Találatok a következő kifejezésre: Melyik az program, ahol (19 db)

Melyik az az ingyenes program ahol fel lehet tölteni képet és meg lehet nézni hogy melyik haj hogy áll nekem?

Legjobb válasz: A feminán van ilyen program (http://www.femina.hu/frizuraproba) :)

A feminán van ilyen program (http://www.femina.hu/frizuraproba) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Melyik az az oldal, ahol megtudhatom, hogy melyik program mire való?

Szeretnék néhány programot letörölni, mert túl terhelt a gépem, de nem tudom néhányról,hogy mire valók, így nem tudom, melyeket törölhetem le.

Legjobb válasz: A gép lassúsága nem sokban függ össze azzal, hogy hány program van telepítve. Inkább attól függ, hogy mi az, ami el is van indítva.

A gép lassúsága nem sokban függ össze azzal, hogy hány program van telepítve. Inkább attól függ, hogy mi az, ami el is van indítva.
Nagyon egyszerûen ugy, hogy a Programok és szolgáltatások és Minden program listájáról kimásolod a program nevét a böngészõd cimsorába és Enter. Azután a Google elõhozza angolul vagy ha a forditód be van kapcsolva, akkor magyarul. Beleolvasol a program leirásába és már annyi fantáziádnak lennie kell, hogy eldöntsed: kell vagy nem. Ha nem, törlöd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!

Samsung Galaxy advance telefonom van. Fordító programot szeretnék rá tenni, (német-magyar és magyar-német) Melyik az a program ahol csak rámondom a szót, és lefordítja hallás után?

Segítsen valaki,nagyon fontos lenne.Most van először okos telefonom

Legjobb válasz: google translate, de folyamatos netkapcsolat kell neki

google translate, de folyamatos netkapcsolat kell neki
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!


Melyik az a hely Budapesten ahol a lombik programot érdemes elkezdeni?

Sziasztok! már 3 éve próbálkozunk a férjemmel természetes úton de sajnos 3 korai vetélésen vagyok túl.Kérem azokat a n?ket akik hasonló cip?ben jártak és a lombik révén sikerült a baba , osztják meg velem a tapasztalataikat.Én azt hallottam a lombik programról hogy nagyon hosszú procedúra,ezért szeretnék megtudni egy kicsit többet róla és egyáltalán hol érdemes illetve milyen orvost ajánlatok.

Legjobb válasz: Szia! Én a Baross kórházba járok az endokrinológiára.Nagyon sokan járnak oda,de nem vészes a várakozási idõ. Eddig még nem sikerült, de még csak a 2. program ment le. Már láttam kijönni olyan hölgyet a dokitól, aki sírt a boldogságtól, mert neki sikerült. Murber Ákosnak hívják a dokit. Nézz szét azért még, de én egyenlõre nem váltok. Remélem segítettem, üdv:Andi

Szia! Én a Baross kórházba járok az endokrinológiára.Nagyon sokan járnak oda, de nem vészes a várakozási idõ. Eddig még nem sikerült, de még csak a 2. program ment le. Már láttam kijönni olyan hölgyet a dokitól, aki sírt a boldogságtól, mert neki sikerült. Murber Ákosnak hívják a dokit. Nézz szét azért még, de én egyenlõre nem váltok. Remélem segítettem, üdv:Andi
Szia! Budapest-Forgács Intézet!dr.Forgács Vince! Még nem tartunk a lombiknál, de több, mint 1, 5éve próbálkozunk (minden kivizsgálásunk rendben, minden ok velünk)de eddig még nem sikerült!

Melyik az a program, ahol a kepet ki tudom rakni plakatnak?

Tehat a normal kep mellett a plakat foto!

Legjobb válasz: Az nem program, az egy egyszeru honlap. http://photofun.od.ua/

Az nem program, az egy egyszeru honlap. http://photofun.od.ua/

Melyik az a program ahol egy színt és közeli árnyalatait át lehet alakítani más színre?

Láttam egy oldalon a jelen autóját a csávónak és egy program segítségével kitett még 6-7 képet ahol más színû a fényezése. melyik ez a program?

Legjobb válasz: adobe kuler?

adobe kuler?

üdv. Melyik az a program ahol counter strike (cs 1.6) ban a, , tunk, , egy helyre megy? Tehát nem szórja szét.

Legjobb válasz: Aimbot, de ne használd, mert ki fognak banolni mindenhonnan.

Aimbot, de ne használd, mert ki fognak banolni mindenhonnan.
Üdv. Én nagy cheat szakértõ vagyok, ezért szívesen segítek görény társaimnak. A cheat neve konzol! Játék közben szimplán megnyomod a 0-t, és beírod, hogy unbindall vagy ha ez nem lenne elég erõs, akkor írd be azt, hogy bind w kill Valamelyik biztos beválik, jó szórakozást. Üdv
A kérdező hozzászólása: nem csalni akarok -_-" tényleg van egy olyan prog.ahol nem szór szét a fegyver :ASDAS:D a másik hogy ne akard már bindelni a beállításaim low:D
Amit te akarsz tudni, az bizony egy cheat!:) Az, hogy kettõnk közül ki a low, szerintem egyértelmû.:) Nem én tettem fel egy idióta kérdést, ilyen témában. Elõször azzal lennél tisztában, mit akarsz. Üdv
No Recoil amit te keresel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!