Találatok a következő kifejezésre: Melyik ez jatek, (693 db)

Melyik eza játék? (többi lent)

Azt a játékot keresem amit pc-re adtak ki és olyan a játék , hogy egy macskával megyünk benne és ennek a amcskának van kardja és így menni kell ölni a kutyákat és pénzt össze szedni egy ilyen ugrálós cucc . Tudjátok melyik ez ?

Legjobb válasz: Captain claw

Captain claw
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :D
ezjojáték

Melyik ez a játék?

Van egy játék amivel régen játszottam és elfelejtettem a nevét. Különböző anyagokat lehetett benne összekeverni és megnézni a reakciójukat. Angolul van de emlékszem pár anyag nevére: acid, lava, bird, gas és ilyenek. Azt hiszem a Not Doppleren találtam. Előre is köszi a válaszokat. :)

Legjobb válasz: Lehet,hogy nem ez lesz az a játék,de én ismerek egy olyat,hogy ugyanígy anyagokat/dolgokat kell egymásra tenni,és létre kell hozni dolgokat...például a tûzbõl és a földbõl,lesz a láva... :) lehet hogy nem ez az a játék,de szerintem próbáld ki mert ez is nagyon jó :) amúgy neve nem igazán van :)) ha beütöd a google-ba ,hogy alkímia játék,kihozza elsõre :)

Lehet, hogy nem ez lesz az a játék, de én ismerek egy olyat, hogy ugyanígy anyagokat/dolgokat kell egymásra tenni, és létre kell hozni dolgokat...például a tûzbõl és a földbõl, lesz a láva... :) lehet hogy nem ez az a játék, de szerintem próbáld ki mert ez is nagyon jó :) amúgy neve nem igazán van :) ) ha beütöd a google-ba , hogy alkímia játék, kihozza elsõre :)
A kérdező hozzászólása: tudom, szeretem azt a játékot, de én nem arra gondoltam :d

Melyik ez a játék? Léccives mondjátok meg melyik ez a játék!

egy hóemberrel kellet menni és voltak benne szörnyek és ki kellet nyírni ?ket, régi játék sok éve játszottam vele le kell tölteni, nem online játék remélem megértettétek és ti tudjátok melyik ez a játék

Legjobb válasz: 2d-s volt és volt 3 életed azthiszem akkor léphettél tovább a következõ szintre ha kinyírtad az összes szörnyet, egyszerre 2-en is lehetett játszani

A kérdező hozzászólása: 2d-s volt és volt 3 életed azthiszem akkor léphettél tovább a következõ szintre ha kinyírtad az összes szörnyet, egyszerre 2-en is lehetett játszani


Melyik ez a játék? Van egy ping-pong ütőhöz egy zsinórral egy labda csomózva. Föl-le kell pattogtani, hogy a labda ne essen el. (Ugye elgurulni nem tud, hisz hozzá van kötve az ütőhöz. )

A Fosterék háza képzeletbeli barátoknak cím? rajzfilmet, abban is felt?nik. Az és az se baj ha odaírod, hogy hol lehet kapni ilyet.

Legjobb válasz: Alul egy kicsit elírtam.Tehát:A Fosterék háza képzeletbeli barátoknak címû rajzfilmben,is feltûnik. Az se baj ha odaírod, hogy hol lehet kapni ilyet. Várom a válaszokat melyik játék lehet ez.

A kérdező hozzászólása: Alul egy kicsit elírtam.Tehát:A Fosterék háza képzeletbeli barátoknak címû rajzfilmben, is feltûnik. Az se baj ha odaírod, hogy hol lehet kapni ilyet. Várom a válaszokat melyik játék lehet ez.

Én egy olyan PC-s játékot keresek, aminek a címét sajnos nem tudom, de az alábbiakra emlékszem: - Egy Cluedo stílusú, táblás játék, ahol detektívet játszol (ha jól emlékszem, Reflexive Arcade játék, de nem biztos) Melyik ez a játék?

- A ház hatalmas, van föld alatti szintje és 3 (vagy 4) föld feletti szintje. - Az alábbi szobák biztosan szerepelnek a házban + Golden bedroom/bathroom + Garden room + Torture chamber + The cellar + The dungeon + Library + Kitchen/Dining room Ezeken kívül ban a házban hűtőkamra, edzőterem, piros és kék padlásszoba. Ezek csak képek, ezekre kell rátenni valamit. Sajnos a címét nem tudom, pedig újra szeretnék vele játszani. A neten pedig hiába keresem, ennyiből az nem tudja kitalálni.

Van egy nagyon régi pc. -s játék (9éves lehet kb) lövöldözős, szintekre mehetsz, ami a lényeg hogy egyedül vagy folyosókon mész, és lifttel az emeltre. Melyik ez a játék?

Legjobb válasz: Kicsit szûkítsd, mert ez kb. 180 játék lehet :D Kiket kell lelõni? Mit kell csinálni? Milyen korba/hol játszódik? Milyen a fõhõs akivel vagy? stb.

Kicsit szûkítsd, mert ez kb. 180 játék lehet :D Kiket kell lelõni? Mit kell csinálni? Milyen korba/hol játszódik? Milyen a fõhõs akivel vagy? stb.
A kérdező hozzászólása: katona vagyok, és ugyanezek az ellenfeleim is. tehát emberekre lövök, semmi sz9rnyek vagy ilyesmik.egy épületben vagyok, folyósokon megyek.mintha egy gyár lenne.modern kor
Wolfenstein 3D ???én erre tippelek
Több ezer ilyen játék van Pl:Driver 3, GTA-k ba is a Vice city Stb. Valmi más támpontod nincs ?
A kérdező hozzászólása: hát ha jól tudom volt nõi öltözõ, meg a férfi öltözõ a férfi öltözõbe volt egy szekrény amit ki lehetett nyitni (kóddal) ja és a nõi öltözõbe is be lehetett menni ja és a kocsinak a csomagtartóját is ki lehetett nyitni, és volt benne egy fényképezõgép

Megtudnátok mondani melyik ez a játék? (lent)

Már csomószór láttam telefonokon, hogy van vmi játék,kicsit érthetetlenül fogom elmagyarázni:egy kockának végig kell mennie az űrben(de ez nem biztos hogy az űrben na mindegy szóval a levegőben)Ha vmelyikőtök rájött,ebből a bugyuta szövegből,hogy melyik játék az akkor az lécci írja le! Előre is köszi!!!

Legjobb válasz: ismerem a játékot de nemtudom a nevét.de ha nem ios ed van akkor amugyis buktad.még ehez hasonlo játék a my papper plane

ismerem a játékot de nemtudom a nevét.de ha nem ios ed van akkor amugyis buktad.még ehez hasonlo játék a my papper plane
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor kipróbálom azt!!:)
SpeedX 3D
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy írtad:) , de szerintem nem ez az, legalább is a google képei alapján nem.:(De rájöttem hogy olyasmi mint a bloxorz, csak kockákkal.
beírod az adott játékot a google-ba és utánna írod hogy cheat és ad kódiokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!