatok a következő kifejezésre: Melyik fájlban a windows (8 db)

Mi a kiterjesztése (a . (pont) után álló karakterek)
A kérdező hozzászólása: Legyél szíves kicsit érthetõbben írd le amit elõbb írtál mert nem igazán értek a gépekhez :S De mikor arra kattintok hogy a számítógépen lévõ programok közül arra kattintson amelyikkel meg szeretné nyitni a fájlt. De olyan programokat add amivel szinte biztos h nem lehet megnyitni.
A fájlnév (az ikon alatti név)-ben kell lennie egy . (pont)-nak, az azutáni karaktereket írd ide le.

Windows xp rendszernél melyk az a fájl ami ha hiányzik akkor nem indul el a rendszer?

Legjobb válasz: Elég sok olyan fájl van... Szinte az összes fáhl a system32-ben, illetve rengeteg a driver-nél, stb. A windows mappában lévõ fájlok kb 50-60%-a kritikus fájl (egy teljesen friss rendszerre értve, mert késõbb azért felhízik mindenféle fölösleges sallanggal) , ami szükséges a rendszer mûködéséhez.

Elég sok olyan fájl van... Szinte az összes fáhl a system32-ben, illetve rengeteg a driver-nél, stb. A windows mappában lévõ fájlok kb 50-60%-a kritikus fájl (egy teljesen friss rendszerre értve, mert késõbb azért felhízik mindenféle fölösleges sallanggal) , ami szükséges a rendszer mûködéséhez.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod csak azér kérdezem mer most nem rég szóltak hogy nem indul el haverom gépe és megkellene csinálni ugy hogy nem jó lenne ha ujból raknám mer vannak rajta dolgok
Kiírsz egy Linux Live CD-t, bebootolsz róla, és lemented az adatokat a winchesterekrõl (a helyek alatt találod). Az Ubuntu Linux innen letölthetõ: http://ubuntu.hu/letoltes
berakod az XP telepítõlemezt, újraindítod a gépet, hogy a CD-rõl induljon és a JAVÍTÓ telepítést választod. adatok, telepített programok így megmaradnak!
Meg a vírusok is :)

Melyik fájlban tárolja a windows live messenger az eltárolt jelszavamat?

Legjobb válasz: nem fájlba tárolja.. akkor hogyan tudnál bármelyik géprõl bejelentkezni.. meg ha abban is tárolná akkor is le lenne kódolva. az msn vmilyen szerverén tárolja, gondolom van nekik néhány, ha több millióan msn-eznek.. ha fel akarod törni vki msn-jét akkor ne így kérdezd :) nekem sikerült már néhányat ^^

nem fájlba tárolja.. akkor hogyan tudnál bármelyik géprõl bejelentkezni.. meg ha abban is tárolná akkor is le lenne kódolva. az msn vmilyen szerverén tárolja, gondolom van nekik néhány, ha több millióan msn-eznek.. ha fel akarod törni vki msn-jét akkor ne így kérdezd :) nekem sikerült már néhányat ^^
A kérdező hozzászólása: Mivel amikor megnyitom a programot eleve ott van az email címem és a jelszavam, ebbõl gondolom hogy a gépemen is eltárolja valahol.
hmm.. lehet hogy az exeben is benne van.. én egy exe-szerkesztõvel [resource hacker] nem találtam semmit..
szörnyû XD


Melyik a jobb minőségű zenei fájl? Az mp3 vagy a windows media hangfájl (wma)?

Legjobb válasz: Ez teljesen attól függ, hogy melyik milyen kódolású, és hány kbps. Alapvetõen viszont az mp3 elterjedtebb, szóval érdemes azt használni kompatibilitási okok miatt. LEgjobb zenei minõséget az un. losless kódolásokkal lehet elérni. Ilyen pl a .flac

Ez teljesen attól függ, hogy melyik milyen kódolású, és hány kbps. Alapvetõen viszont az mp3 elterjedtebb, szóval érdemes azt használni kompatibilitási okok miatt. LEgjobb zenei minõséget az un. losless kódolásokkal lehet elérni. Ilyen pl a .flac

Melyek a Windows XP mappa, és fájlok nevei?

Egy netbookhoz adott javító-telepitö CD-én lév? XP fájlok kéne.Mert egy programmal pendrivere szeretném kiírni,de a program nem tudja így be olvasni,hogy több minden is van az eredeti lemezen.Ezért kéne ha valaki le írná,hogy mely mappákból és vagy fájlokból áll.

Legjobb válasz: i386

i386

Melyek azok a fájlok amelyek kötelezõen meg kell legyenek a Windows XP gyökérkönytrában? Bõvebben lent.

Azokra gondolok amelyek nélkül nem indul. Ha jól emlékszem vagy három ilyen van de már nem tudom melyek ezek.

Jelnleg windows 7 van a gépemen de vissza szeretném rakni az xp-t. Az ISO fájlt kell cd-re írni vagy melyiket. Második kérdésem hogy a biosba hol állítsam be hogy cd-ről induljon?

A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Milyen alaplapod van? (többnyire delet gombbal kell bemenni a boot menübe, és ott lehet átállítani). ha iso fájlod van, akkor azt kell kiírni (de nem az iso fájlt kell a CD-re másolni, hanem abból kell elkészíteni a CD-t). Vagyis "képfájl írása CD/DVD-re" menüvel kell kiírnod.

Milyen alaplapod van? (többnyire delet gombbal kell bemenni a boot menübe, és ott lehet átállítani). ha iso fájlod van, akkor azt kell kiírni (de nem az iso fájlt kell a CD-re másolni, hanem abból kell elkészíteni a CD-t). Vagyis "képfájl írása CD/DVD-re" menüvel kell kiírnod.
A kérdező hozzászólása: dell optiplex gx240


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!