Találatok a következő kifejezésre: Melyik az oldal ahol csak (11 db)

Nincs ilyen. Ahol van, ott pár centet kereshetsz. Az ára pedig: az adataid, az ismerõseid adatai...
Szerintem te a Messenger Plus!-ra gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Nem mert az megvan hanem volt még 3-4 vagy több évvel ezelõtt nagy menõ dolog egy weboldal ahova beírtad hogy virág és többféle betûtípussal kidobta és bemásolhattad de nem feltételn msn-re másolhattad be hanem akkor még myvip-re meg iwiw-re is
A kérdező hozzászólása: hasonló mint ez az oldal úgynevezett msn név generátor de ez nem az az oldal és beírtam google és nem találom még mindíg http://www.flashgame.netau.net/msnname/

Melyik az az oldal ahol minden Ip cím megtalálható? Ha feljelent valaki csak úgy viccből mert ez történt mit fognak csinálni? Fizetni kell?

Legjobb válasz: http://www.vilagosszesipcime.hu/ Ha nem megy az oldal, akkor valószínûleg az FBI, CIA, KGB vagy az ETA baszk terrorszervezet éppen túlterheli a lekérdezésekkel. Ha elkapnak, kényszermunkára ítélnek, ahol IP címeket kell majd karbantartanod.

http://www.vilagosszesipcime.hu/ Ha nem megy az oldal, akkor valószínûleg az FBI, CIA, KGB vagy az ETA baszk terrorszervezet éppen túlterheli a lekérdezésekkel. Ha elkapnak, kényszermunkára ítélnek, ahol IP címeket kell majd karbantartanod.
A kérdező hozzászólása: ebngem csak viccbõl jelentetek fel!!!!
Mégis hogy érted? Mit történt pontossan?
Aki viccbõl feljeletget remélem bezárják egy kis idõre, ahol majd lehajolhat szappanért.
A kérdező hozzászólása: hát az törtnt hoyg egy oldalon voltam és felidegesítet és beszóltam neki és összevesztünk és ezzért...><
nyugi, a magyar jogot nézve nem sok baj lehet ebbõl.. amugy ip-ben tartományok vannak, amiket cégek, szolgáltatók, stb megvásárolnak, és azt adhatnák ki az ügyfeleiknek.. szóval nincs használatban minden lehetséges ip cim (még) szerencsére.Amugy ha valaki viccbõl feljelent, akkor inkább neki kéne félnie, de van valami a "az egyik barátommal azt történt, hogy" szaga a dolognak.. :)


Melyik az az oldal, ahol profi szem-sminkekről találok képeket? Leírás nem feltétlenül szükséges, mert elsődlegesen csak ötleteket merítenék (tehát lehet külföldi is)

Legjobb válasz: www.sminkes.lap.hu itt találsz..jobb oldalt vannak a sminkesek,érdemes megnézni a képeiket,én is innen tanultam meg magam kisminkelni szépen.:)

http://www.sminkes.lap.hu itt találsz..jobb oldalt vannak a sminkesek, érdemes megnézni a képeiket, én is innen tanultam meg magam kisminkelni szépen.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors választ, majd körbenézek... Ha esetleg valakinek van konkrét tippje, akkor várom :)
http://www.youtube.com/watch?v=q6Uczlb9sVo&feature=related Itt egy link, itt remek sminkeket találsz ráadásul végig nézheted, hogy hogyan készül a smink! :) Oldalt pedig hasonlókat hoz be, amik közül válogathatsz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, szuper! :)
Ha ragaszkodsz a kepekhez: http://momof2angels.vox.com/ O szerintem eleg ugyes. Ha nem zavar, hogy azsiai, akkor ez is erdekes lehet: http://kireimakeup.com/ Otletet meriteni legalabbis nem rossz. Youtube-on a felkapottabb "csatornak" es hozzajuk tartozo weblap ( mint amit par kommentel elottem belinkeltek mar: panacea81 ) : http://www.youtube.com/user/MakeupByTiffanyD (neki sajnos nincs weblapja.. masik) http://www.youtube.com/user/MakeupGeekTV http://www.makeupgeek.com/browse-idea-gallery/ http://www.youtube.com/user/xsparkage http://www.xsparkage.com/ http://www.youtube.com/user/vintageortacky http://www.vintageortacky.com/ Persze van meg ozon! Ok azok akik szerintem viselheto iranyba mozdulnak el, de vannak eleg extremek is. Izelitonek: http://www.youtube.com/watch?v=s1IpouKditM&feature=channel_p.. http://www.petrilude.com/ Have Fun!
A kérdező hozzászólása: Hálás köszönetem, mostmár tényleg van honnan válogatni! :)

Melyik az az oldal ahol végtelen zene szól (mint pl a nyan cat) csak ufóval? :D

Legjobb válasz: Na azt még nem ismerem, de ajánlom ezt: www.shutupwomangetonmyhorse.com ha esetleg nem ismered. :D

Na azt még nem ismerem, de ajánlom ezt: http://www.shutupwomangetonmyhorse.com ha esetleg nem ismered. :D
A kérdező hozzászólása: 1. pont ezt hallgatom xddd 2. hát, nem ez volt a kérdés...:D
elsõ: én ezt úgy ismertem hogy http://www.lookatmyhorsemyhorseisamazing.com

Melyik fajta számítógépasztal jobb? Ahol csak elöl és hátul van nyitva a gépháznál, vagy ahol oldalt is? Az egyik ugye a szellõzés miatt jobb, de jobban belemegy a por. Melyik a jobb?

Legjobb válasz: a számítógépet nem érdekli az asztal, legyen rendes porszûrõs ház és annyi. De évente legalább 1x takarítani ígyis úgyis ajánlott.

a számítógépet nem érdekli az asztal, legyen rendes porszûrõs ház és annyi. De évente legalább 1x takarítani ígyis úgyis ajánlott.
A kérdező hozzászólása: A takarítás alapvetõ. Meg ugye a hûtést se papírlegyezõvel gondoltam. De azt hittem a porosodást vagy a melegedést ennél jobban befolyásolja.
egyébként az ilyen számítógépasztaloktól a hideg kiráz: http://images.kika.com/db/3/a/3/15080443_2_z.jpg Szerintem sokkal jobb egy ilyesmi, ami nincs tele felesleges elemekkel a gép meg mehet a földre, vagy ha van tartója mint itt akkor arra: http://taneszkoz.unas.hu/shop_ordered/6083/shop_pic/EBR80_8... De hát kinek mi a jó.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ valami családi központ lehet. Ráfér a kislánynak a póni is. Az enyém a másodikra hajaz, csak van oldalt egy rekesz a gépháznak, és az oldala zárt. Tehát hátul a kábelnél nyitott csak, meg elöl a gomboknál. Erre mondták azt nekem, hogy így a melegedés miatt hamarabb lesz baja, nem éri a levegõ. Ezért írtam ki a kérdést.
A mai gépek egyébként sem melegednek fõleg az intel. Nem tudom elképzelni hogy emiatt gond lenne, max 2-3 fokkal melegebb lesz a házban, ami semmit sem jelent.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál.

Melyik az az internetes oldal, ahol regisztráció nélkül és ingyenesen lehet zeneszámoknak csak a refrénjét letölteni (pl. ha csengőhangként szeretném használni)?

Legjobb válasz: olyat nem tudok ahol csak a refrént lehet letölteni vagyis a jamba.hu-t de ez ugye nem ingyenes. A csuuzly.com vagy newmusicworld.mlap.hu itt lehet ingyen letölteni de teljes zeneszám.:S:)

olyat nem tudok ahol csak a refrént lehet letölteni vagyis a jamba.hu-t de ez ugye nem ingyenes. A csuuzly.com vagy newmusicworld.mlap.hu itt lehet ingyen letölteni de teljes zeneszám.:S:)
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm a válaszodat:) várom azokét, akik esetleg tudnak ilyen oldalról...
töltsd le az egész számokat, meg a wavepad nevû programot, megnyitod, megnyitsz benne egy számot, kijelölöd a "felesleges" részeket, jobb klikk, kivágod, elmented. ennyi.

Melyik az a társkereső oldal (ak), ami manapság a legnépszerűbb, ahol valódi profilok vannak nem csak kamu? És ne olyat mondjatok, amit már évek, hónapok óta nem használ senki.

Legjobb válasz: www.randiface.hu www.parom.hu Itt kevés, de amúgy mindenhol vannak kamu profilok, még facebookon is sok, ezeket egyszerûen nem lehet kiszûrni a mai eszközökkel.

http://www.randiface.hu http://www.parom.hu Itt kevés, de amúgy mindenhol vannak kamu profilok, még facebookon is sok, ezeket egyszerûen nem lehet kiszûrni a mai eszközökkel.
esetleg még badoo :)

Melyik az a webcam munkás oldal, ahol nem csak élő adás van, hanem lehetőség van privát videó feltöltéséhez, amit a néző, akor is nézhet ha a modell épp nem online?

Persze ugyanúgy kreditekért percenként.Egy webcamos oldalon találtam rá de nem mentettem el az oldalt.

Legjobb válasz: www.livejasmin.hu

Javítom barátom "druszáját": http://www.livejasmin.com/
De a livejasminon én úgy tudom csak akkor tölthetsz fel videot, ha elõzõ hónapban x összeget kerestél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!