Találatok a következő kifejezésre: Melyik az program, ahol a (14 db)

Melyik az a program, ahol a kepet ki tudom rakni plakatnak?

Tehat a normal kep mellett a plakat foto!

Legjobb válasz: Az nem program, az egy egyszeru honlap. http://photofun.od.ua/

Az nem program, az egy egyszeru honlap. http://photofun.od.ua/

Melyik az a képernyő felvevő program, ahol a hangomat is tudom manipulálni? Elég gáz a hangom felvéve.

Legjobb válasz: vedd fel külön hangfájlként, és akár audacityvel is tudod változtatni.

vedd fel külön hangfájlként, és akár audacityvel is tudod változtatni.


Melyik az a program, ahol a halak úsznak a kurzor után? Esetleg etetni is lehet őket, (kétszer katt) mint pl. itt: loricicca. Blogspot.com/2011_06_01_archive. Html

Galaxy Tab-on is van hasonló..de én nem találtam sehol:/

Legjobb válasz: Ez egy weblapba illeszthetõ elem. innen tudod a scriptet kimásolni: http://abowman.com/google-modules/fish/ Az edit settingben tudod konfigurálni.

Ez egy weblapba illeszthetõ elem. innen tudod a scriptet kimásolni: http://abowman.com/google-modules/fish/ Az edit settingben tudod konfigurálni.

Samsung Galaxy advance telefonom van. Fordító programot szeretnék rá tenni, (német-magyar és magyar-német) Melyik az a program ahol csak rámondom a szót, és lefordítja hallás után?

Segítsen valaki,nagyon fontos lenne.Most van először okos telefonom

Legjobb válasz: google translate, de folyamatos netkapcsolat kell neki

google translate, de folyamatos netkapcsolat kell neki
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!

Melyik az a hely Budapesten ahol a lombik programot érdemes elkezdeni?

Sziasztok! már 3 éve próbálkozunk a férjemmel természetes úton de sajnos 3 korai vetélésen vagyok túl.Kérem azokat a n?ket akik hasonló cip?ben jártak és a lombik révén sikerült a baba , osztják meg velem a tapasztalataikat.Én azt hallottam a lombik programról hogy nagyon hosszú procedúra,ezért szeretnék megtudni egy kicsit többet róla és egyáltalán hol érdemes illetve milyen orvost ajánlatok.

Legjobb válasz: Szia! Én a Baross kórházba járok az endokrinológiára.Nagyon sokan járnak oda,de nem vészes a várakozási idõ. Eddig még nem sikerült, de még csak a 2. program ment le. Már láttam kijönni olyan hölgyet a dokitól, aki sírt a boldogságtól, mert neki sikerült. Murber Ákosnak hívják a dokit. Nézz szét azért még, de én egyenlõre nem váltok. Remélem segítettem, üdv:Andi

Szia! Én a Baross kórházba járok az endokrinológiára.Nagyon sokan járnak oda, de nem vészes a várakozási idõ. Eddig még nem sikerült, de még csak a 2. program ment le. Már láttam kijönni olyan hölgyet a dokitól, aki sírt a boldogságtól, mert neki sikerült. Murber Ákosnak hívják a dokit. Nézz szét azért még, de én egyenlõre nem váltok. Remélem segítettem, üdv:Andi
Szia! Budapest-Forgács Intézet!dr.Forgács Vince! Még nem tartunk a lombiknál, de több, mint 1, 5éve próbálkozunk (minden kivizsgálásunk rendben, minden ok velünk)de eddig még nem sikerült!

Melyik az a program ahol egy színt és közeli árnyalatait át lehet alakítani más színre?

Láttam egy oldalon a jelen autóját a csávónak és egy program segítségével kitett még 6-7 képet ahol más színû a fényezése. melyik ez a program?

Legjobb válasz: adobe kuler?

adobe kuler?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!