Találatok a következő kifejezésre: Melyik banknál a (143 db)

Melyik banknál a legjobb számlát vezetni? Ó és még a magánnyugdíj pénztár is érdekelne.

Minden érdekel. Pozitív, negatív oldal. Jelenleg OTP-s vagyok, de úgy érzem nem a megfelel?. Sok gondja volt a szüleimnek az ügyintézések során. El?re is köszönöm a válaszokatE

Legjobb válasz: Hogy melyik banknal a legjobb a szlavezetes, azt nem tudom, de azt igen, hogy a Raiffeisen Bank nagyon jo!

Hogy melyik banknal a legjobb a szlavezetes, azt nem tudom, de azt igen, hogy a Raiffeisen Bank nagyon jo!
Ha nem kötelezõ, ne köss magánnyugdíjpénztárat...úgyis becsõdöl.Ezer lehetõség van, ahová lehet a pénzt befektetni.K&H jó, a munkahelyeden kérdezd meg állnak-e valami bankkal szerzõdésbe, mert akkor ott kaphatsz engedményeket.Nálunk legalábbis így van.
A magánnyugdíjpénztár választás kötelezõ minden új pályakezdõnek.Itt tájokozódhatsz a hozamokról! http://www.privatbankar.hu/html/bef/6021.php Az Otp szerintem se korrekt járj körbe pár bankot a K&H-t ajánlhatom.
Szia! Az Erste nekem nagyon bevált, elektronikus számlavezetés, havi 200 Ft körüli számlavezetési díj, havi 2x ingyenes pénzlevétel automatából, a kártyával történõ vásárlásért pedig nem vonnak le! Az OTP-rõl pedig nem sok jót hallottam, ott mindenféle hülyeségért levonnak pénzt tõled. Magánnyugdíjpénztárat még én is csak most fogok választani.

Melyik banknál a legkedvezőbbek a feltételek (számlavezetés, pénzvetél és utalás legminimálisabb összegű)?

Legjobb válasz: Fizud vagy más érkezik rá min 120ezer/hó? Mert akkor FHB-nál van olyan,hogy ha ráérkezik 120ezer/hó,akkor ingyen van a számlavezetés,kártyadij elsõ évben ingyen,utána 1600/év,pénzlevét és utalán 0 Ft,tarnzakciós adó van 0,1% (sok banknál ez 0,2%)

Fizud vagy más érkezik rá min 120ezer/hó? Mert akkor FHB-nál van olyan, hogy ha ráérkezik 120ezer/hó, akkor ingyen van a számlavezetés, kártyadij elsõ évben ingyen, utána 1600/év, pénzlevét és utalán 0 Ft, tarnzakciós adó van 0, 1% (sok banknál ez 0, 2%)
Raiffeisenes vagyok már 5 éve, maximálisan elégedett. OTP-rõl váltottam, ég és föld a kettõ.
Segitek ha megadsz adatokat, pár hete nyálaztam végig összes bank összes számlacsomagját, mert jan 1-es változatatással nagyon lehuzós lett a régi bankom. amik kellenek: havi beérkezõ összeg, havonta hány alkalommal akarsz kp-t levenni, havonta hány utalást inditassz átlagosan, csoportos beszedés kell-e, neten akarsz utalni vagy bankfiókban (neten sokkal de sokkal olcsóbb, kell-e papir alapú számlakivonat vagy elég ha neten meg tudod nézni, kell-e sms értesités vagy elég ha neten meg tudod nézni, elektronikus vagy dombornyomott kártya kell (dombornyomott dráhga, külföldre sokat jároknak ajánlott igazán, nekünk egyszerû halandóknak jó a sima), és egy életkor is kell, van sok számlacsomag, ami 25 vagy 26 éves korig nagyon kedvezõ (pont most estem ki egy ilyenbõl a cibnél)
Gránit Bank.

Melyik banknál a legolcsóbb új számlát /és hozzá kártyát/ nyitni és havi szinten fenntartani?

Lényeg, hogy aukciós oldalakon szeretnék pár használt dolgomtól megválni. Mivel kis összeg? dolgokról van szó, így "húsosabb" havi díjat sem szeretnék fizetni a bank kártya után, valamint meg is szüntetném ha már nem kell.

Legjobb válasz: Ha még diák vagy akkor pl OTP Junior (23 éves korig ingyenes)Erstenél is ingyenes de ott csak addig mig diák vagy.Erste banknál a számlavezetés 4000 Ft/1 évre.Otp-nél nem tudom mert még junis kártyám van,erstet meg onnan tudom hogy ügyintézõtõl megkérdeztem.A többi bankot nem tudom.

Ha még diák vagy akkor pl OTP Junior (23 éves korig ingyenes)Erstenél is ingyenes de ott csak addig mig diák vagy.Erste banknál a számlavezetés 4000 Ft/1 évre.Otp-nél nem tudom mert még junis kártyám van, erstet meg onnan tudom hogy ügyintézõtõl megkérdeztem.A többi bankot nem tudom.
És még attól is függ hogy milyen kártyát szeretnél pl visa, maestro stb OTP-nél pl.amit interneten is elfogadnak kártyát Pl. visa annak több az összege.
OTP Junior számla 0 forintos havidíj, a virtuális webkártya ingyenes hozzá és ugyanazt tudja, mint a VISA
Itt a bank kártya és folyószámla osszahasonlítást találod: http://www.privatbankar.hu/bank/bankkartyak/osszehasonlitas
A junior számlának 500 ft évente a kártyadíjja. Tudtommal az AXA Bank számlájának nincs éves díjja, egyszeri 4000 FT (talán) mikor megnyitod, és onnantól semmi. Utalás meg pénzfelvét is sokkal olcsóbb.


HOl érdemes, melyik banknál a megtakarításokat lekötni?

Fontos, hogy államilag garantált legyen. Az OTP-ben az államkincstári betétek ost 4%-ot adnak:(

Legjobb válasz: Máshol sem adnak többet. Ha nem akarsz kockáztatni, akkor mindenhol 4% körül kapsz jó esetben. Egyébként egyre kevesebben rakják bankba, bankbetétbe a felesleges pénzüket. http://www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/ongondoskodas/eze.. Inkább állampapír, befektetési alapok a nyerõk (mondjuk te is állampapírt mondtál, csak egy banknál vennéd és nem az államkincstárnál).

Máshol sem adnak többet. Ha nem akarsz kockáztatni, akkor mindenhol 4% körül kapsz jó esetben. Egyébként egyre kevesebben rakják bankba, bankbetétbe a felesleges pénzüket. http://www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/ongondoskodas/eze.. Inkább állampapír, befektetési alapok a nyerõk (mondjuk te is állampapírt mondtál, csak egy banknál vennéd és nem az államkincstárnál).
Milyen idõtartamban gondolkozol? Mert ha több, konkrétan 5 évet vállalni tudsz, akkor adnak évi 5%-ot is, kamatadó mentesen, garantáltan.
Attól függ milyen célra és milyen futamidõre szeretnél megtakarítani.

Melyik banknál a legkönnyebb Angliában számlát nyitni, ahol nem kérnek sok papírt?

Esetleg van olyan, ahol online is meg lehet nyitni, elkerülve a kukacoskodó ügyintéz?t? Annyi ellentmondásos infó van ezzel kapcsolatban, hogy nem tudom, mi az igazság, hol a legkönnyebb bankszámlát nyitni.

Legjobb válasz: Csak személyesen tudsz intézkedni ha elõször nyitsz számlát. HA már megvan a számla akkor tudsz online is foglalkoznia banki ügyeiddel. Nekem a lloyds és a barclays banknál vannak számláim. Elõször a HSBC szerettem volna de ott kukacoskodtak. Mivel rám akarták sózni a fizetõs kártyát, mondván hogy az ingyenes kártya külföldieknek nem jár, ott hagytam õket. ALloyds-nál elég könnyen ment a dolog.

Csak személyesen tudsz intézkedni ha elõször nyitsz számlát. HA már megvan a számla akkor tudsz online is foglalkoznia banki ügyeiddel. Nekem a lloyds és a barclays banknál vannak számláim. Elõször a HSBC szerettem volna de ott kukacoskodtak. Mivel rám akarták sózni a fizetõs kártyát, mondván hogy az ingyenes kártya külföldieknek nem jár, ott hagytam õket. ALloyds-nál elég könnyen ment a dolog.
A Santander banknál van egy alap számla, amihez csak útlevél és angol lakcím igazolás kell. Semmi más. Sima, egyszerû bankkártyát kapsz amivel csak fizetni és pénzt felvenni tudsz. Ezek után ha van a számládon forgalom akkor lehet kérni dombornyomott Visa kártyát, amivel már neten is lehet fizetni.
En a Barclays- nal nyitottam, egybol dombornyomott visa kartyat kaptam, es csak lakcim igazolas kellett. Naluk eleg konnyen ment, nekem a Santanderben nem engedtek, csak ha ott tartozkodtam mar 2 evet.
A santanderhez mentem volna 3 evvel ez elott szamlat nyitni, 3 eves angliai multat kertek. 2 eves mult nem volt nekik eleg. A Lloydsnal nyitottam szamlat annak idejen, siman ment. A HSBC-nel a baratom volt, o is siman nyitott szamlat.

Melyik banknál a legolcsóbb most folyószámlát fenntartani?

Még kártya sem biztos hogy kell...de annakis érdekel az éves díja

Legjobb válasz: http://www.bankracio.hu/bankszamla-osszehasonlito/bankszamla.. It megadhatod az igényeidet és megmutatja melyik mennyibe kerül.

http://www.bankracio.hu/bankszamla-osszehasonlito/bankszamla.. It megadhatod az igényeidet és megmutatja melyik mennyibe kerül.

Melyik banknál a legkedvezõbb a hitelfelvétel?

7 millió forintnyi összegre gondolok, kb 10 éves futamidõvel..

Legjobb válasz: Az, hogy melyik hitelajánlat számodra a kedvezõbb, sok mindentõl függ, pl attól is, mi a hitelcél, mi a fedezet, mennyire vagy hitelképes, stb. A bankokban eltérõ módon árazzák a hiteleket. Sok mindentõl függ a kamat és igen eltérõ eredményt kaphatsz még ugyanabban a bankban is, ha a kedvezményekre jogosító feltételeket tudod teljesíteni. Pontos választ csak konkrét adatok alapján tudok adni.

Az, hogy melyik hitelajánlat számodra a kedvezõbb, sok mindentõl függ, pl attól is, mi a hitelcél, mi a fedezet, mennyire vagy hitelképes, stb. A bankokban eltérõ módon árazzák a hiteleket. Sok mindentõl függ a kamat és igen eltérõ eredményt kaphatsz még ugyanabban a bankban is, ha a kedvezményekre jogosító feltételeket tudod teljesíteni. Pontos választ csak konkrét adatok alapján tudok adni.
A kérdező hozzászólása: A hitel célja egy használt lakás megvásárlása lenne. Mi eddig a "K&H lakáscélú hitelek állami támogatással "elnevezésû hitelt néztük ki.
K&H-hoz ne menjetek, egy rabló banda az egész. Az összes ismerõsöm panaszkodik rájuk. Nézzetek valami mást!
A kérdező hozzászólása: Melyiket ajánlanátok helyette?
A K&H otthonteremtési kamattámogatott kölcsöne igen kedvezõ, de van néhány dolog, amire nagyon oda kell figyelni. A hitel a 6. évtõl úgy van kialakítva, hogy 3 havonta átárazódó, piaci hitel, a kamata elõre nem meghatározható, viszont az, hogy milyen besorolást kapsz (K1-K6), az függ a Te hitelképességedtõl (jövedelem, stb). Tudod neked mutatni egy olyan variációt is, ahol a hitel a 6. évtõl is fix marad és alacsony kamatozású, ha érdekel, írj.
Ne vedd be, tuti át fog verni! Hallgasd meg minél több ilyen seeeeggfej ajánlatát.
10.40-es. Egy okos ember több forrásból informálódik, mérlegel, mielõtt dönt és általában képes arra, hogy felmérje, a kapott információ hasznos-e számára, vagy ostobaság. A te információd(?) haszontalan és ehhez még okosnak se kell lenni, hogy megállapítható legyen.
Az, hogy a hitelfelvétel melyik banknál a legkedvezõbb, vagy Számodra melyik hitel felvétele (vagyis inkább visszafizetési konstrukciója) a legkedvezõbb az nem feltétlenül esik egybe. Lásd pl. a lakástakarékkal kombinált hitelek. És azt is érdemes figyelembe venni, hogy mennyire vagy szocpol jogosult mert akkor kijöhet ugyanolyan feltételekkel egy új lakás is.

Melyik banknál a legjobb beváltani egy külföldi csekket?

Nincs bankszámlám, illetve ahol van ott megszüntették a csekkbeváltást...

Legjobb válasz: Azt tudom hogy Budapest Bank nem vált be csekket, és OTP meg csak akkor vált be hogyha van náluk számlád.

Azt tudom hogy Budapest Bank nem vált be csekket, és OTP meg csak akkor vált be hogyha van náluk számlád.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a Raiffeisen-ben vagyok, eddig lehetett de most hirtelen nem lehet. Furcsa...

Melyik banknál a legjobb Magyarországon lakossági devizaszámlát nyitni?

Jelenleg forint folyószámlám OTP-nél van. Jobb ha egy banknál van a 2 számla (az egymás közti utalások miatt) vagy mindegy ha jobb konstrukciósat találok más banknál?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!