Találatok a következő kifejezésre: Melyik ez jatek, es (60 db)

Megjelent ez az F1 2010-es játék ma. Mondják hogy nem szimulátor hanem árkádos, (sínjáték). De ezek mit jelentenek? A szimulátor és az árkádos játék? És melyik a jobb?

köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy az "árkádos" pl élethûtlen 300al veszed a kanyarokat lásd pl nfs-ek kivéve a shift és a pro street a szimu az élethû nagyon imitálja a valóságot (mai játékok esetén) és persze ez grafikára értendõ mert lehet neked 100 ezres kormányod, pedálod akkor se lessz az igazi. Hogy melyik a jobb az embertõl függ szeretsz-e mesevilágba élni vagy szereted a kicsit nehezebb játékokat. (arcadeos=mesevilág szimu=nehezebb szenvedõsebb)

Azt jelenti hogy az "árkádos" pl élethûtlen 300al veszed a kanyarokat lásd pl nfs-ek kivéve a shift és a pro street a szimu az élethû nagyon imitálja a valóságot (mai játékok esetén) és persze ez grafikára értendõ mert lehet neked 100 ezres kormányod, pedálod akkor se lessz az igazi. Hogy melyik a jobb az embertõl függ szeretsz-e mesevilágba élni vagy szereted a kicsit nehezebb játékokat. (arcadeos=mesevilág szimu=nehezebb szenvedõsebb)

Van egy nagyon régi pc. -s játék (9éves lehet kb) lövöldözős, szintekre mehetsz, ami a lényeg hogy egyedül vagy folyosókon mész, és lifttel az emeltre. Melyik ez a játék?

Legjobb válasz: Kicsit szûkítsd, mert ez kb. 180 játék lehet :D Kiket kell lelõni? Mit kell csinálni? Milyen korba/hol játszódik? Milyen a fõhõs akivel vagy? stb.

Kicsit szûkítsd, mert ez kb. 180 játék lehet :D Kiket kell lelõni? Mit kell csinálni? Milyen korba/hol játszódik? Milyen a fõhõs akivel vagy? stb.
A kérdező hozzászólása: katona vagyok, és ugyanezek az ellenfeleim is. tehát emberekre lövök, semmi sz9rnyek vagy ilyesmik.egy épületben vagyok, folyósokon megyek.mintha egy gyár lenne.modern kor
Wolfenstein 3D ???én erre tippelek


beírod az adott játékot a google-ba és utánna írod hogy cheat és ad kódiokat

Melyik lehet ez a játék? Pár évvel ezelőtt játszottam egy játékkal és most keresem. Bővebben lent!

Lehetett választani, hogy boszorkánnyal menjek, vagy egy ilyen szuper hősnővel (és még kb. 5 karakter) Régebbi játékról van szó, így nem 3D-s,de nincs olyan rossz grafikája, ha jól emlékszem^^ Egy ilyen HalloWeen-es kastélyba játszódott és össze kellett gyűjtenem a színes koponyákat, majd egy ilyen alagsor szerűségbe vinnem őket. És közbe kisebb feladatokat oldottam meg. Valaki nem tudja, hogy ez melyik játék?:S Válaszokat köszönöm^^

Aszt a játékot keresem, ami kiskutya formájú és eszt a dallamot jácca: tátáátátá táátá tááátá tá tátátátá. Tuggyátok melyik ez?

kisbabámnak szeretném megvenni,ilyen felhúzós kutya. ismeritek?

Legjobb válasz: Sok felhúzós kutyás játék van, szerintem ebbõl senki nem fogja megmondani, hogy melyikrõl van szó. (Csak zárójelben jegyezném meg, hogy kapcsold be a helyesírás-ellenõrzést a gépen, mert borzasztó olvasni, amit írtál. Nem kötekedni szeretnék, hidd el, csak ha már van ilyen program, akkor legalább használd).

Sok felhúzós kutyás játék van, szerintem ebbõl senki nem fogja megmondani, hogy melyikrõl van szó. (Csak zárójelben jegyezném meg, hogy kapcsold be a helyesírás-ellenõrzést a gépen, mert borzasztó olvasni, amit írtál. Nem kötekedni szeretnék, hidd el, csak ha már van ilyen program, akkor legalább használd).
Nem tudom melyik, de helyesírásod katasztrófa!!!!!!
csak kölykök szórakoznak, az ma már nem az elsõ ilyen idióta kérdés, ami ilyen gyászos helyesírás társul...persze feltételezem ez is okkal... Jó szórakozást gyerekek...
véletlenül nem ez a dallama? tárállláálááá láálá lá lá lá tá tááá tá? mert csak ezt ismerem! :D:D:D
irj rendesen-különben dühbe jövünk... inkább ezt vedd bam bam bam bam bam bam-lálálálálálá-lálálálálálá-lálálálálááááálálálálálálálá....
Figyelj már, szerintem így kellene írni: formályú, mejik, esetleg meik. Mit szólsz hozzá? Olyan jót röhögtem!!! Eddig [email protected] napom volt, de köszi! :) )))
aszta paszta-nekem is feldobtad a napomat!

Amikor elindítom a Tera játékot és ottvan hogy melyik szervert akarom választani akkor akadozik nincsen egér hiába mozgatom miért van ez?

Legjobb válasz: Lehetséges,hogy a géped nem felel meg a játék igényeinek;lehet akár videókártya probléma is.

Lehetséges, hogy a géped nem felel meg a játék igényeinek;lehet akár videókártya probléma is.
A kérdező hozzászólása: És akkor mi a teendõ?
Hát elõször is meg kell nézni a játék gépigényét és összehasonlítani a te géped adataival.Ha itt van eltérés és a géped gyenge hozzá, akkor új videókártya-ha az kell-vagy más aminél eltérés van.Ha számítógéped van könnyebb helyzetben vagy, de ha laptop akkor sajnos egy új laptop.... Ha nem ez a gond, akkor meg kell nézni, hogy a legfrisebb verziója van fent a kisegítõprogramnak.

Teljesen normálisan fut a játék és ha megnyomok egy billentyűt a "W"-n kívül megáll a játék egy pillanatra aztán megy tovább, akár melyik billentyűt nyomom meg, megakad. Miért van ez? GTA 4 ről van szó.

A gépem legfontosabb adatai: AMD FX Eight core processor 4ghz, ASUS 650 ti (grafikus kártya). Ezen a gépen majdnem minden játék hibátlanul fut max beállítások mellett 1080p ben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!