Találatok a következő kifejezésre: Melyik az póz amiben a (17 db)

Melyik az a póz amiben a legjobban lehet érezni ha elmegy a férfi?

Legjobb válasz: Mindben lehet. A párom talán a kutya-pózban a leghevesebb. Tudod: térdelve, hátulról :)

Mindben lehet. A párom talán a kutya-pózban a leghevesebb. Tudod: térdelve, hátulról :)
Nem hiszem, hogy van különbség. Ha élvezi, akkor tudod, mikor van orgazmusa. Hogy érzed e fizikálisan , az attól függ, milyen erõvel lövell ki, de arra meg mindegyik póz jó:)

Melyek azok a pózok, amikor a pasi a legmélyebbre tud hatolni?

Legjobb válasz: attól függ hova s,zopásnán a mély torok elég sokáig behatol :D

attól függ hova s, zopásnán a mély torok elég sokáig behatol :D
sztem a lovaglós:)
lány lába a fiú nyakában, és közben "összehajtva"
Ejtõernyõ nélküli bázisugrás!
kutya, esetleg egymással szemben és a lábak a férfi nyakában
A kérdező hozzászólása: és melyiknél lehet a legerõsebben csinálni?
Szerintem is az mikor a lány lábai vagy a pasi nyakában vannak, vagy a pasi fogja és tartja a lábait a lánynak. Ott mélyre tud hatolni a pasi és lehet keményebben is csinálni.
A legmélyebben talán a kutya és a , , nyakba a lábat, , póz is elég mély. A legdurvábban szerintem úgy lehet, hogy a lány a hasára fekszik, tesz 1-2-3 párnát a hasa alá, és a férfi hátulról teszi be. Gyakorlatilag olyan mint a kutyapóz, nagyon mély, viszont jobb mozgási lehetoségeket ad. Szerintem így elég durván és mélyen lehet csinálni.

Melyik az a szex póz amit a nők legtöbbje élvez a legkönnyebben lesz orgazmusa?

Legjobb válasz: Én a misszionárius lábátkulcsolósra szavazok. Amúgy nem tudom minek akarsz általánosítani, rohadtul nincs értelme. Egyéni, teljesen. Tehát az jön ki, hogy legtöbb lovaglót szereti és te összefutsz eggyel aki a kutyát, akkor ugye te is rájössz, hgy ökörség általánosítani, mikor teljesen egyéntõl függ.

Én a misszionárius lábátkulcsolósra szavazok. Amúgy nem tudom minek akarsz általánosítani, rohadtul nincs értelme. Egyéni, teljesen. Tehát az jön ki, hogy legtöbb lovaglót szereti és te összefutsz eggyel aki a kutyát, akkor ugye te is rájössz, hgy ökörség általánosítani, mikor teljesen egyéntõl függ.
Amikor a nõ van felül és lovagol rajtad. akkor jobban ingerled a G pontját és a csiklója is odatud simulni a szerszámodhoz. Dupla élvezet ;)
Szerintem a többség a lovaglóra fog szavazni.. Én a kutyusra (:
lovagló és úgy a legjobb, ha közben majdnem teljesen ráfekszem a barátomra.
En a lovaglora szavazok :) 32/N
én is a kutyus ;]
Mindet imádom :PP
kutya:)
Én is a lovaglóra szavazok=) Vagy úgy hogy közben a barátom ingerli a mellbimbómat vagy, hogy rajta fekszem és a nyakamat csókolgatja:D
kutya, + õ térdel én hátulról ráülök terpeszben, ennél nincs jobb, de csak max két percig bírjuk mert mindketten elmegyünk.. :)
Misszionárius, nekem az olyan meghitt:) Már próbáltam több pózban is, de eddig ez vált be!:)
én a szembõl az ölébe ülõsre szavazok
utolsóhoz De a háton fekve, elõttem térdel, lábam a nyakában dolog is elsõosztályú. De igaza van az egyik elõttem szólónak, teljesen egyénfüggõ. Én pl. még orgazmusközeli állapotba se tudok kerülni lovagló pózba.
Én is a kutyára szavazok:D De a pacizás is lehet jó és az elõzõ kérdésre válaszolva nekem tuti hogy nem száraz:D eléggé durván nedves tudok lenni :$
Kutya, vagy hasonfekve
MINDENKI azt irja hogy a lovagló pózban , , hogy csináljátok? dörzsölitek a csiklót a pasi hasához de az nem túl száraz úgy? HOhgy kell segítsetek?
kutya 21/L
A kérdező hozzászólása: nah oksam :) ezek jo válaszok :D

LÁNYOKNAK! Ti mit szerettek az ágyban? Milyen pózokat és melyik a kedvencetek amiben a leghamarabb eljuttat titeket a párotok az orgazmushoz?

Legjobb válasz: Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:)), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L

Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:) ), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L
farkas póz, a párom ül a lyuk mellett és vonyít
Úgy tudsz leggyorsabban örömet okozni a párodnak, ha síkosítót raksz az ujjadra vagy benyálazod és szép lassan elkezded ott lent simogatni, gyengéden szinte hozzá sem érve, aztán nyalogatot kicsit, de felejtsd el magát a jukat, fölötte a csiklónál csinálj mindent.Ez a lik felett egy kis borsónyi valami, nagyon érzékenyen érj hozzá.Simogas ezt és csókolgasd hosszasan, majd rántsd magadhoz ugy, hogy ülsz egy széken vagy kanapén és rajtad ül õ szembõl, közbe dörzsölõdik a testedhez, nyalogasd közbe a mellét és csókold a száját.Nekem egy perc is sok és kész vagyok ezektõl :D :)
nekem lovaglópózban a legjobb, így én irányítom az ütemet és könnyebben el is élvezek
Lovagló a legjobb. Eddig én csak úgy élveztem el, az orált egyáltalán nem is szeretem, attól sem sikerült soha. Meg az ujjazás. De szeretem, ha a párom férfiként viselkedik az ágyban- szóval, õ irányít, néha kicsit határozottabban/erõsebben, de közben gyengéden érezteti, hogy szeret- csókok, tekintet, satöbbi. És persze, számomra nincs izgatóbb látvány/érzés, mikor a párom elélvez... Az az arc, meg a lüktetés odabent... *.*
a lovaglo pozbab az a jo h ha megfeleloen helyezkedsz es mozgatod a csipodet akkor az kozben izgatja a csiklot is.:)
én imádom a misszionárius pózt...szinte mindig így kezdjük és szorosan átölelve szeretkezünk. aztán átszoktunk váltani a keményebbre én pl imádom a kutyapózt vagy azt amikor õ ráül az egyik lábamra lovagló ülésbe a másik lábamat pedig a nyakának támasztom, ilyenkor jó mély a behatolás. de befejezni szinte mindig lovaglóba szoktuk mert neki meg az a jó ha én viszem el azt sokkal jobban élvezi
Leginkább amikor a fejem a sütõben van és a párom úgy nyom, hogy közbe mosogat.

Melyik az a póz, amivel könnyebb a teherbeesés?

Legjobb válasz: ha egészségesek vagytok akkor nem mulik a pózon a dolog. A gyertya póznak is csak akkor van jelentösége ha a katonák sebességével van gond. Ha ezzel nincs gond akkor ha felugrasz rögtön utána akkor is sikerülhet a baba. AMit nem árt ha tudsz hogy a magyar átlag a 4 hónap a teherbeesésre. Egy egészséges párnak jókor való együttlétböl is csak kb 20% az esély a terhességre.

ha egészségesek vagytok akkor nem mulik a pózon a dolog. A gyertya póznak is csak akkor van jelentösége ha a katonák sebességével van gond. Ha ezzel nincs gond akkor ha felugrasz rögtön utána akkor is sikerülhet a baba. AMit nem árt ha tudsz hogy a magyar átlag a 4 hónap a teherbeesésre. Egy egészséges párnak jókor való együttlétböl is csak kb 20% az esély a terhességre.
A misszionárius póz a legalkalmasabb. Persze máshogy is simán teherbe lehet esni, de ártani nem árt ilyenekre figyelni. A gyertyázás is lehet, h felesleges, de ki tudja.
Nem a poz ami kell a teherbeesesnek igy tok mindegy h csinaljatok a lenyeg jusson el oda ahova kell es osszejon.... ha mind a ketten egeszsegesek vagytok akkor mindegy. Ha lassabbak valoban a spermiumok utana gyertyapoz de ha gond van akkor fejenallva is csinalhatjatok nem befolyasol semmit.

Milyen pózban a legkönyebb átesni passzívként az elsõ alkalmon? Melyik az ami legkevésbé fáj? (meleg)

Legjobb válasz: Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)

Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)
Sima misszionárus. ne akard az elsõt annyira túl bonyolítani, csak érezd jól magad
:S
Oldalfekvõ helyzet, a felsõ láb behajlítva, az alsó láb kinyújtva a térdeim között
Én is az oldalfekvõs verzióban "veszítettem" el a "szüzességem". Legjobban úgy tud ellazulni az izom. Jah és egy jótanács. Amikor beteszi, kicsit nyomj rá, mint ha kakilnál. Sokkal könnyebben megy a behatolás és valóban az oldalfekvõs a legjobb elsõ lépésnek .
Igen, tolásnál lazul el a záróizom.
bár tudnék tanácsot adni...
sikosító kérémrõl el ne felejtkezzetek.

Melyk az a póz, amiben nem fáj annyira a nőnek?

Legjobb válasz: ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.

ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.
Ül egy fotelben és nézi, hogy te porszívózol.
Amikor kikötöznek egy szöges kereszthez, köteleket kötnek a csöcsödre amivel a levegõben lógatnak és közben korbáccsal verik a puncid, miközben egy tömeg szõrös zsidó kõvel dobál. Erre gondoltál nem?
Szerintem az a bajod hogy túl nagy a farkad. Ne told tövig és akkor talán nem fog neki fájni. Tudom hogy szex közben nehéz erre figyelni de ez van.
Normális esetben egyik póz sem fáj :/
Mondjuk ha drótkefével ingerled a csiklóját, akkor lehet, de akkor meg ajánlom ugyanezt a szemgolyóidon is kipróbálni :D
A kutyapózban elég mélyre tud menni a pénisz, annyira, hogy még fájjon is. Kezdjétek a misszionáriussal.
Ezt egyéne válogatja, kinek hogyan áll a méhe és melyik póz fáj, ha esetleg a péniszhegye eléri a méhszájat (általában a kutya vagy a lovaglópózban fordulhat ez elõ). De normális esetben, ha nem nyomják tövig bele a nõbe akkor nem szabad fájnia, különben gyulladásra kell gyanakodni.

Kismamáknak mi az a póz az utolsó trimeszterben, amiben a fekvés javasolt? Melyik oldalon ajánlatos aludni?

Azt hallottam, hogy valamelyik oldalon a kismama elnyomja a vérkeringést,és így nem kap elegend? vért, és az által oxigént a baba. Melyik oldal az ajánlatos?

Legjobb válasz: A bal oldaladon aludj! Bevallom én ezt sohasem tudtam betartani, az utolsó napokban örültem ha egyátalán el tudtam aludni, mert már mindegyik póz rettenetesen kényelmetlen volt. Egyébként az orvosom azt mondta, ha nincs semmi baj a terhesség alatt, akkor úgy aludhatsz, ahogy neked és a babának is kényelmes.Bár ilyen nem nagyon lesz!:)

A bal oldaladon aludj! Bevallom én ezt sohasem tudtam betartani, az utolsó napokban örültem ha egyátalán el tudtam aludni, mert már mindegyik póz rettenetesen kényelmetlen volt. Egyébként az orvosom azt mondta, ha nincs semmi baj a terhesség alatt, akkor úgy aludhatsz, ahogy neked és a babának is kényelmes.Bár ilyen nem nagyon lesz!:)
Elõször is oké, hogy a bal oldal jobb, de jó annak, aki be is tudja tartani! Nekem mostanában egyre jobban elõjön, hogy ha csak egy órát is alszom valamelyik oldalamon, megfájdul és át kell forduljak! Valamint ha a bal oldalamon fekszem, általában nem tetszik a babámnak! Szóval ha neki nem tetszik és nem hagy addig aludni, míg nem váltok, akkor nem is erõltetem ezt a balos dolgot! Szerintem te is aludj úgy, ahogy mindkettõtöknek a jobb! 26 hetes kismami
Képtelenség csak egyoldalt aludni. A bal oldal az ideális, de ha állandóan csak a bal oldalt feküdnék, akkor már fél oldali felfekvéseim lennének. Én mindkét oldalra fordulva szoktam aludni szoptatós párnával.
Én úgy tudom, hogy a bal oldalon! De én úgy alszom, ahogy mindkettõnknek kényelmes! Mit számít már, hogy az melyik, csak tudjak kicsit aludni!! Érezni fogod, mert ha a babának nem jó úgy, ahogy fekszel, hát olyan rúgdosásba kezd!
Szia! A bal oldal ajánlatos! Én ösztönösen azon tudtam csak aludni. Az utolsó idõben amikor a dokit kérdeztem, õ is azt mondta, hogy a bal oldal a jó! A háton fekvés és a jobb oldalon alvás nem jó! Hasonfeküdni meg úgysem tudsz a végefelé:)
a bal oldalon tudtam en is csak sokaig aludni, jobb oldalon nyomja el az ért a baba. most, igy az utolso napokban (szó szerint), mind a ket oldalon tudnek aludni, ha nem kene felorankent a wcre mennem ejszaka is. illetve ami nekem meg bejott, hogy szoptatós parna+nagyparna+ kisparna, es igy, felig ülõ, felig fekvõ helyzetben aludtam. aztan lecsusztam, es atfordultam baloldalra..amikor nagyon zsibbadtam, akkor felmásztam, és ugy aludtam.. és ne vessetek ram kavicsokat, de megbeszeltem a babaval, hogy neha a jobb oldalon is alszunk, altalaban kb fél- egy percnel nem volt tobb, es jelzett a manó, hogy fordulni kell, de azok a fel percek nagyon sokat jelentettek, amikor mar sehogy sem volt jó.
Szia! Én szinte csak a jobb oldalamon tudtam aludni, mert ha a bal oldalamra feküdtem olyan rudosódás ment, hogy csak na.Általában csak hajnalban tudtam át fordulni a bal oldalamra, amikor már a pici is aludt, és teljesen elgémberedtem.
Hát én is azt hallottam, hogy bal oldal az ajánlatos, de kérdem én mit tegyek ha a bal oldal a kislányomnak nem jó mert ott vannak a lábai és jelez is hogy nyomom?És mi van akkor ha hanyatt fekve ébredek?Merthogy ilyen is van.Megkérdeztem a védõnõt és a dokimat, azt mondta a baba úgyis jelez ha nem jó neki.Tehát én mindenhogyan alszom, kisasszony jelez ha nem jó neki, van egy szopis párnám és így sem alszom át a teljes éjszakát.Tehát azt javaslom tégy belátásod szerint.32 hetes kismama
Én sem tudok a bal oldalamon aludni sokáig mert a baba fölébred rá ha a bal oldalamra fordulok. A legkényelmesebb számomra, a hátonfekvés felhúzott lábakkal.
Örülök, ha tudok egyáltalán valahogy aludni, nem foglalkozom azzal, hogy éppen melyik oldalon. 39 hetes
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Nagyon szépen köszönöm a sok segítõ választ. Én a 38. hetemben járok. Már a 28. héttõl kezdve alig megy az alvás. Én, ha a jobb oldalon próbálok aludni kb. 5 perc után erõs bordafájdalmaim vannak, valamint a baba olyan erõs rugdosásba kezd, hogy nem is bírnám. Azért tettem fel a kérdésemet, mert még ha azt mondanák is, hogy aludjak a másik oldalamon, akkor sem tudnám azt megtenni. A múlt héten egy védõnõ szinte leszúrt, hogy én nem jó oldalon alszom, és ez árt a babámnak. Már aznap egész éjszaka bûntudatom volt emiatt, de mégsem tudtam a másik oldalamra fordulni. Most egy kicsit megnyugtattatok, de én is csak azt mondom, hogy mindenki aludjon úgy, ahogy neki jólesik, márha van ilyen. És nem kell mindent elhinnünk, mert az árt igazán a babánknak.

Lanyok, melyik az a poz amiben leginkabb osszejon az orgazmus?

lehetoleg reszleteket is irjatok, pl lovagloban hatradolve, misszionariusban felhuzott labbal, stb.

Legjobb válasz: hátulról, térdelve falnak támaszkodva, és közben fülbesuttogni/nyögni hajattépni 19L

hátulról, térdelve falnak támaszkodva, és közben fülbesuttogni/nyögni hajattépni 19L
Seggbõl szájba!
Hasonfekve, széttett lábbal, csiklódörzsivel, egyedül. 24/L
"kanál":)
én az érzelgõsebbet jobban szeretem :) és az nagyon felizgat amikor játszik velem a csaj de nem engedi hogy hozzáérjek
ha puszilgat, pl a nyakamat, simogat nagyon finoman, érzékien. :D
Az említetteken túl: ahogy megszabadul vagy megszabadítom a fehérnemûjétõl, na az felpörget, de az általad említett két pont nélkül ez nem ér semmit. ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!