Találatok a következő kifejezésre: Melyik az póz amiben (17 db)

LÁNYOKNAK! Ti mit szerettek az ágyban? Milyen pózokat és melyik a kedvencetek amiben a leghamarabb eljuttat titeket a párotok az orgazmushoz?

Legjobb válasz: Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:)), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L

Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:) ), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L
farkas póz, a párom ül a lyuk mellett és vonyít
Úgy tudsz leggyorsabban örömet okozni a párodnak, ha síkosítót raksz az ujjadra vagy benyálazod és szép lassan elkezded ott lent simogatni, gyengéden szinte hozzá sem érve, aztán nyalogatot kicsit, de felejtsd el magát a jukat, fölötte a csiklónál csinálj mindent.Ez a lik felett egy kis borsónyi valami, nagyon érzékenyen érj hozzá.Simogas ezt és csókolgasd hosszasan, majd rántsd magadhoz ugy, hogy ülsz egy széken vagy kanapén és rajtad ül õ szembõl, közbe dörzsölõdik a testedhez, nyalogasd közbe a mellét és csókold a száját.Nekem egy perc is sok és kész vagyok ezektõl :D :)
nekem lovaglópózban a legjobb, így én irányítom az ütemet és könnyebben el is élvezek
Lovagló a legjobb. Eddig én csak úgy élveztem el, az orált egyáltalán nem is szeretem, attól sem sikerült soha. Meg az ujjazás. De szeretem, ha a párom férfiként viselkedik az ágyban- szóval, õ irányít, néha kicsit határozottabban/erõsebben, de közben gyengéden érezteti, hogy szeret- csókok, tekintet, satöbbi. És persze, számomra nincs izgatóbb látvány/érzés, mikor a párom elélvez... Az az arc, meg a lüktetés odabent... *.*
a lovaglo pozbab az a jo h ha megfeleloen helyezkedsz es mozgatod a csipodet akkor az kozben izgatja a csiklot is.:)
én imádom a misszionárius pózt...szinte mindig így kezdjük és szorosan átölelve szeretkezünk. aztán átszoktunk váltani a keményebbre én pl imádom a kutyapózt vagy azt amikor õ ráül az egyik lábamra lovagló ülésbe a másik lábamat pedig a nyakának támasztom, ilyenkor jó mély a behatolás. de befejezni szinte mindig lovaglóba szoktuk mert neki meg az a jó ha én viszem el azt sokkal jobban élvezi
Leginkább amikor a fejem a sütõben van és a párom úgy nyom, hogy közbe mosogat.

Melyik az a póz, amivel könnyebb a teherbeesés?

Legjobb válasz: ha egészségesek vagytok akkor nem mulik a pózon a dolog. A gyertya póznak is csak akkor van jelentösége ha a katonák sebességével van gond. Ha ezzel nincs gond akkor ha felugrasz rögtön utána akkor is sikerülhet a baba. AMit nem árt ha tudsz hogy a magyar átlag a 4 hónap a teherbeesésre. Egy egészséges párnak jókor való együttlétböl is csak kb 20% az esély a terhességre.

ha egészségesek vagytok akkor nem mulik a pózon a dolog. A gyertya póznak is csak akkor van jelentösége ha a katonák sebességével van gond. Ha ezzel nincs gond akkor ha felugrasz rögtön utána akkor is sikerülhet a baba. AMit nem árt ha tudsz hogy a magyar átlag a 4 hónap a teherbeesésre. Egy egészséges párnak jókor való együttlétböl is csak kb 20% az esély a terhességre.
A misszionárius póz a legalkalmasabb. Persze máshogy is simán teherbe lehet esni, de ártani nem árt ilyenekre figyelni. A gyertyázás is lehet, h felesleges, de ki tudja.
Nem a poz ami kell a teherbeesesnek igy tok mindegy h csinaljatok a lenyeg jusson el oda ahova kell es osszejon.... ha mind a ketten egeszsegesek vagytok akkor mindegy. Ha lassabbak valoban a spermiumok utana gyertyapoz de ha gond van akkor fejenallva is csinalhatjatok nem befolyasol semmit.

Milyen pózban a legkönyebb átesni passzívként az elsõ alkalmon? Melyik az ami legkevésbé fáj? (meleg)

Legjobb válasz: Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)

Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)
Sima misszionárus. ne akard az elsõt annyira túl bonyolítani, csak érezd jól magad
:S
Oldalfekvõ helyzet, a felsõ láb behajlítva, az alsó láb kinyújtva a térdeim között
Én is az oldalfekvõs verzióban "veszítettem" el a "szüzességem". Legjobban úgy tud ellazulni az izom. Jah és egy jótanács. Amikor beteszi, kicsit nyomj rá, mint ha kakilnál. Sokkal könnyebben megy a behatolás és valóban az oldalfekvõs a legjobb elsõ lépésnek .
Igen, tolásnál lazul el a záróizom.
bár tudnék tanácsot adni...
sikosító kérémrõl el ne felejtkezzetek.

Melyk az a póz, amiben nem fáj annyira a nőnek?

Legjobb válasz: ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.

ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.
Ül egy fotelben és nézi, hogy te porszívózol.
Amikor kikötöznek egy szöges kereszthez, köteleket kötnek a csöcsödre amivel a levegõben lógatnak és közben korbáccsal verik a puncid, miközben egy tömeg szõrös zsidó kõvel dobál. Erre gondoltál nem?
Szerintem az a bajod hogy túl nagy a farkad. Ne told tövig és akkor talán nem fog neki fájni. Tudom hogy szex közben nehéz erre figyelni de ez van.
Normális esetben egyik póz sem fáj :/
Mondjuk ha drótkefével ingerled a csiklóját, akkor lehet, de akkor meg ajánlom ugyanezt a szemgolyóidon is kipróbálni :D
A kutyapózban elég mélyre tud menni a pénisz, annyira, hogy még fájjon is. Kezdjétek a misszionáriussal.
Ezt egyéne válogatja, kinek hogyan áll a méhe és melyik póz fáj, ha esetleg a péniszhegye eléri a méhszájat (általában a kutya vagy a lovaglópózban fordulhat ez elõ). De normális esetben, ha nem nyomják tövig bele a nõbe akkor nem szabad fájnia, különben gyulladásra kell gyanakodni.

Melyik az a póz amiben a legjobban lehet érezni ha elmegy a férfi?

Legjobb válasz: Mindben lehet. A párom talán a kutya-pózban a leghevesebb. Tudod: térdelve, hátulról :)

Mindben lehet. A párom talán a kutya-pózban a leghevesebb. Tudod: térdelve, hátulról :)
Nem hiszem, hogy van különbség. Ha élvezi, akkor tudod, mikor van orgazmusa. Hogy érzed e fizikálisan , az attól függ, milyen erõvel lövell ki, de arra meg mindegyik póz jó:)

Melyek azok a pózok, amikor a pasi a legmélyebbre tud hatolni?

Legjobb válasz: attól függ hova s,zopásnán a mély torok elég sokáig behatol :D

attól függ hova s, zopásnán a mély torok elég sokáig behatol :D
sztem a lovaglós:)
lány lába a fiú nyakában, és közben "összehajtva"
Ejtõernyõ nélküli bázisugrás!
kutya, esetleg egymással szemben és a lábak a férfi nyakában
A kérdező hozzászólása: és melyiknél lehet a legerõsebben csinálni?
Szerintem is az mikor a lány lábai vagy a pasi nyakában vannak, vagy a pasi fogja és tartja a lábait a lánynak. Ott mélyre tud hatolni a pasi és lehet keményebben is csinálni.
A legmélyebben talán a kutya és a , , nyakba a lábat, , póz is elég mély. A legdurvábban szerintem úgy lehet, hogy a lány a hasára fekszik, tesz 1-2-3 párnát a hasa alá, és a férfi hátulról teszi be. Gyakorlatilag olyan mint a kutyapóz, nagyon mély, viszont jobb mozgási lehetoségeket ad. Szerintem így elég durván és mélyen lehet csinálni.
A kazah igazság ökle
tehát azt figyelembe véve amit mondtál az egyik csaj ránéz a másik kezére és attól élvezik el?? vagy fejtsd már ki bõvebben és szerintem nem egy póz...
A kérdező hozzászólása: egymással szembe vannak, , , A" izgatja a saját kezével a , , B"-t és fordítva. pettingelnek. végülis akkor ez nem póz :) köszi

Fiúk, és lányok (ha megfigyeltétek), melyik az a póz, amiben Ti, illetve a párotok (amennyiben a párotok pasi), tovább tart míg elmegy?

Legjobb válasz: nálunk a misszionárius, mert ott õ irányít és mikor el akar menni leállítja magát, pihen egy kicsit, addig csókolózunk, és folytatja mikor úgy érzi. így akár 2 óráig is bírja

nálunk a misszionárius, mert ott õ irányít és mikor el akar menni leállítja magát, pihen egy kicsit, addig csókolózunk, és folytatja mikor úgy érzi. így akár 2 óráig is bírja
hát nekünk a hátulról..
nekünk tök mindegy, mi multiorgazmusosak vagyunk mind a ketten, akkor engedi el útjára gyönyör cseppeit a párom, amikor már a puncim nem bírja a gyûrõdést :) ) viszont a kutya póz, na az az egy, amikor van olyan, hogy kb két perc és eldurran, lehet a látvány, vagy ki tudja, de ez sem mindig van így ! úgyhogy ha hátulról kezdjük a szexet, akkor kezdhetjük elõlrõl :) )) 25/L
A párom minden pózban ugyanaddig bírja kb....!Misszionáriusban is van, h percek kérdése!Élvezzük a másikat, imádjuk egymást...!Ha olyan emberrel szeretkezel, akit szinte már rajongva szeretsz, csodálatos dolog a szex....Sõt még annál is több! :)
Nemtom, mi váltogatjuk a pózokat.:) Van aki ugyanabban a pózban csinálja végig?:) 21/F
Misszionárius pózban nagyon nehezen megyek el én is és a párom is. Hátulról imádjuk a legjobban:) Persze nem csak kutya pózban:)
Az én barátom harmadik alkalommal bírja a legtovább:) De ha másodjára pl oldalról csináljuk, akkor tovább bírja.

Lanyok, melyik az a poz amiben leginkabb osszejon az orgazmus?

lehetoleg reszleteket is irjatok, pl lovagloban hatradolve, misszionariusban felhuzott labbal, stb.

Legjobb válasz: hátulról, térdelve falnak támaszkodva, és közben fülbesuttogni/nyögni hajattépni 19L

hátulról, térdelve falnak támaszkodva, és közben fülbesuttogni/nyögni hajattépni 19L
Seggbõl szájba!
Hasonfekve, széttett lábbal, csiklódörzsivel, egyedül. 24/L
"kanál":)

Melyik az a szex póz amit a nők legtöbbje élvez a legkönnyebben lesz orgazmusa?

Legjobb válasz: Én a misszionárius lábátkulcsolósra szavazok. Amúgy nem tudom minek akarsz általánosítani, rohadtul nincs értelme. Egyéni, teljesen. Tehát az jön ki, hogy legtöbb lovaglót szereti és te összefutsz eggyel aki a kutyát, akkor ugye te is rájössz, hgy ökörség általánosítani, mikor teljesen egyéntõl függ.

Én a misszionárius lábátkulcsolósra szavazok. Amúgy nem tudom minek akarsz általánosítani, rohadtul nincs értelme. Egyéni, teljesen. Tehát az jön ki, hogy legtöbb lovaglót szereti és te összefutsz eggyel aki a kutyát, akkor ugye te is rájössz, hgy ökörség általánosítani, mikor teljesen egyéntõl függ.
Amikor a nõ van felül és lovagol rajtad. akkor jobban ingerled a G pontját és a csiklója is odatud simulni a szerszámodhoz. Dupla élvezet ;)
Szerintem a többség a lovaglóra fog szavazni.. Én a kutyusra (:
lovagló és úgy a legjobb, ha közben majdnem teljesen ráfekszem a barátomra.
En a lovaglora szavazok :) 32/N
én is a kutyus ;]
Mindet imádom :PP
kutya:)
Én is a lovaglóra szavazok=) Vagy úgy hogy közben a barátom ingerli a mellbimbómat vagy, hogy rajta fekszem és a nyakamat csókolgatja:D
kutya, + õ térdel én hátulról ráülök terpeszben, ennél nincs jobb, de csak max két percig bírjuk mert mindketten elmegyünk.. :)
Misszionárius, nekem az olyan meghitt:) Már próbáltam több pózban is, de eddig ez vált be!:)
én a szembõl az ölébe ülõsre szavazok
utolsóhoz De a háton fekve, elõttem térdel, lábam a nyakában dolog is elsõosztályú. De igaza van az egyik elõttem szólónak, teljesen egyénfüggõ. Én pl. még orgazmusközeli állapotba se tudok kerülni lovagló pózba.
Én is a kutyára szavazok:D De a pacizás is lehet jó és az elõzõ kérdésre válaszolva nekem tuti hogy nem száraz:D eléggé durván nedves tudok lenni :$
Kutya, vagy hasonfekve
MINDENKI azt irja hogy a lovagló pózban , , hogy csináljátok? dörzsölitek a csiklót a pasi hasához de az nem túl száraz úgy? HOhgy kell segítsetek?
kutya 21/L
A kérdező hozzászólása: nah oksam :) ezek jo válaszok :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!