Találatok a következő kifejezésre: Melyik az ovuteszt, amit (2 db)

Melyik az az ovuteszt, amit ketté lehet vágni?

A Corax, amit a DMben lehet kapni, az kazettás, ugye?

Legjobb válasz: A tesztcsíkos ovu teszteket tudod kettévágni. Pl. Evidence tesztcsík.

A tesztcsíkos ovu teszteket tudod kettévágni. Pl. Evidence tesztcsík.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a villám választ! :)
én a tescoban vettem, Baby teszt a neve
bármelyiket keté tudod vágni, amelyik nem kazettás...ez rá van írva a dobozokra (Lilly, medi lab...ezek is tesztcsíkok)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket! A Rossmannban sikerült vennem, BabyMark a neve, narancssárga doboz kisbaba fényképpel. 2890ft.

Melyik napot számoljátok az 1. dpo-nak? Azt, amikor pozitív az ovuteszt vagy az első negatív tesztes napot?

Legjobb válasz: a peteérés utáni elsõ napot, ez csak ovu tesztbõl nem állapítható meg mert van akinek lassabban ürül ki a hormon a szervezetébõl és akkor még + a teszt az ovu utáni napon is, van akinek meg csak egy napon + az ovu teszt és rá 1-2 napra van valóban ovulációja.

a peteérés utáni elsõ napot, ez csak ovu tesztbõl nem állapítható meg mert van akinek lassabban ürül ki a hormon a szervezetébõl és akkor még + a teszt az ovu utáni napon is, van akinek meg csak egy napon + az ovu teszt és rá 1-2 napra van valóban ovulációja.
Én az elsõ negatív napot számolnám, de nekem az ovum elõtt mindig nagyon fáj már a hasam, és onnan tudom hogy mikor volt az ovum, hogy egyszer csak már nem fáj. NA én azt a napot veszem elsõnek, de így könnyû :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!