Találatok a következő kifejezésre: Melyik fájlban a (147 db)

Daemon Tools-ban melyik fájl, melyik mappát nyissam meg, hogy telepítse a játékot?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Kattints jobb egérgombbal a reloaded fájlra és társítsd a jegyzettömbhöz. De valszeg az összes rar fájlt ki kell csomagolnod egy mappába.

Kattints jobb egérgombbal a reloaded fájlra és társítsd a jegyzettömbhöz. De valszeg az összes rar fájlt ki kell csomagolnod egy mappába.
" kérdés: melyik fájlban tárolja ezt a firefox, és hol, melyik mappában? " -micsodát ?
A kérdező hozzászólása: nem világos? Az about:config beállításokat, amit a címsorba írsz, ha valamit állítani akarsz...
Windows 7-nél a c:\Users\[felhasználónév]\AppData\Local\Mozilla\Firefox mappában vannak felhasználó specifikus adatok, de szerintem a konkrét beállítások registry-ben vannak a KEY_CURRENT_USER alatt.
C:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\Roaming\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\IDEVÉLETLENSZERÛZAGYVASÁGJÖN\WEBOLDALAKNEVE\...
A kérdező hozzászólása: köszi :D
A kérdező hozzászólása: de nem ezt kerestem :DD ez a jelszavakat meg a hasonló bizbaszt tárolja :)
A kérdező hozzászólása: deee ezek a fájlok is kellettek szal köszi :D
A kérdező hozzászólása: de mégis ez az.. pedig ki szoktam szedni de most a böngészõ rendszer fájljai után néztem.. o.o de hülye vagyok xD köszi mégegyszer
Majdnem akartam válaszolni, de aztán látom hogy te elvagy magaddal.


A windows7 hol tárolja a paszinász statisztikákat melyik fájlban?

Újra szertném rakni a windows-t és nem szerttném levszteni a káryta játék stisztitákat.

Legjobb válasz: C:\Users\(user name)\AppData\Local\Microsoft Games\Solitaire(or spider, chess, etc..) vagy C:\Felhasználók\NÉV\AppData\Local\Microsoft Games\Játék neve. XML fájlban tárolja, de mielõtt nekiállsz újrarakni, azért próbáld ki egy másik win7-es gépen, hogy behúzza -e a statisztikát, ha átmásolod a fájlt. Jah, és hogy megtaláld a mappát, a mappa beállításaiban engedélyezni kell az Operációs rendszer által védett fájlok, és a rejtett fájlok elérésének engedélyezését is!

C:\Users\(user name)\AppData\Local\Microsoft Games\Solitaire(or spider, chess, etc..) vagy C:\Felhasználók\NÉV\AppData\Local\Microsoft Games\Játék neve. XML fájlban tárolja, de mielõtt nekiállsz újrarakni, azért próbáld ki egy másik win7-es gépen, hogy behúzza -e a statisztikát, ha átmásolod a fájlt. Jah, és hogy megtaláld a mappát, a mappa beállításaiban engedélyezni kell az Operációs rendszer által védett fájlok, és a rejtett fájlok elérésének engedélyezését is!

Windows xp rendszernél melyk az a fájl ami ha hiányzik akkor nem indul el a rendszer?

Legjobb válasz: Elég sok olyan fájl van... Szinte az összes fáhl a system32-ben, illetve rengeteg a driver-nél, stb. A windows mappában lévõ fájlok kb 50-60%-a kritikus fájl (egy teljesen friss rendszerre értve, mert késõbb azért felhízik mindenféle fölösleges sallanggal) , ami szükséges a rendszer mûködéséhez.

Elég sok olyan fájl van... Szinte az összes fáhl a system32-ben, illetve rengeteg a driver-nél, stb. A windows mappában lévõ fájlok kb 50-60%-a kritikus fájl (egy teljesen friss rendszerre értve, mert késõbb azért felhízik mindenféle fölösleges sallanggal) , ami szükséges a rendszer mûködéséhez.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod csak azér kérdezem mer most nem rég szóltak hogy nem indul el haverom gépe és megkellene csinálni ugy hogy nem jó lenne ha ujból raknám mer vannak rajta dolgok
Kiírsz egy Linux Live CD-t, bebootolsz róla, és lemented az adatokat a winchesterekrõl (a helyek alatt találod). Az Ubuntu Linux innen letölthetõ: http://ubuntu.hu/letoltes
berakod az XP telepítõlemezt, újraindítod a gépet, hogy a CD-rõl induljon és a JAVÍTÓ telepítést választod. adatok, telepített programok így megmaradnak!
Meg a vírusok is :)

Melyik az a legjobb fájl amelyik az iso videókat kicsomagolja?

Legjobb válasz: Ez a kérdés nem értelmezhetõ. A fájlok nem csomagolnak ki, az ISO pedig nem videó, hanem egy lemezkép formátum, melyet optikai lemezek archiválására használnak.

Ez a kérdés nem értelmezhetõ. A fájlok nem csomagolnak ki, az ISO pedig nem videó, hanem egy lemezkép formátum, melyet optikai lemezek archiválására használnak.
xD nem semmi

Melyik fájlban tárolja a windows live messenger az eltárolt jelszavamat?

Legjobb válasz: nem fájlba tárolja.. akkor hogyan tudnál bármelyik géprõl bejelentkezni.. meg ha abban is tárolná akkor is le lenne kódolva. az msn vmilyen szerverén tárolja, gondolom van nekik néhány, ha több millióan msn-eznek.. ha fel akarod törni vki msn-jét akkor ne így kérdezd :) nekem sikerült már néhányat ^^

nem fájlba tárolja.. akkor hogyan tudnál bármelyik géprõl bejelentkezni.. meg ha abban is tárolná akkor is le lenne kódolva. az msn vmilyen szerverén tárolja, gondolom van nekik néhány, ha több millióan msn-eznek.. ha fel akarod törni vki msn-jét akkor ne így kérdezd :) nekem sikerült már néhányat ^^
A kérdező hozzászólása: Mivel amikor megnyitom a programot eleve ott van az email címem és a jelszavam, ebbõl gondolom hogy a gépemen is eltárolja valahol.
hmm.. lehet hogy az exeben is benne van.. én egy exe-szerkesztõvel [resource hacker] nem találtam semmit..
szörnyû XD

Melyik az a fájl amelyiknek az ikonja egy bója?

Nem jut eszembe a neve.. :S

Legjobb válasz: Hát szerintem a VLC-player által lejátszható fájloknek bólya a jele

Hát szerintem a VLC-player által lejátszható fájloknek bólya a jele
A kérdező hozzászólása: Oké :DDD Hát én letöltöttem VCL- Playert ti pedig döntsétek el, hogy "bója" vagy "bólya" . Amúgy megsúgom "bója" . :DD
Na most megbéztem a Magyar Helyesírás szabályait és tényleg Bója :D
Ez esetben én kérek elnézést :D
kár volt kijavítani.. helyesn bója
* bólya
egy kép a "bójáról"?, hogy sejthessük mire gondolsz! (VLCPlayer?)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Erre gondoltam! :) )
meg a vlc is bója
Már rájöttünk, hogy bója :D

World of Tankks-be honnan tudom azt, hogy melyik fajlokat nem hasznalja mar a jatek, mert ugye az uj verzioknal ujakat tolt le, vagy azokat automatikusan kitorli?

Legjobb válasz: nincs olyan hogy nem hasznalt fajl, es ne piszkald a jatekot mert a kovetkezo kerdesed az lesz hogy miert nem indul/bugos a jatek.

nincs olyan hogy nem hasznalt fajl, es ne piszkald a jatekot mert a kovetkezo kerdesed az lesz hogy miert nem indul/bugos a jatek.
Az Updates mappában levõ fileket frissités után törölheted.
Nem igaz, a játék frissítés után automatikusan törli a nem használt fájlokat. Ne piszkáld, mert le kellessz törölni a játékot utána meg újra fel telepíteni...
Képzeld el hogy nem törli magától!!! Nézed meg az updates mappát és ha van benne valami file, nyugodtan áthelyezheted máshova és ha megy nélküle a játék törölheted ha meg volna valami gubanc legföljebb visszarakod. De csak a helyet foglalja a gépeden mer frissités után úgy is arról telepiti a játék magát, tehát az után már nem használja. Én minden frissités után törlöm és semmi baj a játékkal azóta és ez már a 7.7 patch óta megy igy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!