Találatok a következő kifejezésre: Melyik az porszívó-márka (2 db)

Melyik az a porszívó-márka amelyiket úgy reklámoznak, hogy egy baba fekszik rajta?

Olyat szeretnék venni ami szuperhalk!

Legjobb válasz: http://www.rowenta.hu/rowenta/frame.aspx

A kérdező hozzászólása: Köszönöm Évi! :)

Az orrszívó porszívó vagy az elemes porszívó szív erősebben? Tapasztalatok . Mennyire hatásos? Melyik márka a legjobb?

A kislányom nagyon fél a porszívó hangjától,ezért gondoltam hogy kipróbálnánk az elemes orrszívót.

Legjobb válasz: Sajnos az elemes nagyon sokkal rosszabb, mint a porszívós. Enyhe náthánál elég lehet, illetve pl. utazás közben jobb, mint a semmi, de rendesen nem tudod vele kiszívni az orrát. Csak azt tudom mondani, hogy idõvel megszokja a kicsi a porszívó hangját, addig sírni fog, de az õ érdeke, hogy ki legyen szívva. Nálunk kicsit segített, hogy a porszívót kiraktam az ajtón kívülre, behajtottam az ajtót amennyire lehetett és úgy szívtam az orrát. Illetve arra a fél percre akár letakarhatod egy vastag pléddel magát a porszívót, nem lesz ennyi idõ alatt baja, viszont tompít a hangján sokat.

Sajnos az elemes nagyon sokkal rosszabb, mint a porszívós. Enyhe náthánál elég lehet, illetve pl. utazás közben jobb, mint a semmi, de rendesen nem tudod vele kiszívni az orrát. Csak azt tudom mondani, hogy idõvel megszokja a kicsi a porszívó hangját, addig sírni fog, de az õ érdeke, hogy ki legyen szívva. Nálunk kicsit segített, hogy a porszívót kiraktam az ajtón kívülre, behajtottam az ajtót amennyire lehetett és úgy szívtam az orrát. Illetve arra a fél percre akár letakarhatod egy vastag pléddel magát a porszívót, nem lesz ennyi idõ alatt baja, viszont tompít a hangján sokat.
Ja, elsõ vagyok, most vettünk egy új porszívót, aminek annyira nincs hangja, hogy magam is meglepõdtem. Még alvó gyerek mellett is lehet simán porszívózni vele. Samsung eco wawe. Nagyon jó és állítható a szívásrõssége is.
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötletet, ki fogom próbálni.
Akkor inkább vegyél neki kézit. Befújod tengervizes orrspray-vel, összenyomod, bedugod az orrába és ott kiengeded. Nekünk nagyon bevált.
Az én lányom már két éves, de õ is fél a porszívótól..vagyis az orrszívástól. Ennek ellenére ezt tartom a legjobbb módszernek. Csak addig sír amíg szívom neki, de õ magának hozza a sprayt és a porszívót is, igaz ordítva. :-) Viszont pikk-pakk kicuppan belõle minden, aztán õ magának elpakol. Ha mondom, hogy porszívózunk, mindig megkérdi félve, hogy orrot kell-e, de aztán megnyugszik. Elvileg kipróbálhatod az elemeset, de az a véleményem, hogy nem lesz olyan hatékony.
Nekünk van mindkettõ, elemesbõl pont a zenélõs fajta, de ahogy már írták, a porszívós sokkal hatásosabb. Utazáskor használjuk az elemeset, ill. ha látok egy nagyobb darabot kikandikálni, azt gyorsan ki lehet szippantani, de ha komoly szörcsögés van, akkor sajna nem ér semmit az elemes... Nálunk is csak addig sír a babám, míg megy az orrszívás (porszívóssal), utána megölelem, szipog egy kicsit és már meg is nyugszik. Ja, amikor megvettem az elemeset, próbálkoztam azzal igazán kiszívni az orrát, attól is sírt. Mondjuk az én babámnak nem a porszívó hangjával van baja, mert képes elaludni ha porszívózok, szerintem inkább azt nem szeretik, hogy az orrukba dugunk valami kemény dolgot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!