Találatok a következő kifejezésre: Melyik az progi, (46 db)

Számítógépen formáztad? Milyen fájrendszerre? Ha NTFS azt a telefon nem ismeri fel, formázd Fat32-re.
A kérdező hozzászólása: Fat-on volt, és Fat32-re formáztam a gépröl, de még mindig ott van a jelszó.

Melyik az a progi androidra amely lementi a telepített progikat . Apk-ban?

oot kell?

Legjobb válasz: Titanium Backup, root kell.

Titanium Backup, root kell.
A kérdező hozzászólása: köszi

Melyik az a Progi amelyik kiírja a winampbol státusba hogy milyen zenét halogatsz yahoo-ba?

jó lenne ha valaki tudna válaszolni.

Legjobb válasz: Létezik ilyen progi, de az a baj vele, hogy egy ideje már nem mûködik megfelelõen. A Yahoo letiltotta a gyors állapotváltásokat, így ha sokszor változik a státuszod, egy idõ után egyszer csak úgy marad. (Nálad változik, de senki más nem látja a különbséget...) Amúgy itt van: http://numedecod.ro/

Létezik ilyen progi, de az a baj vele, hogy egy ideje már nem mûködik megfelelõen. A Yahoo letiltotta a gyors állapotváltásokat, így ha sokszor változik a státuszod, egy idõ után egyszer csak úgy marad. (Nálad változik, de senki más nem látja a különbséget...) Amúgy itt van: http://numedecod.ro/


Hol találok olyan progit vagy melyik az a progi amely segítségével kilehet vágni egyszemély a képről vagy hogy egy bizonyos valamit kivágjak a képből?

Legjobb válasz: ACDSee Pro 2-t használok, elég komoly szerkesztõ van benne. Ha érdekel, tudok adni okosítottra linket :)

ACDSee Pro 2-t használok, elég komoly szerkesztõ van benne. Ha érdekel, tudok adni okosítottra linket :)
****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: adhatnál rá :) elõre is köszi :)

Melyik az az Androidos progi amivel felinstallált programokat lehet apk-ként lementei?

egyszer már használtam, csak elfelejtettem a nevét? Talán a File Expert, vagy más?

Legjobb válasz: Master cleaner tud ilyet

Master cleaner tud ilyet
Go backup is tudja.
Lucky Patcher

S. O. S. Melyik az a progi, amivel konvertálni tudok mp4-ből mp3-at?

Legjobb válasz: http://szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html

A kérdező hozzászólása: format factory, ez az, köszi, nem jutott eszembe a neve :)

Sony U telefonra melyik az a progi amivel lehet az előlapi kamerával fényképet készíteni? Ha egyáltalán van ilyen.

Már több programot leszedtem és kipróbáltam de egyikkkel se megy. A tükör programok is működnek ugyan, de nem lehet velük se fényképezni. Mindnél ott a kamera jel de not supported.

Legjobb válasz: És kell hozzá külön program. Nincs u-m hanem p-m de azon nem kell hozzá semmi. Átkapcsolom elõlapira és simán lehet fényképezni.

És kell hozzá külön program. Nincs u-m hanem p-m de azon nem kell hozzá semmi. Átkapcsolom elõlapira és simán lehet fényképezni.
U-nál is csak átállítod :-) nem kell hozzá külön program
A kérdező hozzászólása: És hol kell átállítani? Mert se a benne lévõ fényképezõgép se másik program beállításaiban nincs ilyen opció. Váltani csak videó vagy fénykép között lehet. Ez egy Sony U 2.3.7 android van benne. Azt én is tudom , hogy van benen elõlapi kamera és az mûködik is. Tükör programoknál kipróbáltam de fényképet nem lehet vele készíteni. Azok válaszát várom, akik kezében ott van egy ilyen telo és mûködik rajta az elõlapi kamerával a fényképezés. Azt is össze tudom szedni a guglival, hogy van benne ilyen, meg átállít, meg hasonló okosságok, csakhogy a Sony U készüléken ami itt van a kezemben ez mégse mûxik. Sehol nem találom rajta az átállítási lehetõséget.
Bal sarokba fent van az a négyzet a négyzetben ábra. arra rámész és a 2. ikon az "elülsõ kamera".
A kérdező hozzászólása: Köszi. Így már rátaláltam. Igazán sokat mondó egy ikon ez a kamera választáshoz. És még ezé fizetést is kap a tervezõje. Hát...
Hát az userek se különbek, mint a fenti példa is mutatja.
A kérdező hozzászólása: Ja, csak a sorrendet sem ártana figyelembe venni. Ki mit csinál kinek. Ki az okosabb, a készítõ vagy a felhasználó. Ha feltételezem, hogy a készítõ, mert elvileg úgy kellene hogy legyen, akkor a buta userrõl nem derülne ki soha, hogy buta. Ellenben fordított sorrendben a készítõ okossága átcsap okoskodásba. Amit okoskodással ugyan meg lehet próbálni tompítani, de csakély sikerrel, mint ahogy a fenti példa is mutatja, mert hogy nem sikerült meggyõznöd.
Miért lenne értelmetlen? Én egybõl megismertem -.-"

San andreashoz melyik az a progi amivel meg tudom nézni a játékban lévő kocsikat?

Az img toollal tudom berakni és van egy program amivel meg tudom nézni a kocsit.

Legjobb válasz: garage mod manager ezzel is be tudod rakni a kocsikat (nekem img tool-al foylamat hibákat ír ki ggmm-el semmi problémám)

garage mod manager ezzel is be tudod rakni a kocsikat (nekem img tool-al foylamat hibákat ír ki ggmm-el semmi problémám)
de am ggmm-el nem tod berakni a tuningot a kocsikhoz én próbáltam de semmi am img tool nagyon rossz a kocsikat be sem rakja xd meg a tuningot azt se lehet tudni hogy kell belerakni xd.

Melyik az a calkulátoros progi pc-re, amelyik kiszámolja, pld h mennyi kilobit 1 terrabayt meg ehez hasonlókat?

Legjobb válasz: egyszerû szorzás 1024es váltószámmal, valamint 8as szorzóval bit/byte között vagy csak simán gugliba beírod, van benne beépített számológép

egyszerû szorzás 1024es váltószámmal, valamint 8as szorzóval bit/byte között vagy csak simán gugliba beírod, van benne beépített számológép
Online nem jó? http://www.bitmatek.hu/
Egyszerû Google: Ilyen formában kell beírni: 1 Tb in KB Tud számolni mindent...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segitséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm de nem lett jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!