Találatok a következő kifejezésre: Melyik az zene, (973 db)

Melyik aza zene amiben egy rózsaszín valami van? !

Annyit tudok róla hogy nem mai darab ( szerintem 2005-2007, nem tudom kicsi voltam. ) szóval akkori...és a klippjében egy rózsaszín zebra vagy elefánt volt ( a ruhája az volt, ilyen tütü cuccos volt rajta. ) es táncolt meg énekelt és a ritmusa jó volt, ja és még azt is tudom hogy ilyen animált textúrája volt ... ja és ilyen pop + tucctucc zene keverék feelingje volt... köszi előre is. :)

Melyik aza zene h é é é é é á á á á á? xdxdxdxd

és makiiirta a fazekas ricsi is de nemtalálom sehol azt a számot:(

Legjobb válasz: Otto Knows-Million Voices?:D :D :D

Otto Knows-Million Voices?:D :D :D
A kérdező hozzászólása: azxdd


Melyik az zene, ami refrénjében ez van : its all right? Valami pasi énekli.

Legjobb válasz: east 17-it's allright....talan. Mostani,vagy regebbi szam?

east 17-it's allright....talan. Mostani, vagy regebbi szam?
A kérdező hozzászólása: azt már én is néztem, de nem az :( különben mostani szám.
Cee lo green: Bright lights bigger city
tipp: Darius Rucker - Alright
A kérdező hozzászólása: Köszinaon : Cee Loo Green-es
egy zseni vagyok....:-D szívesen

Melyik az a program amelyikkel egy zenét a "hangszereire" le lehet bontani?

Remélem érthetõ a kérdésem, de azért konkretizálom mit szeretnék. Van ez a dal

Legjobb válasz: "Az ilyen magas ill. mély hangok hangerejét lehet növelni/csökkenteni megoldások nem érdekelnek, ezek szerintem semmire sem jók." Pedig kábé csak ilyen van. A kész zenét nem lehet csak úgy hangszerekre bontani, mivel nem hangszerenként van tárolva a zene sem...

"Az ilyen magas ill. mély hangok hangerejét lehet növelni/csökkenteni megoldások nem érdekelnek, ezek szerintem semmire sem jók." Pedig kábé csak ilyen van. A kész zenét nem lehet csak úgy hangszerekre bontani, mivel nem hangszerenként van tárolva a zene sem...
1. Ez a kérdés idõrõl idõre újra elõkerül. 2. Trükkös kérdésforma a "melyik az a program...", amikor úgy csinálsz, mintha értenél hozzá, közben meg épp ezzel csinálsz hülyét magadból. 3. A korábbi kérdéseket persze láttad, és még be is írod ide, hogy nem azokat a válaszokat akarod újra... Sajnálattal kell közölnöm, hogy itt a sok-sok válaszoló sok-sok év alatt nem azért írja ennek a kérdésnek minden példányához, hogy nincs ilyen program, mert szívatni akarják õket, hanem mert NINCS ILYEN PROGRAM. Miért nincs? Mert TECHNIKAILAG NEM LEHETSÉGES. Világos így? Kérdezheted százszor, vagy akármilyen trükkös megfogalmazással, akkor is ugyanaz marad a válasz.
A kérdező hozzászólása: Jól van, nem kell keménykedni. Ahogy látom már feltérképeztél, és ezek szerint arra jutottál hogy egy egyszerû "nincs ilyen" nem lesz elég. Pedig de, kérlek hidd el. És kössz a lehülyézést, bár én inkább tudatlanságnak, tájékozatlanságnak nevezném (ha nem lennék az akkor nem írnék ide). Azért kezdtem úgy hogy "melyik" mert biztosra vettem hogy van ilyen progi, tehát hogy megoldható az amit akarok. Oké, ez hiba volt, mostmár belátom :) A korábbi kérdéseket meg nem láttam. Ez mondjuk valóban az én hibám, mentségemre legyen mondva (még ha kevés is ahhoz :) hogy a google-n pedig próbálkoztam de valamiért egyet sem dobott ki közülük. Tehát elõször kérdeztem meg, de ígérem hogy utoljára. Amúgy kössz mindkettõtöknek a választ, ill. akkor lenne még egy kérdésem: akkor mi van pl. a remixkészítõkkel és a szinkronkészítõkkel? Vagy akkor ezek szerint egy DJ is csak azért tud egy bizonyos hangszert ill. szólamot akár külön is felhasználni az új szerzeményben mert az eredeti elõadótól mindent megkapott "sávonként" ? És a szinkronstúdióknál is ugyanez a helyzet, vagy ott még mindig az megy amit egyszer régen láttam, hogy egy szinkronnál mindent, pl. még a járás vagy az ajtócsikorgás hangját is újra fel kell venni?
Ahogy írod, bizony úgy van. A DJ-k zenesávonként kapják és a szinkronhangoknál minden effektet újra kell "produkálni". Láttam errõl nem rég egy riportot és jópofa hogy egyik.máik effektet mivel állítanak elõ...
Gondolkozz már... Ez olyan mint egy pohár tej és víz keveréke, az elején még oké a kettõ, de mikor összeöntöd a kettõt, abból egy lesz és külön-külön meginni nem nagyon fogod tudni. De ezek szerint még mindig nem hiszel a többieknek, ezért tõlem is kapsz egy (sajnos) negatív, felvilágosító jellegû kommentet: Nincs ilyen program. Sajnálom, el kell fogadni így. Egyébként remixeknél vagy összebeszélnek az eredeti szerzõvel és megszerzik a hanganyagokat/project fileokat és ezekbõl indulnak ki, vagy reprodukálják azt. (Mindkettõvel volt már dolgom) Egyébként az eq az nem olyan haszontalan, mint amilyennek hiszed... Esetlegesen az adott hangszínre jellemzõ frekvenciatartományt ki tudod szûrni, de még így is marad a többibõl jócskán. Ezt esetlegesen egy limiterrel meg tudod oldani valamilyen szinten. 15/F
A kérdező hozzászólása: "De ezek szerint még mindig nem hiszel a többieknek, ..." Ezt a #3 mégis melyik mondatából sikerült leszûrnöd? (tévesen, hozzáteszem)
"Pedig de, kérlek hidd el." ebbõl a mondatodból nekem nem ez jön le. De nem fogok piti dolgok miatt veszekedni...nem alacsonyodok le. (De a gyakorlottabb, tapasztaltabbak ellen nem kéne erõsködni)
A kérdező hozzászólása: Nem fogsz veszekedni? Máris azt teszed, sõt, már amikor elõször ideírtál is azt tetted. Amúgy meg, a "Pedig de, kérlek hidd el." -t arra írtam hogy nekem egy egyszerû "nincs ilyen" esetleg ne lett volna elég. De ez szerintem egyértelmû a szövegkörnyezetbõl, vagy legalábbis annak kellene lennie. Úgyhogy arcoskodás helyett inkább megtanulhatnál szöveget értelmezni - hidd el, többre jutnál vele. Azért kössz hogy benéztél.

Melyik az a rap zene amit pefőti rádión adnak mostanában és a himnuszból vagy a szózatból vannak részletek benne?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, h melyik eza zene, de a petõfi rádió honlapján rajta van percre pontosan, h mikor milyen zene szól. Ott meg tudod nézni. ( mr2.hu )

Azt nem tudom, h melyik eza zene, de a petõfi rádió honlapján rajta van percre pontosan, h mikor milyen zene szól. Ott meg tudod nézni. ( mr2.hu )
A kérdező hozzászólása: köszi!
Azt hiszem majka valamelyik száma.
Dopeman-tõl a B***meg-ben van egy részlet a himnuszból.

Melyik híres zenében szerepel a "waka, waka"? (azt tudom hogy a Shakira: Waka, waka-ban, de van még egy zene de melyik? )

Legjobb válasz: vagy esetleg azt a zenét hol az elején a csaj mondja hogy: "one,two,three,four" kényes hangon mintha élvezkedne :D

A kérdező hozzászólása: vagy esetleg azt a zenét hol az elején a csaj mondja hogy: "one, two, three, four" kényes hangon mintha élvezkedne :D

Melyik, zene megy 2014 m1 lévõ Foci VB müsorban amikor kb leszálnak a buszról. Stb és megy egy jó kis zene ki tudja melyik az?

Aki, megadja annak köszönöm!

Legjobb válasz: Uuu ezt keresem eniss:3 annyira joo:DDD 15/L

Uuu ezt keresem eniss:3 annyira joo:DDD 15/L
Megtalaltaaaam :D HasenChat Music Lost ..naaaaa profi vfyok vagy profi vagyok?:Ddddd az elozo voltam:33
Köszi, köszi, köszi!! :D
Jaj az nem is az. Az eredeti elvileg ez: World Cup Song 2014 my Theme - Brazil Long Dance Version (elõzõ voltam)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!