Találatok a következő kifejezésre: Melyik az póz amiben (22 db)

LÁNYOKNAK! Ti mit szerettek az ágyban? Milyen pózokat és melyik a kedvencetek amiben a leghamarabb eljuttat titeket a párotok az orgazmushoz?

Legjobb válasz: Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:)), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L

Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:) ), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L
farkas póz, a párom ül a lyuk mellett és vonyít
Úgy tudsz leggyorsabban örömet okozni a párodnak, ha síkosítót raksz az ujjadra vagy benyálazod és szép lassan elkezded ott lent simogatni, gyengéden szinte hozzá sem érve, aztán nyalogatot kicsit, de felejtsd el magát a jukat, fölötte a csiklónál csinálj mindent.Ez a lik felett egy kis borsónyi valami, nagyon érzékenyen érj hozzá.Simogas ezt és csókolgasd hosszasan, majd rántsd magadhoz ugy, hogy ülsz egy széken vagy kanapén és rajtad ül õ szembõl, közbe dörzsölõdik a testedhez, nyalogasd közbe a mellét és csókold a száját.Nekem egy perc is sok és kész vagyok ezektõl :D :)
nekem lovaglópózban a legjobb, így én irányítom az ütemet és könnyebben el is élvezek
Lovagló a legjobb. Eddig én csak úgy élveztem el, az orált egyáltalán nem is szeretem, attól sem sikerült soha. Meg az ujjazás. De szeretem, ha a párom férfiként viselkedik az ágyban- szóval, õ irányít, néha kicsit határozottabban/erõsebben, de közben gyengéden érezteti, hogy szeret- csókok, tekintet, satöbbi. És persze, számomra nincs izgatóbb látvány/érzés, mikor a párom elélvez... Az az arc, meg a lüktetés odabent... *.*
a lovaglo pozbab az a jo h ha megfeleloen helyezkedsz es mozgatod a csipodet akkor az kozben izgatja a csiklot is.:)
én imádom a misszionárius pózt...szinte mindig így kezdjük és szorosan átölelve szeretkezünk. aztán átszoktunk váltani a keményebbre én pl imádom a kutyapózt vagy azt amikor õ ráül az egyik lábamra lovagló ülésbe a másik lábamat pedig a nyakának támasztom, ilyenkor jó mély a behatolás. de befejezni szinte mindig lovaglóba szoktuk mert neki meg az a jó ha én viszem el azt sokkal jobban élvezi
Leginkább amikor a fejem a sütõben van és a párom úgy nyom, hogy közbe mosogat.

Melyik az a póz, amivel könnyebb a teherbeesés?

Legjobb válasz: ha egészségesek vagytok akkor nem mulik a pózon a dolog. A gyertya póznak is csak akkor van jelentösége ha a katonák sebességével van gond. Ha ezzel nincs gond akkor ha felugrasz rögtön utána akkor is sikerülhet a baba. AMit nem árt ha tudsz hogy a magyar átlag a 4 hónap a teherbeesésre. Egy egészséges párnak jókor való együttlétböl is csak kb 20% az esély a terhességre.

ha egészségesek vagytok akkor nem mulik a pózon a dolog. A gyertya póznak is csak akkor van jelentösége ha a katonák sebességével van gond. Ha ezzel nincs gond akkor ha felugrasz rögtön utána akkor is sikerülhet a baba. AMit nem árt ha tudsz hogy a magyar átlag a 4 hónap a teherbeesésre. Egy egészséges párnak jókor való együttlétböl is csak kb 20% az esély a terhességre.
A misszionárius póz a legalkalmasabb. Persze máshogy is simán teherbe lehet esni, de ártani nem árt ilyenekre figyelni. A gyertyázás is lehet, h felesleges, de ki tudja.
Nem a poz ami kell a teherbeesesnek igy tok mindegy h csinaljatok a lenyeg jusson el oda ahova kell es osszejon.... ha mind a ketten egeszsegesek vagytok akkor mindegy. Ha lassabbak valoban a spermiumok utana gyertyapoz de ha gond van akkor fejenallva is csinalhatjatok nem befolyasol semmit.

SZÛK LÁNYOK? Melyik az a póz nektek ami a legkevésbé fájdalmas?

Nem vagyok annyira nagyon vastag,Barátnõm 45kg elég vékonyka,és valamiért nagyon nehezen jön össze a dolog,nedvesnek nedves,de a sok fájdalmas sextõl gondolom már nem is úgy kezd neki,de mit tegyek? Írnátok nekem pózokat ami annyira nem fáj,és esetleg valami tanácsot? Köszi

Legjobb válasz: a póz nem segít rajta de viszont a sok elõjáték igen! Nyald, ujjazd sokáig és amikor már ellazult és egy kicsit kitágult akkor jó lesz! Elõször 1 ujjal kezd utána 2 és a 3is próbáld meg de szerintem az már sok lesz! 18/F

a póz nem segít rajta de viszont a sok elõjáték igen! Nyald, ujjazd sokáig és amikor már ellazult és egy kicsit kitágult akkor jó lesz! Elõször 1 ujjal kezd utána 2 és a 3is próbáld meg de szerintem az már sok lesz! 18/F
Nálunk a barátom mindig kielégít elõtte orálisan! Én nem vagyok pici lány, de õ elég vastag, 14cm fölötti a kerülete, de semmi gond nincs. Ha azért szûk, mert mostaanában veszítette el a szüzességét, akkor hagyjátok legalább 1, másfél hétig, amíg meggyógyul :)
Egy puncin át tud férni egy gyerek. Most gondold el az mekkora a farkad viszonylatában. Igen, valszeg nem izgult fel eléggé, és fél, hogy fájni fog. Ha a hossz a probléma, akkor cowgirl?
A kérdező hozzászólása: És azt mondta az is a baja hogy olyan megtervezett az egész és nem spontán jön, és amikor már úgy érek hozzá , hogy simogatom a lábát..stb õ egybõl arra gondol hogy sexelni akarok, és ez zavarja... ilyet én még nem láttam, és sokszor fájt neki, és szerintem fél is..hogy tudnám kicsit felszabadítani? szeretném hogy élvezze a sexet :(
te mázlista, jó lenne már nekem is ilyen vékony barátnõ!:D
Mivel én is nagyon szûk vagyok, a partnerem sokáig nyal és ujjaz. Igazából nem a póz a lényeg. Legyél vele gyengéd, és a farkadat se rakd be tövig, csak akkor, ha már teljesen benedvesedett és ellazult
"Egybõl arra gondol, hogy szexelni akarsz..." Ez természetes, ezen nem lehet felháborodva. A nõ azért van, hogy a férfi szeretkezzen vele, és a férfi azért van, hogy a nõvel szeretkezzen. Ez nem újdonság, errõl szól a világ, egyébként mi a fenének lennének külön nõk és külön férfiak. Ezzel a gondolattal kellene megbékülnie a barátnõdnek, ha már egyszer egymásba szerettetek. Talán akkor könnyebb lesz téged befogadnia.
Mennyi idõt szoktál szánni az elõjátékra? Szoktad addig csókolgatni, simogatni, cirógatni a testét, az erogén zónáit, hogy annyira nedvesedjen, és annyira kívánjon már téged, hogy õ maga nyissa szét a combjait?
# 3 Lehet, hogy ez nagyon frappáns és meggyõzõ érvnek tûnik ebben a vitában, sokan szeretik bedobni ilyenkor, csak azt ne felejtsd el, hogy az anyai szervezet egyrészt hosszú hónapok draszitikus hormonális változásai készítik fel a szülés folyamatára, másrészt gondolom te is belátod, hogy egy nõ fizikai érzetek szintjén nem azt, és nem is ahhoz hasonlót szeretne megélni a hüvelyében, amit a szülés kitolási szakaszában. A szülés során egy kisbaba feje a hormonális változásoknak köszönhetõen - bámulatos módon - át fog férni azon a méhszájon is, ami most annyira zárt a felszálló fertõzések kivédése érdekében, hogy még egy gyufaszál sem férne rajta át. Szerintem épp ezért nincs értelme a szüléssel érvelni akkor, mikor azt a problémát kéne megoldani, hogy akár anatómiai okokból (a parnerek jelentõsebb méretbeli különbsége), akár lelki okokból fájdalmas egy nõ számára a szeretkezés. Attól pedig, hogy a hüvely - ellentétben egy erektált pénisszel - nem látható külsõ szemlélõ számára, talán el lehetne hinni és el lehetne fogadni, hogy a nõk között ugyanúgy vannak intim méretek tekintetében jelentõs különbségek, mint a férfiak között. Attól, hogy az én hüvelyem sokkal szûkebb az átlagosnál, és nem lennék képes egy 4 centi átmérõt meghaladó pénisz befogadására, én elhiszem, hogy vannak olyan nõk, akiknek az 5, vagy akár 6 centi átmérõ (ami konkrétan egy energiaitalos, illetve sörösdoboz mérete) sem jelent gondot, sõt talán éppen ilyen parnerre vágynak, mert az átlagos péniszméret esetén õk is és a parter is a "harangozó effekusra" panaszkodik.

Fiuk ti szeretitek azt a pózt amikor ölbe veszitek és ugy. Ha nem akkor melyik póz jön be nektek?

Legjobb válasz: Ha fogja a nyakam, belekapaszkodom a fenekébe és a levegõbe kapja tövig. Onnan nincs menekvés.

Ha fogja a nyakam, belekapaszkodom a fenekébe és a levegõbe kapja tövig. Onnan nincs menekvés.
A kérdező hozzászólása: És élvezitek is ti?
Igen. Nagyon is. Közben magamhoz szorítom és az egész testét érzem. Az egyik legjobb :)
Igen, szembõl és megfordulva is élvezem, imádom.
hat mi nagyon szeretjuk :)
Nos, én még soha nem próbáltam, de most nem is lenne kivel. :( 28/F
Igen.

Milyen pózban a legkönyebb átesni passzívként az elsõ alkalmon? Melyik az ami legkevésbé fáj? (meleg)

Legjobb válasz: Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)

Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)
Sima misszionárus. ne akard az elsõt annyira túl bonyolítani, csak érezd jól magad
:S
Oldalfekvõ helyzet, a felsõ láb behajlítva, az alsó láb kinyújtva a térdeim között
Én is az oldalfekvõs verzióban "veszítettem" el a "szüzességem". Legjobban úgy tud ellazulni az izom. Jah és egy jótanács. Amikor beteszi, kicsit nyomj rá, mint ha kakilnál. Sokkal könnyebben megy a behatolás és valóban az oldalfekvõs a legjobb elsõ lépésnek .
Igen, tolásnál lazul el a záróizom.
bár tudnék tanácsot adni...
sikosító kérémrõl el ne felejtkezzetek.

Melyk az a póz, amiben nem fáj annyira a nőnek?

Legjobb válasz: ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.

ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.
Ül egy fotelben és nézi, hogy te porszívózol.
Amikor kikötöznek egy szöges kereszthez, köteleket kötnek a csöcsödre amivel a levegõben lógatnak és közben korbáccsal verik a puncid, miközben egy tömeg szõrös zsidó kõvel dobál. Erre gondoltál nem?
Szerintem az a bajod hogy túl nagy a farkad. Ne told tövig és akkor talán nem fog neki fájni. Tudom hogy szex közben nehéz erre figyelni de ez van.
Normális esetben egyik póz sem fáj :/
Mondjuk ha drótkefével ingerled a csiklóját, akkor lehet, de akkor meg ajánlom ugyanezt a szemgolyóidon is kipróbálni :D
A kutyapózban elég mélyre tud menni a pénisz, annyira, hogy még fájjon is. Kezdjétek a misszionáriussal.
Ezt egyéne válogatja, kinek hogyan áll a méhe és melyik póz fáj, ha esetleg a péniszhegye eléri a méhszájat (általában a kutya vagy a lovaglópózban fordulhat ez elõ). De normális esetben, ha nem nyomják tövig bele a nõbe akkor nem szabad fájnia, különben gyulladásra kell gyanakodni.

Melyik az a póz amiben a legjobban lehet érezni ha elmegy a férfi?

Legjobb válasz: Mindben lehet. A párom talán a kutya-pózban a leghevesebb. Tudod: térdelve, hátulról :)

Mindben lehet. A párom talán a kutya-pózban a leghevesebb. Tudod: térdelve, hátulról :)
Nem hiszem, hogy van különbség. Ha élvezi, akkor tudod, mikor van orgazmusa. Hogy érzed e fizikálisan , az attól függ, milyen erõvel lövell ki, de arra meg mindegyik póz jó:)

Melyek azok a pózok, amikor a pasi a legmélyebbre tud hatolni?

Legjobb válasz: attól függ hova s,zopásnán a mély torok elég sokáig behatol :D

attól függ hova s, zopásnán a mély torok elég sokáig behatol :D
sztem a lovaglós:)
lány lába a fiú nyakában, és közben "összehajtva"
Ejtõernyõ nélküli bázisugrás!
kutya, esetleg egymással szemben és a lábak a férfi nyakában
A kérdező hozzászólása: és melyiknél lehet a legerõsebben csinálni?
Szerintem is az mikor a lány lábai vagy a pasi nyakában vannak, vagy a pasi fogja és tartja a lábait a lánynak. Ott mélyre tud hatolni a pasi és lehet keményebben is csinálni.
A legmélyebben talán a kutya és a , , nyakba a lábat, , póz is elég mély. A legdurvábban szerintem úgy lehet, hogy a lány a hasára fekszik, tesz 1-2-3 párnát a hasa alá, és a férfi hátulról teszi be. Gyakorlatilag olyan mint a kutyapóz, nagyon mély, viszont jobb mozgási lehetoségeket ad. Szerintem így elég durván és mélyen lehet csinálni.
Ha a lány lovagol.
Talán a lovagló, de nekem misszionáriuaban is sokáig megy. Kutyával már gondok vannak...
ha hallom, hogy a másik szobában dugnak a barátnõm szülei is
Lovagló.
nem tzdom a misszionáriuson kivül mást nem prábáltam
misszionárius jó
Általánosságban, ami hátulról történik, elég király

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!