Találatok a következő kifejezésre: Melyik az teszt amelyik a (16 db)

A segicségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt amelyik a legrövidebb idő után is kimutassa azt hogy terhes e vagyok?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de ezt muszáj... "A segítségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?" VÁlasz: leghamarabb a 10-es érzékenységû tesztek mutatják ki általában. Kérj ilyet a patikában. Együttléttõl számított 10-14. napnál hamarabb ne tesztelj, felesleges, addig még nemigen mutatja ki.

Ne haragudj, de ezt muszáj... "A segítségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?" VÁlasz: leghamarabb a 10-es érzékenységû tesztek mutatják ki általában. Kérj ilyet a patikában. Együttléttõl számított 10-14. napnál hamarabb ne tesztelj, felesleges, addig még nemigen mutatja ki.
Na itt van a nyelvész találkozó ??????
Gola: "na haragudj" Bocs de nem na, hanem ne! Csak, hogy én is kötekedjek! :D A kérdésre válaszolva, én a Gabriella tesztet ajánlom. Nekem a nem várt elõtt 4 nappal pozitív lett!
helyesen: "Na, itt van a nyelvész találkozó?"
8-as: teljesen jogos, amit írsz, szégyenlem is magam...
elsõ, na haragudj, de a tied sem 100%-os. "A segítségeteket szeretném kérni. Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja azt, hogy terhes vagyok?" vagy "A segítségeteket szeretném kérni. Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?"
A kérdésedre válaszolva: nekem az x-epil már az ovulációutáni 9.nap esti vizeletbõl halványan pozi lett.Hõmérõztem, ezért tudtam mikor volt peteérésem.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet mindenki tökéletes helyes írásból! Köszönõm a válaszokat, várok akkor még a tesztel.
A kérdező hozzászólása: Az x-epilt még nem próbáltam, holnap szerintem meg is veszem azt hétvégére talán már ki is mutassa.Köszi a választ :)

Melyik az a terhességi teszt amelyik a leggyorsabban kimutatja hogy terhes vagyok-e? és hány nap után?

Legjobb válasz: Bármelyik teszt kimutatja párpercen belül.Általában 5 percet kell várni és 10 perc után nem értékelhetõ a teszt.

Bármelyik teszt kimutatja párpercen belül.Általában 5 percet kell várni és 10 perc után nem értékelhetõ a teszt.
A kérdező hozzászólása: azthiszem rosszul tettem fel a kérdést, szóval hány nap után?
A menstruáció kimaradása után 2-3 nappal már általában nem tévednek a tesztek.Az elõzõ hozzászóló vagyok.

Melyik az a terhessegi teszt, amelyik a leghamarabb kimutatja a terhesseget?

Hanyadik naptol lehet tesztelni? Kotelezo kivarni az elmaradast?

Legjobb válasz: Mindegyik aktustól számolva 14-15 nap.

Mindegyik aktustól számolva 14-15 nap.
Nem a márka a lényeg, hanem az érzékenység. Kapható 10-es és 20-as, 25-s érzékenységû teszt is. A 10-es érzékenységû a legérzékenyebb, mivel már nagyon alacsony koncentrációban is kimutatja a HCG hormont. Tesztelni az ovuláció után 10-14 nappal érdemes, de az elmaradt mensit könnyebb észrevenni, mint, hogy mikor is volt ovuláció (annak aki nem hõmérõzik, vagy ovu-tesztel). Ezért nem kötelezõ, de ajánlott megvárni a késést, igen.
Nekem a nemvárt elõtt 5 nappal kimutatta a 25-ös érzékenységû x-epil.
A 10-es érzékenységû tesztek elõbb kimutatják. Érdemes legalább a nemvárt napjáig várni, és reggeli elsõ vizeletbõl csinálni.
Nekem a corax valt be legjobban. Amikor az x-epil meg annyira halvany volt, hogy mereszteni kellett a szemem, a corax mar eros csikot adott. dm kb 900 huf
3.válaszadó vagyok. Érdekes, nálam pont fordítva történt. Az x-epilen erõsebben láttam a csíkokat, míg a 10-es érzékenységûn nagyon-nagyon halványan. Minden nap erõsödött az olcsóbbikon, míg a drágább csak a nemvárt napján lett erõsebb. És sokaknak az x-epil vált be.
A tobbi 10-es teszt nekem se jott be, igy van, halvanyabbak voltak mint az x-epil. Es az x-epil nagyon is jo es megbizhato. Ugyanakkor a corax volt nalam a csucs, mert amikor meg az x-epil ketseges halvany volt, az mar eros csikot adott (kontrollal azonos eroset). Ezt konnyebben mutogattam apanak, mint az odakepzelos halvany tesztet, nekem ezert jott be. Ra 5-6napra az x-epil is szepen beerosodott. Ez is jo dolog, mert megnyugtato, hogy jol mennek a dolgok... :-)

Melyik az a terhességi teszt, amelyikkel a mensi megjövetele előtt lehet már tesztelni? Idáig kettőt vettem (hcg, gabriel), de ezekkel meg kell várni a mensi napját előbb nem használhatóak?

a beágyazódás utáni 3-4 napos terhesség kimutatására melyik teszt jó?

Legjobb válasz: Mindegyikkel várni kell..mert akármilyet is veszel, a szervezeted nem termel elegendõ hcg hormont és így negatív eredményt kapnál. Legyetek türelemmel már egy pár napon nem múlik semmi!!-Ez vonatkozik mindenkire aki mensi elõtt szeretne tesztelni, mert kikerülhettek egy téves eredményt, vagy egy felesleges tesztelést.

Mindegyikkel várni kell..mert akármilyet is veszel, a szervezeted nem termel elegendõ hcg hormont és így negatív eredményt kapnál. Legyetek türelemmel már egy pár napon nem múlik semmi!!-Ez vonatkozik mindenkire aki mensi elõtt szeretne tesztelni, mert kikerülhettek egy téves eredményt, vagy egy felesleges tesztelést.
A beágyazódás után negyedik nap úgy jön ki, hogy ha kb félidõben van peteérésed és aznap vagy együtt a pároddal, akkor utánna kb a 7. napon fog beágyazódni és erre jön rá a négy nap. Így számolva ez kb az esedékes mestruáció napja. Úgyhogy hamarabb nemigen érdemes egyik tesztel sem próbálkozni, mert nem lesz elég Hcg a szervezetedben amit kimutatna.
nem is tudom, de mindegyikre rá van írva, és a gyógyszertárban is megkérdezheted. :)

Melyik az a teszt amelyik a mensi előtt 4 nappal kimutatja a terhességet?

Valaki azt írta, hogy el?tte 4 nappal tesztelt pozitívat. Milyen teszttel?

Legjobb válasz: Szerintem inkább várd meg hogy kimarad-e a mensid... és azon a napon, vagy pár nappal késõbb tesztelj. Akkor elvileg már ki kellene mutatni, ha van elég hcg a szervezetedben. (így hallottam)

Szerintem inkább várd meg hogy kimarad-e a mensid... és azon a napon, vagy pár nappal késõbb tesztelj. Akkor elvileg már ki kellene mutatni, ha van elég hcg a szervezetedben. (így hallottam)
Én úgy tudom, hogy a clearblue nagyon érzékeny teszt (de jó drága is kb. 1600ft)
Igen, a clearblou nekem is kimutatta mensi elõtt.
Nekem a clearblue a mensi napján negatívat mutatott. Várj még egy pár napot szerintem.
SZIA NEKEM A clearblou MUTATTA KI A TERHESSÉGET MENZESZ ELÖTT SZERINTEM NAGYON JÓ ÉS MEGBIZHATÓ
GABRIEL, kb 800 ft.
Ez mind attol fugg, hogy mekkora HCG szinted. Mensi elott 4 nappal is ki lehet mar mutatni terhesseget

Melyik az a pszichológiai teszt, amely méri az ember tehetségét, életképességét, terhelhetõségét, rátermettségét a feladatra?

Milyen értéken alacsony átlagos és magas?

Legjobb válasz: Milyen feladatra? A tehetségre intelligenciatesztet mondanék, bár ott csak egyféle irányban mérnek tehetséget. 80 IQ a normális alsó határa, 100 az átlag, 130 a zseni. Nem tudom, hogy van-e érzelmi intelligencia teszt is, amely egy másik szempontból méri a rátermettséget. Erõsebben függ tõle a karrier, mint az intelligenciától. A többi inkább specifikus.

Milyen feladatra? A tehetségre intelligenciatesztet mondanék, bár ott csak egyféle irányban mérnek tehetséget. 80 IQ a normális alsó határa, 100 az átlag, 130 a zseni. Nem tudom, hogy van-e érzelmi intelligencia teszt is, amely egy másik szempontból méri a rátermettséget. Erõsebben függ tõle a karrier, mint az intelligenciától. A többi inkább specifikus.
Te hol hallottál ilyen tesztrõl? Vagy esetleg személyiségtesztre gondolsz?

Melyik az a teszt amelyikben több teszt is van?

és milyen árban van?

Legjobb válasz: Medi-lab kék színû változata 700körül

Medi-lab kék színû változata 700körül
Lily, 2 db-os, 1000 ft körül.

Mindegyik terhességi teszt téves pozitívat mutat pár óra után? Melyik az a fajta, amelyik biztosan nem?

Legjobb válasz: Sok teszt papírjára rá van írva, hogy egy idõ után a negatív eredmény pozitívvá változhat. Hogy mitõl, azt én sem írtam, ha nincs a vizeletben HCG... Ha pedig átvált pozitívvá, akkor valaminek lennie kellene.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál, sajnos nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Sok teszt papírjára rá van írva, hogy egy idõ után a negatív eredmény pozitívvá változhat. Hogy mitõl, azt én sem írtam, ha nincs a vizeletben HCG... Ha pedig átvált pozitívvá, akkor valaminek lennie kellene.
A téves pozitív oka az lehet, hogy minden nõi testben van nagyon minimális hcg hormon. Annyira kevés, hogy ez nem mutatható ki ilyen tesztekkel, de ha felszívódik a vizelet, egy idõ után az a minimális mennyiség is olyan sokáig van ott, hogy a teszt többnek érzékelheti, így pozitívat jelez. Nekem ezt mondta a nõgyógyászom, mert engem is érdekelt, hogy mitõl változhat a negatív pozitívvá. És téves pozitív is van. Mivel ezek a tesztek hibásak is lehetnek... De sok leendõ anyuka van itt, aki már találkozott a téves pozitív okozta csalódással.
Szia nekem a gravi hcg nem mutatott téves pozit azóta 7 hós a lányom és még mindig ott a két csik a teszten eltettem emlékbe...
Én olyat tudok elképzelni, hogy egy nagyon korai terhesség megszakad...vagy valaki görcsösen több csíkot akar látni, mint amennyi megjelenik és mindent csíknak lát már a végén. Viszont ha teljes száradás elõtt ferde területre teszed, vissza tud szivárogni a vizelet a kontlollcsík felõl, a hormonokkal átitatott részrõl, így már jártam, halvány pozitív lett, a következõ egyértelmûen negatív.
Nekem a Clearblue, a One step és a Corax is idõn túl - több, mint 1 óra múlva - lett két csíkos a nem várt után egy nappal is. Az elsõ gyermeknél is és a harmadiknál is ez volt annak ellenére, hogy középidõben fogant mind a kettõ. Azok a tesztek azóta is pozitívak. Amik pedig negatív tesztek voltak még 1 óra után is, az negatív is maradt. Velem ez történt.
Gabriel. Nekem még egy év után is ugyanolyan volt, mint elõször.
Nekem még soha-soha nem lett pozitív, pedig már több mint egy éve próbálkozunk, és sokszor teszteltem már sokfélével. Sõt az LH teszt sem lett pozitív száradás után.
nekem one minit van eltéve és még mindig ugyanolyan, mint amikor megcsináltam. az egyik 3 éve van eltéve a másik tavaly március óta. Igaz, hogy fénytõl elzárva vannak, mert úgy tudom, hogy ha fény éri, akkor eltûnnek a csíkok. Na meg ezek eleve pozitív tesztek. Szerintem ha abból indulunk ki, hogy a beta hcg jelenlétét mutatják ki a vizeletbõl, ami ugye csak akkor van jelen, ha terhes valaki, akkor ez alapján nem lehet téves pozitív tesztet csinálni. Vagyis olyan van, hogy valaki terhes, de még nem mutatja ki, de fordítva szerintem nem lehet tévedni.
nem kapcsolodik a témához de volna egy megjegyzésem akik irták h elteték emlékbe oké örültök a babának de figyi ismerjétek meg a fényképezöt akkor mert tök undi h amim a pisitek volt eltettétek :S
Elméletben negatív pad, gyakorlatban kitudja.
tolódzkodás elõre dõlve picit, meg negatív pad.

Melyik az az msn script amely lehetővé teszi h. a beszélgetés során egy üzenetben 5nél több hangulatjelet tudjunk elküldeni?

Legjobb válasz: Nekem a Windows Live Messenger van telepítve, azon nincs ilyen, akárhány smiley-t beilleszthetek a szövegbe! SÕT, különleges smiley-kat is lehet letölteni hozzá, egészen nagyokat, meg animációkat is... Feltelepítettem az MSN Plus bõvítményt, ezzel együtt meg egészen szuper lett lett, hangokat is be tudok illeszteni. Miért nem ezt használod? :-]

Nekem a Windows Live Messenger van telepítve, azon nincs ilyen, akárhány smiley-t beilleszthetek a szövegbe! SÕT, különleges smiley-kat is lehet letölteni hozzá, egészen nagyokat, meg animációkat is... Feltelepítettem az MSN Plus bõvítményt, ezzel együtt meg egészen szuper lett lett, hangokat is be tudok illeszteni. Miért nem ezt használod? :-]
StuffPlug:) én is ezt használom:D ez sokkal többet is tud mint sima 5 hangulatjelnél többet(pl. nem látja a másik hogy írsz meg a sima alap smileyn lehet állítani(visszafele nem tudom hogy nekem ez a gond vele:D))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!