Találatok a következő kifejezésre: Melyik bank olyan jótékonysági akciót, amellyel (1 db)

Melyik bank hirdet olyan jótékonysági akciót, amellyel gyermekeket támogatnak?

Azt hiszem 1 forintosokat lehet leadni és beteg gyerk?cöket támogatni.

Legjobb válasz: Szia! A K&H gyûjt 1 forintosdokat gyerekeknek.

Szia! A K&H gyûjt 1 forintosdokat gyerekeknek.
Én is láttam a reklámot, és egybõl felment bennem a pumpa. Valószínûleg azért, mert alapból utálom a bankokat, de így volt ez a Danon pénzgyûjtõ 1 forintos akciójánál is. Egy bank, akinek sokmilliárdos nyeresége van, miért van arra rászorulva, hogy 1forintosokat tarháljon össze? Naponta többször leadják a reklámot több csatornán is, egy félperces reklámblokk napszaktól függõen 300-800 ezer forint, tehát a NAPI reklámkiadás erre az akcióra min. 5 millió, és akkor még nem beszéltünk a nyomtatott sajtórol. Tehát mire õk összegyûjtenek nagyságrendileg 10mill forintot az emberektõl, addigra elköltenek a reklámjára 200 milliót. (a reklámok gyártási költsége is tízmilliós nagyságrendû összeg) Sajnos megint minket akarnak hülyének nézni, én azt ajánlom senki ne adjon nekik, ezer más módja van a beteg gyerekek támogatásának, ha csak errõl lenne szó a bank is felajánlhatná mondjuk 1 napi reklámköltségét, és úgy már jobban járnának a betegek is. De nem fogja, mert nem errõl szól az egész, és ettõl van hányingerem ha meglátom a reklámjukat.
Nálunk pl. az iskola gyûjti. És hatalmas reklámköltség sincs. Csak 1 nagy befõttesüveg :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen verset ajánlotok színházi felvételihez?

Hadilábon állok a versekkel. Olyan vers kell, aminek a nyelvezete olyan, hogy hétköznapi érzelmekkel, hanglejtéssel is elő lehet adni, nem ilyen shakespearei elvont. Ami egyértelműen érthető, talán humoros, 15 éves lánynak könnyű előadni.

2

Mit jelent az hogy 'lel'?

ilyen képregényekbe szoktam olvasni de nem tudom mit jelent lécci segítsetek :)

10

Mondana valaki még ilyeneket?

Elnézést előre, ha rossz kategóriába soroltam be, de nem tudtam pontosan, hogy hova is tegyek be. Szóval olyan élelmiszereket,tárgyakat akarok még amit egy helyszín vagy terület tud legjobban előállítani. Olyanra gondolok, mint például: Kínai selyem, Makói vörös hagyma, Finn szauna, Szegedi paprika, Olasz bor, Herendi porcelán, stb.

2

Arany János: Híd-avatás c versében SZERINTED szellemek vagy emberek ugranak a Dunába?

1

Vannak itt horvátországi magyarok? Mekkora ott a felhajtás a vasárnapi melegházasság elleni népszavazás körül? Szerintetek milyen a valószínű kimenetel, milyen a közhangulat e téren?

Van esély rá, hogy a nem szavazatok kerülnek többségbe (kérdés: Bekerüljön-e az alkotmányba a házasság férfi-nő definíciója)? Úgy tudom a horvát kormány is azt támogatja. Milyen ott a melegek élete és megítélése a magyarhoz képest?

1

Mi a különbség az emocionális és a szentimentális között?

4

Honnan lathato este Buda kivilagitva a legjobban Pestrol? Leginkabb a xvii. Keruletbol erdekelne, vagy Kobanyarol, Kereszturi ut kornyekerol. Nagy, magas dombok is lehetnek.

2

Mikor lesz gyakorikerdesek.hu androidra?

4

A franciák a kelet-európai (pl magyar) bevándorlókkal is olyan ellenségesek, mint az afrikaiakkal, ázsiaiakkal?

3

Volt már olyan érzésed, hogy nem akarsz Te már semmit ettől az országtól és ha törik ha szakad külföldre mégy?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!