Találatok a következő kifejezésre: Melyik az teszt amivel a lehető (2 db)

Melyik az a teszt amivel a lehető legorábban lehet kimutatni a terhességet? És mikor van a legkorábban?

Legjobb válasz: Hogy melyik tutira a legjobb,nem tudom, de a Gabriel nekem mensi elõtt 2 nappal kimutatta,nem reggeli vizeletbõl is,szval nekem ez jó volt.És szerintem elég korai.

Hogy melyik tutira a legjobb, nem tudom, de a Gabriel nekem mensi elõtt 2 nappal kimutatta, nem reggeli vizeletbõl is, szval nekem ez jó volt.És szerintem elég korai.
A Qupido meg erzekenyebb, fogamzas utan 10 nappal jelezte a terhessegem (Gabrile 25-os erzekenysegu, a Qupido 10-es.) Tehat mensi elot 4 nappal pozitiv lett.
A kimaradt mensi után érdemes tesztelni. Mert ha elötte tesztelsz még a mensi napján spontán elvetélhetsz. Sajna ez elég gyakori:( Szóval szerintem várd meg az elmaradt mensit és utána teszelj! Nagyon drukkolok :)
Szerintem pedig a gravi hcg a legjobb.A beágyazódást követõ 3.napon már kimutatja, és a nap bármely szakában elvégezhetõ..

Melyik az a konkrét fogamzásgátló ami hatékonyan teszi a dolgát, de közben a lehető legkíméletesebb?

Tabletta érdekelne, mindegy mennyibe kerül, csak védjen azon a héten is amikor a kemény napok vannak és közben ne rombolja a szervezetet a rengeteg hormonnal. Tudtok ilyet?

Legjobb válasz: Szerintem azt akarta írni ezzel, hogy ilyen tabletta nincs. Nem létezik.

Szerintem azt akarta írni ezzel, hogy ilyen tabletta nincs. Nem létezik.
- Egy pohár víz. - Elõtte vagy utána? - Helyette.
A kérdező hozzászólása: Most ez a szarság mire volt jó? Nem értelmes a kérdés? Az jó lett volna ha azt kérdezem a méret-e a lényeg? Menj vissza az xbox elé öcsi.
A kérdező hozzászólása: De van ilyesmi ... 15-20k 3 hónapra, hallottam már ilyenekrõl. Csak a konkrétumok érdekelnének.
Hát pedig nincs. Vannak fogamzásgátló tabletták, hüvelygyûrû, hormonos spirál... Vannak alacsony hormontartalmú, magasabb hormontartalmú bogyók.. Amúgy nincsenek "kemény napok" ha fogamzásgátlót szedsz.
Óvszer!Én nem hagyom, hogy a barátnõm rombolja magát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!