Találatok a következő kifejezésre: Melyik banknál lakáshitelt (10 db)

Mennyi idő a minimum ami után lehet lakáshitelt felvenni? Melyik banknál érdemes? Forint vagy svájci frank alapú?

ja és még 1 kérdés:

Legjobb válasz: "Mennyi idõ a minimum ami után lehet lakáshitelt felvenni?" Ezt a kérdést nem értem. Mire gondolsz konkrétan? Sokféle variáció lehetséges azok alapján, amiket leírtál, akár önerõ nélkül is lakáshitelhez tudnátok jutni, de ahhoz, hogy valós információkat tudjak adni, sokkal több információra lenne szükségem. Merre laktok?

"Mennyi idõ a minimum ami után lehet lakáshitelt felvenni?" Ezt a kérdést nem értem. Mire gondolsz konkrétan? Sokféle variáció lehetséges azok alapján, amiket leírtál, akár önerõ nélkül is lakáshitelhez tudnátok jutni, de ahhoz, hogy valós információkat tudjak adni, sokkal több információra lenne szükségem. Merre laktok?
A kérdező hozzászólása: bocsi.amennyi idõ alatt a munkára gondoltam.félév, év vagy mennyi? Komárom-Esztergom megyében van a ház.most épp békés megyében lakunk.

Melyik banknál a legkedvezőbb a lakáshitel?

Legjobb válasz: Az ügyfél és az ingatlan paramétereitõl függ. Elõzõ hozzászóló kérdéseire, ha válaszolsz, akkor meg lehet mondani...

Az ügyfél és az ingatlan paramétereitõl függ. Elõzõ hozzászóló kérdéseire, ha válaszolsz, akkor meg lehet mondani...

Lakáshitelt melyik banknál érdemesebb fel venni?

Szeretnénk használt lakást vásárolni,sajnos oner?nk nincsen,kellene legalább 6 millió ft,párom jól keres,els? lakásunk lenne. Melyik bankot ajánlanátok?

Legjobb válasz: Menj be az összes szóbajöhetõ bankba és kérj ajánlatot. Én annak idején úgy csináltam, hogy kellett 4millió forint lakáscélra, 15 évre akartam felvenni. Bementem vagy 5-6 helyre és megkérdeztem, hogy hány chf a havi törlesztõ, és mennyi az induló költség. Összesítettem egy táblázatba és a legolcsóbb havi törlesztõjût választottam. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy hitelt a világért sem. Nekik valószínûleg fontosabb anyuci rántott husija, mint a külön, ölálló élet.

Menj be az összes szóbajöhetõ bankba és kérj ajánlatot. Én annak idején úgy csináltam, hogy kellett 4millió forint lakáscélra, 15 évre akartam felvenni. Bementem vagy 5-6 helyre és megkérdeztem, hogy hány chf a havi törlesztõ, és mennyi az induló költség. Összesítettem egy táblázatba és a legolcsóbb havi törlesztõjût választottam. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy hitelt a világért sem. Nekik valószínûleg fontosabb anyuci rántott husija, mint a külön, ölálló élet.
SEHOL, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM ÉRDEMES!!!!
Béreljetek, lakást venni felesleges. Bérelni mindig olyat tudtok, amilyen kell, ott, ahol kell. Ha mellette tudtok megtakarítani, amit késõbb lehet kamatoztatni, akkor pénzügyileg a legjobb megoldás.
Önálló, külön élethez nem kell hitelt felvenni. A rántott húshoz nem értem, hogy jutottunk el. Lakást lehet bérelni is, csak ebben az országban az "nem menõ", inkább eladósodnak évtizedekre az emberek. Pedig ha a kamatokon megspórolt pénzt megforgatnák, és még raknának is mellé, akkor nem õk fizetnének a banknak, hanem a bank fizetne nekik (mint nálunk). El kell dönteni, hogy lakás kell, vagy lakni szeretnél. És végig kell számolni a lehetséges eseteket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a véleményeteket. Igen valóban helyesnek tartom én is azt hogy személyesen menjünk be a bankokhoz, . Nagyon sürgõs lenne, ugyanis már 7 éve lakunk szülõkkel, é most áron alul lenne eladó egy ház ami totál rendben van tavaly újították fel, 6 milloi lenne az ára.....
3-as válaszolónak... az elsõ vagyok, 23 éves és nem élek a szüleimmel, ugyanis külföldre költöztem, és albérletben lakom. Fenntartom magamat, és segítek a családnak, és most hogy mondod, holnap vacsorára rántott húst készítek!
Arra pl. nem gondolnak a hitelellenesek, hogy tulajdonképpen az utódoknak veszi az ember a kecót? Az én gyerekeimnek pl. 3 és fél év múlva (kopp-kopp), lesz egy nagyon jó, szigetelt, tehermentes háza. Jó, tudom, nem 100%, hogy itt maradnak majd, de ha mégis, csak könnyebb lesz, én pedig nem tervezem, hogy odébbállok.
Azért az sem mindegy, hogy az ember mikor vette fel a hitelt... A szüleim pl. annak idején, amikor megvették elsõ lakásukat a 2300Ft/fõ-s fizetésbõl 2700Ft-ot költöttek a hitelre... az évek során a fizetésük 23.000Ft-ra nõtt, a hitel meg maradt 2700Ft... röhögve kifizették. Azóta elváltak, kb. 10 éve mindketten vettek egy-egy lakást, és mindkettejüknek fel kellett venni hitelt rá... még mindig több, mint tíz év van hátra, és a fizetésük maradt, a hiteltörlesztõ meg nõtt. Ne kapkodjátok el kedves kérdezõ! Szerintem várj még egy kicsit, de ha nagyon muszáj, akkor legalább forint alapú hitelt vegyetek fel!


Kisebb értékü lakóingatlanra /1-5millió forint/ melyik banknál adnak lakáshitelt?

Legjobb válasz: Csak a helyi Takarék Szövetkezetnél próbáld meg. A bankok szigoru feltételeket szabnak az ingatlan tekintetében.

Csak a helyi Takarék Szövetkezetnél próbáld meg. A bankok szigoru feltételeket szabnak az ingatlan tekintetében.
Én ugy tudom hogy lakás hitelnél 3 millió forint a minimum amit fel tudsz venni. Szerintem egy 1, 5 milliós ingatlanra egy banknál sem kapsz pénzt. Esetleg személyi kölcsönt probáld meg.

Tudtok -e olyan lehetőséget, h lakáshitelt, jelzálogot lehet felvenni önerő nélkül? Melyik banknál?

Legjobb válasz: Önerõ nélkül csak személyi kölcsönök, és áruhitelek vannak. Lakás, illetve jelzáloghitelnél nem létezik ilyen!

Önerõ nélkül csak személyi kölcsönök, és áruhitelek vannak. Lakás, illetve jelzáloghitelnél nem létezik ilyen!
Lehet.De csak ugy ha van egy kezes ÉS egy másik lakás amre ráterhelõdik a jelzálog.
Nincs ilyen /szerencsére/. Amennyi bedõlt hitel van, nem is kéne észnélkül osztogatni megint.
Hm, én ezt úgy hallottam már eltörölték...
Nekünk a bankos még féléve felajánlotta, hogy lehet önerõ nélkül csak akkor több házra kell jelzálogot tenni.
Elég sok banknál lehet felvenni önerõ nélkül lakáshitelt, de minimum 2 lakásra terhelik rá a jelzálogot. Nagyobb összegnél akár több házról is lehet szó.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszaitokat:) )

Melyik banknál van a legkedvezőbb lakáshitel?

Lakást cserélünk, 2,5 milliót szeretnénk felvenni 1,5 hónapon belül. Hol a legkedvez?bb most a lakáshitel és mi a menete?

Legjobb válasz: Bocs, hogy ezt mondom de sztem. ne erre az oldarra bízz egy ilyen nagy döntést. Inkább szánj rá egy két órát, hogy átnézed hol a legkedvezõbb

Bocs, hogy ezt mondom de sztem. ne erre az oldarra bízz egy ilyen nagy döntést. Inkább szánj rá egy két órát, hogy átnézed hol a legkedvezõbb
Ilyen kis összeg esetén általában ott a legkedvezõbb a lakáshitel, ahol a legtöbb induló költséget akciósan elengedik, de hogy Ti melyik bankban kapnátok a legkedvezõbb hitelt, az egyénfüggõ, mert a személyes paraméterek és munkahelyi adatok határozzák meg. Ki az egyik, ki a másik bank minõsítõ rendszere alapján hitelezhetõ jobban, de ez ennyi adat alapján, amit megadtál, nem kiszámítható. Konkrét választ is szívesen adok, a menetét is el tudom mondani lépésrõl lépésre az összes vele járó költséggel együtt, de csak egy komolyabb adatfelmérés után. egy díjmentesen dolgozó hiteltanácsadó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Még annyit írnék hozzá, hogy férjem is és én is közalkalmazottak vagyunk, 10 éve, határozatlan ideig. Viszont a férjem nevén még van egy korábbi szabad felhasználású hitel, ami még nem járt le. Így is igénybe vehetjük a közalkalmazotti hitelt? Milyen papírok kellenek hozzá?
Ebben az esetben nagyon fontos, milyen összegû jóváírások, illetve terhek jelennek meg a lakossági folyószámláitokon. Csak ezek alapján lehet megállapítani a hitelképességeteket. Azt gondolom, ezek már nagyon bizalmas dolgok, de ha valóban segítséget szeretnél tõlem kapni, írj privátban és meg tudjuk beszélni, hogy hogyan tudok neked segíteni a továbbiakban.
Szocpolra ne várj végleg megszûnt mert nincs rá pénz. A Fidesz se ígérte hogy visszaállítaná.
Nem fogják visszaállítani!!!! Így erre ne várjatok.Nem is ígérték a visszaállítást mivel nincs rá pénz. Azt , hogy melyik banknál jelenleg arról fogalmam sincs.Talán most az Otp, de nem vagyok 100%-ig biztos benne.Neten nézd meg a kondiciókat.Sok sikert nektek:)
megértelek. de én eleve nem mentem volna albérletbe.(nem mindegy, hogy bérlet vagy albérlet mert az albérlet az amikor egy háznak pl. csak egy felébe laksz és azért fizetsz.)
A kérdező hozzászólása: akkor kijavítom magam bérleményben élek.De a helyzet nem változik ettõl, akkor sem a sajátom:(
Nem nagy ügy ideje megszokni a bérlést! Külföldön ez teljesen hétköznapi dolognak számít:)

Melyik banknál tudnék nekem megfelelő lakáshitelt felvenni?

Olyan hiteltanácsadót keresek, aki segítene nekem e-mailben egy egyel?re elméleti, de nemsokára realizálódó kérdés megválaszolásában.

Legjobb válasz: www.autogyorshitel.hu Hivd a számot, a kapcsolat alatt. Segítünk. Samu Viki

http://www.autogyorshitel.hu Hivd a számot, a kapcsolat alatt. Segítünk. Samu Viki
sok mindentõl függ, Neked melyik a legjobb bank. pl.: önerõ, jövedelem stb. ha szeretnéd, szívesen segítek. írj privit vagy nézz fel a weboldalamra: http://www.bankhitel.ws

Melyik banknál érdemes lakáshitelt felvenni? Mik általában e feltételek?

(Mennyi az a nettó átlagkereset ami feltétlenül szükséges, hány hónap munkaviszony, stb. )

Legjobb válasz: Nézd meg az Erstét! Szerintem az a legjobb!

Nézd meg az Erstét! Szerintem az a legjobb!
Érdeklõdj több helyen is!Piacgazdaság van!Nézz körül a NET-en is.Fontos a THM meg az apróbetûs rész!
, Precíz gyors ügyintézés tanácsadás [email protected] , sok családnak segít! 29 -tõl üdv zsóka
Nekem õ segített , próba szerencse [email protected]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!