Találatok a következő kifejezésre: Melyik az program, amely (94 db)

Melyik az program, amelyikkel a képernyőről lehet választani bootolási módokat?

Tehát nem kellett kilépni a bios-ba , a program elintézte. Korábban már használtam, de letöröltem véletlenül.

Legjobb válasz: Na jó, megmondom én: a BootSafe nevû progi. (közben mégis megtaláltam)

A kérdező hozzászólása: Na jó, megmondom én: a BootSafe nevû progi. (közben mégis megtaláltam)

Melyik az a magyarnyelvu program amelyikkel terkepet tudnek tenni az androidos oksotelefonomra, hogy mennyen a gps?

Legjobb válasz: Ahhoz hogy rátegyél nem kell program. Magát a navigációs programot kell beszerezned.

Ahhoz hogy rátegyél nem kell program. Magát a navigációs programot kell beszerezned.
Ha elárulod mire szeretnéd használni (tura, geocaching, autó), lehet, hogy tudnék segíteni.


Melyik az a program amelyikkel tömöríteni lehet mappákat (azthiszem . Zip fájlokká)? Olyan kéne amelyik ingyenes és nem kell hozzá regisztrálni.

Legjobb válasz: Ez is jó és az elõzõekkel ellentétben ingyenes. http://szoftverbazis.hu/szoftver/7-zip.html

Ez is jó és az elõzõekkel ellentétben ingyenes. http://szoftverbazis.hu/szoftver/7-zip.html
Én is a 7zip-re voksolnék! (Ha már, akkor linkeljük a hivatalos oldalát: http://www.7-zip.org/ )

Melyik az a program amelyet az középiskolák használnak gépírás oktatásra?

Sehol sem találom... szabad felületû, bármilyen szöveget lehet bevinni, a törlés gomb nem engedélyezett, lehet 1 és 10 percig gépelni, ezalatt az idõ alatt a karaktereket számolja. A parancsikon egy A betû és simán az a neve, hogy Type.

Legjobb válasz: Hát mi elõször rendes írógépen tanultunk, aztán meg Word-ben. Semmi különleges program nem volt...

Hát mi elõször rendes írógépen tanultunk, aztán meg Word-ben. Semmi különleges program nem volt...

Melyik a legkönnyebben kezelhető képszerkesztő program, amelyikkel meg tudom változtatni az arcbőröm színét (túl világos, fénylő lett)?

Ha egyáltalán van ilyen. Köszönöm!

Legjobb válasz: Relatív hogy neked mi a könnyû ,ez egy összetett feladat ha nincs célszoftvered : http://www.portraitprofessional.com/download/# Írd be a neved emailod és letölthetsz egy triál portréretusáló programot . De ezek amúgy fizetõsek. Ha gondolod küld át a képet megcsinálom neked ingyen. privátba

Relatív hogy neked mi a könnyû , ez egy összetett feladat ha nincs célszoftvered : http://www.portraitprofessional.com/download/# Írd be a neved emailod és letölthetsz egy triál portréretusáló programot . De ezek amúgy fizetõsek. Ha gondolod küld át a képet megcsinálom neked ingyen. privátba
ez a te oldalad : http://ipiccy.com/ és itt kezd : http://i.imgur.com/i1ZLpzS.jpg
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek! Elsõ köszi a fáradozást. :) Második, köszi szépen a linket, megpróbálkozom vele.

Melyik az a program, amellyel lehet házat berendezni és hasonló dolgokat véghez vinni?

Legjobb válasz: Én régebben az Ashampoo Home Designer-t használtam. De van még pár program: http://pcworld.hu/envisioneer-express-30-20061229.html http://lakberendezo.lap.hu/lakberendezo_szoftverek/23006443

Én régebben az Ashampoo Home Designer-t használtam. De van még pár program: http://pcworld.hu/envisioneer-express-30-20061229.html http://lakberendezo.lap.hu/lakberendezo_szoftverek/23006443
Nekem sweet home 3D van és rengeteg cucc is van hozzá. :) Ingyen, googléba ird be és kukkanzsd meg hogy az a program amit keresel.

Melyik az a képszerkesztő program, amelyikkel ilyet lehet csinálni? (lent)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=403715966354920&set=a.. ez tudom,hogy csak egy nadrág,de több képen is láttam már ilyen szerkesztést:))

Legjobb válasz: Képszerkesztõs kérdéseket ha megnézed, mindig a Gimp és Photoshop a válasz, kisebb nehézségûeknél esetleg a Photoscape. Itt az elsõ kettõ valamelyike kell, mivel rétegkezelés, kijelölés, maszkolás is van a szerkesztési mûveletek között. Ha sosem használtad egyik programot sem, akkor kicsi az esélye hogy sikerülni fog, mert egyik sem abból áll hogy lenyomsz egy gombot és kész a hatás. Több kicsi mûvelet adja meg azt a hatást, amivel ilyet elérhetsz. Ha nem megy, akkor rá tudsz a neten is keresni például a maszkolásra.

Képszerkesztõs kérdéseket ha megnézed, mindig a Gimp és Photoshop a válasz, kisebb nehézségûeknél esetleg a Photoscape. Itt az elsõ kettõ valamelyike kell, mivel rétegkezelés, kijelölés, maszkolás is van a szerkesztési mûveletek között. Ha sosem használtad egyik programot sem, akkor kicsi az esélye hogy sikerülni fog, mert egyik sem abból áll hogy lenyomsz egy gombot és kész a hatás. Több kicsi mûvelet adja meg azt a hatást, amivel ilyet elérhetsz. Ha nem megy, akkor rá tudsz a neten is keresni például a maszkolásra.
A kérdező hozzászólása: már mindegyik képszerkesztõt használtam, csak még nem találtam meg a megfelelõ mûveletet, meg hogy egyáltalán melyik képszerkesztõ programon keressem..:)
Keress rá a neten, youtube-on ha nem megy, mert magadtól is rá jöhetsz, bár elég nehézkesen :)

Melyik az a program, amelyik a számítógép aksijának töltését mutatja? A tálcán van, kék színű és egy aksi van benne. Hol lehet azt megtalálni?

Legjobb válasz: Nem programmal lehet, hanem be kell állitani, pl. Windows-ban: Tálcára jobb klikk Tuladonságok Értesitési terület Testreszabás Az értesitési területen megjelenõ ikonok és értesitések kijelölése És hámom lehetõségbõl választhatsz, de te Az Ikonok és értesitések megjelenése-t válasszad Majd Ok-ra klikk

Nem programmal lehet, hanem be kell állitani, pl. Windows-ban: Tálcára jobb klikk Tuladonságok Értesitési terület Testreszabás Az értesitési területen megjelenõ ikonok és értesitések kijelölése És hámom lehetõségbõl választhatsz, de te Az Ikonok és értesitések megjelenése-t válasszad Majd Ok-ra klikk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!