Találatok a következő kifejezésre: Melyik busszal legjobban megközelíteni a (1 db)

Melyik busszal lehet legjobban megközelíteni a szegedi koripályát?

most mennék el?ször,de nem vagyok túl járatos arra...

Legjobb válasz: Ne busszal, hanem a 4-es villamossal menj. Az a végállomás.

Ne busszal, hanem a 4-es villamossal menj. Az a végállomás.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok linkelni női síkabátokat?

Minden szín jó (kiv rózsaszín), és 165 cm-hez kéne! köszi

1

Műkorcsolya oktatás Budapesten?

14 éves lány vagyok, újra szeretném kezdeni/folytatni, de valamilyen egyesületet, vagy valakit tudnátok mondani, ami haladóbb szintemnek megfelel? El?re is nagyon köszönöm!!

2

Ilyen vázat szeretnék csinálni. Milyen anyagból és hogy csináljam, hogy ne törjön-hajoljon minden ugrásnál?

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.vacancesski.or..

3

13 évesen érdemes még elkezdeni jégkorongozni? (bővebben lent)

Még sosem jégkorongoztam jégen (amikor láttam, rögtön megtetszett, azóta követem is), csak floorballoztam, de voltam olyan jó, mint egyes jégkorongozó gyerekek az ellenfelek között (szerintem, és mások szerint is általánosságban megvan a tehetségem a sportokhoz, és át is látom a helyzeteket). Viszont sok helyen látom, hogy ezt már régebben el kellett volna kezdeni. Van még esélyem, hogy valamilyen szinten játszhassak is késöbb, ha most elkezdném (nem feltétlen NHL-be vágyok..)? Például feltételezem, hogy a komoly kapusok nem 5 évesen kezdtek védeni (már pedig én szívesen lennék a kapuban). Esetleg tudtok valami helyet ajánlani Pesten, ha a válasz igen?

3

Ki hogy öltözne fel egy téli szánkózáshoz a Havasokba, mit venne fel? Egy síoverált vagy pedig egy kétrészes kabátot és sínadrágot? Milyen kesztyűt kellene felvenni hogy praktikus legyen?

2

Melyik a jobb télen minusz 20 fok alatt, az egyrészes síoverál vagy a kétrészes (kabát és sínadrág)? Síoverál meddig van méretben?

2

Melyik síelési fajta tetszik a legjobban?

8

Burton snowboardhoz honnan lehet venni 3 pontos kötésrögzítő tácsát?

A napokban vettem egy burton deszkát és a kötésem nem jó rá mert ehhez a deszkához a 3 pontos kötés tárcsa kell de a webshopban nincs csak komplett kötés. Ahhoz viszont túl jó/túl drága a mostani kötésem, hogy lecseréljem és a burton kötések sem 2 ft-be kerülnek. ha valaki tud használtat eladót az írjon mindenképpen.

2

Budapesten hol van gyorskorcsolya oktatás felnőtteknek?

2

Miért kell a jégkorcsorjázó nőkre harisnyanadrág?

El?re is köszönöm :)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!