Találatok a következő kifejezésre: Melyik az póz (84 db)

Melyik az a póz, amivel könnyebb a teherbeesés?

Legjobb válasz: ha egészségesek vagytok akkor nem mulik a pózon a dolog. A gyertya póznak is csak akkor van jelentösége ha a katonák sebességével van gond. Ha ezzel nincs gond akkor ha felugrasz rögtön utána akkor is sikerülhet a baba. AMit nem árt ha tudsz hogy a magyar átlag a 4 hónap a teherbeesésre. Egy egészséges párnak jókor való együttlétböl is csak kb 20% az esély a terhességre.

ha egészségesek vagytok akkor nem mulik a pózon a dolog. A gyertya póznak is csak akkor van jelentösége ha a katonák sebességével van gond. Ha ezzel nincs gond akkor ha felugrasz rögtön utána akkor is sikerülhet a baba. AMit nem árt ha tudsz hogy a magyar átlag a 4 hónap a teherbeesésre. Egy egészséges párnak jókor való együttlétböl is csak kb 20% az esély a terhességre.
A misszionárius póz a legalkalmasabb. Persze máshogy is simán teherbe lehet esni, de ártani nem árt ilyenekre figyelni. A gyertyázás is lehet, h felesleges, de ki tudja.
Nem a poz ami kell a teherbeesesnek igy tok mindegy h csinaljatok a lenyeg jusson el oda ahova kell es osszejon.... ha mind a ketten egeszsegesek vagytok akkor mindegy. Ha lassabbak valoban a spermiumok utana gyertyapoz de ha gond van akkor fejenallva is csinalhatjatok nem befolyasol semmit.
Másodiknak! Farkas póz: A férfi ül a lyuk mellett és vonyít.
A farkas póz.
elsõ_ az meg milyen?:D egyékbént én férfi vagyok, de szerintem a kutya semmiféle képpen sem, inkább a lovagó:DXD
A kérdező hozzászólása: ezek konkrét válaszok:)
misszionárius ;)

Melyik az a póz amelyikben a férfiak nem élveznek el olyan hamar?

Tudom, h ez szubjektív, de érdekelnének a tapasztalatok.

Legjobb válasz: Ez tényleg tök szubjektív, kinek melyik. Az adott pasinál (vagy ha pasi vagy, önmagadnál) kell kitapasztalni ezt. Váltogasd a pózokat, aztán csak rájössz... Elõzõ: :D

1. ott van:D
Ez tényleg tök szubjektív, kinek melyik. Az adott pasinál (vagy ha pasi vagy, önmagadnál) kell kitapasztalni ezt. Váltogasd a pózokat, aztán csak rájössz... Elõzõ: :D
1. :DDDDDD
Hát én pl. állva szinte egyáltalán nem tudok elmenni.
A farkas pózban. Amikor ülsz a lyuk mellett és vonyítasz!
ha a lány van felül (lovagol) :D
Amikor befogod egy satuba. Ha még mindig élvezi, használj fûrészport és vasreszeléket =P
én utálom, ha lovagolnak, alig érzek valamit... csak, ha nagyon ügyesen csinálja akkor. attól függ ki mit szeret, én pl akkor élvezek el legkésõbb, ha asztalon csináljuk
törökülés
Érdekes, aki a lovaglót írja...én akkor megyek el leghamarabb, ha nem én irányítok...bármilyen póz, ha nem én lököm, hamar kész...:(
Elsõ, XDXDXD
Kedves utolsó! Te valami csoda vagy, 2 óráig is bírod...:) )) Szerintem is egyénfüggõ..de a legjobb az elsõ válasz:)
Szerintem óvszer is befolyásolja. Én pl két órán keresztül is bírom úgy. :)
Lovaglóban élvezek el a legkésõbb.
Én azért írtam a lovaglót, mert valahogy mintha akkor érintkezne legkevesebbet a nemiszervünk, meg ez talán attól is függ, hogy a barátnõnk éppen hogy ugrál rajtunk. Nekem tényleg az, amivel többnyire a legtovább bírom.

Milyen pózban a legkönyebb átesni passzívként az elsõ alkalmon? Melyik az ami legkevésbé fáj? (meleg)

Legjobb válasz: Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)

Nekem az elsõ úgy történt, h háton feküdtem aztán a térdeim felhúztam a mellemhez. Egyáltalán nem fájt, de volt elõjáték meg én is akartam, ittam is meg minden. Pedig nem volt kis farka. Mellesleg a kedvenc pózom is ez, plusz mikor felvesz vállra. Legjobb!;)
Sima misszionárus. ne akard az elsõt annyira túl bonyolítani, csak érezd jól magad
:S
Oldalfekvõ helyzet, a felsõ láb behajlítva, az alsó láb kinyújtva a térdeim között
Én is az oldalfekvõs verzióban "veszítettem" el a "szüzességem". Legjobban úgy tud ellazulni az izom. Jah és egy jótanács. Amikor beteszi, kicsit nyomj rá, mint ha kakilnál. Sokkal könnyebben megy a behatolás és valóban az oldalfekvõs a legjobb elsõ lépésnek .
Igen, tolásnál lazul el a záróizom.
bár tudnék tanácsot adni...
sikosító kérémrõl el ne felejtkezzetek.

Melyek azok a pózok, amelyek elősegítik a könnyebb teherbe esést?

Legjobb válasz: Azaz igazság, hogy tudnotok kéne, hogy mi zajlik le olyankor amikor a pasi belétek élvez. Tehát ilyen baromságok, hogy ha kutyapózban csináluk akkor kiskutya, ha misszionárius pózban, akkor meg pap lesz belõle, ezek butaságok. Persze az imént viccet írtam le, csak mondom, hogy nézzetek utána mit csinál a méh olyankor amikor orgazmusa van, stb...

Azaz igazság, hogy tudnotok kéne, hogy mi zajlik le olyankor amikor a pasi belétek élvez. Tehát ilyen baromságok, hogy ha kutyapózban csináluk akkor kiskutya, ha misszionárius pózban, akkor meg pap lesz belõle, ezek butaságok. Persze az imént viccet írtam le, csak mondom, hogy nézzetek utána mit csinál a méh olyankor amikor orgazmusa van, stb...
Igen, ez valóban csak városi legenda, hogy a póz befolyásolja a teherbeesés lehetõségét. Még lovagló pózban sem kisebb ez az esély, pedig ott azért a gravitáció játszik rendesen:)
jó kérdés
Észak felé kell fordulni szeretkezés közben ...
Mióta próbálkoztok? Ha régóta voltatok orvosnál? Azt mondják ne görcsölj rá nagyon, s akkor könnyebben mehet a teherbe esés.
A kérdező hozzászólása: Igazából komolyabban még csak 3 hónapja :) ) szóval még nem olyan nagy a para, hogy még nincsen :)
Ja ohh akkor még úgymond ne csipogj! De ezt nem rosszból írom, én már több mint 1éve, az elõzõ pasimnál is 1év volt, de aztán lett a mostani Vele 17hónapja, de mivel már nem bízom a dokiban nem is járok! De a természetgyógyász ismim javasolta, palástfû tea, http://www.babatakarok.hu/baratcserje olvasgasd! http://homeopatia.info.hu/hu/orvosok.html Meg gondolom Te még azé fiatal is vagy, bár én sem vagyok öreg, de sztem idõsebb..
És regeltem még tavaly ciklus.hu-ra, ott jobban nyomon tudom követni az ovukat, mindent. Esetleg még ezt tudom javasolni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget! :)

Melyik az a póz amitől egy nő orgazmust tud elérni? Vagy ilyen nincs?

Legjobb válasz: Csatlakozom az elõttem szólókhoz, ez tényleg minden nõnél más lehet. Változatosan kell szexelni és figyelni a nõre. :) Nálam pl. a lovagló póz az, ami mindig orgazmussal végzõdik, ott leginkább én irányítok, és úgy mozgok, ahogy nekem a legjobb. Mégsem ez a kedvencem. :) Jobban szeretem, ha a férfi dominál, még akkor is, ha nem mindig végzõdik orgazmussal az együttlét. De ez én vagyok. A szomszéd biztosan máshogy szereti. :D

Csatlakozom az elõttem szólókhoz, ez tényleg minden nõnél más lehet. Változatosan kell szexelni és figyelni a nõre. :) Nálam pl. a lovagló póz az, ami mindig orgazmussal végzõdik, ott leginkább én irányítok, és úgy mozgok, ahogy nekem a legjobb. Mégsem ez a kedvencem. :) Jobban szeretem, ha a férfi dominál, még akkor is, ha nem mindig végzõdik orgazmussal az együttlét. De ez én vagyok. A szomszéd biztosan máshogy szereti. :D
Szerintem csajtól függõ... Meg, hogy a csávó, hogy nyomja...
Megint hülye kérdés, mindenkinél más. Eleve úgy teszed fel a kérdést, mintha lenne egy Csodapóz, az egyetlen, az instant orgazmus. *sírok*
A kérdező hozzászólása: Te k*rva ne így válaszolj mert felnyomom neked a slagot

Fiúk! Melyek azok a pózok ahol nem érzitek annyira a lányt és esetleg lelankadhat?

Legjobb válasz: ha már a lányba van, akkor nincs ilyen póz

ha már a lányba van, akkor nincs ilyen póz
Ilyen póz nincs.

Melyik az a póz amelyikkel könnyebben teherbe lehet esni?

Azt hallottam h.nem mindegy milyen pozban szeretkezek a párommal.Melyik póz a jó h.ha babát akarunk??

Legjobb válasz: hagyományos férfi felul pozban voltunk és igyekeztunk egyszerre kielégulni.ez segít elorébb lokni a fickokat:)

hagyományos férfi felul pozban voltunk és igyekeztunk egyszerre kielégulni.ez segít elorébb lokni a fickokat:)
Igazából tökéletesen mindegy. :)
mi az egyik gyerekünknél lovagló pózban voltunk, a másikban hátulról csináltuk éppen
Kislányom három éve, egy gyors hátulról történ együttlétbõl fogant. A kistesót szerettünk volna mindíg misszionáriusban voltunk. 8 hónap után ujra hátulról, és most itt a pocakban a kistesó))l
az en kislanyom 2009 november 17 en ugy fogant hogy a ferjem , aki azon a heten delutani-ejjeli muszakban dolgozott hazaert es hajnalban, meg mielott o elaludna es en felebrednek munkaba menni, hatulrol egy kellemes ebredest idezett elo nekem, szoval ugy ugy hogy mindketten oldalt voltunk (olyan kis kifli- nagy kifli)
Szerintem a nõ alul-férfi felül póz tévhit, nekem olyankor nagyon hamar kifolyik a sperma, míg a lovagló póznál vagy hátulról jobban bennem marad. Barátnõméknek lovagló pózban sikerült a baba és mondta is nekem, hogy próbáljuk ki tutti bejön majd. (1 éve próbálkozunk és általában a hagyományos pózban próbáltuk eddig peteérés környékén mert mindenhol ezt olvastam, de marhaság...)

Melyk az a póz, amiben nem fáj annyira a nőnek?

Legjobb válasz: ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.

ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.
Ül egy fotelben és nézi, hogy te porszívózol.
Amikor kikötöznek egy szöges kereszthez, köteleket kötnek a csöcsödre amivel a levegõben lógatnak és közben korbáccsal verik a puncid, miközben egy tömeg szõrös zsidó kõvel dobál. Erre gondoltál nem?
Szerintem az a bajod hogy túl nagy a farkad. Ne told tövig és akkor talán nem fog neki fájni. Tudom hogy szex közben nehéz erre figyelni de ez van.
Normális esetben egyik póz sem fáj :/
Mondjuk ha drótkefével ingerled a csiklóját, akkor lehet, de akkor meg ajánlom ugyanezt a szemgolyóidon is kipróbálni :D
A kutyapózban elég mélyre tud menni a pénisz, annyira, hogy még fájjon is. Kezdjétek a misszionáriussal.
Ezt egyéne válogatja, kinek hogyan áll a méhe és melyik póz fáj, ha esetleg a péniszhegye eléri a méhszájat (általában a kutya vagy a lovaglópózban fordulhat ez elõ). De normális esetben, ha nem nyomják tövig bele a nõbe akkor nem szabad fájnia, különben gyulladásra kell gyanakodni.

Anális szexnél melyik az a póz ahol a legkönnyebb a behatolás?

Nagyon szeretném kipróbálni fájdalom és kellemetlen érzés nélkül, de eddig nem jártunk sikerrel a párommal.

Legjobb válasz: Sok síkosító.Ujjal kitágítani és lassan betenni.Ja és a kutya póz. De miért akarjátok ha fájdalmas és kellemetlen érzés?

Sok síkosító.Ujjal kitágítani és lassan betenni.Ja és a kutya póz. De miért akarjátok ha fájdalmas és kellemetlen érzés?
Nos pózban nincs olyan hogy könnyebb. Az elsõ kommentben írták jól mit kell tenni. Egyébként ha a lány felül van õ irányít, misszionáriusban és kutya pózban pedig a fiú, szóval itt ezeket kell eldönteni. El kell dönteni, hogy a lány hol érzi biztonságosabban a dolgot.
A legkönnyebb:az ágyon vagy akárhol ahol jó:térdelsz a cicid érjen a padlzathoz és pucsits a fiu egy kicsivel legyen magasabban hogy lefelé hatoljon be.sok síkosito ujjazás, tágitás és csak lassan. Vagy a fiu ül te pedig ráülsz az elönye hogy te irányitod a sebességet.
padlózathoz
sok sikosító, ujjal tágitás, ha megbizol a barátodban és ha te azt mondod h ne tovább és megérti akkor a kutya póz, de abba az a lényeg h a fiu irányot, de ha a fiu alul van és te rajta ülsz akkor te irányítod a sebeséget.innét a te döntésed
Aloháj nekünk tegnap a bnõmmel úgy sikerült, hogy feltette a lábát a vállamra. és így meg is emelkedett a csípõje, fene, én irányítottam a sebességet, de nagyon figyeltem, hogy mikor mit reagál, és nem volt gond jah, és GUMIT használjatok, és análból vissza semmi féleképpen sem, mert fertõzésveszélyes!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Azt olvastam valahol, hogy kutyapózban nagyon feszes a végbélnyílás, ezért úgy nehezebb. Ott javasolták a misszionárius pózt. (valakinek tapasztalat?) Tegnap próbálkoztunk kutyapózzal, de hiába is próbáltam "ellazulni" az istennek sem ment. Ezért gondolom hogy a pózzal van gond, mert én nagyon szeretném. Párom abszolút megértõ és készséges. Ja és ki mire gondol közben? Vagy ez abszolút mind1? Kinek ami jó arra? Köszi a válaszokat.
Próbáljátok meg azt, hogy a lány hason fekszik, és a csípõje alá tegyetek egy kispárnát, ezzel kicsit megemelkedik a feneke, de nem nagyon, talán éppen annyira, hogy kellemes pózban legyen a behatoláshoz, ez a póz jó vaginális közösüléshez is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!