Találatok a következő kifejezésre: Melyik diéta be a legjobban (3 db)

Melyik diéta válik be a legjobban?

Írjátok már le mit ettetek! :)

Legjobb válasz: én a 90 napos diétát választottam mert barátnõmnek sikerült leadnia vele 16 kg és éni egy hete csinálom és már 2,5 kg le adtam és 20kg feleslegem van ha így haladok le tudom adni szerintem jó

én a 90 napos diétát választottam mert barátnõmnek sikerült leadnia vele 16 kg és éni egy hete csinálom és már 2, 5 kg le adtam és 20kg feleslegem van ha így haladok le tudom adni szerintem jó
nekem nincs konkrét diétám. egyszerûen egészségesen eszem, a mindent mértékkel elv alapján ez azért jó, mert egy életen át tudod tartani:)
Van egy csodamondat, ezt kell minél gyakrabban ismételgetni: "köszönöm, nem kérek"
Én nem, tudtam fogyni, akármivel próbálkoztam, nekem a barátnõm a 90 napost ajánlotta, és ezzel sikerült, azóta is nagyon boldog vagyok, 19 kg fogytam, ennek már egy éve, és nem szedtem vissza a kilóimat, nekem jó volt.
minden diéta jó csak ki kell tapasztalni hogy melyik az ideális egy hónapon belül kiderül mert minden szervezet más kép reagál a fogyásra nekem a 90 napos vált be mert a Rubint Réka fajta fogyókúra nem volt jó de lehet másnak igen ki kell tapasztalni én ezt ajánlom tapasztald ki Sok Sikert
1, 5-2 g /tskg ch, 2 g / tskg fehérje + magvakból, lenmagolajból bevitt zsír + mozgás Bármilyen hihetetlen, testépítõ oldalon lenne érdemes utánaolvasni a dolgoknak. Ajánlom tisztelettel a shop.builder.hu oldalon az alapismeretek rovatot, a 2. vagy 3. része konkrétan a fogyásról ír, átlagembereknek, nem testépítõknek.
Nekem az Update módszer válik be. Délelõtt szinte bármit ehetek, de hogy hatásosabb legyen kevesebb lisztet és cukrot fogyasztok, délután már jobban odafigyelek, hogy lehetõleg csak fehérjét egyek. Rubint Rékára tornázom, kb 40-50 percet naponta, kétnaponta ahogy idõm engedi. Szedtem a Hoodiát, lement 6 kiló, visszajött 8!!! a 90 naposról is csak jót hallottam, de nekem az update egyszer már bevált (aztán terhesség alatt meghíztam), most újra ebben bízok.
normális kaja (összetételben, minõségben és mennyiségben) és sport - semmi más nem mûködik nincsenek csodaszerek és csodamódszerek - ezt jegyezd meg egy életre, ha lennének, nem lennének kövér emberek...
Van egy jó. Sportnak nevezik. Túl szigorú fogyókúrákba nem érdemes belekezdeni. Ront a kedven és lehet, hogy olyan anyagokat hagysz ki amire szükséged van. Esti nass egy alma ;)
hát ebben is van valami! nem kell zabálni és nem hízunk meg aki keveset eszik de persze odafigyel hogy mit, az nem lesz kövér!

Melyik diéta válik be a legjobban?

ötleteket szeretnék mert kiprobálnák néhányat! nem tudom hogy a norbi diétával ti hogy vagytok?

Legjobb válasz: Nekem is az vált be,hogy életmódváltás,azóta nincs gond az alakommal. Étrend: Megpróbálok minél több idény zöldséget,gyümölcsöt enni elsõsorban nyersen,de a legkülönfélébb módon elkészítve is.Este 6 után maximum csak 1-2 almát.(No meg a nyári forróságban egy hûs kocsmateraszon szívesen megengedek némi sört.)Mindig bõséges reggeli,aztán normális ebéd,egy falat délután,meg az esti gyümi.Semmiféle gyors kaja,meki meg ilyesmi,hanem olyan fõtt ételek a hét minimum 6 napján,amit én készítek.Nem kell lemondani a csokiról,sütirõl sem.Sok folyadék,elsõsorban víz,vagy méz és cukor nélküli teák. Mozgás: Igyekszem ha mást nem gyalogolni Aból Bbe,lehetõleg keveset használni a tömegközlekedést.Mellette futás,biciklizés,hegymászás,úszás...mikor minek van itt az ideje.De van,hogy csak 1-2 nagy sétára futja hetente. Eredmény: 8éve nincsen gond az alakommal,amit esetleg felszedek,azt hamar le is adom,mert ugye azért az szervezet nem egy óramú,és télen raktároz tavasszal méregtelenít,nyáron feltöltõdik.No jó,most elhíztam egy kicsit,de ez a hosszas hormonkezelés hatása,ami a pocakomban növekvõ magzat eredménye. Nem látszik két nap alatt az eredmény én aláírom,meg tényleg akarni kell,de mindennél többet elmond az,hogy nagyjából 3 évente van 1-1 betegségem,ami orvosi kezelésre szorul,nem fulladok ki mikoregy kicsit többet kell jönni menni,nincsen gond az állóképességemmel. Én csak azt tudom mondani,ami nekem bevált...8 éve.

Nekem is az vált be, hogy életmódváltás, azóta nincs gond az alakommal. Étrend: Megpróbálok minél több idény zöldséget, gyümölcsöt enni elsõsorban nyersen, de a legkülönfélébb módon elkészítve is.Este 6 után maximum csak 1-2 almát.(No meg a nyári forróságban egy hûs kocsmateraszon szívesen megengedek némi sört.)Mindig bõséges reggeli, aztán normális ebéd, egy falat délután, meg az esti gyümi.Semmiféle gyors kaja, meki meg ilyesmi, hanem olyan fõtt ételek a hét minimum 6 napján, amit én készítek.Nem kell lemondani a csokiról, sütirõl sem.Sok folyadék, elsõsorban víz, vagy méz és cukor nélküli teák. Mozgás: Igyekszem ha mást nem gyalogolni Aból Bbe, lehetõleg keveset használni a tömegközlekedést.Mellette futás, biciklizés, hegymászás, úszás...mikor minek van itt az ideje.De van, hogy csak 1-2 nagy sétára futja hetente. Eredmény: 8éve nincsen gond az alakommal, amit esetleg felszedek, azt hamar le is adom, mert ugye azért az szervezet nem egy óramú, és télen raktároz tavasszal méregtelenít, nyáron feltöltõdik.No jó, most elhíztam egy kicsit, de ez a hosszas hormonkezelés hatása, ami a pocakomban növekvõ magzat eredménye. Nem látszik két nap alatt az eredmény én aláírom, meg tényleg akarni kell, de mindennél többet elmond az, hogy nagyjából 3 évente van 1-1 betegségem, ami orvosi kezelésre szorul, nem fulladok ki mikoregy kicsit többet kell jönni menni, nincsen gond az állóképességemmel. Én csak azt tudom mondani, ami nekem bevált...8 éve.

Melyik diéta jött be nektek a legjobban?

13 éves korom óta folyamatosan küszködök a túlsúllyal. Imádok enni és lustálkodni, sportolni soha nem szerettem sajnos. Amikor elszántam magam, általában sikerült is végig vinnem egy diétát (3 hónapig bírtam max), el is értem a kívánt végeredményt, de rá fél-1 évre újra visszahíztam. Nincs bennem kitartás, nem tör?döm vagyok sajnos. Ezen nagyon szeretnék változtatni. Most megint a csúcson vagyok, 180cm-hez 110kg, az alakom amúgy formás, de már nem bírom ezt a sok felesleget. Annyi, de annyi diétát kipróbáltam már és sajnos ebb?l kifolyólag bele is untam mindegyikbe. Utoljára egy Reductil-hoz hasonló gyógyszerrel sikerült lefogynom, most viszont nem szedhetek semmit mert lassan babaprojekt. Segítenétek? Igazából az alapokat tudom, ha a szénhidrátot megvonom magamtól már fogyhatok, de jó lenne valami fix diéta amit tudok tartani napról napra. Nektek mi vált be? 20kg-tól szeretnék megszabadulni, aztán megtartani az a súlyt.

Legjobb válasz: Kcal számolás,nekem ez az egy vált be. És persze kivonni azokat a dolgokat, amik fölösleges szénhidrátokat és zsírokat tartalmaznak. (Én mindenbõl édesítõszeres és zsírszegény termékeket veszek, de nyilván gyerekvállalás elõtt, terhesség alatt azért az édesítõszert is jobb mellõzni, mármint kész termékekre gondolok. Itthon Steviát használok.) Ne akarj fix diétát, betarthatatlan, és értelmetlen. Épp nem tudod azt enni, mert nincs rá pénzed éppen, vagy van, de nem tudod megvenni, mert pont nincs a boltban, stb... Valami közbejön. Vagy nagyon éhes vagy már, valamit nagyon megkívánsz, és nem eheted meg, mert kötve van, mit ehetsz csak. Ezek ezért nem jók. Plussz többet ígérnek, mint amit a szervezet egészségesen le tud adni, inkább nem folytatom.

Kcal számolás, nekem ez az egy vált be. És persze kivonni azokat a dolgokat, amik fölösleges szénhidrátokat és zsírokat tartalmaznak. (Én mindenbõl édesítõszeres és zsírszegény termékeket veszek, de nyilván gyerekvállalás elõtt, terhesség alatt azért az édesítõszert is jobb mellõzni, mármint kész termékekre gondolok. Itthon Steviát használok.) Ne akarj fix diétát, betarthatatlan, és értelmetlen. Épp nem tudod azt enni, mert nincs rá pénzed éppen, vagy van, de nem tudod megvenni, mert pont nincs a boltban, stb... Valami közbejön. Vagy nagyon éhes vagy már, valamit nagyon megkívánsz, és nem eheted meg, mert kötve van, mit ehetsz csak. Ezek ezért nem jók. Plussz többet ígérnek, mint amit a szervezet egészségesen le tud adni, inkább nem folytatom.
köszönöm szépen!! ez iszonyú hasznos volt, mert hiába mûködik nálam a dolog, mindig tartottam tõle, hogy ez így nem egészséges. DM-ben kiváltottam egy 1 termékre 25%-os és egy végösszeg 15%-OS kupont, ezzel vettem meg a port, szerintem így nem vészes.
légyszi írd le! komolyan, nagyon érdekel és rád hallgatok is, mindig jókat írsz.
igazából, elég sok dolgot elmondtam (leírtam) az említett tápkiegrõl (t.diétáról), gyakorlatilag elõnyeit említettem, ennyivel szegényebbek lesztek, mert vagy a netem sz.ar, vagy törlik az írást.
haha, jó kötekedést :)
izomból?
t.urbó diéta, igaz ennek az intenzív része csak idõszakos, de késõbb is ki lehet vele váltani étkezéseket, én nagyon sokat fogytam vele
Izmael, ez ugyanaz, mint a cukorblues? Vagy csak ugyanarról szól?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat és azt is köszönöm, hogy mindenkitõl normális választ kaptam.
Neked is egy könyvet tudok ajánlani. Ezt nemrég olvastam el, mert mindig is érdekelt, hogy embereknek miért nincs akaraterejük, kitartásuk, miért vannak falásrohamok..stb. Nagyon tanulságos könyv, és most már sok minden világos. Vagyis elmész a könyvtárba (kedvenc helyeim egyike), kiveszed a Heller orovos házaspár könyvét. Címe: Szénhidrátfüggõk. Egy másik könyvük is van: A szénhidrátfüggõk szívvédõ progamja. Olvassad el õket, feltétlen. Ennél nagyobb segítséget nem kaphatsz, bízzál bennük!
nincsenek módszerek. vagy egészségesen élsz, aktívan, azt eszed amire a testednek szüksége van és annyit amire szükséged van (kicsit kevesebbet -fogysz, kicsit többet -hízol). vagy kereshetsz módszereket, kidobhatsz pénzt ígéretekre, nagyon sokan próbálkoznak.. de attól hogy pl. update kaját eszel, még nem lesz kitartásod, nem fog jobban érdekelni a tested, az egészséged, és ha akármi update sz.arból sokat eszel, ugyan úgy sok energiát viszel be, amit ugyan úgy nem vezetsz le. ezért egészséges étkezés (pl. szálkásító étrend, ami az egészséges, tápanyagdús ételek mennyiségével foglalkozik) és sok mozgás alap, de ez nem módszer, ez az élet. mondhatjuk, hogy ez a te kung-fud.
Én sajnos nem tudom számolgatni a kalóriát. Nem eszem fehér lisztet semmilyen formában, ahogy cukrot sem. Tej, tejföl stb csakis alacsony zsírszázalékos. És igyekszem hetente 2*3* mozogni (vannak rövid duci tornák). Ha fix diétára vágysz, olvasd át norbi update kódrendszerét, sokunknak bevált.
Nekem is a kcal számolás+edzés kombó jött csak be. Nagyon nehezen vettem rá magam, de most, hogy 1 hónapja becsülettel mindent beleszámolok (az 6 kcalt is, ami egy kanál instant kávéban van) látom a pontos okait az eredményeimnek. Én megengedõ vagyok magammal, heti fél kiló fogyást tûztem, most az átlag heti 0, 4 kg de így is elégedett vagyok. Számolok, látom, hogy annak ellenére, hogy én is mindenbõl a zsírszegényt választom túl sok zsír eszem még mindig, becsúsznak csokik, meg elcseszett napok még mindig, de kibírom, nem adom fel, és meg van az eredmény. Korábban én is vagy jojóztam, vagy feladtam a fogyókúrát az elsõ által említett valamelyik ok miatt. Szerintem csak az a tuti módszer, ha mindent írsz, mindent számolsz, és kikísérletezed magadon magadnak a te tuti módszeredet.
Torna szerintem a Norbi Duci Tréning sorozat a legjobb, kinek melyik jön be, de a Laci bácsis való azoknak, akik még nem mozogtak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!