Találatok a következő kifejezésre: Melyik az pia amiböl egy nagyon (1 db)

Szódásszifonba bele a legtöményebb pia amit találsz, némi ízesítéssel (aroma, citromlé, tömény szörp) és bele két patront... Aki látott már koleszos bulit közelrõl errefelé, tanusíthatja a hatást.
A 4. hozzaszolonak uzenem, hogy a tiszta alkohol 90%-os. Es azt nem ajanlatos tisztan inni hanem akarsz atmenni a masvilagra....
Spitz 80 rum, 80%-os. Tapasztalatból beszélek.
vagy pedig éhgyomorra iszol
Spitz rum, pálinka - nem a Fütyülõs, mert az csak aroma, leginkább a házit ajánlom, sima rum, pár pohár TGV-koktél (tequila, gin, vodka). Ebben a sorrendben :D De ne akard kiütni magad, mármint hányásig, szar lesz másnap. Inkább csak annyira igyál be, hogy marhajó kedved legyen és marhaságokat csinálj.
A tiszta alkohol 100%-os csak azzal a kis 'gonddal' hogy légnemû, nem tudják megkötni, a megkötött tiszta szesz 96%-os, ez az Etil-alkohol.De én az Absinthe-nál erõsebb italt nem javasolnék, ki tud ütni ez is szépen...:)
fütyülõs:) de amugy szinte már bármi...ha étgyomorra iszol:/
portorikói..azért evszélyes, mert finom is, és itatja magát:D na megiszol egyet kettõt és nem fogsz fázni a minuszban sem, garantálom
long island ice tea! 2cl fehér rum 2cl sötét rum 2cl tequila 2cl gin 2cl vodka 2cl citromlé 2cl cola ---a színe miatt
de létezik 100%-os alkohol de azt a sima lepárlással nem lehet elérni az igaz de vízelvonó szerekkel lehetséges csak ahhoz nem egy pince kell inkább fullextrás labor... abszint az nagyon jó ital keverve gyorsan kiüt az biztos pezsgõ vagy egy kis bor kísérõnek oszt 2-3 feles... amúgy ha csak abszintot iszol láttam már haver 8-9 felest ivott hát úgy szét osztva h 3-3, 5dl volt összesen és utána még beszélt járkált de 10 perc és kifeküdt teljesen olyan gyorsan történet nem bírt beszélni meg állni se csak kúszni nem is halott nem is látott...
Egy kevés tojáslikõr, pálinkával, felmelegítve...ettõl aztán lehet négykézláb mászkálni...
Hozzászólnék.A legerõsebb alkohol 98%os, de laboratóriumi körülmények között elõállítható 100%-os.És egyébként egy osztálytársam egy nagyon kicsit belekortyolt a 98%-os alkoholba a szemem láttára és nem lett semmi baja.
Van egyfajta rum, ami 80%-os és csak hígítva használják sütéshez. Valami spitz rum vagy mi a neve, nah abból ha iszol asszem fejreállsz. Italnagykerben kapható.
abszint valami mással keverve
vagy puerto ricoi rum :) Az még megközelíti az abszint alkohol tartalmát.
Tiszta alkohol (70%, patikában) egy kis aromával.
Vagy olyan italt iszól amiben gyümölcs van.Na ha megeszed a gyümölcsöt az már kidönt :)
Ha nem tisztán akarod inni a rövidet, akkor a matróz fröccs. Egy korsó sör, bele egy fél rum. Na, ebbõl igyál meg kettõt és K. O. Mi a volt pasimmal benyakaltunk hármat (mindketten elég jól bírjuk a piát, edzettek vagyunk), ezek után beestünk egy széntárolóba :P Na ez nagyon durva volt! Pláne mire onnan kimásztunk. Meg ahogy kinéztünk utána.
A tiszta alkohol hogyhogy nem 100%-os? Vagy olyat nem is lehet készíteni? Emlékeim szerint a salétromsavból is csak 38% a max.
A patikai alkohol 70%-os. Higítatlanul tényleg nem életbiztosítás meginni... de itt ugye "kiütésrõl" volt szó. A maximális alkohol 98% - eperpálinka talán létezik ilyen erõs - és erõsebb nem lehet, mert a levegõbõl kiszívja a vizet.
portoricói rum. de akármiylen töményt keversz az durva. meg a pálinka.
V Í Z!!!!!!
Én egy koktélra, a Long Island Ice Tea-ra szavazok. Nevével ellentétben meglehetõsen ütõs. Rövidben pedig a házi pálinka rulez.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan készül a dianás cukor?

1

Aki szerint boltban nincs valódi pálinka, mire alapozza ezt?

10

Miért tartja a fém kanál a pezsgős üvegben a buborékot?

3

Ilyen jó minőségűek lennének ezek a házi pálinkák?

Az a tapasztalatom, hogy megiszok 2-3 feles házi pálinkát, és kellemesen érzem magam, de semmi bajom. Ugyanennyi bolti töménytől már rendesen be lennék rúgva. Csak én bírom jobban ezeket, vagy ezek tényleg ennyire jobbak? (azért írom a kérdést, mert mostanában sok ismerősöm leszólja ezeket az italokat, mert hogy gyümölcsöt nem látott meg stb. pedig szerintem ezek tényleg láttak gyümölcsöt nem úgy mind, a bolti cuccok?
Nektek mi a véleményetek erről?

4

A Ballantine's vagy a Black Velvet whisky a finomabb?

17

Az alkohol, ivás hány éves kor fölött megy ki a divatból?

Most a korosztályom(17-18-19-20év) sokan imádnak inni, bulizni, kocsmázni.
Alig várják az osztálytársaim a pénteket, hétvégét, hogy ihassanak, mehessenek "beb*szni".
És a legjobb történeteik a "megittam fél üveg vodkát, és ezt-azt csináltam!"
Meg "berúgtunk, és becsöngettünk mindehova egy utcában, és elrohantunk... rohadt nagy volt!"
Meg mutogatják a "partifotókat" amikor részegen milyen fejet vágnak egy fényképen.
Most ez sokak élvezik a ko9rosztályomból
De ez kifog menni majd a divatból, ha idősebbek lesznek?
Vagy Õk azok, akik a30-40-50 évesen borozni fognak járni a kocsmába, meg a grillezéses kertipartikon bepálinkáznak és mondják, hogy hogyan kéne vezetni ezt az országot?
Szóval az ivás, alkoholizálás nincs életkorhoz kötve? Aki inni akar az legyen akárhány, inni is fog?

5

Ha éjszaka 2-ig megittam 2 dl vodkát, ma délután 2-kor lehet már vezetni?

2

Mentalikőr szárított mentalevélből is elkészíthető, vagy csak friss mentalevélből? Illetve melyikből jobb, finomabb?

3

Ti a vodkát, vagy a pálinkát szeretitek jobban? Melyik nem "mar" annyira? Pálinkák közül melyiket? :D

17

Mit jelent az, hogy alkohlikot nyomtatni?

valaki tudja ?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!