Találatok a következő kifejezésre: Melyik az pia amiböl egy nagyon (1 db)

Szódásszifonba bele a legtöményebb pia amit találsz, némi ízesítéssel (aroma, citromlé, tömény szörp) és bele két patront... Aki látott már koleszos bulit közelrõl errefelé, tanusíthatja a hatást.
A 4. hozzaszolonak uzenem, hogy a tiszta alkohol 90%-os. Es azt nem ajanlatos tisztan inni hanem akarsz atmenni a masvilagra....
Spitz 80 rum, 80%-os. Tapasztalatból beszélek.
vagy pedig éhgyomorra iszol
Spitz rum, pálinka - nem a Fütyülõs, mert az csak aroma, leginkább a házit ajánlom, sima rum, pár pohár TGV-koktél (tequila, gin, vodka). Ebben a sorrendben :D De ne akard kiütni magad, mármint hányásig, szar lesz másnap. Inkább csak annyira igyál be, hogy marhajó kedved legyen és marhaságokat csinálj.
A tiszta alkohol 100%-os csak azzal a kis 'gonddal' hogy légnemû, nem tudják megkötni, a megkötött tiszta szesz 96%-os, ez az Etil-alkohol.De én az Absinthe-nál erõsebb italt nem javasolnék, ki tud ütni ez is szépen...:)
fütyülõs:) de amugy szinte már bármi...ha étgyomorra iszol:/
portorikói..azért evszélyes, mert finom is, és itatja magát:D na megiszol egyet kettõt és nem fogsz fázni a minuszban sem, garantálom
long island ice tea! 2cl fehér rum 2cl sötét rum 2cl tequila 2cl gin 2cl vodka 2cl citromlé 2cl cola ---a színe miatt
de létezik 100%-os alkohol de azt a sima lepárlással nem lehet elérni az igaz de vízelvonó szerekkel lehetséges csak ahhoz nem egy pince kell inkább fullextrás labor... abszint az nagyon jó ital keverve gyorsan kiüt az biztos pezsgõ vagy egy kis bor kísérõnek oszt 2-3 feles... amúgy ha csak abszintot iszol láttam már haver 8-9 felest ivott hát úgy szét osztva h 3-3, 5dl volt összesen és utána még beszélt járkált de 10 perc és kifeküdt teljesen olyan gyorsan történet nem bírt beszélni meg állni se csak kúszni nem is halott nem is látott...
Egy kevés tojáslikõr, pálinkával, felmelegítve...ettõl aztán lehet négykézláb mászkálni...
Hozzászólnék.A legerõsebb alkohol 98%os, de laboratóriumi körülmények között elõállítható 100%-os.És egyébként egy osztálytársam egy nagyon kicsit belekortyolt a 98%-os alkoholba a szemem láttára és nem lett semmi baja.
Van egyfajta rum, ami 80%-os és csak hígítva használják sütéshez. Valami spitz rum vagy mi a neve, nah abból ha iszol asszem fejreállsz. Italnagykerben kapható.
abszint valami mással keverve
vagy puerto ricoi rum :) Az még megközelíti az abszint alkohol tartalmát.
Tiszta alkohol (70%, patikában) egy kis aromával.
Vagy olyan italt iszól amiben gyümölcs van.Na ha megeszed a gyümölcsöt az már kidönt :)
Ha nem tisztán akarod inni a rövidet, akkor a matróz fröccs. Egy korsó sör, bele egy fél rum. Na, ebbõl igyál meg kettõt és K. O. Mi a volt pasimmal benyakaltunk hármat (mindketten elég jól bírjuk a piát, edzettek vagyunk), ezek után beestünk egy széntárolóba :P Na ez nagyon durva volt! Pláne mire onnan kimásztunk. Meg ahogy kinéztünk utána.
A tiszta alkohol hogyhogy nem 100%-os? Vagy olyat nem is lehet készíteni? Emlékeim szerint a salétromsavból is csak 38% a max.
A patikai alkohol 70%-os. Higítatlanul tényleg nem életbiztosítás meginni... de itt ugye "kiütésrõl" volt szó. A maximális alkohol 98% - eperpálinka talán létezik ilyen erõs - és erõsebb nem lehet, mert a levegõbõl kiszívja a vizet.
portoricói rum. de akármiylen töményt keversz az durva. meg a pálinka.
V Í Z!!!!!!
Én egy koktélra, a Long Island Ice Tea-ra szavazok. Nevével ellentétben meglehetõsen ütõs. Rövidben pedig a házi pálinka rulez.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Naponta inni sört nagyon illetlen/egészségtelen dolog egy fiatal nőnek?

Nagyon szeretem a sört, szinte naponta iszom 1-et, hétvégén többet a vacsora mellé, vagy baráti összejöveteleken. Nem az alkoholt szeretem, a berúgás annyira nem motivál, de nagyon szeretem a sör ízét, ha jó keserű, hideg. Egyszerűen tud hiányozni 1 üveg este.
Amúgy 21 vagyok, még szüleimmel lakom, ők azt mondják, hogy ez már nem illő, még egy fiúnak sem és elhízáshoz fog vezetni.
165 cm magas és 50 kiló vagyok, szóval abszolút nem kövér szerintem, pedig már régóta rendszeres sörivó vagyok, de mondom, mindig max 2-t iszom egy este, ha a 3.-at fölszusszantom már nem fejezem be, nem esik jól a sok.

Mit gondoltok erről?

5

Milyen bort ajánlotok ajándékba adni?

Nem igazán értek a borokhoz, a tanácsotokat szeretném kérni. Lassan vége az OKJ-s képzésnek, és azon gondolkodtunk, venni kéne valamit a tanároknak. A nőknek értelemszerűen csokor, a férfiaknak bor. Nem szeretnénk sokat költeni erre, de mégsem lenne tanácsos a koccintós... :D Az egyik tanárom vagy a Tokaji aszút szereti nagyon, vagy a Villányi nemtudommit. Egész órán saját magáról beszélt, nem tudom, miért nem jegyeztem meg! :D 2000 Ft-ért lehet venni viszonylag jó bort? És szerintetek OKJ-s vizsga végén szokás ajándékot adni?

9

A bort mivel érdemes keverni?

A vadász (boroskóla) kivételével. Természetesen nem minőségi borral akarom, olcsó borral szeretnék kipróbálni valami borkoktélt. Van itthon egy üveg száraz egri bikavér, meg egy üveg édes la fiesta. Melyikhez mit keverjek?

18

A vodka minősége függ e attól, hogy hányszor desztillálták?

5

Majd részegen milyen őrültségeket csináljak?

csakhogy egy kicsit jobb legyen a buli .. :DD
és emlékezzenek rám;)

9

Nagyon gáz alkoholt venni egy élelmiszerüzletben hétköznap? Ti mit gondolnátok egy 20-21 éves lányról aki egyedül áll sorba egy kis üveg vodkával a kosarában?

Lenéznétek? Alkoholistának néznétek? Elítélnétek? Vagy azért feltételeznétek, hogy nem egyedül issza meg, mint egy lerobbant alkesz, hanem csak koktél party-ba tart a barátaival. Mert esetemben a második igaz, 22/L vagyok, és megbeszéltük, hogy egy kis üveg vodkával szállunk be barátnőm és én, egyedül kell megvennem és később megadja a felét, de van bennem egy olyan érzés, hogy milyen szánalmas látvány már egy fiatal lány egyedül hétköznap ha piát vásárol. Én azt hinném, ha mást látnék, hogy alkoholista.
Ti hogy vagytok ezzel?

23

Hogyan készítsek házilag bodzabort illetve bodzapezsgőt? !? !

Elsősorban SAJÁT tapasztalatokra, véleményekre, receptekre jó tanácsokra lennék kíváncsi!

1

Hogyan nevezzem el a saját készítésű gyomorkeserű likőrömet?

Van egy jól bevált receptem, az évek folyamán kísérleteztem ki a mostani formáját, el kellene nevezni. Egyszerűen nem jut eszembe semmi. Nem árulni akarom, meg semmi, csak azért kéne neki a név, hogy a haverok(és később az unokáim:DD) ne "Dani likőrje" néven ismerjék, hanem valami vagány néven.

Hogyan szokás az ilyesmiket elnevezni? Tudom, hogy divat szentekről, de az nekem nem jó.

8

Valaki ivott már garrone cherryt?

nagyon üt?finom??:)

10

Ti szoktatok otthon inni valami alkoholt, ha egyedül vagytok otthon?

Mit és mennyit és milyen gyakran?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!