Találatok a következő kifejezésre: Melyik csőrös a (7 db)

Kemény csőrös itató vagy puha szilikonos csőrös a jobb, egyáltalán melyiknek mi a funkciója?

Sziasztok! Kisfiam már 15 hónapos neki szeretnék venni valamilyet, puha szilikonost használ ami a dm-ben van sajátmárkás, de nuby igazából

Legjobb válasz: Vagy ilyen jellegû puha csõr miben más a nubystól? https://www.google.hu/search?q=dm+itat%C3%B3&client=firefox-..

A kérdező hozzászólása: Vagy ilyen jellegû puha csõr miben más a nubystól? https://www.google.hu/search?q=dm+itat%C3%B3&client=firefox-..
Kislányom egyikbõl sem hajlandó inni. Viszont van az aventnek tanulópohara, amit nagyon szeret: http://www.philips.hu/c/avent-baba-a-baba-etetese/itatopohar.. Szerintem ezt érdemesebb venni egy 15 hónaposnak, mint egy csõröst.
A kérdező hozzászólása: Köszi a javaslatot, lehet ilyet fogok inkább venni :) Láttam már ilyet, de a hagyományos poharat is harapni akarja, így nem néztem ezt tovább, hiszen ez pohár, de talán ezzel jobban tudna inni, mint ahogy én tartom és szabályozom, nem menne annyi mellé.
Amennyire a felsõ ajkával benyomja, annyi víz jön belõle, de nagyon sok semmiképp nem jöhet. Mondjuk az alsó fogak a mienken is nyomot hagytak, mert harapja, de ebbõl könnyebben megtanul egyedül inni.
Az elõzõ választ én írtam, aki az avent poharat ajánlotta :)
A kérdező hozzászólása: tisztítása mennyire egyszerû? Mármint mennyire hozzáférhetõek az alkatrészek zegzugai? Mert volt mamos itatonk, de annak olyan mûanyag bigyója volt, tele kiálló részekkel, hogy onnan sehogy sem tudtam kitisztítani így vettem másik fajtát.
A kérdező hozzászólása: Szóval aki az aventes poharat ajánlotta írhatna még a tisztításáról :) szupi lenne. Szívószálas sem lenne rossz bár azt is harapdálná, de azt sehogy nem tudnám tisztítani.....

Melyik csőrős itató poharat ajánlanátok ami persze nem csöpög a kisfiam orrára?

nekünk avent van és az nem vált be.és ahogy olvastam mindenkinek csöpög.

Legjobb válasz: Nekünk Nuk van, nem csöpög.

Nekünk Nuk van, nem csöpög.
Azt olvastam, hogy nem mindegy, hogyan rakod össze. Nekünk Nuby szilikonos csöpögésmentes van, ez tényleg nem csöpög. Bár vannak babák, akik notoriusan ki akarják nyerni a csõrösbõl a tartalmát, úgyhogy ütögetik mindenhová, na akkor nem csak csöpög, hanem folyik is. Az ilyen kis agyafúrtaknak meg a Nuby szívószálas csöpögésmentes jó - abból nem lehet kifolyatni sehogy az innivalót. :)
Szoktasd pohárra. Higiénikusabb és kényelmesebb is. Én is próbálkoztam itatópohárral, de kimoshatatlan volt. (nem csöpögött, Aventes). Vettem neki most zárható mûanyag poharat. Egy hét alatt megtanult inni belõle.
Nekünk is Nuk van.
Elsõ vagyok. A Nuk a Müllerben 1800, - forint körül van, a Brendonban szerintem drága. Nekem is olyan van, mint amit utánam belinkeltek.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a segitséget

Melyik csőrös pohár a legjobb?

6 hónapos babának

Legjobb válasz: nekünk is a tommee tippee vált be, az tuti nem folyik. (7 hós baba)

nekünk is a tommee tippee vált be, az tuti nem folyik. (7 hós baba)
Szió! Nekünk MAM-os van, és az sem ereszt sehol sem. ZIta
Én 8hetes kora óta rendes kispohárból itatom és imádja.örülök neki, hogy nem szoktattam ilyen dolgokra rá, mint a csõrõs pohár, mert akkor állandóan az lógna ki a szájából.Most ha szomja és meglátja már sikítozik és gyönyörûen fogja a két kezével.próbáld ki sztem te is, könnyebb lesz neked is, mert nem kell leszokatni majd a csõrös pohárról.19hetes baba mamája
Tommee tippee
Én olyat kaptam ajándékba, amelyiket ha ledobja a bébi a földre nem folyik ki belõle az ital.
A DM-ben kaphato BABYLOVE is ilyen, és nem is tul drága.
Én Avent márkájút vettem, szelepes, tehát nem csöpög csak ha szívja akkor jön belõle a folyadék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen


Melyik csőrös pohár a legjobb? Mikortól lehet a babát ebből itatni?

Legjobb válasz: Babája válogatja. A fiam már 1 éves korától ivott belõle, olyan szelepesbõl. A lányomnak hiába adtam oda a csõröspoharat-ahol a szelep ami ugye szabályozza, hogy milyen gyorsan jöjjön belõle a folyadék- szelep nélkül sem kellett. Õ helyette ivott szívószállal meg az olyan üdítõkbõl ivott, amelyiknek a teteje olyan, mint a bicigliskulacs teteje. pl Jupik, vagy a nestlé akvarell disney mintás ásványvize.

Babája válogatja. A fiam már 1 éves korától ivott belõle, olyan szelepesbõl. A lányomnak hiába adtam oda a csõröspoharat-ahol a szelep ami ugye szabályozza, hogy milyen gyorsan jöjjön belõle a folyadék- szelep nélkül sem kellett. Õ helyette ivott szívószállal meg az olyan üdítõkbõl ivott, amelyiknek a teteje olyan, mint a bicigliskulacs teteje. pl Jupik, vagy a nestlé akvarell disney mintás ásványvize.
Születéstõl itathatod pohárból. Vagy ha pótlás kell, adogasd kiskanállal. Akkor nem szokik le a cicirõl.
szia, Itass sima pohárból, én is úgy itatom a kiscsajszimat. Nagyon ügyesek, hamar megtanulják hogy hogyan kell inni. Sok sikert.

Mire jó a csőrös pohár? Melyik a legjobb márka és tipus? Melyik a jobb cseppmentes vagy a sima? És hogyan szoktassam rá a babámat?

Legjobb válasz: Semmire sem jó, ügyesen megtanulnak sima, kifelé szélesedõ pohárból is inni, vizet meg vihetsz sima üvegben. Szóval arra jó, hogy megint fizess valamiért.

Semmire sem jó, ügyesen megtanulnak sima, kifelé szélesedõ pohárból is inni, vizet meg vihetsz sima üvegben. Szóval arra jó, hogy megint fizess valamiért.
Semmire csak arra.hogy még 3évesen is az lógjon ki a szájából.az enyém 8hetes kora óta sima pohárból iszik, még a cumisüveget sem használjuk.
Elvileg arra, hogy ezzel szoktasd le a cumiról, meg mert ebbõl nehezebben önti ki az italt. Nekünk az Avent cumisüveg megelítõhöz adtak ajándékba cseppmentes Avent "varázsitatót", az annyira varázs, hogy a kisfiam egyáltalán nem iszik belõle. Mivel cseppmentes, egy szelep van benne, ami csak akkor engedi ki a folyadékot, ha szívja. De eszébe sincs azt szívni, mert hát nem cumi. Aztán kivettem belõle a szelepet, így tud belõle inni, de nem igazán használjuk, nem szereti. Pohárból tud inni, de egyenlõre még nem itatom abból, úgy döntöttem akkor térünk rá át, ha kijön a foga (mert még nincs neki egy se), akkor már csak az esti és reggeli tejet kapja majd cumisüvegbõl, aztán majd ha már bölcsis lesz (egy év múlva), akkor végleg elhagyjuk a cumisüveget, ha addig nem hagyja el magától.
Mi is Aventet használtunk. Azért jó, mert nem folyik ki belõle semmi. De mi csak akkor vettük elõ, ha el kellett mennünk valahová, egyébként pohárból ivott.

Létezik a nuby csőrös pohárhoz olyan csőr, ami nem szilikon, hanem keményebb műanyag? Vagy melyik márkának van olyan?

Anyósoméknál van olyan kemény cs?rös pohár, de pici, és régi. Mi viszont kaptunk egy tök jó nuby-sat, de úgy láttam a másikból könnyebben iszik. Ha van, akkor hol lehet kapni hozzá kemény cs?rt? Vagy melyik fajtának van ilyen pohara? Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: A Nuby-nak én még nem láttam kemény csõrös pohárát. Amúgy az én fiam se tudott abból inni. Nekünk volt Disneys kemény csõrû, meg sima Tescós is. Meglepõ, de a Tescós szerintem sokkal jobb.

A Nuby-nak én még nem láttam kemény csõrös pohárát. Amúgy az én fiam se tudott abból inni. Nekünk volt Disneys kemény csõrû, meg sima Tescós is. Meglepõ, de a Tescós szerintem sokkal jobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megnézem, hátha:)

Melyik varázsitató, csőrös pohár a legjobb egy 7hónapos eddig cumisüveget nem ismerő babának, aki lassan szokik le a ciciről?

kb 2-3 hete kap plusz folyadékot,de eddig nem nagy sikerrel használta az itatópoharát(tuppenware,szilikonos).próbáltam nála a mam 6hónapos kortól-it is de az sem az igazi.

Legjobb válasz: Szia! Az én babám is nehezen tanult meg inni, de végül nagyon jól bevált az Avent csöpögésmentes varázsitatója. Még a nagy tesótól maradt meg, tehát ez a régebbi, egyszínû, de gondolom ugyanaz lehet. Pohárból is próbálom itatni, de egyszerûen hagyja kifolyni a szájából, így azt hanyagoljuk :) A nagy is majdnem 2 volt már, amikor elkezdett poharazni, addig az Avent-bõl ivott. Mindig próbáld azért megszoptatni, õ tudja, hogy mi kell neki.

Szia! Az én babám is nehezen tanult meg inni, de végül nagyon jól bevált az Avent csöpögésmentes varázsitatója. Még a nagy tesótól maradt meg, tehát ez a régebbi, egyszínû, de gondolom ugyanaz lehet. Pohárból is próbálom itatni, de egyszerûen hagyja kifolyni a szájából, így azt hanyagoljuk :) A nagy is majdnem 2 volt már, amikor elkezdett poharazni, addig az Avent-bõl ivott. Mindig próbáld azért megszoptatni, õ tudja, hogy mi kell neki.
itató: én arra szavazok hogy otthon müanyag pohár és ha úton vagytok itató pl. nuk csörös. szopi/tápszer: a szakirodalom.... reggeli ebéd délutáni és esti szopi kb. az a négy. étkezések után ez csökkenthetõ le kettõre és váltható át tejitalra egy éves kor után.
Szia! Nálunk sem volt ismert a cumisüveg!És a csõrösökbõl soha nem fogyott!Pedig tudta hogy kell használni! Így mi kipróbáltuk A szívószálat, és mûködött!Azóta vettem neki kulacsot ami ugyanúgy csöpögésmentes!Nekünk ez vált be! Szerintem kaja után már ne kínáld cicivel!Ha mennyiséget eszik (babához képest) akkor szerintem ortt már ne adj neki cicit!Majd a köv kajánál!Nálunk pl 8 hós korától csak reggel este volt cici!Meg elelváshoz délben!Még akkoriban néha 6 óra körül is kérte!meghgát az éjszakai (mert nagyon fogzik, és csak cicin nyugszik meg) Holnap lesz 13 hós, és még mindig reggel este cici, és a déli alvás!Meg éjjel ha kel!De délben szerintem csak bekapja, és csak nyammos rajta!Szóval ha megnézed mi majdnem ott tartunk ahol 8 hósan!De én mindig a lányomra hallgattam, hogy mennyit hányszor kér!Szerintem ha eddig igény szerint szoptattál, akkor most is fogyeld az igényeit és akkor minden rendben lesz!pontosan tudják mennyi cicre van szükségük!
Kisfiam sem ivott soha cumisüvegbõl. Neki Nuby csõrös pohara volt, nagyon hamar, pár nap alatt megtanult belõle inni.7 hónapos volt ekkor. Ennyi idõsen kisfiam még szopizott felkelés után, ebéd után, délután, lefekvés elõtt és még éjjel is 1x, tehát összesen 5x egy nap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!