Találatok a következő kifejezésre: Melyik bank olyan jótékonysági akciót, amellyel (1 db)

Melyik bank hirdet olyan jótékonysági akciót, amellyel gyermekeket támogatnak?

Azt hiszem 1 forintosokat lehet leadni és beteg gyerk?cöket támogatni.

Legjobb válasz: Szia! A K&H gyûjt 1 forintosdokat gyerekeknek.

Szia! A K&H gyûjt 1 forintosdokat gyerekeknek.
Én is láttam a reklámot, és egybõl felment bennem a pumpa. Valószínûleg azért, mert alapból utálom a bankokat, de így volt ez a Danon pénzgyûjtõ 1 forintos akciójánál is. Egy bank, akinek sokmilliárdos nyeresége van, miért van arra rászorulva, hogy 1forintosokat tarháljon össze? Naponta többször leadják a reklámot több csatornán is, egy félperces reklámblokk napszaktól függõen 300-800 ezer forint, tehát a NAPI reklámkiadás erre az akcióra min. 5 millió, és akkor még nem beszéltünk a nyomtatott sajtórol. Tehát mire õk összegyûjtenek nagyságrendileg 10mill forintot az emberektõl, addigra elköltenek a reklámjára 200 milliót. (a reklámok gyártási költsége is tízmilliós nagyságrendû összeg) Sajnos megint minket akarnak hülyének nézni, én azt ajánlom senki ne adjon nekik, ezer más módja van a beteg gyerekek támogatásának, ha csak errõl lenne szó a bank is felajánlhatná mondjuk 1 napi reklámköltségét, és úgy már jobban járnának a betegek is. De nem fogja, mert nem errõl szól az egész, és ettõl van hányingerem ha meglátom a reklámjukat.
Nálunk pl. az iskola gyûjti. És hatalmas reklámköltség sincs. Csak 1 nagy befõttesüveg :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ideiglenes diákkal be lehet iratkozni a Szabó Ervin Könyvtárba?

1

Melyik igaz: a szép hobbival, jó közösséggel rendelkező egyének esélyesebbek jó karrierre? Vagy inkább a jó karriert kiépítettek engedhetnek meg maguknak szép és hasznos hobbikat, megelégedett életmódot?

Tapasztaltak, üzletemberek, sportolók és hasonlók értelmes véleményeit előre is köszönöm!

3

Ha ask. Fm-en kérdezek valakitől, akkor ő tudni fogja, hogy én voltam?

Vagy be kell állítanom valamit hogy névtelen maradjak vagy ő be tudja állítani azt, hogy lássa?

3

Szerintetek egy nyíltan meleg srácból lehet rendőr?

Lassan kéne pályaválasztáson gondolkozni, és érdekelne engem a rendészet... viszont a probléma, hogy kb. mindeki tudja rólam, hogy meleg vagyok. Nem azért, mert látszik (egyáltalán nem, sokan meglepődtek, mert teljesen fiús vagyok, meg sokat sportolok :P ), csak ha kérdezik, nem csináltam eddig soha titkot belőle. Van is barátom, együtt vagyunk egy éve.
Viszont nem tudom, hogy egy ilyen háttérrel, ma Magyarországon mennyire járható az az út, hogy rendőrnek menjek :/ Szerintetek?
Egyébként apukám is rendőr, és ő próbál lebeszélni róla, de nem tudom... :/
18/F

5

Melyik a Weöres Sándor verset javasolnátok versmondó versenyre?

9-es vagyok, annyi a kikötés, hogy Weöres Sándor egy versét kell megtaulni, ne legyen túl hosszú, mert azt nem hallgatják végig és megtanulni is nehéz, de azért ne Csiribiri meg Galagonya szintű legyen, hanem komolyabb.

1

Naplóhoz hasonló műsorok?

Milyen műsorok vannak, amik a Naplóhoz, Házon kívülhöz hasonlítanak? Amik a hétköznapi emberek problémájával foglalkoznak? Bármelyik csatorna hasonló műsorának címe érdekel.

0

Komolyan megérdemeltem, hogy megalázzanak?

Fiatal lány vagyok. Pár napja ülök suli után a tömött buszon hátul.Várjuk,hogy a busz elinduljon.Szinte minden ülésen fiatal középiskolások terpeszkednek 17-18év körüli fiúk-lányok.
Felszáll a buszra egy 80 évnél idősebbnek tűnő,görnyedt hátú,botos néni aki alig tudott vánszorogni.
Elér a busz hátuljába, persze senki nem áll fel,mikor elhalad mellettem rögtön felpattanok és átadom a helyem.A néni mosolyog,megköszöni,leül,pontosabban inkább esik.Tényleg nagyon elesett szegény.
Erre hirtelen egy középkorú nő aki nem messze ácsorog elkezd velem üvöltözni,hogy mekkora egy s.emét,gonosz,vagyok,mert egy kismama is van a buszon,miért nem neki adtam át a helyem.Aki kiderült tényleg ott volt,de nem is láttam,mert háttal állt.Persze ő is megfordult és lenézően nézett engem,hogy ő ezt már megszokta. Aztán ott szidtak,hordtak le engem a középkorú nővel,meg,hogy egy idős miért ér többet és,hogy milyenek ezek a mai fiatalok.A többi üldögélő fiatal srác lány szerint érdekesebb volt ez a jelenet,mert abbahagyták az okos telefonálást és inkább röhögve figyelték a jelenetet,az szórakoztatóbb volt.Persze a várandós nőnek senki nem adta át a helyét. Én meg mivel mindenki körülöttem engem nézett és rajtam röhögött előrementem inkább,mert majdnem elsírtam magam annyira rosszul esett és ledöbbentem.Azóta is ezen kattog az agyam.
Komolyan ilyen világba élünk? Ha én is önző mód viselkedtem volna senki se alázott volna meg.Ha most visszamehetnék kikérném már magamnak ,de akkor teljes ledöbbentem.

9

Mit gondoltok a tinirandi.hu-ról?

1

Színházban most melyik musicalt érdemes megnézni?

Életemben kétszer voltam színházban, mind a kétszer a Rómeó és Júliát néztem meg. Most megint lesz alkalmam elmenni, de nem tudom mit érdemes. Tudnátok ajánlani? Örülnék, ha indokkal írnátok, így könnyebben tudnám én is kiválasztani a darabot.
Előre is köszönöm.

4

Pedagógusok kapott már valaki fizut? Tényleg megemelték? :-)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!