Találatok a következő kifejezésre: Melyik az teszt amelyikben több teszt (2 db)

Melyik az a teszt amelyikben több teszt is van?

és milyen árban van?

Legjobb válasz: Medi-lab kék színû változata 700körül

Medi-lab kék színû változata 700körül
Lily, 2 db-os, 1000 ft körül.

Melyik az az msn script amely lehetővé teszi h. a beszélgetés során egy üzenetben 5nél több hangulatjelet tudjunk elküldeni?

Legjobb válasz: Nekem a Windows Live Messenger van telepítve, azon nincs ilyen, akárhány smiley-t beilleszthetek a szövegbe! SÕT, különleges smiley-kat is lehet letölteni hozzá, egészen nagyokat, meg animációkat is... Feltelepítettem az MSN Plus bõvítményt, ezzel együtt meg egészen szuper lett lett, hangokat is be tudok illeszteni. Miért nem ezt használod? :-]

Nekem a Windows Live Messenger van telepítve, azon nincs ilyen, akárhány smiley-t beilleszthetek a szövegbe! SÕT, különleges smiley-kat is lehet letölteni hozzá, egészen nagyokat, meg animációkat is... Feltelepítettem az MSN Plus bõvítményt, ezzel együtt meg egészen szuper lett lett, hangokat is be tudok illeszteni. Miért nem ezt használod? :-]
StuffPlug:) én is ezt használom:D ez sokkal többet is tud mint sima 5 hangulatjelnél többet(pl. nem látja a másik hogy írsz meg a sima alap smileyn lehet állítani(visszafele nem tudom hogy nekem ez a gond vele:D))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!