Találatok a következő kifejezésre: Melyik az ovuteszt, (5 db)

Ha az ovuteszt negatív de van tojásfehérjés nyák akkor melyiknek higyjek?

Legjobb válasz: Ilyenkor azért érdemes próbálkozni, akármilyen az ovuteszt. Más szempontból: a termékeny nyák akár 5-6 nappal is megelõzheti az ovulációt, ez nagyon egyéni. Vedd egy jelnek, hogy most napokon belül eljön az ovu ideje, + lesz az ovuteszt is.

Ilyenkor azért érdemes próbálkozni, akármilyen az ovuteszt. Más szempontból: a termékeny nyák akár 5-6 nappal is megelõzheti az ovulációt, ez nagyon egyéni. Vedd egy jelnek, hogy most napokon belül eljön az ovu ideje, + lesz az ovuteszt is.
ovu tesztnek, de pár nap múlva az is + lesz, ezt jelzi a nyák. (a nyák elõrébb jelez, mint a teszt)
A kérdező hozzászólása: igazatok volt ma pozi lett az ovutesz. Elvileg mikor lesz tüszõrepedés?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
szia ha 28 napos a ciklusod és 14. napon van pé-d akkor kb a 12. napon kezd el használni. akkor pozitiv ha egyforma erös a két vonal vagy a teszt vonal erösebb mint a controll. ha csak látszik de gyengébb akkor az negativ. ha a 12. napon neg lesz, másnap ne használd.. csak a 14, napon és mindig este azonos idöben olyan6 vagy 7 körül, de elötte 2 orán átne igyál, tönény legyen a pisi mert akkor termelödik az a hormon este.. ha poz lesz a teszted akkor mindennap csinálj, éálltalában 2 napig erösen poz, ha hirtelen negativ lesz aznap volt a tüszörepedés akkor mindent bele, meg a poz napokon is. ha kevés vagy nem jol mozgo spermátok van akkor poz nap elött ne sex. ha van mégkérdésed szolj. 32

Melyik napot számoljátok az 1. dpo-nak? Azt, amikor pozitív az ovuteszt vagy az első negatív tesztes napot?

Legjobb válasz: a peteérés utáni elsõ napot, ez csak ovu tesztbõl nem állapítható meg mert van akinek lassabban ürül ki a hormon a szervezetébõl és akkor még + a teszt az ovu utáni napon is, van akinek meg csak egy napon + az ovu teszt és rá 1-2 napra van valóban ovulációja.

a peteérés utáni elsõ napot, ez csak ovu tesztbõl nem állapítható meg mert van akinek lassabban ürül ki a hormon a szervezetébõl és akkor még + a teszt az ovu utáni napon is, van akinek meg csak egy napon + az ovu teszt és rá 1-2 napra van valóban ovulációja.
Én az elsõ negatív napot számolnám, de nekem az ovum elõtt mindig nagyon fáj már a hasam, és onnan tudom hogy mikor volt az ovum, hogy egyszer csak már nem fáj. NA én azt a napot veszem elsõnek, de így könnyû :-)


Melyik az az ovuteszt, amit ketté lehet vágni?

A Corax, amit a DMben lehet kapni, az kazettás, ugye?

Legjobb válasz: A tesztcsíkos ovu teszteket tudod kettévágni. Pl. Evidence tesztcsík.

A tesztcsíkos ovu teszteket tudod kettévágni. Pl. Evidence tesztcsík.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a villám választ! :)
én a tescoban vettem, Baby teszt a neve
bármelyiket keté tudod vágni, amelyik nem kazettás...ez rá van írva a dobozokra (Lilly, medi lab...ezek is tesztcsíkok)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket! A Rossmannban sikerült vennem, BabyMark a neve, narancssárga doboz kisbaba fényképpel. 2890ft.

Melyik napon kezdhetem az ovuteszt használatát?

A ciklusaim elegge szabalytalanok, 24 es 30 nap kozott. Mikor lenne ajanlatos elkezdeni a tesztelest? Egyesek szerint a ciklus 8 napjan egyesek szerint eleg a 11 napon.Mit tanacsoltok?

Legjobb válasz: Ez így elég nehéz. Próbáld a 11. naptól. Próbálkozhatnál az ébredési hõmérséklet méréssel is, mert úgy nem maradsz le róla biztosan.

Ez így elég nehéz. Próbáld a 11. naptól. Próbálkozhatnál az ébredési hõmérséklet méréssel is, mert úgy nem maradsz le róla biztosan.
szia én szerintem a 11 napon kezd el és addig csináld mig egy igazán erõs csíkot nem látsz a tezst mezõben akkor aztán mindent bele sok sikert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!