Találatok a következő kifejezésre: Melyik az teszt amelyikben (20 db)

A segicségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt amelyik a legrövidebb idő után is kimutassa azt hogy terhes e vagyok?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de ezt muszáj... "A segítségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?" VÁlasz: leghamarabb a 10-es érzékenységû tesztek mutatják ki általában. Kérj ilyet a patikában. Együttléttõl számított 10-14. napnál hamarabb ne tesztelj, felesleges, addig még nemigen mutatja ki.

Ne haragudj, de ezt muszáj... "A segítségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?" VÁlasz: leghamarabb a 10-es érzékenységû tesztek mutatják ki általában. Kérj ilyet a patikában. Együttléttõl számított 10-14. napnál hamarabb ne tesztelj, felesleges, addig még nemigen mutatja ki.
Na itt van a nyelvész találkozó ??????
Gola: "na haragudj" Bocs de nem na, hanem ne! Csak, hogy én is kötekedjek! :D A kérdésre válaszolva, én a Gabriella tesztet ajánlom. Nekem a nem várt elõtt 4 nappal pozitív lett!
helyesen: "Na, itt van a nyelvész találkozó?"
8-as: teljesen jogos, amit írsz, szégyenlem is magam...
elsõ, na haragudj, de a tied sem 100%-os. "A segítségeteket szeretném kérni. Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja azt, hogy terhes vagyok?" vagy "A segítségeteket szeretném kérni. Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?"
A kérdésedre válaszolva: nekem az x-epil már az ovulációutáni 9.nap esti vizeletbõl halványan pozi lett.Hõmérõztem, ezért tudtam mikor volt peteérésem.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet mindenki tökéletes helyes írásból! Köszönõm a válaszokat, várok akkor még a tesztel.
A kérdező hozzászólása: Az x-epilt még nem próbáltam, holnap szerintem meg is veszem azt hétvégére talán már ki is mutassa.Köszi a választ :)

Melyik az a pszichológiai teszt, amely méri az ember tehetségét, életképességét, terhelhetõségét, rátermettségét a feladatra?

Milyen értéken alacsony átlagos és magas?

Legjobb válasz: Milyen feladatra? A tehetségre intelligenciatesztet mondanék, bár ott csak egyféle irányban mérnek tehetséget. 80 IQ a normális alsó határa, 100 az átlag, 130 a zseni. Nem tudom, hogy van-e érzelmi intelligencia teszt is, amely egy másik szempontból méri a rátermettséget. Erõsebben függ tõle a karrier, mint az intelligenciától. A többi inkább specifikus.

Milyen feladatra? A tehetségre intelligenciatesztet mondanék, bár ott csak egyféle irányban mérnek tehetséget. 80 IQ a normális alsó határa, 100 az átlag, 130 a zseni. Nem tudom, hogy van-e érzelmi intelligencia teszt is, amely egy másik szempontból méri a rátermettséget. Erõsebben függ tõle a karrier, mint az intelligenciától. A többi inkább specifikus.
Te hol hallottál ilyen tesztrõl? Vagy esetleg személyiségtesztre gondolsz?

Melyik az a terhességi teszt amelyik a leggyorsabban kimutatja hogy terhes vagyok-e? és hány nap után?

Legjobb válasz: Bármelyik teszt kimutatja párpercen belül.Általában 5 percet kell várni és 10 perc után nem értékelhetõ a teszt.

Bármelyik teszt kimutatja párpercen belül.Általában 5 percet kell várni és 10 perc után nem értékelhetõ a teszt.
A kérdező hozzászólása: azthiszem rosszul tettem fel a kérdést, szóval hány nap után?
A menstruáció kimaradása után 2-3 nappal már általában nem tévednek a tesztek.Az elõzõ hozzászóló vagyok.

Mindegyik terhességi teszt téves pozitívat mutat pár óra után? Melyik az a fajta, amelyik biztosan nem?

Legjobb válasz: Sok teszt papírjára rá van írva, hogy egy idõ után a negatív eredmény pozitívvá változhat. Hogy mitõl, azt én sem írtam, ha nincs a vizeletben HCG... Ha pedig átvált pozitívvá, akkor valaminek lennie kellene.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál, sajnos nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Sok teszt papírjára rá van írva, hogy egy idõ után a negatív eredmény pozitívvá változhat. Hogy mitõl, azt én sem írtam, ha nincs a vizeletben HCG... Ha pedig átvált pozitívvá, akkor valaminek lennie kellene.
A téves pozitív oka az lehet, hogy minden nõi testben van nagyon minimális hcg hormon. Annyira kevés, hogy ez nem mutatható ki ilyen tesztekkel, de ha felszívódik a vizelet, egy idõ után az a minimális mennyiség is olyan sokáig van ott, hogy a teszt többnek érzékelheti, így pozitívat jelez. Nekem ezt mondta a nõgyógyászom, mert engem is érdekelt, hogy mitõl változhat a negatív pozitívvá. És téves pozitív is van. Mivel ezek a tesztek hibásak is lehetnek... De sok leendõ anyuka van itt, aki már találkozott a téves pozitív okozta csalódással.
Szia nekem a gravi hcg nem mutatott téves pozit azóta 7 hós a lányom és még mindig ott a két csik a teszten eltettem emlékbe...
Én olyat tudok elképzelni, hogy egy nagyon korai terhesség megszakad...vagy valaki görcsösen több csíkot akar látni, mint amennyi megjelenik és mindent csíknak lát már a végén. Viszont ha teljes száradás elõtt ferde területre teszed, vissza tud szivárogni a vizelet a kontlollcsík felõl, a hormonokkal átitatott részrõl, így már jártam, halvány pozitív lett, a következõ egyértelmûen negatív.
Nekem a Clearblue, a One step és a Corax is idõn túl - több, mint 1 óra múlva - lett két csíkos a nem várt után egy nappal is. Az elsõ gyermeknél is és a harmadiknál is ez volt annak ellenére, hogy középidõben fogant mind a kettõ. Azok a tesztek azóta is pozitívak. Amik pedig negatív tesztek voltak még 1 óra után is, az negatív is maradt. Velem ez történt.
Gabriel. Nekem még egy év után is ugyanolyan volt, mint elõször.
Nekem még soha-soha nem lett pozitív, pedig már több mint egy éve próbálkozunk, és sokszor teszteltem már sokfélével. Sõt az LH teszt sem lett pozitív száradás után.
nekem one minit van eltéve és még mindig ugyanolyan, mint amikor megcsináltam. az egyik 3 éve van eltéve a másik tavaly március óta. Igaz, hogy fénytõl elzárva vannak, mert úgy tudom, hogy ha fény éri, akkor eltûnnek a csíkok. Na meg ezek eleve pozitív tesztek. Szerintem ha abból indulunk ki, hogy a beta hcg jelenlétét mutatják ki a vizeletbõl, ami ugye csak akkor van jelen, ha terhes valaki, akkor ez alapján nem lehet téves pozitív tesztet csinálni. Vagyis olyan van, hogy valaki terhes, de még nem mutatja ki, de fordítva szerintem nem lehet tévedni.
nem kapcsolodik a témához de volna egy megjegyzésem akik irták h elteték emlékbe oké örültök a babának de figyi ismerjétek meg a fényképezöt akkor mert tök undi h amim a pisitek volt eltettétek :S

Melyik az a teszt amelyikben több teszt is van?

és milyen árban van?

Legjobb válasz: Medi-lab kék színû változata 700körül

Medi-lab kék színû változata 700körül
Lily, 2 db-os, 1000 ft körül.

Melyek azok az országok amelyeknek még manapság is vannak területfoglaló szándékaik? És melyik területeket akarnák elfoglalni illetve mit tesznek ennek érdekében?

Legjobb válasz: Örményország például ilyen. Van a Hegyi-Karabah, ami még papíron Azerbajdzsánhoz tartozik, de Örményország elfoglalta, de még csak kevés állam ismeri el. Eredetileg is Örményország része volt, de 1921-ben Azerbajdzsánhoz került, az örmények ebbe nem nyugodtak bele ezért visszafoglalták.

Örményország például ilyen. Van a Hegyi-Karabah, ami még papíron Azerbajdzsánhoz tartozik, de Örményország elfoglalta, de még csak kevés állam ismeri el. Eredetileg is Örményország része volt, de 1921-ben Azerbajdzsánhoz került, az örmények ebbe nem nyugodtak bele ezért visszafoglalták.
Izrael palesztin területeken épít telepeket területfoglalás céljából, de gyaníthatóan hazánkra is fáj a foguk (többek között).
Azért ha belegondolsz az országok nem olyanok mint egy emberi személy, akinek gondolatai és szándékai vannak. Van úgy általában a népességnek valami elgondolása meg a vezetõknek. A népesség álláspontja sosem egységes, ha meg a vezetõknek vannak ilyen tervei, azt sose teszik közzé. Olyan listát viszont semmi akadálya sincs csinálni, hogy mely országok között vannak területi viták, olyan területek amelyeket deklaráltan mindketten magukénak követelnek. Ez a lista meg igen hosszú lenne, kb. minden 2. ország rákerülne. Hacsak Kelet-Ázsiára gondolsz, Kína és Taiwan kapcsolata, Kína és Japán közötti szigetvita. Japán és Korea között is van ilyen, szintén Japán és Oroszország között is. Meg még több ezer ilyen kis közismert story van a huszadik századból is. (Gondolj pl. a Falkland szigetekre)
A kérdező hozzászólása: Izrael?Pakisztánt foglalná el?VAgy mire gondolsz?A többi ország mit szólna hozzá?
Izrael.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszokat!
Azért írtam, hogy a vezetõ nem teszi közzé, mert nem teszi közzé. Innentõl lehet találgatni, fantáziálni, de semmi értelme. Bizonyjára Kim Jong Un is szeretné ha a Dél-Koreai rész is hozzá tartozna. Meg még sok ezernyi vezetõ tesz ilyen-meg olyan megjegyzéseket, hogy ezt meg azt szeretné. Néha komolyan gondolja, néha nem. Szóval innentõl minden a fantáziádra van bízva, nincsenek tények, nem lehet válaszolni a kérdésedre.
Volt örmény-azeri háború a Hegyi-Karabahért kb 3 évig, de az örmények fölénybe kerültek mindig. Az azeriek már nem próbálják visszafoglalni, felesleges. Egyébként, már etnikailag majdnem 100%- örmény az a terület.
A kérdező hozzászólása: És az azeriek tervezik a visszafoglalását lesz belõle háború (csatákkal) közöttük?
A kérdező hozzászólása: És akkor melyik vezetõknek van ilyen szándéka?Nem Hitleri méretekben de olyanra gondolok hogy egy másik ország felakarna mondjuk számolni egy szomszédot és azt a területet elfoglalná.
Szerintem az Egyesült Államok a világuralomra hajt. Persze csak szépen lassan, feltûnés nélkül és nem is feltétlenül fegyveres támadással.

Melyek azok a sportágak, amelyek könnyebbé teszik a terhességet, szülést?

Aki világéletében soha sem mozgott annak rémálom és kínszenvedés a szülés. Arra lennék kíváncsi, hogy melyek azok a mozgástechnikák, amelyek segíteni tudnak? Gondolom, elsõsorban a hasizmot kellene erõsíteni, de hogyan, milyen formában? A futás, lovaglás, hobbi tollasozás....ezek segítenek megkönnyíteni a teerhességet?

Legjobb válasz: Szia.nemtom hogy ha valaki csak a terhesség miatt kezdene el edzeni mennyire hatásos.a Saját tapasztalatom leírom 23 éves vagyok .balett táncos ..emellett gimnasztikáztam Elsõ gyerkõcömet várva 6. hónapig dolgoztam. Minden szerepet,bemelegítést megtudtam csinálni Csupán a háttérszerepeket kaptam..beöltöztetve ÉN

Szia.nemtom hogy ha valaki csak a terhesség miatt kezdene el edzeni mennyire hatásos.a Saját tapasztalatom leírom 23 éves vagyok .balett táncos ..emellett gimnasztikáztam Elsõ gyerkõcömet várva 6. hónapig dolgoztam. Minden szerepet, bemelegítést megtudtam csinálni Csupán a háttérszerepeket kaptam..beöltöztetve ÉN
1es vagyok.véletlen elküldtem ÉN úgy érzem, azzal hogy eleve sokat sportoltam, mozogtam könnyebb volt a terhességem, és a szülés is..3 óra össz Ha te ezen gondolkodsz bátran ajánlom a jógát, kezdõ gimnasztikát.futást mindenképp..az kitartóvá tesz
:) nekem az mondta a szülésznõ, mikor már jópár órája 5 perces fájásaim voltak és a méhszájam nem tágult az istennek sem, hogy azok, akik komolyan sportolnak vagy sportoltak nehezebben tágulnak, mert nagyon feszesek az izmok ott bennt is.De nem tudom mennyire igaz ez vagy csak vígasztalni akart.Én 26 órát vajúdtam, mire meglett a lányom.Én kosaraztam illetve lovagoltam... Amúgy a terhességem nekem is viszonylag könnyû volt, 42 hétig hordtam a lányom, de a 42. héten is vígan jöttem, mentem, mozgékony voltam, míg több ismerõsöm nagyon meg volt rogyva már a 30. héten és egyik sem sportolt életében sohasem. Viszont a jóga az szerintem is jó ötlet, arról sok pozitívat hallani a terhességgel/szüléssel kapcsolatosan.
Hát én nem sportoltam soha semmit úgymond aktívan, csak hobbiból bringáztam, néha elmentem futni. Az utóbbi néhány évben pedig totál semmit. Az elsõ gyermekem egy óra alatt lett meg onnan, hogy a szülõszobára bementem, a vajúdást nem igazán vettem fel, fájt, de nem volt vészes, jöttem-mentem, csináltam a dolgom. A második szülést nem veszem ide, mert az sürgõsségi császár volt. A felépülés viszont a sima és a császáros szülés után is meglepõen gyors volt. Szerintem ez genetika is vagy nem tudom. Amúgy én is a jógára gondolok, hogy az segíthet, a légzésben biztos, illetve az önkontrollban.
Szia, én 7 éve tai chiztam, mikor szültem. A terhesség normál lefolyású volt. Szülésnél, mondthatom, hogy csupán a méhösszehúzódásokat éreztem, azt is az oxitocin hatására. 5 óra kellett a lányom megszületéséhez az elsõ fájástól számítva. Amúgy szerintem az erõnlétben, a kitartásban számít valamit a sport. A tágulást, ami az egyik kulcsfontosságú dolog, nem igazán befolyásolja.

Melyek azok a sorozatok, amelyek függővé tesznek, nem lehet leállni a nézésével?

Olyanokra gondolok, amelyek annyi izgalommal szolgálnak, vagy csak egyszerűen olyan kellemesen hangulatosak, hogy ha megnézek belőle egy részt, a következőt is meg kell néznem és az azt követőt is. A sorozatok amelyeket végignéztem: Született feleségek, 24, Szökés, Day Break, Internátus, Trónok harca, Vámpírnaplók, Family Guy, H2O Sellőmesék, Amerikai horror sztori, Anubisz házának rejtélyei, Így jártam anyátokkal, Két pasi meg egy kicsi, Misfits, Amerikai fater, Szabrina a tiniboszorkány, A klón, Cinkosok..Lehet van még. :) (némelyikből csak egy-két évadot néztem meg) Hogy melyik volt az amelyikkel tényleg nem bírtam leállni?Biztosan a Szökés!Egyik rész után egyből jött a másik, pár nap alatt végignéztem egy évadot.Tényleg nagyon jó. Voltak, amelyekbe belekezdtem, mert ajánlották: Az Odaát, Bűbájos boszorkák, Agymenők, A zöld íjász nem jöttek be. Van valaki aki a felsoroltakon kívűl is tud mondani ilyen sorozatokat? :))

Legjobb válasz: Ja és bármilyen kategóriát mondhattok, igazából mindegy a sztori, csak ne legyen CSI Miami helyszínelõk meg társai.. néha jó elnézegetni egy két részt belõlük, de unalmassá válnak egy idõ után.Köszi.

A kérdező hozzászólása: Ja és bármilyen kategóriát mondhattok, igazából mindegy a sztori, csak ne legyen CSI Miami helyszínelõk meg társai.. néha jó elnézegetni egy két részt belõlük, de unalmassá válnak egy idõ után.Köszi.
Shameless - Szégyentelenek (amerikait ajánlom, nagyon egyedi és nagyon király, nekem a kedvencem) Walking Dead (ez inkább a horror rajongóknak a sorozatja, de nagyon könnyen be tud szippantani) Breaking Bad (bár az izgulós várakozás csak a 4. és 5. évadban teljesedik ki...) Modern család (ez inkább a könnyed, szórakoztató) Kaliforgia (ez is nagyon hangulatos)
A Shameless tényleg nagyon jó, pár nap alatt megnéztem az összes eddigi részt. Így, hogy írtad a Sabrina, a tiniboszorkányt, ajánlom még a Melissa és Joeyt, Melissa Joan Hart játszik ebben is, nekem egyik kedvencem.
Heló! Simpson család, Hatfields and McCoys - igaz, hogy "csak" 3 részes, de a hosszuk ellenére mindhármat megnézné az ember, egyben, naponta többször -, The Walking Dead, The IT Crowd, The Inbetweeners, Black Books, Sherlock.
Dexter, Doctor Who. Utóbbi inkább csak a 2. évadtól lesz ilyen, az elsõ elég középszerû szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, mivel ketten is írtátok, a Shameless-be kezdtem bele, és nagyon tetszik. :) Minden választ pontoztam, köszönöm.

Melyik az az arckrém amelyik tényleg feszessé simává fiatalossá teszi az arcbőrt?

Legjobb válasz: Ami tartalmaz kollagént,elasztint és Q10-et.

Ami tartalmaz kollagént, elasztint és Q10-et.

Melyik az a terhessegi teszt, amelyik a leghamarabb kimutatja a terhesseget?

Hanyadik naptol lehet tesztelni? Kotelezo kivarni az elmaradast?

Legjobb válasz: Mindegyik aktustól számolva 14-15 nap.

Mindegyik aktustól számolva 14-15 nap.
Nem a márka a lényeg, hanem az érzékenység. Kapható 10-es és 20-as, 25-s érzékenységû teszt is. A 10-es érzékenységû a legérzékenyebb, mivel már nagyon alacsony koncentrációban is kimutatja a HCG hormont. Tesztelni az ovuláció után 10-14 nappal érdemes, de az elmaradt mensit könnyebb észrevenni, mint, hogy mikor is volt ovuláció (annak aki nem hõmérõzik, vagy ovu-tesztel). Ezért nem kötelezõ, de ajánlott megvárni a késést, igen.
Nekem a nemvárt elõtt 5 nappal kimutatta a 25-ös érzékenységû x-epil.
A 10-es érzékenységû tesztek elõbb kimutatják. Érdemes legalább a nemvárt napjáig várni, és reggeli elsõ vizeletbõl csinálni.
Nekem a corax valt be legjobban. Amikor az x-epil meg annyira halvany volt, hogy mereszteni kellett a szemem, a corax mar eros csikot adott. dm kb 900 huf
3.válaszadó vagyok. Érdekes, nálam pont fordítva történt. Az x-epilen erõsebben láttam a csíkokat, míg a 10-es érzékenységûn nagyon-nagyon halványan. Minden nap erõsödött az olcsóbbikon, míg a drágább csak a nemvárt napján lett erõsebb. És sokaknak az x-epil vált be.
A tobbi 10-es teszt nekem se jott be, igy van, halvanyabbak voltak mint az x-epil. Es az x-epil nagyon is jo es megbizhato. Ugyanakkor a corax volt nalam a csucs, mert amikor meg az x-epil ketseges halvany volt, az mar eros csikot adott (kontrollal azonos eroset). Ezt konnyebben mutogattam apanak, mint az odakepzelos halvany tesztet, nekem ezert jott be. Ra 5-6napra az x-epil is szepen beerosodott. Ez is jo dolog, mert megnyugtato, hogy jol mennek a dolgok... :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!