Találatok a következő kifejezésre: Melyik az oldal ahol csak a (9 db)

Nincs ilyen. Ahol van, ott pár centet kereshetsz. Az ára pedig: az adataid, az ismerõseid adatai...
Szerintem te a Messenger Plus!-ra gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Nem mert az megvan hanem volt még 3-4 vagy több évvel ezelõtt nagy menõ dolog egy weboldal ahova beírtad hogy virág és többféle betûtípussal kidobta és bemásolhattad de nem feltételn msn-re másolhattad be hanem akkor még myvip-re meg iwiw-re is
A kérdező hozzászólása: hasonló mint ez az oldal úgynevezett msn név generátor de ez nem az az oldal és beírtam google és nem találom még mindíg http://www.flashgame.netau.net/msnname/

Melyik az az oldal ahol végtelen zene szól (mint pl a nyan cat) csak ufóval? :D

Legjobb válasz: Na azt még nem ismerem, de ajánlom ezt: www.shutupwomangetonmyhorse.com ha esetleg nem ismered. :D

Na azt még nem ismerem, de ajánlom ezt: http://www.shutupwomangetonmyhorse.com ha esetleg nem ismered. :D
A kérdező hozzászólása: 1. pont ezt hallgatom xddd 2. hát, nem ez volt a kérdés...:D
elsõ: én ezt úgy ismertem hogy http://www.lookatmyhorsemyhorseisamazing.com


Melyik fajta számítógépasztal jobb? Ahol csak elöl és hátul van nyitva a gépháznál, vagy ahol oldalt is? Az egyik ugye a szellõzés miatt jobb, de jobban belemegy a por. Melyik a jobb?

Legjobb válasz: a számítógépet nem érdekli az asztal, legyen rendes porszûrõs ház és annyi. De évente legalább 1x takarítani ígyis úgyis ajánlott.

a számítógépet nem érdekli az asztal, legyen rendes porszûrõs ház és annyi. De évente legalább 1x takarítani ígyis úgyis ajánlott.
A kérdező hozzászólása: A takarítás alapvetõ. Meg ugye a hûtést se papírlegyezõvel gondoltam. De azt hittem a porosodást vagy a melegedést ennél jobban befolyásolja.
egyébként az ilyen számítógépasztaloktól a hideg kiráz: http://images.kika.com/db/3/a/3/15080443_2_z.jpg Szerintem sokkal jobb egy ilyesmi, ami nincs tele felesleges elemekkel a gép meg mehet a földre, vagy ha van tartója mint itt akkor arra: http://taneszkoz.unas.hu/shop_ordered/6083/shop_pic/EBR80_8... De hát kinek mi a jó.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ valami családi központ lehet. Ráfér a kislánynak a póni is. Az enyém a másodikra hajaz, csak van oldalt egy rekesz a gépháznak, és az oldala zárt. Tehát hátul a kábelnél nyitott csak, meg elöl a gomboknál. Erre mondták azt nekem, hogy így a melegedés miatt hamarabb lesz baja, nem éri a levegõ. Ezért írtam ki a kérdést.
A mai gépek egyébként sem melegednek fõleg az intel. Nem tudom elképzelni hogy emiatt gond lenne, max 2-3 fokkal melegebb lesz a házban, ami semmit sem jelent.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál.

Melyik az az internetes oldal, ahol regisztráció nélkül és ingyenesen lehet zeneszámoknak csak a refrénjét letölteni (pl. ha csengőhangként szeretném használni)?

Legjobb válasz: olyat nem tudok ahol csak a refrént lehet letölteni vagyis a jamba.hu-t de ez ugye nem ingyenes. A csuuzly.com vagy newmusicworld.mlap.hu itt lehet ingyen letölteni de teljes zeneszám.:S:)

olyat nem tudok ahol csak a refrént lehet letölteni vagyis a jamba.hu-t de ez ugye nem ingyenes. A csuuzly.com vagy newmusicworld.mlap.hu itt lehet ingyen letölteni de teljes zeneszám.:S:)
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm a válaszodat:) várom azokét, akik esetleg tudnak ilyen oldalról...
töltsd le az egész számokat, meg a wavepad nevû programot, megnyitod, megnyitsz benne egy számot, kijelölöd a "felesleges" részeket, jobb klikk, kivágod, elmented. ennyi.

Melyik az a társkereső oldal (ak), ami manapság a legnépszerűbb, ahol valódi profilok vannak nem csak kamu? És ne olyat mondjatok, amit már évek, hónapok óta nem használ senki.

Legjobb válasz: www.randiface.hu www.parom.hu Itt kevés, de amúgy mindenhol vannak kamu profilok, még facebookon is sok, ezeket egyszerûen nem lehet kiszûrni a mai eszközökkel.

http://www.randiface.hu http://www.parom.hu Itt kevés, de amúgy mindenhol vannak kamu profilok, még facebookon is sok, ezeket egyszerûen nem lehet kiszûrni a mai eszközökkel.
esetleg még badoo :)

Melyik az a webcam munkás oldal, ahol nem csak élő adás van, hanem lehetőség van privát videó feltöltéséhez, amit a néző, akor is nézhet ha a modell épp nem online?

Persze ugyanúgy kreditekért percenként.Egy webcamos oldalon találtam rá de nem mentettem el az oldalt.

Legjobb válasz: www.livejasmin.hu

Javítom barátom "druszáját": http://www.livejasmin.com/
De a livejasminon én úgy tudom csak akkor tölthetsz fel videot, ha elõzõ hónapban x összeget kerestél.

Ha a PayPal lehetõség nem adott egy oldalon, csak az alábbiak vannak, melyiket ajánlanátok, ahol lehetõleg, ha kiveszem a pénzt, nem vesznek le sokat: WebMoney, Paxum, Payoneer?

Legjobb válasz: Webmoneyról nem tudsz kivenni, mert ahhoz külföldre kell utazni hogy meg tudd csinálni a reget, arról csak utalni tudsz másik webmoneyra, vagy levásárolni, valamint pénzt feltölteni. paxumot nem ismerem. Payoneer 3,15$ / tranzakció a készpénzfelvét.

Webmoneyról nem tudsz kivenni, mert ahhoz külföldre kell utazni hogy meg tudd csinálni a reget, arról csak utalni tudsz másik webmoneyra, vagy levásárolni, valamint pénzt feltölteni. paxumot nem ismerem. Payoneer 3, 15$ / tranzakció a készpénzfelvét.
... kimaradt: Payoneer kártyával történõ vásárlás ingyenes!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!